Eşimin çekmecesinde Bayan çorabı buldum

Bende jatriyer bile olsa görmem o dağınıklıkta.

Bilmiyorum, çorabın fotoğrafını çektim kıza attım. İlk önce benim değil dedi sonra bilmiyorum benim olabilir sıradan siyah bir çorap yazmış
Ya saka diyin, yapmadim falan diyin... gercekten corapin fotografini cekip kiz kardesinizin arkadasina atmis olamazsiniz

E biz de gülüyoz ama Sonra da vay efendim dalga geçmeyin. Benim eşimin çekmecesinden çıksa o çorap yürüyerek kendi geldigine bile inanırım da eşimin sevgilisinin çorabını alıp çekmecesine koydugu aklıma gelmez ya. Sizin bi uzman yardımına ihtiyacınız var iyi görünmüyosunuz açtıgınız konulara bakarsak.

İyi de kardesınıızın kız arkadası kalmış fln dediniz ya yıkanırken çamaşırlarla katlanmıştır ara kattaysanız balkona düşmüştür yanlışlıkla siz katlamışsınızdır.

Bence sesiz kal ve esini gözlemle

Esin zevksizmis

Kafam da daha onceden kalan parcalarla eslestirdim baska ne olacak?ve ayni sekilde yine yazayim kiminse oda zevksizmis

Biz sayfalarca yazsak size kar etmez ki.

Kapatmıssınız kendinizi bir yerde odaklaniyorsunuz.

Kardeşinizin arkadaşına kadar sormussunuz çorabı.
Orası ayrı bi rezalet ya
Bekarlar evlilerden bu yüzden nefret ediyor işte
Bi yere kalmaya gidiyorsun peşinden evin hanımı seni arıyor çorap senin mi diye

Esiniz onun çekmecesimi açıp kapadiginizi bilmiyor mu? Muhtemelen biliyordur. Eee fetişi varsa gidip oraya mi saklar sizce çorabı? Psikolojiniz sizce sağlam mı? Kocanizin aldatma vukuati mi var hiç bahsetmemişsiniz. Benzer yanıtlar önceki konumuzda da vardı. Sanki aldatilsaniz çat diye bosuycaksiniz bu adamları da hep senaryo uretiyosunuz

Çorap temiz mi? Temizse hangi salak karısını aldatıp diğer kadının temiz çorabını kendi çorap çekmecesine koyar ha kirliyse çekmecede ne işi var yatağın altında falan olsa neyse.
Bu kadar insan kardeşinden ya da arkadaşından kalmıştır dediği halde hala ne duymak istiyorsun.

Don konusundan sonra çorap konusu da kirli mi temiz mi meselesine evriliyor

Çorap da saklanmaz ki be kardesim
Hani bi anı sakladi sevgilisinden desem
Corap ne alaka? Ustelik erotik bile degilmis..
Eskiden mendil falan atarmis hanimlar ama konumuz bu degil.
Bi karisiklik olmustur mutlaka ama nedir bu kocanizin bi foyasini ortaya çıkarma cabaniz anlamiyorum mutlu mu degilsiniz?
Baska bi konunuz daha varmis ben okumadim sahsen ama bu kadar supheci olmak kotu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…