- Konu Sahibi cancanpamuk
-
adam eşine sormak yerine birşeyleri karıştırarak öğrenmek istiyor çünkü sorsa yalan söyleyeceğini düşünüyor. Sorun çantasına dokunmasından ziyade eşine güvenmemesi
eşimin çantamı karıştırıp karıştırmadığını nasıl anlarımmm
bu güvensizliği tetikleyen bir şey olmuş ki karıştırıyor bence yoksa ben bugüne kadar ne duydum ne de gördüm normal bir evlilikte çanta karıştıran eş.
bu güvensizliği tetikleyen bir şey olmuş ki karıştırıyor bence yoksa ben bugüne kadar ne duydum ne de gördüm normal bir evlilikte çanta karıştıran eş.
hemen güvensizlige çakıyosunuz olayı yaa :)
hayret bırşeysıniz iyice
tarz oldunuz yaa:)
bırakın böyle saçma şeylerı
senın kocandan gizledıgın birşeymı var kızım ??? Karıştırsın baksın
yabancımı o elbette bilecek ve bakacaktır....
Hakkıdır...
asıl soru eşinin çantanı karıştırmasını neden istemiyorsun ki?
Sakladığın bişi mi var
ben şahsen eşim karıştırsın isterse gelsin yanımda karıştırsın hiç bişi demezdim
adam eşine sormak yerine birşeyleri karıştırarak öğrenmek istiyor çünkü sorsa yalan söyleyeceğini düşünüyor. Sorun çantasına dokunmasından ziyade eşine güvenmemesi
eşin çantanı karıştırsa ne olabilir ki en kötü ihtimalle ? Eşin sonuçta .
eşin çantanı karıştırsa ne olabilir ki en kötü ihtimalle ? Eşin sonuçta .
neden güvensizlik olsun ki
hayatı beraber paylaşılmıyor mu karıştırsa nolur ki şahsen bende eşimin cüzdanını ve ceplerini karıştırırım hatta cep telefonunu bile karıştırırım güvenle alakası yok onun merak yani
daisyb ben sizin herhangi bir yorumunuza ithafen birşey yazmadım. Okumamışımdır hiçbirini belkide hatırlamıyorum.zaten çanta sorunu çözüldü neden karıştırdığını öğrendi para almış mı annesinden ona bakmak için. Sormuyor da böyle yöntemlere başvuruyor. Ben de başta konuyu gördüğümde ne saklıyor ki karıştırsa ne olacak diye düşünmüştüm ama. Karşılıklı bir güvensizlik var heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?