Eşimin çantamı karıştırdığını nasıl anlarım?

Ben suphelensem karistirdigindan hic bise yapmazdim cunki gizli saklim yok diye dusunurdum.

Kayınvalidemin deyimiyle bel koy.
Yani alamet.

Kayınvalidem gezmeye giderken görümceme temizlik yap, bak bel koydum.Yapmazsan anlarım dermiş.

Yani mesela helının herhengi bir yerine bir tüy gibi bişey.

SEn de öyle yapabilirsin...

Son düzenleme:
bir şeyleri karıştırmışım o zaman canım kusura bakma

önemli değil
zaten ben takılıyorum ona sadece hırsız kedi diye yoksa rahatsız olmam çantamın karıştırmasından, sakladığım birşey yok çünkü.
gerçi eşimde karıştırmayı seven birisi değil, sadece sigarası bittiğinde sigara arar çantamda

Benim cantami oglusum karistiriyor sürekli araba anahtarlarimi
almak icin :)
Baskasi karistirsa anlamam bile, o kadar cok dagitiyor yani.

Zaten esimde isterse karistirsin, sakladigim bir sey yok ondan.
Siz neden karistirmasini istemiyorsunuzki acaba?

Ben suphelensem karistirdigindan hic bise yapmazdim cunki gizli saklim yok diye dusunurdum.

sende haklısın ama ıste her ınsan bır degıl belkıde konu sahıbı cok tıtız bırıdır asla tahammul edemez esyalarının karıstırılmasına duzenının bozulmasına

birde illa birşey olması gerekmıyor gecekten benım esımde zırt bırt benım çantamı karıstırısa bende cok bozulurum cok sinir bozucu bırsey

zaten temizlik yapılsa hemen anlaşılıyor, işaret koymaya gerek yok ki
temiz yada pistik ikisindne biri

biz yeni evliyiz ve her hareketi inceliyorum şu an benim için önemli böyle şeyler

canım benım ıyı yapıyorsun eşini iyice tanı tabıkıde bazı erkekler köprüyü gecene kadar ayıya dayı dıyorlar( örnegin eşim nişanlılık dönemınde )

evlenıncede imzayı attıkları zaman tmm full 180 derece dönüyorlar gercek yuzlerı cıkıyor orataya..benım tanıdıgım eşim yanı nişanlıyken cok süperdi ama evlenınce tanıyamıyorum helekı 3 haftadır hıc tanıyamıyorum

Hadi diyelim isaret koydunuz ve esinizin karistirdigini anladiniz.. O zaman esinize neden karistirdinmi diyeceksiniz :44:
Isaret koymustum senin karistirdigina eminim derseniz o da nedne koyuyosun gizli sakli biseyin mi var dedigin de napacaksiniz

Şüphe hoş bir durum değil, hele erkeğe hiç yakışmıyor.
Ayrıca özel eşyalarımı karıştıran birine kızmam için korkacağım bir durumumun olmasına hiç gerek yok.

Yapılan adap dışıdır.Karıştırmamalı..Çok istiyorsa sorsun sonra kurcalasın.

ya ben eşimle yeni evlendiğim zaman evin heryerini didik didik ettim.çantasını cüzdanını hallaç pamuğu gibi yaptım.
okadar çok tribe girmişim demekki,yatağın başlığı oymalı gibiydi ve kare kare şekiller vardı üzerinde yapışmalı.orayı bile açtım elimde kaldı bir kare nereye saklıyacağımı şaşırdım
beni elimde o kareyle yakaladı
bende itiraf ettim çok gülmüştü ,ne arıyordun ki dedi,bende bilmiyorum dedim.gerçekten ne aradığımı bilmiyordum.
bana halen bunu hatırlatır dalga geçer

Ahahahahaha koptum okurken Gözümün önünde canlandı

Mesela?

Ay bu arada siz ikizlerden nasıl zaman bulup kk da keyif yapabiliyorsunuz var mı bir sırrı

meselasını ben bilemem artık o konu sahibinin yaratıcılığına kalmış :))çocuklara uyku ilacı veriyorum sırrı bu canım okuldayken giriyorum nete,malum sene sonu öğrenci falan yok.evdeyken mümkün mü sence? şu anda tepemdeler ve leblebi savaşı yapıyorlar

Son düzenleme:

çok tatlısın yaa

bende sırf buraya cvp yazarken oğullarım bır bakmısım evı savaş alanına cevırmıs kafamı cevırmemle çığlık atma istegım bır oluyor

Arkadasin dedigi Gibi tel toka koyup farkedebilirsiniz yada cantanizi belli bi yere koyun ve seklide sabir dursun eger cantanizi karistirirsa cantanizin sekli hafif oynar tabi,,..yada fermuarini ayarlayin tam 5 cm kala kapatin sonrasinda anlarsiniz..Buarada karistirma si cokmu kotu yada yasak mi anlayamadim

saklıcak bişeyi olsun olmasın bir insan güveniyosa diğerinin eşyasını karıştırmamalı çok ayıp şahsen sevgilim yanımdayken cüzdanını bana veriyor bende canım skıldı karıştırim bakim neler saklıyosun die şaka yapıyorum izin verirse bakıyorum oda bana aynısını yapıo izin almadan eşyasına dokunmam

eşler arasında gizli saklı mı olur şaşırdım bu kısma. hem karıştırması da saçma, ne yapsam da karıştırmasa gibi bir tutum da saçma çünkü saklayacak neyiniz var
ben eşimle kendimi bir bütün olarak görürüm bir olarak o yüzden sen ben olmaz ama karıştırma da olmaz. gerçi benim huyum öyle kardeşim de olsa ne mektubu ne hediyesi ne günlüğü ne zarfı kim olursa olsun asla bakmam okumam

Ben " ne olacak sanki eşin, gizlin mi var " diyen arkadaşlara bir cevap vermek istiyorum.

İnsanın özeli olması lazım, özel ihlal edilemez. Burada erkek , kadının özelini ihlal ediyor. Ne bulacağını umuyorsa karıştırıyor. Bu aynı kadının, erkeğin telefonunu, mailini kurcalaması kadar yakışıksızdır.

2 taraf birbirine güvenmiyorsa niye evliler, evlilerse niye güvenmiyorlar.

Burada onlarca topic açılıyor aldatıldım diye, hangi kadın ne kurcalayarak eşinin aldatmasını önlemiş ki çok merak ediyorum !!!

Eşte olsa bir başkasına ait hiçbirşey kurcalanmaz karıştırılmaz. Ha bunu hazmeder yaparsınız, yaptırırsınız o sizlerin bileceği iş. Ama belli bir duruşu olan hiçbir insan bunu kabullenmez.

Bu yattığım adam niye kurcalamayayım, yada yattığım kadın niye bakmayayım gibi birşey değil. Eş olmak insanın özelinin olmaması demek değidirl. Çünkü bu birey olmanın olmazsa olmazıdır.

Bu arada özel demek illa gizli birşey demek değildir, makyaj çantamda özeldir, cüzdanımda .....

Son düzenleme:
karıştırması saçma dedim, eşimle ben birbirimizin mail şifrelerini bilmeyiz eşim çok defa istersen söyleyim dedi ben gerek yok dedim benim şifrelerimi hiç sormadı hep bana çok güvendiğini söyler bu konuda çok haklı çünkü ben ona çok aşığım ben de ona güvenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…