- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.780
- 158
kadin haftasonu cocugu bize kitleyip baska adamlarla dusup kalkiyor bunu cocuktan da duyuyoruz
Senin mesajına senin cevabınla yanıt vereyimSenin gibi zihniyetler bi bitsin ya bu ne yani evlenmeden once olmusmus ne alaka isterse 100 kisiyle olur erkek olmuyor mu sanki bi bitmediniz ya
Sana ne ?Bana ve aileme 2 haftada 1 goruyorum demisti her hafta 3 gun degil ve bunu bilerek kabul ettim
Nefsin seni esir almış ,Şeytan senle ugraşiyor kendine gel benceEvet hemde cok sevdim bana bu duskunlugunu gostermemisti katlanamiyorum resmen
Sevgilisinin evli olduğunu söyleyen bir kişiye yazdiginiz cevap. !!!Burda adamin seresizligi asla kabul etme benim de basima geldi cok kotu bir durum hic mi suphelendigin durumlar olmadi ? Mutlaka acik vermistir ben bi de gittim yakaladim itirafta degil karisiyla konustum o yuzden hemen uzak dur ve baskasina bak en dogrusu bu
Sevgilisinin evli olduğunu söyleyen bir kişiye yazdiginiz cevap. !!!
Hangi konu link atar mısınızSevgilisinin evli olduğunu söyleyen bir kişiye yazdiginiz cevap. !!!
Hangi konu link atar mısınız
O adam karısından boşanip konu sahibiyle mi evlenmıs yoksa??Evli Çıkan Sevgili
Umarim en kisa surede sizi gercekten seven biri ile yollariniz kesisir.Mutluu olursunuz. O zaman gercek sevginin ne oldugunu anlarsiniz.Sizin bir sucunuz yok,cok guvenmissiniz.Yasadiginiz uzuntuyu,hayal kirikligini tahmin edebiliyorum..Eski esimin aldattigi kadinlarlada konustum ben,hepside...www.kadinlarkulubu.com
Mesajı birini alintilamadan yazmış. Konu sahibine ithafen yani. Yanılıyor olmayı tercih ederim tabii.O adam karısından boşanip konu sahibiyle mi evlenmıs yoksa??
Merhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
Umarim. O zaman bu bencilliğin nerden geldiği belli oluyor. Adam eski eş ve cocugu tamamen çıkarttım senin için diyor. Şimdi sözünü tutmadığı için hıncını çocuktan çıkartıyor. İlginç. Konu sahibi, bu dünya etme bulma dünyasıdır. UnutmayınMesajı birini alintilamadan yazmış. Konu sahibine ithafen yani. Yanılıyor olmayı tercih ederim tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?