Eşimin cinsiyet ayrımı

Evladın ayrımı olmaz ama hani herkesin gönlünde bir istek vardır bu kabul edilebilir.
Örneğin doğacak bebek erkek olsa idi ve kocanız kız olmasını isteseydi yine yerden yere vurur muyduk? Yoksa bu, sadece "errkek evlatttt" düşkünlüğü şu pis ataerkil zihniyet ürünü mü?
Her ne ise cahillik ettiği gerçeği değişmiyor.
Size "hani erkek hissediyordun?" demesinden belli

bosan demek dov demekten daha bir tuhaf bence.
Insaallah adam merhamete gelir ve ozur diler.

banu çiftçi, çok değerli bir doktor. bu tedx konuşmasında doğanın dişi doğurmaya yatkınlığını anlatıyor. eşinizin bu tavrına karşılık oturup böyle birşey dinlemesi olası olur mu bilemedim ama bir deneyin derim.

Onunkini bu sinirle ben kesip atcam

Kayinvalidemden hiç bi destek gormedim anca köstek oldu cocuklarida sevmez. Annem hep yardımcı zaten onun emeği eşimden daha çok cocuklarimda. Ama gelip bizde kalamaz öyle uzunca ben giderdim genelde
O zaman bir yardımcı lazım.
3 minik çocukla yardımcısız çok zor..

Arada anneniz de destek olur..

Kız erkek ayrımı yapan insanlardan nefret ediyorum. Ne fark ediyor? Bana göre kız çocuğu erkek çocuğundan kat ve kat daha üstün. Bosverin düşünmeyin rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Zamanla oda anlayacak bence.

Amin Allah razı olsun. Zamanla anlasada bu saatten sonra ben onu anlayışla karsilarmiyim bilmiyorum canim çok yaniyor

Iyiki olmamış. Rabbim hak edenlere versin . kendileri adam olmadığından kızlarınada kendileri gibi denk geleceginden korkuyorlar
Ona göre bu devirde kız çocuk yetiştirmek zormuş uğraşamam ben diyo ne cahilce sözler işte en son demiştim Başka bir kusur verirAllah sağlıklı olsun der önce olgunlaşamamış bir adam vardı karşımda

Böyle birinden çocuk sahibi olmayı düşünmüyorsunuzdur umarım

Böyle birinden çocuk sahibi olmayı düşünmüyorsunuzdur umarım
Ayrıyım zaten eşimden zaten yapmak ta istemedim açıkçası ağızdan çıkan söze dikkat etmeli insan ben anlam veremiyorum ben ki eşime sen iyi bir baba olucaksın derken adam bana inşallah sana benzemez benzerse 1-0 yenik başlıcak diyen biri fazla anlam yüklemişim yazık etmişim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…