Evet benim kızımSizin kızınız mı?
Onunda çocuğu tabiki ama çok bağırdığı zaman çocuğuma bağırma diyorum dayanamıyorumÇocuğuma derken ? Eşinizin neyi
üvey baba mı bağıran yani net söyleseniz.Evet benim kızım
Ne üveyi hanım efendi kendi çocuğumudiyorum niye inanmıyorsunuzüvey baba mı bağıran yani net söyleseniz.
Hayır demek istediğim eşinizin neyi?Evet benim kızım
Yahu çocuğuma yazmışsın habire.Ne üveyi hanım efendi kendi çocuğumudiyorum niye inanmıyorsunuz
Ben burada çözüm aramaya çalışıyorum siz ne yazıyorsunuz
İkimizin çocuğu diyorum ister inanın ister inanmayın
Hayır tabiki İkimizin çocuğu ama bağırınca çok sinir oluyorum kızıma bağırma diyorumSanki sadece sizin çocuğunuz gibi yazmışsınız. Sonuçta o da babası. Sizin asıl sorununuz eşinizin bağırması değil çocuğunuzun durumu. Hiç bir uzmandan yardım aldınız mı?
Hanım efendi kendinize gelin.. Doğru anlayın ve anlatın önce.. Benim çocuğum demişsiniz, yani sizin ikinci evliliğiniz mi çocuğun öz babası eski eşiniz falan mı.. Hem algıda hem anlatımda sıkıntınız var..Ne üveyi hanım efendi kendi çocuğumudiyorum niye inanmıyorsunuz
Konunuzu güncelleyin bence çünkü herkes aynı anlamış.Ne üveyi hanım efendi kendi çocuğumudiyorum niye inanmıyorsunuz
adam gibi yazsan anlardık ,neyine inanmayacağım ,şu yazdıklarını bir başkası yazmış gibi okusana bana laf edeceğine.Ne üveyi hanım efendi kendi çocuğumudiyorum niye inanmıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?