Eşimin canımı sıkan geçmişi

Bence hiç umursama seninle evli şu an ve sana değer veriyor. Geçmiş konular açıldığında umursama,kapat konuyu bi süre sonra esinde açmaz zaten olay kapanır

Çok haklısınız. Bence özgüvenli olun. Onlarla evlense evlenirdi zaten ama sizi tercih ettiği için sizinle.
Kıskandığınızı eşinize belli etmeyin hiç. Geçmişini şimdi öğrenmediniz herhalde evlenmeden önce de biliyorsunuzdur değil mi?

Sürekli geçmişinden bahsetmesi sinir bozucu elbet. Ben olsam aklın geçmişte kaldıysa yolun açık derdim.
5 senedir eşimin memleketinde yaşıyorum burada kaç kız arkadaşı olmuş kimmiş kimle konuşmuş sormadım şu konuyu okuyana kadarda sormak aklıma gelmedi. Belki bende gördüm Tanıdım , buradada herkes herkesi tanıyo neredeyse. Geçmiş gitmiş sonuçta . Değer verdiği Gerekli biri olsaydı hayatında olurdu .

Zor ve yıpratıcı bir durum gerçekten. Ama bu konuyla ilgili ne eşini bunalt ne de kendini perişan et.. Geçmişi geçmişte bırakmalısın. Eşinin yaptıklarını savunacak değilim, oldukça hareketli bir hayatı olmuş ama neticede seni seçmiş, seni sevmiş, seninle birlikte.. Olan biteni değiştiremezsin ve kafana taktığın müddetçe şu anki mutluluğunuza da zarar verirsin ki içten içe vermeye başlamışsın bile.. Önemli olan sana bir yanlışının olmaması artık.
Beni rahatsız eden tek nokta geçmişini marifet gibi anlatması. Ama bunda da tek çocuk olmanın, o yapar bizim tek oğlumuz mantığıyla yetiştirilmenin etkisi var bence.
Tavsiyem bu konuyu eşinle konuş ama böyle içinde krizler geçirdiğini çok yansıtma. Geçmişini değiştiremem, olmuş bitmiş ama bunları güzel şeylermiş gibi dillendirmen her şeyden önce bana ve evliliğimize yapılmış bir yanlış gibi bir şeyler söyleyebilirsin

Kendine ve eşine güvenin olsa aradaki sevgi ve bağlılığınıza inansaydınız eski yada herhangi başka 3. Şahıslar sizi bu kadar rahatsız etmezdi bence. Eşim yakışıklı fazlası var eksiği yok ama ben kendimi yetersiz ve eksik görüyorum der gibi olmuş bence. Hiç bi kadınla tokalaşmasın tabi nemelağzım el mel değerde içleri geçer şeytan dürter mazallah

nasil bir ozguvensizliktir bu.
velev ki cok sevdi esiniz, velev ki aile engel oldu... bu kadar mi karaktersiz onu gorup de sizi birakacak?
zaten resti cekip de o kisiyle hayat kurabilecek gucte olsaydi merak etmeyin siz hic olmazdiniz.
Bir insanin yasanmisligini, oyle ya da boyle evlat kaybetmek zorunda kalmisligini yedigi hurma diye dile getirmek bence cok buyuk bir basitlik. kendinize gelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…