Eşimin canımı sıkan geçmişi

Iyi de gorumcen sana o meseleyi neden anlattı?
Sen ısrar etsen bile anlatılmaz böyle bir şey yani ayıptır.
Kocanda çenesini tutsun anlatmasın bağır çağır kavga çıkar evde anlattığına bin pişman et birdaha anlatamasın.
Açık açık soyle boşanmaya kadar götürcem bu işi bana saygılı ol de.

Kadina doymak ne yahu?
Hem kadina doymus adami kim ne yapsin? Ben cok kari yedim, doydum artik diyip kenara cekilecek adami alacagima eve sus bitkisi alirim en azindan eski hatunlardan kaptigi hastaliklari evime tasimaz.

Eşinin sana karşı ilgisinde tavrında bir eksiklik var ki bunları dert etmişsin.Düzelir mi bilinmez.

Evlenmeden her kızın Can'ını yakmak da evlendiğinde eşine sadık Olacagı anlamı taşımıyor.Geçmiş gelecegin teminatıdır derler,Nasıl bir mide varsa,Nasıl bir mahalleyse ve ufak bir yer diyorsun hala vaktini orda geçirmek istemesi yüzsüzlüğün daniskasıdır.

Senin taviz vermen de ayrı olay,resti çekmen lazım.

böyle bi lafı nerde duydunuz bilmiyorum ama ortalık yerde dile getirmeyin derim. çok çirkin.
Büyük ihtimalle, elle tutulur bir tarafi olmayan, yemedigi halt kalmayan adamlardan birinin kadini tarafindan tamamen kendini avutmak icin uydurulmus bir söz . Karakter yahu bu karakter. Kadına düskün adam düskündür. Doyduydu doymadıydı. Sacma sapan seyler. Bazı kadınlar hobi olarak at gözlügü takıyorlar.

İşin ilginc kısmı konu sahibinin 5 dk öncesine kadar forumda aktif olmasi ancak yazılanlara cevap vermemesi. Sanki ortaya bir konu atayım da kıyım yaşatayım der gibi. Neyse müsait degildir belki.

Dellenıyom herıfe dedıkten sonra koptu konu bende ..o neyse devam edin ona

bu hikayenin özeti yakışıklı, zengin,çapkın ve saygın mesleği olan adamın her türlü cevizi kırıp sonunda köyden saf bir kızcağızı alıp evlenmesi olarak çıkacak, yani bana öyle geliyor

Psikologa gitmesi gereken sen değilsin. Eşin bence. Acaba karımin gönlü kırılır mı diye düşünmeli. Bi de sen anlatmayı dene bakalim falancadan çocuk aldırdım diye. Cinayet çıkar..

Evin tek erkek çocuğu olayını anlamıyorum ben. Tek kızı olayını da anlamıyorum. Düşünüyorum, sadece dayımın 2 erkek çocuğı var geri kalan herkeste tek erkek ya da tek kız.

Ne kadar haklısınız.Bir de bir erkeği “kapmak” tabiri var,başka konularda da rastladığım, tüylerim dikenleniyor.

Once "dio, yapıo, edio" şeklinde konuşmayı bırakın.

Adam o kadar geçmişe rağmen, sizi ikna edip evlenmişse kır dizini otur dizinin dibinde.
O işi baştan yapacaktın.
Ayrıca bazı yorumlar felaket ve ötesi.
Iste bu erkekleri yetiştiren genelde bu tip kadınlar, kafalar aynı !

Son düzenleme:
Ne kadar haklısınız.Bir de bir erkeği “kapmak” tabiri var,başka konularda da rastladığım, tüylerim dikenleniyor.
Ah banlanmak olmasa neler neler yazilir ama iste. Bir erkek bir kız kuzenlerim var ayni yaştalar yaşları 10. Kız her işini kendi halleder. Erkek üzerini giyinemez annesi olmadan. Erkek her yaşta her daim kadın varsa var. Annesi kardeşi eşi dostu fark etmez. Aynı çocuk büyüdüğünde eşi evde yemek yapmadan aç kalacak büyük ihtimalle. Yani kücük örnekler bunlar. Erkek kadının varligina muhtac. Bunu bir türlü anlayamıyor bu kadınlar. Kadın istedigi her işi ustalıkla beceriyor erkek yapamıyor. Tabi çok nadir 4 4 lük erkek örnekleri de vardir ben denk gelmemis olabilirim . Kimse kimseyi kapmıyor kardesim. Illa biri kapılacaksa da o kadın olsun. Kadının kendi kimligine saygısı yokken erkekten beklemesi de en komigi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…