C candab Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2012 6 0 16 İçel Mersin 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi owner #101 Bu borçlar nasıl bitecek, yaklaşık olarak 60 bin var
C caninfistigi Süper Fantastik Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2011 10.737 18.139 298 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi owner #102 candab .!.: Bu borçlar nasıl bitecek, yaklaşık olarak 60 bin var Genişletmek için tıkla... Mayis ayindan bu yana azalma oldu mu? Ohooo ben sizi konu sahibi sandim. Arkadasim eski konuyu hortlatmak yerine yeni konu acin. Cunku bu konuda herkes konu sahibine yazacak birazdan. Sizin yazdiginiz araya kaynayacak. Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü Son düzenleme: 1 Ağustos 2014
candab .!.: Bu borçlar nasıl bitecek, yaklaşık olarak 60 bin var Genişletmek için tıkla... Mayis ayindan bu yana azalma oldu mu? Ohooo ben sizi konu sahibi sandim. Arkadasim eski konuyu hortlatmak yerine yeni konu acin. Cunku bu konuda herkes konu sahibine yazacak birazdan. Sizin yazdiginiz araya kaynayacak. Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü