Eşimin çocuğundan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kadin haftasonu cocugu bize kitleyip baska adamlarla dusup kalkiyor bunu cocuktan da duyuyoruz
Senin gibi zihniyetler bi bitsin ya bu ne yani evlenmeden once olmusmus ne alaka isterse 100 kisiyle olur erkek olmuyor mu sanki bi bitmediniz ya
Senin mesajına senin cevabınla yanıt vereyim kadin bekâr istediğiyle görüşür sana ne?

Adam çocuğu tamamen alma hakkına sahip olunca ne yapacaksın ?

Çocuğu sevmeyi deneyin onun adı üstünde bir çocuk olduğunu unutmayin ve sizide onun babasını elinden almış biri olarak gördüğünü unutmayın

bütün yorumları okuyamadım ama eminim herkes size çok kötü şeyler yazmıştır.Ben normal karşıladım gayet insani bir duygu en azindan kendinize itiraf etmişsiniz İnsanlar uzaktan bakıp kınamayı çok iyi bilir ama başlarına gelse ne kadar tahammül edebilecekler .Biz zaman zaman kendi çocuğumuza tahammül edemiyoruz başkasinin cocuğuna tahammül etmek çok zor ama siz evlenirken bunlari hesap etmediniz muhtemelen degilmi? film yaşamiyoruz gerçek dünyaya hoş geldiniz:)bile bile lades demişsiniz ama herkesin imtehani farklidir demek ki sizin kide buymuş sabır etmek ve Allah için sevmekten başka çareniz yok üstelik bütün hareketleriniz o çocuğun psikolojisi icin çok önemli olacak bugün de yarin da O yüzden ah almayin ki sizden ve ilerde doğacak coçuklarinizdan çikmasin biliyorum hiç kolay degil Allah yardımcınız olsun güzel bakın ki güzel görün

Bana ve aileme 2 haftada 1 goruyorum demisti her hafta 3 gun degil ve bunu bilerek kabul ettim
Sana ne ?
Adam çocuğunu ne zaman görmek isterse görür.
Sen çocuktan nefret edersen o da senden eder tabii ki.
Ayrıca masraflar tabii ki ikiye bölünecek.
Bu çocuk iki kişiyle yapıldı sonuçta.

Sevgilisinin evli olduğunu söyleyen bir kişiye yazdiginiz cevap. !!!

Hangi konu link atar mısınız

Sevgilisinin evli olduğunu söyleyen bir kişiye yazdiginiz cevap. !!!
Müge anlı karşında diz çöküp tövbe ister Gülnihal reis
A Azra08819 başgan onu bunu boşver sen su yazdıklarını enişteye de hele
Ama bak sonra olanları buraya yaz küserim..

O adam karısından boşanip konu sahibiyle mi evlenmıs yoksa??

acaba babası olduğu için masrafların yarısını zaten karşılıyor olması gerekmiyor mu ?
eğer evlendikten sonra sürpriz yumurtadan çıkar gibi çıkmadıysa çocuk tüm bu şikayetlerin anlamsız olduğunu düşünüyorum.

Mesajı birini alintilamadan yazmış. Konu sahibine ithafen yani. Yanılıyor olmayı tercih ederim tabii.
Umarim. O zaman bu bencilliğin nerden geldiği belli oluyor. Adam eski eş ve cocugu tamamen çıkarttım senin için diyor. Şimdi sözünü tutmadığı için hıncını çocuktan çıkartıyor. İlginç. Konu sahibi, bu dünya etme bulma dünyasıdır. Unutmayın

İnsan bir çocuktan nasıl nefret edebilir ki falan demeyeceğim.
Çok saçma geliyor bana bu genel hükümler.
Çocuk var çocuk var, valla nefretlik çocuk da var kimse kusura bakmasın.
Saygısız, bencil, kötü kalpli çocuk yok mu çok gördük, okuduk haberlerde falan da.

Ama sizi şu konuda eleştireceğim herkes taşıyabileceği yükü bilir, ona göre karar alır.
Çocuklu adamla evlenirken bunları göze almalıydınız.
Sadece sevmekle olmuyor o adamın eski eşine karşı bile sorumlulukları var hala.
Elbette çocuğun masraflarını ödeyecek, yarısını değil gerekirse hepsini.
Çocuğuna zaman da ayıracak, bunu elbette sizinle geçireceği vakitten kısarak yapmamalı.
Sizi sevmediği halde sizinle zaman geçirmeye de zorlamamalı.
Bunları eşinizle açıkça konuşun, dengeyi kursun.
Madem sizinle bir hayat kurdu sizi saydırmak da onun görevi.
Valla çocuktur, der diye bir şey yok.
Sen de çocuk hakkında çirkin bir şey söyleyemezsin sayacaksın, çocuk da seni sayacak.
Sevmese de bunu sana yansıtmayacak.
Sizin evde geçirdiği zaman içinde de evliliğinize saygı göstermeyi öğrenecek.
Bunu çocukken yapacak evet ağaç yaşken eğilir çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…