- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
BendeDiğer konunuzada yazmıştım. Eşiniz bir halt karıştırıyor olsaydı gözünüzün önüne koymazdı. Çok anlamsız yazdıklarınız. Menili konu rating kaybedince birden çorap buldunuz. 3 gün sonra kondom çıkar adamın ceketinden
NOT= Ben eşimin çorap çekmecesini açınca birbirine girmiş, açılıp bırakılmış yığınlar görüyorum
Ya saka diyin, yapmadim falan diyin... gercekten corapin fotografini cekip kiz kardesinizin arkadasina atmis olamazsinizBilmiyorum, çorabın fotoğrafını çektim kıza attım. İlk önce benim değil dedi sonra bilmiyorum benim olabilir sıradan siyah bir çorap yazmış
E biz de gülüyoz amaTam tersi birşeyler bulmak istemiyorum, önüme çıkıyor ama hiç birisi net değil. Başkasına desem iç çamaşırında lekeler vardı, çekmecesinden Bayan çorabı çıktı diye, gülerler bana
Kimseye güvenim yok benim, neler okuyoruz
yani arkadaş demek istiyor kiNe demek istiyorsun hiç anlamıyorum, Allah yüzüne gülmüş vs
Ben aramadım.
Bence sesiz kal ve esini gözlemleAslında açılmış konum var ama şu an kendimi kötü hissettiğim ve fikir almak istediğim için ayrı konu açmak istedim
Eşimin çekmecesinden çorap alırken bir tane çorap buldum, siyah orta kalınlıkta, biraz uzun, erkek çorabı gibi ama kenarında kurdele şekli var.
Sordum haberim yok dedi. Bu eve 2 ay kadar önce taşındık. Kardeşim kalıyordu ve onada kız arkadaşı geliyordu hatta evi taşımadan önce kardeşim kalırken etek ve kemer bulmuştuk annemle.eve taşındığımızdada annem bizde kaldı yeni gitti.
Annem ben eve taşındığınızda çamaşırlar vardı kardeşinin katladım koydum dedi
Bilmiyorum ne yapayım siz söyleyin. Kimin eşinin çekmecesinden Bayan çorabı çıkar ki
Akşamdan beri uyuyamadım. Bana akıl verin ne olur. Şunu yapın deyin
Esin zevksizmisAslında açılmış konum var ama şu an kendimi kötü hissettiğim ve fikir almak istediğim için ayrı konu açmak istedim
Eşimin çekmecesinden çorap alırken bir tane çorap buldum, siyah orta kalınlıkta, biraz uzun, erkek çorabı gibi ama kenarında kurdele şekli var.
Sordum haberim yok dedi. Bu eve 2 ay kadar önce taşındık. Kardeşim kalıyordu ve onada kız arkadaşı geliyordu hatta evi taşımadan önce kardeşim kalırken etek ve kemer bulmuştuk annemle.eve taşındığımızdada annem bizde kaldı yeni gitti.
Annem ben eve taşındığınızda çamaşırlar vardı kardeşinin katladım koydum dedi
Bilmiyorum ne yapayım siz söyleyin. Kimin eşinin çekmecesinden Bayan çorabı çıkar ki
Akşamdan beri uyuyamadım. Bana akıl verin ne olur. Şunu yapın deyin
Orası ayrı bi rezalet yaBiz sayfalarca yazsak size kar etmez ki.
Kapatmıssınız kendinizi bir yerde odaklaniyorsunuz.
Kardeşinizin arkadaşına kadar sormussunuz çorabı.
Evet attım ne var bunda, kendi çekmecemde bulduğumu söyledim zatenYa saka diyin, yapmadim falan diyin... gercekten corapin fotografini cekip kiz kardesinizin arkadasina atmis olamazsiniz
Aldatıldığımı mı düşünüyorsunEsin zevksizmis
Kafam da daha onceden kalan parcalarla eslestirdim baska ne olacak?ve ayni sekilde yine yazayim kiminse oda zevksizmis
Boşanin bence.Aldatıldığımı mı düşünüyorsun
Ne yapayım ben şimdi ya
Hem birşey olduğu yok abartıyorsun diyorsun hem boğan diyorsun, cevapların çok netBoşanin bence.
Herkese ironi yapılmıyor demek ki bacımBoşanin bence.
Ben bıraktım konuyuHerkese ironi yapılmıyor demek ki bacım
Ne yorum yapsalar tatmin olmamış. Çorabın sahibini burada aramıyordur umarımBen bıraktım konuyune desek ne ima etsek anlaşılmıyor nasıl olsa.
Don konusundan sonra çorap konusu da kirli mi temiz mi meselesine evriliyorÇorap temiz mi? Temizse hangi salak karısını aldatıp diğer kadının temiz çorabını kendi çorap çekmecesine koyar ha kirliyse çekmecede ne işi var yatağın altında falan olsa neyse.
Bu kadar insan kardeşinden ya da arkadaşından kalmıştır dediği halde hala ne duymak istiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?