Eşimin cinsiyet ayrımı

Bu tarz insanlardan oldum olasi hep nefret etmisimdir. Sen uzme kendini bunların hesabını rabbim sorar ona saglikla alirsin inşallah kucagina

Cahiliye devrinde miyiz? Kız olunca üzülmeler erkek olunca sevinmeler aklım almıyor bir ebeveyn nasıl böyle düşünür.
Hani erkek hissediyordun ne demek ya?
Allah size sabır versin, Allahın nasip ettiği kız çocuğunu beğenmeyen eşinize bir şey diyemiyorum maalesef...inşallah bu memnuniyetsizliğinden dolayı başına bir musibet gelmez

Diğer çocuklarımla sınamasın Rabbim kendiyle sinansin

Siparişle olsaydı keşke o zaman erkek seçerdik deseydin. Benim de 3 tane bir kız iki oğlan. Bir yerde okumuştum. Tam doğum yapacağım zaman çok güldürmüstü beni. Bizim durumumuza çok uydu. Adam demiş ki " iki tane oğlundan sonra bir kızım oldu. Meğer biz evde insan yetiştiriyormuşuz..." ne alaka bilmiyorum işte aklıma geldi

Ay evet görmüştüm. Kız çocuğu gibisi varmi . Evlât evlattır tabi ama kiz cocgunun mahsumiyeti baska

Esinin bu sureçte sana bu davranişta bulunması sadece beyinsizlik .NET.... Keske bu zihniyetteki insanlari kısırlaştırsalar.

Allah ıslah etsin eşinizi.. Kız erkek farketmeden tek bi evlat için yıllarca çabalayan insanlara hiç denk gelmemiş demekki.. Benim eşimde kız bebeklere bayılır, oğlumuz olacağını öğrendiğimiz andan itibaren oğlumda oğlum diye geziyor. Ufacık bi üzüntü duyduğunu hissetsem canına okurdum.

Herkes anne baba olamıyor iste. Hiç bir çocukda anne babasını seçemiyor sağlıkla kucağınıza alın insallah

Elimde gelse bogacagim o kadar sinirlerimi bozduki.. umarım karnımdaki kızına muhtaç olur
Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin ama öyle demeyin, eşiniz için değil cinsiyet ayrımı yapan babayı kızınıza yük etmemek için demeyin.

Eşim anacı demişsiniz, annesinin cinsiyet takıntısı var da eşinizin size annesinin fikrini yansıttığını mı düşünüyorsunuz? Annesi erkek mi?

Annesi tam bir baş belası ara bozan, 2 lafindan biri yalan olan, insallah hepiniz boşanırsınız diyen, hepsininde bunun farkında olup napalim annemiz deyip baş üstünden indirmedikleri ama bi okadar şanslı olan bela belki de annesi gibi olacagini düşündüğünden korkuyordur kiz olmasına (Allah korusun)

Öyle bir korkusu olması da yersiz, karakterin cinsiyeti olmaz ki, cinsiyet ayrımcılığının izahı yok, bir evladınız erkektir 2. kız olsun derseniz anlaşılır bir durum veya kızınız vardır bir de oğlum olsun dersiniz ama Allah bir kız bir erkek 2 güzel evlat vermiş, 2 cinsiyeti de nasip etmiş Allah bağışlasın kaderleri güzel olsun inşaallah, 3. 4. çocuğun sağlıklı olması dışında başka bir beklentiye girilmemeli.

Birkaç defa bir komşu dedemizi örnek vermiştim sitede, Allah rahmet eylesin komşu dedemizin 7 evladı vardı, dışarıda gördüğümde o boncuk gözleri hep buğulu olurdu, ben annem babam hasta karım 7 evladıma baktım, 7 evlat bana bakmadı derdi, istediği de yanlarında yaşamak değildi kimseye yük olmayı isteyen biri değildi zira, haftada bir evine gelip yoklasınlar isterdi hepsi o kadar, yemeğini dahi komşular yapıp götürürdü, tüplü sobası bozulmuş kimselere diyememiş, sonra evlatları evdeki ihtiyaçlarını gidermek yerine huzur evine götürmüşler, 1 hafta kadar sonraydı sanırım huzur evinden çıkmış evine dönmüş, 3-5 gün sonra duyduk ki buz gibi evde bozuk sobası da yanmadığından donarak ölmüş, içim cız etmişti.

Evladın cinsiyetinin önemi yok, hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun ister kız olsun ister erkek.

Ağlayarak okudum . Dünden beri göz yaşım hiç durmadı durduramıyorum. Tek istediğim oydu tüm hamileliklerimde hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar. Bizim cinsiyet seçme gibi lüksümüz yokki yaratan nasıl uygun görürse öyle olur. Nasıl atlatacagim bu durumu nasil doğuma gireceğim nasıl dayanacağım bilmiyorum

Sizi üzmek için anlatmadım Gözyaşınızı da silin lütfen, bebeğiniz duygularınızdan etkilenir, aksine sevinin sağlıkla doğması, güzel bir kaderi olması için dua edin, bebeğiniz doğup o güzel melek yüzünü görünce eşinizde dediklerine pişman olacaktır, ister eşiniz ister kayınvalideniz kim ne derse desin kulak tıkayın, hamileliğiniz bu tip stres ve üzüntülerle geçmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…