- Konu Sahibi burcu_ruhumsarisin
-
Bu lafları istemediğini düşündürmez miydi size de bana mı öyle geldi anlamadım:)Duygusal alıngan bir dönemdesin galiba.Erkekler kadınlar gibi ince düşünmez
Evet aslında sormak istedim ama böyle imalar yaparak beni caydırmaya çalışıyor gibi geldi sormak istiyorum.neden açık açık sormuyorsunuz ki? madem konuşarak bu kararı almışsınız yeniden konuşun, fikrini öğrenin.
Ama eşim virusu bahane yapıyor çünkü normalleşme cıktı x kişisine gidelim buraya gidelim deyip duruyor ki ben evden çıkmazdım normalleşme oldu hemen demeye basladi benim abarttığımi düşünürdü bu onun için bahane.Şu dönemde bebek dusunmek bence de mantıklı değil .
Ama bu süreçte çocuk yapılmaz da dedi ki koronavirusu o kadar da umursadığını hiç sanmıyorum.Cocugum yok ama 2+1 evde cocuk buyuten bir suru insan var. 2+1e sigariz demek cocuk istemiyor anlamina gelmez bence cok abartiyorsunuz.
Düşünme oyle canim erkekler biz gibi hisli geniş düşünen canlılar degil.O niyetli değildir.Ama çok dokunduysa tatlı tatlı sorarsinBu lafları istemediğini düşündürmez miydi size de bana mı öyle geldi anlamadım:)
Evet bende ertelemek istiyordum ama yakın cevremde hamileler var sıkıntı yaşamadıklarını söylediler hastane süreci boyunca vs. Hemen de olmuyor bazen arkadaşlarım hep tedavi ile hamile kaldı . Ondan ertelemek istemedim.Bazen dan dun konuşur erkek milleti.Düşünmez kırılır mı üzülür mü karşı taraf diye.Ama tabiki eşinizi en iyi siz tanırsınız.Çocuk için aklınızda soru işareti kalmamalı.Bir oturup sorun isterseniz.Şunuda diyeyim evet şu zamanda çocuk mantıklı değil.Cidden değil.
Eşim bana direkt söylemek istemiyor gibi geldi böyle konuşarak fikrimi değiştirmeye çalışıyor diye düşündüm. Direkt ben istemiyorum dese soracağım da böyle olunca sorasım gelmediAcikca sorun biz bilemeyiz ki eşiniz ima mi yapıyor yoksa çocuk hala istiyor mu. Eşinizi en iyi siz tanırsınız.
Tabi ki sığar ama şuan oturma odamız var atamayız .2+1 eve de çocuk sığar ki zaten. Oturma odası saçma.
2+1 evde yasiyoruz cocugumuz da bu evde dogdu ve buyuyor. Neden olmasin ille 3 oda olacak diye bir kural yok,bir oda size ,bir oda da cocuga tamam iste.
Bence de bu donemde bile isteye cocuk yapilmaz. Hali hazirda hamile olanlar elbette doguracak,ama ellerinde olsa onlar da istemezdi. Hastane isleriyle ugrasmakla suraya buraya gitmek arkadasla gorusmek ayni sey degil bence. Alingansiniz. Esinizi hakli buldum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?