- 24 Ekim 2019
- 8.512
- 52.773
- 548
- Konu Sahibi lion mother
-
bosan demek dov demekten daha bir tuhaf bence.Konuyla alakası yok ama hala öfkesini ifade edebilmek için vurcan dövcen yazanları anlayamıyorum. Bunlar nasıl tabirler nasıl kelimeler.
Sevgili lion. Kızının hayırlı ömrü olsun. Hayırlısıyla o kocayı bi gün boşarsın inşallah.
Iyiki olmamış. Rabbim hak edenlere versin . kendileri adam olmadığından kızlarınada kendileri gibi denk geleceginden korkuyorlarYok hayır çocuğum yok ayrıyım şu an
Onunkini bu sinirle ben kesip atcamDevlet hastaneleri bir tuhaf. Bir yakınım istemeden üçüncü bebeğine hamile kaldı. Aldırmak istedi ama devlet hastanesi "yasal ama yasak" gibi bir sebeple reddetti. Saçmalığa bakın.
Siz düşünmezseniz esiniz de yaptırabilir. Yaş sorunu olur mu bilmiyorum ama erkeklerde çok daha kolay bir operasyonla bitiyormuş.
İşte bana da tam tersi geliyor.bosan demek dov demekten daha bir tuhaf bence.
Insaallah adam merhamete gelir ve ozur diler.
Nihayetinde ikiside kotuİşte bana da tam tersi geliyor.
O zaman bir yardımcı lazım.Kayinvalidemden hiç bi destek gormedim anca köstek oldu cocuklarida sevmez. Annem hep yardımcı zaten onun emeği eşimden daha çok cocuklarimda. Ama gelip bizde kalamaz öyle uzunca ben giderdim genelde
Bu zihniyette olan biri yardımcı tutar mi sizceO zaman bir yardımcı lazım.
3 minik çocukla yardımcısız çok zor..
Arada anneniz de destek olur..
Bu zihniyette olan biri yardımcı tutar mi sizceO zaman bir yardımcı lazım.
3 minik çocukla yardımcısız çok zor..
Arada anneniz de destek olur..
Hidayet versin diyecek bisey bulamıyorum düşündükçe çıldırıyorum atamıyorum üstümden hala şokuCinsiyetin nasil belirlendigini bile biliyor eşiniz ve yaziklaar olsun onaa !! Allah ıslah etsin onu.
Amin Allah razı olsun. Zamanla anlasada bu saatten sonra ben onu anlayışla karsilarmiyim bilmiyorum canim çok yaniyorKız erkek ayrımı yapan insanlardan nefret ediyorum. Ne fark ediyor? Bana göre kız çocuğu erkek çocuğundan kat ve kat daha üstün. Bosverin düşünmeyin rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Zamanla oda anlayacak bence.
Siz bebeğinize ve kendinize odaklanın.Amin Allah razı olsun. Zamanla anlasada bu saatten sonra ben onu anlayışla karsilarmiyim bilmiyorum canim çok yaniyor
Ona göre bu devirde kız çocuk yetiştirmek zormuş uğraşamam ben diyo ne cahilce sözler işte en son demiştim Başka bir kusur verirAllah sağlıklı olsun der önce olgunlaşamamış bir adam vardı karşımdaIyiki olmamış. Rabbim hak edenlere versin . kendileri adam olmadığından kızlarınada kendileri gibi denk geleceginden korkuyorlar
Böyle birinden çocuk sahibi olmayı düşünmüyorsunuzdur umarımOkuyunca bir an eşimin söylediği geldi aklıma erkek olsun kız olcaksa hiç olmasın demişti kız istemiyorum. Dedim ki niye böyle söylüyorsun Rabbim başka şekilde sınar çok üzmüştü bu düşüncesi beni
Ayrıyım zaten eşimdenBöyle birinden çocuk sahibi olmayı düşünmüyorsunuzdur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?