- Konu Sahibi cancanpamuk
-
eşimin çantamı karıştırıp karıştırmadığını nasıl anlarımmm
parmak izi tespiti yapın
Arkadaşların dediği yönteme katılıyorum, içindeki düzeni bilirseniz anlarsınız karıştırılıp karıştırılmadığını.
Ayrıca çantanızın içine ; ''çantamı bıraktığım gibi bulamıyorum, lütfen çantamı karıştırma bu çok ayıp '' diye not bırakın.
Buda eşinize güzel bir ders olur.Hem belli mi olur nota kızıp gelip size söyleyebilir. :)
14 yaşlarındayken günlük tutardım. Annemin bir süre sonra günlüğümü okuduğunu farkettim. Bir sayfaya; "Anne lütfen günlüğümden uzak dur" yazdım, annem de "anneler okur" yazmış altına
14 yaşlarındayken günlük tutardım. Annemin bir süre sonra günlüğümü okuduğunu farkettim. Bir sayfaya; "Anne lütfen günlüğümden uzak dur" yazdım, annem de "anneler okur" yazmış altına
annene bayıldım :) evet anneler okur,sizin kötülüğünüz için değil iyiliğiniz için okuyoruz üstelik :)
konudan pek birşey anlamadım,bir eş niye çanta karıştırsın? amaç ne olabilir ki? para almak mı yoksa başka şeyler bulmak mı? karıştırdığını anlama yöntemi bulmaktan ziyade bence oturun konuşun eşinizle,bu dedektiflik yapılacak birşey değil.
Çok güldm buna sabah sabahBende günlük tutarken hep annem okurdu.. Bir gün istediğim birşeyi acıtasyon yaparak yazmıştım annemin okuyacağını bildiğim için okuldan geldiğimde istediğim şey alınmıştıı
Arkadaşların dediği yönteme katılıyorum, içindeki düzeni bilirseniz anlarsınız karıştırılıp karıştırılmadığını.
Ayrıca çantanızın içine ; ''çantamı bıraktığım gibi bulamıyorum, lütfen çantamı karıştırma bu çok ayıp '' diye not bırakın.
Buda eşinize güzel bir ders olur.Hem belli mi olur nota kızıp gelip size söyleyebilir. :)
eşimi bi kaç defa çantamı karıştırıyorken yakaladım
daha doğrusu sigarası bitmiş, benimkinden alıyordu
napıyorsun piss hızsızzzzz , hırsızz kedi dedim şimdi çok mecbur kalmadıkça benim çantamdan birşey almıyor
Neden karıştırsın ki insan karısının çantasını. Sigara almak için de izin almaya ihtiyaç duymamıştır. Bence çok sorun yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?