- 28 Şubat 2011
- 14.162
- 17.367
- 498
- Konu Sahibi cancanpamuk
-
ben sadece senı iş üstünde yakalamk ıstedım zaten bana guvenseydın asla çantamı karıstırma gırısımınde bulunmazdın benım içim rahat buyur istersen yanımda karıstır ama sen neden karıstıyorsun yoksa benden şüpheleniyormusun diyecek ve eşi bommmmm susacak verecek cvbı olmayacak utandıgıyla kalcak
bir şeyleri karıştırmışım o zaman canım kusura bakma
Ben suphelensem karistirdigindan hic bise yapmazdim cunki gizli saklim yok diye dusunurdum.
Kayınvalidemin deyiniyle bel koy.
Yani alamet.
Kayınvalidem gezmeye giderken görümceme temizlik yap, bak bel koydum.Yapmazsan anlarım dermiş.
Yani mesela helının herhengi bir yerine bir tüy gibi bişey.
SEn de öyle yapabilirsin...
biz yeni evliyiz ve her hareketi inceliyorum şu an benim için önemli böyle şeyler
Hadi diyelim isaret koydunuz ve esinizin karistirdigini anladiniz.. O zaman esinize neden karistirdinmi diyeceksiniz :44:
Isaret koymustum senin karistirdigina eminim derseniz o da nedne koyuyosun gizli sakli biseyin mi var dedigin de napacaksiniz
ya ben eşimle yeni evlendiğim zaman evin heryerini didik didik ettim.çantasını cüzdanını hallaç pamuğu gibi yaptım.
okadar çok tribe girmişim demekki,yatağın başlığı oymalı gibiydi ve kare kare şekiller vardı üzerinde yapışmalı.orayı bile açtım elimde kaldı bir kare nereye saklıyacağımı şaşırdım
beni elimde o kareyle yakaladı
bende itiraf ettim çok gülmüştü ,ne arıyordun ki dedi,bende bilmiyorum dedim.gerçekten ne aradığımı bilmiyordum.
bana halen bunu hatırlatır dalga geçer
Mesela?
Ay bu arada siz ikizlerden nasıl zaman bulup kk da keyif yapabiliyorsunuz var mı bir sırrı
meselasını ben bilemem artık o konu sahibinin yaratıcılığına kalmış :))çocuklara uyku ilacı veriyorum sırrı bucanım okuldayken giriyorum nete,malum sene sonu öğrenci falan yok.evdeyken mümkün mü sence? şu anda tepemdeler ve leblebi savaşı yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?