- 1 Haziran 2018
- 5.339
- 16.486
- 248
- Konu Sahibi lion mother
-
Abisi 6 buçuk kızım 5 yaşında. Bi yandan abisi okula başlayacak nasıl yaparım ederim onun derdindeyim onun için konu açacakken bu cıktıEvet o biraz geçkin yaşlarda oluyormuş.
Tabi gene araştırın.. Ben tam bilmiyorum..
Bu devirde evin olması büyük nimet..
Uyguna buldukça bez stoklayın.
Ablası ve abisi kaç yaşında?
Aynen öyleydi diğer hamileliklerimde halilari koltukları bile silerdi. Şimdi sofraya yardım etmiyor. 3 Çocuk sorumluluğu korkuttu sanki1 oğlunuz varmış zaten.. bi de hani erkek hissediyordun nedir ya! hisse göre mi oluyor o iş? Allah onu nasip etmiş. Sağlıkla doğsun. kız erkek ne önemi var. boşverin eşinizi. zaten size birşey söyleyeyim mi, sıfır beklentiye gir karşı taraftan. eşinin ailesi karışacağına hiç olmasınlar daha iyi.. benim eşimde bebek ilk doğduğunda çok ilgiliydi. sonra oğlum anneci olmaya başlayınca hepten bana devretti herşeyi.. şunu yap deyince yapar sadece... karşılaştırma yapınca şahsen ilk dönemleri kadar her halta karışacağına şuanki halini tercih ederim. kafam rahat ediyor en azından
Pandemiden dolayı oğlunuzun okula gitmesini mi istemiyorsunuz?Abisi 6 buçuk kızım 5 yaşında. Bi yandan abisi okula başlayacak nasıl yaparım ederim onun derdindeyim onun için konu açacakken bu cıktıaraştırdım birazda ben 25 yaşındayım yapılmıyor diyorlar
Yanlış olmuş değiştirelim derdim ben öyle bir durumda. Ne yani kız çocuk doğurdun diye seni çocuklarla sokağa mi atacakmış. Kendi eşim de dahil bazen erkeklerden tiksiniyorum öyle gereksiz davranışları var ki.3. Bebeğime hamileyim. Kazayla oldu aslında ve çok zor hamilelik geçirdim hem sağlıksal hem ailesel birsuru sorun stres yaşadım. 1 kız 1 oğlum var. Eşime gelince kötü huyu anaci ve dediğim dedik olması. Bebeğin cinsiyetini yeni öğrendim kızmış gönlümden geçende oydu zaten Rabbim nasip etti. Eşime söyleyince hiç sevinmedi resmen istemediğini belli etti. bana erkek gibi geliyordu başta hani erkek hissediyordun dedi. Ne yapacagimi bilemedim hamileyim zaten birsuru sorunla bogusmusum hep kendi ailem yanımda olmus. Aklıma birsuru şey geldi saçma sapan. Of çok bunalıyorumkarişik olduysa affola sinirlerim çok bozuk
Aynen öylePandemiden dolayı oğlunuzun okula gitmesini mi istemiyorsunuz?
Isterseniz bir konu açın. Sizin yaşınızda çocuğu olan üyeler yazar. Benim çocuğum yok o yüzden bilgim yok maalesef.
Yaşınız çok genç.. 25te mümkün değil tüpleri bağlamazlar.
"Ben hislerime artik guvenmiyorum,seni de adam hissediyordum cunki" dese degil mi,tam haketmis.Eşinize kromozomlardan bahsedin diyeceğim ama boşa sizi de yormuş olmayayım. Zira "Hani erkek hissediyordun?" diye hesap soran süper zekaya ne deseniz anlamaz...
Ben onu atarim sokağa da iste bakalim ne zamanYanlış olmuş değiştirelim derdim ben öyle bir durumda. Ne yani kız çocuk doğurdun diye seni çocuklarla sokağa mi atacakmış. Kendi eşim de dahil bazen erkeklerden tiksiniyorum öyle gereksiz davranışları var ki.
Negzel cevap"Ben hislerime artik guvenmiyorum,seni de adam hissediyordum cunki" dese degil mi,tam haketmis.
Yakınınızdan destek alırsanız daha kolay halledersiniz.Aynen öyleyok aslında göndermek zorunluymuş konu açan biri vardı okudum ordan ram raporu felan alınması gerekiyormus onuda yapmam. Ama 1.sınıf olacak onunla çok ilgilenmem gerekecek bi yandanda bebek olacak
Ya erkek ustunlugunu aha su gozlerimle gordum de,o pipi gosterme gercek mi yaPipisi oluyor, göster bakim amcalarası oluyor, asalı pelerinli pipi kesme düğünleri oluyor, ne canlar yakacak aslan bu aslan'ı oluyor, oğluma karışmayın ne isterse yapar o'su oluyor. Oluyor da oluyor. Hayatını bunlara endeksleyen insanlar olmaya devam ettiği sürece gündemdeki bazı olayların maalesef biteceğini düşünmüyorum.
Kayinvalidemden hiç bi destek gormedim anca köstek oldu cocuklarida sevmez. Annem hep yardımcı zaten onun emeği eşimden daha çok cocuklarimda. Ama gelip bizde kalamaz öyle uzunca ben giderdim geneldeYakınınızdan destek alırsanız daha kolay halledersiniz.
Anneniz veya kayınvalideniz yardımcı olabilir mı?
30 yaş altına tavsiye edilmiyor sadece. Yapılmıyor gibi bir durum yok. Sadece genç anneler daha sonra tekrar bebek isteyebilir ya da başka bir evlilik yapıp yeni eşinden bebek isteyebilir gibi sebepler yüzünden 30 yaş altına sadece tavsiye edilmiyor. Ama sizin sahne 3 çocuğunuz var. İsterseniz eğer yapmama gibi bir seçenekleri yok. Doğumdan sonra tüpleri bağlatabilirsiniz bence.Abisi 6 buçuk kızım 5 yaşında. Bi yandan abisi okula başlayacak nasıl yaparım ederim onun derdindeyim onun için konu açacakken bu cıktıaraştırdım birazda ben 25 yaşındayım yapılmıyor diyorlar
Belki özelde oluyordur . Ben doktoruma sordum yapılmıyor dedi30 yaş altına tavsiye edilmiyor sadece. Yapılmıyor gibi bir durum yok. Sadece genç anneler daha sonra tekrar bebek isteyebilir ya da başka bir evlilik yapıp yeni eşinden bebek isteyebilir gibi sebepler yüzünden 30 yaş altına sadece tavsiye edilmiyor. Ama sizin sahne 3 çocuğunuz var. İsterseniz eğer yapmama gibi bir seçenekleri yok. Doğumdan sonra tüpleri bağlatabilirsiniz bence.
1 kız 1 oğlan nasip etmiş rabbim 3. bebeğiniz içinde ikisininde tadına vardık rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı evlat iyi merhametli bir insan olsun diye düşünmektense böyle düşünüyorsa bu hayatın bir de yaşlılığı var elden ayaktan düşünce o istemediği kız çocuğuna muhtaç olunca inşallah bugün ki tavrını hatırlar eşiniz3. Bebeğime hamileyim. Kazayla oldu aslında ve çok zor hamilelik geçirdim hem sağlıksal hem ailesel birsuru sorun stres yaşadım. 1 kız 1 oğlum var. Eşime gelince kötü huyu anaci ve dediğim dedik olması. Bebeğin cinsiyetini yeni öğrendim kızmış gönlümden geçende oydu zaten Rabbim nasip etti. Eşime söyleyince hiç sevinmedi resmen istemediğini belli etti. bana erkek gibi geliyordu başta hani erkek hissediyordun dedi. Ne yapacagimi bilemedim hamileyim zaten birsuru sorunla bogusmusum hep kendi ailem yanımda olmus. Aklıma birsuru şey geldi saçma sapan. Of çok bunalıyorumkarişik olduysa affola sinirlerim çok bozuk
Inşallah inşallah1 kız 1 oğlan nasip etmiş rabbim 3. bebeğiniz içinde ikisininde tadına vardık rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı evlat iyi merhametli bir insan olsun diye düşünmektense böyle düşünüyorsa bu hayatın bir de yaşlılığı var elden ayaktan düşünce o istemediği kız çocuğuna muhtaç olunca inşallah bugün ki tavrını hatırlar eşiniz
Oldumu bebeginizOkuyunca bir an eşimin söylediği geldi aklıma erkek olsun kız olcaksa hiç olmasın demişti kız istemiyorum. Dedim ki niye böyle söylüyorsun Rabbim başka şekilde sınar çok üzmüştü bu düşüncesi beni
Devlet hastaneleri bir tuhaf. Bir yakınım istemeden üçüncü bebeğine hamile kaldı. Aldırmak istedi ama devlet hastanesi "yasal ama yasak" gibi bir sebeple reddetti. Saçmalığa bakın.Belki özelde oluyordur . Ben doktoruma sordum yapılmıyor dedi
Yok hayır çocuğum yok ayrıyım şu anOldumu bebeginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?