- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.056
- 448
Kadına doymus adamın adamlıgına doyum olmazmış canım benimde esımin geçmişi bayagi kabarik 28yasinda 3yillik evliyim evlendgmzden beri hıc skinti yaşamadm adam yaşamış doymuş artk ondan korkmuyorum bence sende korkma bi yanliş gormemissin iste.gençliginde yaşamayandan korkcan bi merak kaliyo içlerinde bi süre snra o meraklarni gdermek istiyolar
Kadına doymus adamın adamlıgına doyum olmazmış
Büyük ihtimalle, elle tutulur bir tarafi olmayan, yemedigi halt kalmayan adamlardan birinin kadini tarafindan tamamen kendini avutmak icin uydurulmus bir sözböyle bi lafı nerde duydunuz bilmiyorum ama ortalık yerde dile getirmeyin derim. çok çirkin.
Kadına doymus adamın adamlıgına doyum olmazmış canım benimde esımin geçmişi bayagi kabarik 28yasinda 3yillik evliyim evlendgmzden beri hıc skinti yaşamadm adam yaşamış doymuş artk ondan korkmuyorum bence sende korkma bi yanliş gormemissin iste.gençliginde yaşamayandan korkcan bi merak kaliyo içlerinde bi süre snra o meraklarni gdermek istiyolar
Kadına doymuş lafını karbonhidrat alımına benzetiyorun ne kadar çok yersen o kadar çok acıkıyorsun
Dellenıyom herıfe dedıkten sonra koptu konu bende ..o neyse devam edin ona
Pardon da kız niye çatlasın? Birisiyle hayaller kurup sırf aileler istemedi diye çocuğunu aldırıp kadına yol vermek ne demek? Bence kadın öyle bir adamdan ayrıldığı için şükrediyordur. Çatlamıyordur!
Şu zihniyetlere de uyuz oluyorum cidden!
Ah banlanmak olmasa neler neler yazilir ama iste. Bir erkek bir kız kuzenlerim var ayni yaştalar yaşları 10. Kız her işini kendi halleder. Erkek üzerini giyinemez annesi olmadan. Erkek her yaşta her daim kadın varsa var. Annesi kardeşi eşi dostu fark etmez. Aynı çocuk büyüdüğünde eşi evde yemek yapmadan aç kalacak büyük ihtimalle. Yani kücük örnekler bunlar. Erkek kadının varligina muhtac. Bunu bir türlü anlayamıyor bu kadınlar. Kadın istedigi her işi ustalıkla beceriyor erkek yapamıyor. Tabi çok nadir 4 4 lük erkek örnekleri de vardir ben denk gelmemis olabilirimNe kadar haklısınız.Bir de bir erkeği “kapmak” tabiri var,başka konularda da rastladığım, tüylerim dikenleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?