Bu şekilde konuştuğumu bile fark etmedim çok bağırdığı zaman kızıma bağırma diyorum ama normal zamanda kızımız çocuğumuz diye konuşuyorum eşime karşıHayır demek istediğim eşinizin neyi?
Bu şekilde ikilik çıkarıyorsunuz.
Belki de sürekli böyle konuştuğunuz için kızınız babasını dinlemiyor ve o da o yüzden bağırıyor. Düşündünüz mü?
Bide yaramazlık yaptığında bağırabilir çünkü bende bağırıyorum demişsiniz.
Evde babanın bi etkisi yok gibi görmeye başlamışsınız.
Kızınız için bir uzmandan yardım alın.
Eşinizle de bu konularda ortak bi noktada buluşun.
aynen valla konuyu üç kere okudum her seferinde üvey baba zannettim eşim çocuğuma bağırıyor ne demek babası kızıma bağırıyor dese yine anlarım. kendi derdini anlatmayı beceremiyor birde anlamayıp soranlara kızıyor. bence konu sahibi önce kendini düzeltmeli.Hanım efendi kendinize gelin.. Doğru anlayın ve anlatın önce.. Benim çocuğum demişsiniz, yani sizin ikinci evliliğiniz mi çocuğun öz babası eski eşiniz falan mı.. Hem algıda hem anlatımda sıkıntınız var..
Bana istediğiniz sözü söyleyebilirsiniz, ben kendime eleştri yapabilirim zaten buraya da bunun için konu açtımadam gibi yazsan anlardık ,neyine inanmayacağım ,şu yazdıklarını bir başkası yazmış gibi okusana bana laf edeceğine.
bence sizinde eşinizinde öfke kontrolsüzlüğü var,o bağırdığınız çocuk ilerde özgüvensiz sinik bir çocuk olacak ,önlem almak için çocuğu pedagoğa kendiniz ve eşinizi de psikoloğa götürün derim.
edit:aynı zamanda ifade yeteneksizliğiniz var..
direk aklıma bu geldi benımdeÇocuğuma derken ? Eşinizin neyi
okBana istediğiniz sözü söyleyebilirsiniz, ben kendime eleştri yapabilirim zaten buraya da bunun için konu açtım
Ama siz açıklama yapmış olmama rağmen hala üvey babaysa açık söyle diyorsunuz değil diyorum ama siz anlamak istemiyorsunuz amacınız ne
Sinirle çocuğum yazmışım
Açıklama yapmama rağmen konuyu başka yere çekiyorsunuz
Siz anlatırken kızınızın şu an evli olduğunuz kişiden değil de önceki evlilikten olan bir çocukmuş gibi anlatıyorsunuz, ben dahil bir çok üye bu şekilde anladı, fevri davranmanıza gerek yok.Ne üveyi hanım efendi kendi çocuğumudiyorum niye inanmıyorsunuz
Ben burada çözüm aramaya çalışıyorum siz ne yazıyorsunuz
İkimizin çocuğu diyorum ister inanın ister inanmayın
adam gibi yazsan anlardık ,neyine inanmayacağım ,şu yazdıklarını bir başkası yazmış gibi okusana bana laf edeceğine.
bence sizinde eşinizinde öfke kontrolsüzlüğü var,o bağırdığınız çocuk ilerde özgüvensiz sinik bir çocuk olacak ,önlem almak için çocuğu pedagoğa kendiniz ve eşinizi de psikoloğa götürün derim.
edit:aynı zamanda ifade yeteneksizliğiniz var..
Konuyu kimse başka yere çekmiyor, üvey babaysa açık söyle diye bir ifade kullanan da olmadı, size yardımcı olabilmek için konuyu anlamaya çalışıyoruz çünkü anlatımınızda çocuk sadece size ait olan başka birinden olan çocuğunuz şeklinde anlaşılıyor, kendinizi ifade edememe gibi bir sıkıntınız var ayrıca karşı tarafı da yanlış anlama eğilimiz mevcut, önce kendinizin farkına varırsanız çocuğunuzu da daha sağlıklı yetiştirebilirsiniz.Bana istediğiniz sözü söyleyebilirsiniz, ben kendime eleştri yapabilirim zaten buraya da bunun için konu açtım
Ama siz açıklama yapmış olmama rağmen hala üvey babaysa açık söyle diyorsunuz değil diyorum ama siz anlamak istemiyorsunuz amacınız ne
Sinirle çocuğum yazmışım
Açıklama yapmama rağmen konuyu başka yere çekiyorsunuz
bunu inşallah çocuğunuzun yanında yapmıyorsunuzdurOnunda çocuğu tabiki ama çok bağırdığı zaman çocuğuma bağırma diyorum dayanamıyorum
Geleyim asıl konuya, eşim çocuğuma çok bağırıyor
Okurken sinir oldum ama ban yememek için tuttum kendimi . Adam suçlu tmm da bu kelimeyi görünce savunmak istemedimdirek aklıma bu geldi benımde
Ozaman çocuğum deme çocuğumuz de lütfen çok bencilsinNe üveyi hanım efendi kendi çocuğumudiyorum niye inanmıyorsunuz
Ben burada çözüm aramaya çalışıyorum siz ne yazıyorsunuz
İkimizin çocuğu diyorum ister inanın ister inanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?