Eşimin Cinsellik sorunsalı

Her şeyi düşünmelisin tabii ama bana sanki bahane arıyor gibi geldin. Çocuğun psikolojisi kadar senin psikolojinde önemli. Kaldı ki mutsuz bir anne ne kadar mutlu edebilir?
Canım neden bahane arıyayım ıste en buyuk problemım bu tabıkı bırseylerı baslatıp bıtırırken her evrayı dusunmem lazım suan sadece mutlu olmak ıstyrum gencım guzelım sevmek sevılmek ıstyorum tamam anneyım eyvallah ama kadınım da artık bende bırseyler yasamak ıstıyorum ve ben bunu esımle yasyamıyorum ıstişare ediyorum soyledıklerıne katılıyorum mutsuz bır kadın ne kadar mutlu edebılır mutsuz bır anne ne kadar mutlu edebılır evet doğru ama ben cocugumu gercekten mutlu edıyorum demekkı ben mutlu olsam kımbılır daha nasıl mutlu edıcem

Evli kadınlar sokakta millete mavi boncuk dağıtmıyor Ferhans. Evli bir kadına başka erkelerde şansını dene demek tavsiyesi ancak senden beklenirdi. Evlilik ne olursa olsun sadakat gerektirir. Tabi "sadakat" ne demek bilmemen çok normal

Çocuk yokken esım bana sıddet uyguladı ıste ben o zaman boşanacaktm tek pısmanlıgım o

Evet. Hani evlenip kucağına şak diye çocuğu almamış. Koca 4 sene var arada

Yavrucuğum yavrucuğum boşanıp da şansını denesin, diğer kadınların boşanmama nedeni diğer erkeklerin olumlu özellikleri sizde o bile yok dedim.yani boşanmak için tereddüt edecek nokta yok demeye getirdim.açık açık herşeyi yazmak mı lazim size?

Yazdığında hiç boşan diye bir şey yok. Zaten evli gibi değilsin yazmışsın.

eee zaten evli değil gibisin.şansını başka erkeklerde dene derim.kaybedecek birşeyin yok ki.

Yorumu beğenen arkadaş bu yorumu anlamadı sanırım

Ferhan kendine gel ne önerdiğinin farkında mısın? Evli kadına git başkasıyla ol diyorsun

Adam (adam demeye bin sahit ister ama neyise) size cocuk olmadan siddet uygulamis. Muhtemelen kompleksleri yüzünden kücük ya . Yinede cocuk yapmissiniz. Onu gecelim hala aramizda kari koca iliskisi yok. Üstelik gaslightingin aglasini yapiyor. Calisan bir kadinsiniz. Normalde terapi felan öneririm. Ama isin icine siddet girdiyse bosan ve donuna kadar al derim ancak

Yanlış anlaşılmışım tamam.ben neden evliliğe bile benzemeyen evliliğe boşanma diyeyim ki.
Ne olursa olsun nikah var ve o adamın soyadını taşıyor. Boşandıktan sonra istediğiyle istediğini yapsın ama biriyle nikahlıyken başkasıyla birlikte olmaya ne denir söylemeyim şimdi

Vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…