Eşimin canımı sıkan geçmişi

serife05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
169
307
103
Amasya
Mrhba kızlar 27 yasındayım. Eşimde 29 yaşında kariyerli saygıdeğer bir mesleği var.2.5 yasında bir çocuğumuz var. Evliliğimiz genel olarak iyi şükür. Sorunum şu ki. Eşimin benle evlenmeden önceki geçmişi çok kabarık. Allah için günahını alamam benle evlendikten sonra karşı cinsle en ufak bir hatasını görmedim. Kadınlarla tokalaşmaz bile yani o derece. Ama sıkıntı şurda ne zaman geçmişten laf açılsa beyfendinin hiç pişmanlığı yok. Bekarlığımı yaşadım die yediği haltları övüne övüne anlatır. İşte bende buna uyuz oluom. Hele tatilllerde memleketine gidince o eski çıktığı kızları görünce delleniom herifin canına okuyom bide eşim gerçekten yakısıklı ve çok dikkat ceken bir yapıya sahip konuşması gülüşü oturması kalkmasıyla insanları çevresine rahatça toplayabilio. Ayrıca eşim evin tek erkek çocuğu olduğu için sağolsun ailesi tarafından şımarık ve pohpohlanarak yetiştirilmiş. Kendisini övdürmeyi aşırı sever. Benle evlenmeden 1 sene öncesine kadar. yan apartmanından bi kızla 3 sene çıkmış ve görümcemden duydugum kadarıyla bunlar çocuk aldırmıs. Kızda hala orda oturuo ve bekar. Kız tatilllerde geldiğimizde eşimin içine girecek gibi bakıo. Güzel alımlıda bi kız. Ailevi nedenlerden evlenememişler güya. Şimdi bu durumda ben napıyım kaynanamgilin 30 yıllık evini değiştirecek halim yok. Tatillerde eşimin memleketine gitmek istemiyorum. Düğün çarsı pazar piknik hersey burnumdan gelio. Küçük bir yer bide. Maşşalah beyfendinin zamanında yediği hurmalarda hep karşıma çıkıo şimdi yine tatil zamanı ve eşim hazırlan memlekete gidecez dio. Lütfen bana akıl verin!

Ben psikologluk bisey gormedim seni haklı buldum . Oncelikle esine gecmis ilsikilerinden bahsetmesinden rahataiz oldugunu soyle . Surekli orda yasamiyosunuz sonucta eşinden kötu bi hareket gormediysen sorun olmamali kiskanabilirsin tabi ama o seninle evli senin esin bosver o kiz catlasin

bu durumdan rahatsız olmanız çok normal ben de sinir olurdum. Peki eşinizin kıza karşı bir hareketini falan gördünüz mü? kızın eşinize bakması tabiki de çok yanlış ve eşiniz oraya gitmek istiyorsa kırmayın gidin derim gitmezseniz durumu anlayabilir size kızabilir. oraya gidincede eşinizin yanından hiç ayrılmayın eşinize güveniyorsunuzdur ama kıza güvenilmez yani tavsiyem bu

Bu kadar dert edinmenize hiç gerek yok. Eşinizin bir yanlışı olmadığı sürece kendinizi bunaltmayın. Geçmişimizi silecek halimiz yok. Ayrıca görümcenin yaptığı çok ayıp bu kadar özel bir şeyi ancak eşiniz söyleyebilirdi. Ve anlamadığım siz varken kadın nasıl eşinize bakabiliyor? Ben çok sinirli bir yapıya sahibim görsem herhalde elimde kalırdı. Ama tabi siz öyle bir şey yapmayın fakat temkinli olun derim.

Bir de eşinize şunu sorun; ben geçmişimde yaşadıklarımı övünerek anlatsam hoşuna gider mi?

Yani eşinizin eski hikayelerini geniş geniş anlatması yanlış ama hiç söylemese bu sefer de burnunuzun dibindeki kızdan haberiniz olmazdı. O konuda eşinizin garip bir davranışı yoksa umutsamamaya çalışın. Sonuçta eski sevgilisi orda diye ailesine mi gitmesin. Siz her daim kendinize güvenle yanında durun. Kıza da üzüldüm ama yani o da evli barklı adama yiyecek gibi bakmasın.

Eğer bunları bile bile evlendiyseniz hata sizde.
Birde geçmiş artık geçmişte kalmıştır. Sizden onceki hayat cunku. Simdi kadınlara bakmaz tokalaşmaz diyorsunuz, daha ne olsun.
Ayrıca sizin bekarken hiç hataniz olmadı mi

Çocuk aldirdigi birini her yıl görecek oylemi çocuk aldırmasi birde iyi kabul ediyorsunuz. Gitmem bn hemde ne münasebet anlatması ovunmesi ağzına tık lafı yüz bulmuş

evlenirken böyle kabul etmedin mi?şimdi neden geçmişi sorun oluyor?eski birliktelikleriyle geçmişte bekarlığımı istediğim gibi yaşadım diye hava atan biriyle evlenirken bunlar aklınıza gelmedi mi?bence yaptığı çok itici birşey.kadınlara saygısının olmadığını düşündürdü bana.böyleleri azalarak bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…