Eşimin bugün doğum günü

bsrgms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2011
248
0
66
Antalya
Slm kızlar eşimin doğum günü fakat biz küsüz:(sebeb eşime olan güvensizlik;( napacagım ben şimdi

Mutlu seneler dılerım..................

bu kadarmı konu ıcerıği ?

Konu ben doğum için memlekete gittiğimde hat almış özel numara almış ışte faturayı kredi kartından odemis bende buldum benden bu kadar dedim üzüldüm aldatıyor diye düşündüm neyse eşim ben o hattı gizli alsam slipi niye cuzdana koyayım dedi sinirle kırdım hattı dedi. Özel aldığı için numarayi faturası çıkıyormuş sonra kontorlu çevirmiş mayıs ta almış hattı haziranda 76 lira ödüyor haziran temmuz ayında ise 156lira gelmiş ben bulmasam bile benim hatta eşim üzerine borç var diye beni aradı vodafone. Neyse dün hattı çıkar dedim başta 2aylık evli iken bi kaç kızı yakaldım kızlar aradı bende hallettim bi daha aramadı biliyorum ama bi kere güvenimi yıktı aynı şeyleri yaşarım diye hep böyle davranıyorum eşim de güvenmiyorsun bana diyo eve gelme dedim dün iş yerinde kaliyordu gel diğer odaya gir yat dedim öyle yaptı aynı yatağı ve hayatı paylasmamız bi hatta bağlı ise ben cıkarmıyorum dedi kırıldım şüpheli davranıyorum faceye yazdım doğum günü için oda işten çıkmış gelmiş eve özür dilemek için

Konu ben doğum için memlekete gittiğimde hat almış özel numara almış ışte faturayı kredi kartından odemis bende buldum benden bu kadar dedim üzüldüm aldatıyor diye düşündüm neyse eşim ben o hattı gizli alsam slipi niye cuzdana koyayım dedi sinirle kırdım hattı dedi. Özel aldığı için numarayi faturası çıkıyormuş sonra kontorlu çevirmiş mayıs ta almış hattı haziranda 76 lira ödüyor haziran temmuz ayında ise 156lira gelmiş ben bulmasam bile benim hatta eşim üzerine borç var diye beni aradı vodafone. Neyse dün hattı çıkar dedim başta 2aylık evli iken bi kaç kızı yakaldım kızlar aradı bende hallettim bi daha aramadı biliyorum ama bi kere güvenimi yıktı aynı şeyleri yaşarım diye hep böyle davranıyorum eşim de güvenmiyorsun bana diyo eve gelme dedim dün iş yerinde kaliyordu gel diğer odaya gir yat dedim öyle yaptı aynı yatağı ve hayatı paylasmamız bi hatta bağlı ise ben cıkarmıyorum dedi kırıldım şüpheli davranıyorum faceye yazdım doğum günü için oda işten çıkmış gelmiş eve özür dilemek için

uydurmaca eğer suçsuz ise çıkarırdı hemen hattı belliki slipi unutmş...........

Kolay kolay unutmaz fatura slipi 20 cuzdanda kalmış hıcmı görmedi peki yanıma gelene kadar onuda düşünüyorum. Uyur rolü yaptım yanıma geldi başımı okşadı durdu biraz kaldirdi beni ne kurdun kafanda dedi git dedim ben cocugunu dogurdum senin aklın başka yerde dedim oda sana çıkardım o hattı dedi inanmadım yemin et dedim edemedi :(

O hattı sana teslim etmeliydi, gizli değilse

Bi hat yüzünden sorun yaşamayı göze almamalıydı

Bence de eşinin tavırları normal değil maalesef

merhaba. gerçekten zor bir durum senin için. ilişki olsa neyse ama evlilikte güvensizlik çok ciddi ve zor bir durum.gizli birşeyler olduğu ortada sanırım. bir insana 2.kez güvenmek gerçekten çok zor.hissettiklerini bende yaşadım. umarım herşey yoluna girer. :26:

Dedim ben senden gizli hat çıkarsam ne yaparsın diye kapinin önüne koyarım dedi bende ben seni koymuyorsam sende koyamazsın sen gibi kırar atarım hattı dedim yazdığım çoğu şeyi cevapsiz bıraktı guvenmek istiyorum cocugum var:(

bence kadınların en büyük sorunu bu. çocuğum var demek. bi arkadaşımın babası eşini aldatıyordu ve eşi bunu biliyordu eve gelme ama boşanmıcam seni o kadınla mutlu etmicem demişti. 5tanede kızı vardı. ama olan hep kadına oldu. onlar evlenmeden de beraber oldular ama arkadaşımın annesi kendini yediğiyle kaldı.anlatmak istediğim herkes keyfinde olan evde çocuğuyla olana oluyo. umarım eşinle aranız düzelir dediğim gibi 2.kez güvenmek çok zor ama zorda olsa aşılmayacak birşey değil. düzelip düzelmeyeceğini kocanı sen tanıdığın en iyi sen bilirsin. dilerim herşey gönlünce olur ama ortada da bir gerçek var bence göz ardı etmeden halletmeye çalış :44: :44: :44:

Dedim ben senden gizli hat çıkarsam ne yaparsın diye kapinin önüne koyarım dedi bende ben seni koymuyorsam sende koyamazsın sen gibi kırar atarım hattı dedim yazdığım çoğu şeyi cevapsiz bıraktı guvenmek istiyorum cocugum var:(

Madem güvenmek istiyorsun ve çocuğun var o zaman karıştırmayacaksın arkadaşım. Eşinin daha 2 aylık evliliğinizde kaşı gözü oynamış. Bir de değil birkaç kız yazmışsın ilk açıklamalarında. Eğer ayrılamam çocuğum var diyorsan; bilme, bildiğini hissettirme. Güya çocuk için fedakarlık yapıyorsun, bu kavga-gürültü ortamında nasıl bir psikoloji ile büyüyecek?:45:

o telefonu da hattı da alacaktın eline...
bakalım kimler arıyormuş görecektin ki güvenebilesin...
şimdi ne yapsan ne desen biraz zor...
ya yaptığını kabullenip sindireceksin ya da böyle devam edebildiğin yere kadar edeceksin...
adam neyin peşinde, sen daha doğumgünü diyorsun ona da pes diyorum...

banada eşinizin açıklaması samimi ve dürüstçe gelmedi doğrusu:50: klasik erkek yalanı:31:

Üzüldüm açıkcası, Allah eşinize akıl fikir versin.
Bir çok arkadaşın söylediği gibi eşinizin bahanesi banada çok inandırıcı gelmedi.
İyi düşünün lütfen, eğer bir sadakatsizlik sözkonusu ise ve siz bu durumda boşanabilecekseniz
sonuna kadar olayın peşini bırakmayın, ki hakikati öğrenebilesiniz.
Yok ben boşanmam güvenmek istiyorum diyorsanız konuyu daha fazla kurcalayıp kendinizi üzmeyin.

Birde şuna çok inanıyorum, eğer Allah bir olayın açıklık kazanmasını istiyorsa bir şekilde ortaya çıkarır.

Back
X