- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.780
- 158
Evlenmeseydin. kimsenin veledi dedigin cocuk; kocanin cocugu. Cocugu babasindan koparmayi dusunmek yerine bosanmayi dusunsen?. Cocuk mu kandirdi seni sanki? Nefret etmekte hakliymis cocukcagizAyneb oyle esim bana 2 haftada bir demisti ben ve ailem o sekilde kabul ettik.ama esim yapmiyor.herkese kolay zaten.mantikli olan yoruma cevap yaziyorum.ben cocuga yardim etmesine sorun yapmiyorum kadin haftasonu cocugu bize kitleyip baska adamlarla dusup kalkiyor bunu cocuktan da duyuyoruz bu sebepten kimsenin veledine ben bakmak zorunda degilim esimi bu yola nasil getiririm onu dusunuyorum
Yazdıklarınızdan ötürü çocuk adına çok korktum ben . Çocuğa ALLAH RIZASI İÇİN HİÇ BİR ZAMAN KÖTÜ DAVRANMAYIN olur muMerhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
Herhangi birinin çocuğu değil, evli olduğunuz adamın çocuğu o velet dediğiniz. Yani bunun nasıl olduğu hakkında bir fikriniz vardır heralde, çocuk gökten zembille inmedi, eşiniz ve eski eşinin ortak yapımı. Babası olarak yaşadığı müddetçe o çocuktan annesi ne kadar sorumluysa eşinizde o kadar sorumlu. Siz bundan hoşlanın ya da hoşlanmayın.kimsenin veledine ben bakmak zorunda degilim
Üşenmedim diğer mesajlarına da baktım. Senin galiba kendi çocukların var;çünkü bir mesajında "ben de çocuklarımı öyle büyütüyorum" falan demişsin (burada buna değinmeyi nedense es geçmişsin). İkinci şu yazdığın mesaja takıldım. Sen sevdiğin,anlaştığın vs için değil resmen iş anlaşması gibi bir evlilik yapmışsın;kimseyi de kendini de "sevme" kelimesi ile kandırma. Çocuğunu 2 haftada 1 görme şartı ile kabul ettim demişsin açık açık! Anlatmadığın şeyler var ve senin asıl derdin bu çocuğun ayağını evden nasıl keserim tarzı öneriler almak. Kimse melek olmayabilir,çocuğu da sevmeyebilirsin ama burada kimseye iki yüzlülük yapma !Bana ve aileme 2 haftada 1 goruyorum demisti her hafta 3 gun degil ve bunu bilerek kabul ettim
Merhabalar simdi bosanmis ciftlerde cocugun velayeti annedeyken (anneye nafaka baglanmis) babaya 2 haftada 1 ctesi ogle den pazar aksama olan gorus izninde baba almak zorunda mi ? Gunduz bi kac saat gorup geri donemez mi Anne bu konuda baski yapabilir mi? Illa cocugu alacaksin diye bir hukuksal dayanagi var mi ve almZsan cocugu hic gostermem diye tehtit edebilir mi ?
bir konuyada bende sevgilimin evli oldugunu ogrenmistim gittim karisiyla konustum gibi biseyler yazmis. Gunahini almak istemem ama esi eski esinden konu sahibi yuzunden ayrilmis da olabilirÜşenmedim diğer mesajlarına da baktım. Senin galiba kendi çocukların var;çünkü bir mesajında "ben de çocuklarımı öyle büyütüyorum" falan demişsin (burada buna değinmeyi nedense es geçmişsin). İkinci şu yazdığın mesaja takıldım. Sen sevdiğin,anlaştığın vs için değil resmen iş anlaşması gibi bir evlilik yapmışsın;kimseyi de kendini de "sevme" kelimesi ile kandırma. Çocuğunu 2 haftada 1 görme şartı ile kabul ettim demişsin açık açık! Anlatmadığın şeyler var ve senin asıl derdin bu çocuğun ayağını evden nasıl keserim tarzı öneriler almak. Kimse melek olmayabilir,çocuğu da sevmeyebilirsin ama burada kimseye iki yüzlülük yapma !
Bence büyük bi olasılıkboyle giderse belkide eski esinin kiymetini bilip bundan bosanip eskisiyle barisir cocuk da rahat edersenaryo yazdim
KesinlikleAynısını düşündüm.
İlk defa bir adamin bir kadından kurtulması gerektiğine kanaat getirdim.
Çocuğu için.
Ben olsam ben de istemezdim. Ama bu tavrımı sonradan değil, başta koyardım. Çocuklu biriyle evlenemem der çekilirdim. Maalesef senin durumda yapacak bişi yok, çocuğa şirin gözükmeye çalış, zamanla alışırsınızMerhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
Bu üslubu kullanan bir kadin için bence gayet normal bir hareket.bir konuyada bende sevgilimin evli oldugunu ogrenmistim gittim karisiyla konustum gibi biseyler yazmis. Gunahini almak istemem ama esi eski esinden konu sahibi yuzunden ayrilmis da olabilir
Çünkü çocuk sadece anneye ait, babaya 15 günde bir birkaç saat yeter. Neden? Çünkü konu sahibi başka türlüsüne katlanamıyor. Nasıl buluyorlar bu hakkı kendilerinde, çocuklu adamla evlenirken ne bekliyorlardı tam olarak, anlaşılır gibi değil.iki hafta da biri bile istememişsin..
türk filmlerinde ki üvey anneler halt etmiş senin yanında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?