Eşimin çocuğundan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlenmeseydin. kimsenin veledi dedigin cocuk; kocanin cocugu. Cocugu babasindan koparmayi dusunmek yerine bosanmayi dusunsen?. Cocuk mu kandirdi seni sanki? Nefret etmekte hakliymis cocukcagiz

Demek eşiniz her hafta görüşmek istiyor çocuğuyla, masraflarına da ortak oluyor, nasıl yapar böyle bir şeyi, annesi de çocuğu siz alınca hafta sonları eğlenmeye gidiyormuş, size soracaktı çünkü değil mi ne yapacağını? Kadın anne olduğu için tüm yükü alacaktı eşinizde arada bir iki saat görecekti sizi göre. Buram buram bencillik kokuyor yazdıklarınizdan.

Çocuklu evlilikte bazi şeyler oturana kadar sıkıntı yaşanır bu çok normal ama cocuk gelmesin, eşim masraflarina ortak olmasın demek gibi bir hakkınız yok. Çocuklu adamla evlenmeyecektiniz o zaman.

Eşiniz de denge kurmakta zorlanıyorsa, hırsınızı ondan alın kolaysa, kendi kendinize çocuğa bilenmekle olmaz bu işler.

Yazdıklarınızdan ötürü çocuk adına çok korktum ben . Çocuğa ALLAH RIZASI İÇİN HİÇ BİR ZAMAN KÖTÜ DAVRANMAYIN olur mu

kimsenin veledine ben bakmak zorunda degilim
Herhangi birinin çocuğu değil, evli olduğunuz adamın çocuğu o velet dediğiniz. Yani bunun nasıl olduğu hakkında bir fikriniz vardır heralde, çocuk gökten zembille inmedi, eşiniz ve eski eşinin ortak yapımı. Babası olarak yaşadığı müddetçe o çocuktan annesi ne kadar sorumluysa eşinizde o kadar sorumlu. Siz bundan hoşlanın ya da hoşlanmayın.

Çocuğuna düşkün olmasaydı öyle Tiiniyetsiz bir adamdan kendinize ne bekleyecektiniz sizin için çocuğunu boşkayan başkası içinde sizi boşlar. Karakterli adammış çocuğuna sahip çıkıyor helal olsun.

çocuktan evlenmeden önce haberiniz yoktuysa her türlü haklısınız, ama bile bile evlendiyseniz, keşke eşiniz bu yazdıklarınızı görse, çok isterim. elbet tüm masraflar ikiye bölünecek, elbet adam çocuğunu sürekli görmek isteyecek. size aksi yönde bir vaatte mi bulunmuştu? 'biz evlenince çocuk ne olacak?' diye hiç sormamış mıydınız?

Ben asla çocuklu biriyle evlenmezdim. Yani kendimi tanıyorum okuyanlar alınmasın da kıskanç biriyim. Maddi, manevi katlanamazdım sizin gibi. Bunu bilerek de öyle bir adamla evlenmedim. Ha siz evlendiyseniz de o çocuk hep sizden önde bunu bileceksiniz. Sizin çocuğunuz olsa bile o çocuk değerli olacak. Belki babası yanına alacak ileride Allah bilir. Sizi atar o çocuğu atmaz. 2 aylık evlilikte adam sizin elinizi ayağınızı yalamak varken gidip çocuğuna bakıyor. Hamile olsanız daha büyük dert. Siz ilk heyecan yaşarken o tecrübeli olacak. Bence boşanın idare edemem daha fazla diyorsanız.

Bana ve aileme 2 haftada 1 goruyorum demisti her hafta 3 gun degil ve bunu bilerek kabul ettim
Üşenmedim diğer mesajlarına da baktım. Senin galiba kendi çocukların var;çünkü bir mesajında "ben de çocuklarımı öyle büyütüyorum" falan demişsin (burada buna değinmeyi nedense es geçmişsin). İkinci şu yazdığın mesaja takıldım. Sen sevdiğin,anlaştığın vs için değil resmen iş anlaşması gibi bir evlilik yapmışsın;kimseyi de kendini de "sevme" kelimesi ile kandırma. Çocuğunu 2 haftada 1 görme şartı ile kabul ettim demişsin açık açık! Anlatmadığın şeyler var ve senin asıl derdin bu çocuğun ayağını evden nasıl keserim tarzı öneriler almak. Kimse melek olmayabilir,çocuğu da sevmeyebilirsin ama burada kimseye iki yüzlülük yapma !

iki hafta da biri bile istememişsin..
türk filmlerinde ki üvey anneler halt etmiş senin yanında.

Demek "2 haftada bir görüşüyorum" dedi
Siz de çocuğunu iki haftada bir gören adamın insanlığını, babalığını sorgulamak, "ulan bu adamın var olan çocuğuna hayrı yok. Bana, bizim yapacağımız çocuğa ne hayrı olsun" demek yerine "ay negzel çocuk bana ayak bağı olmaz" dediniz.
Geçmiş ola

İlk evliliğiniz olmasına rağmen ikinci evliliğini yapan birine evet demişsiniz üstüne çocuğu da var bu bile bile lades demek zaten kusura bakmayın destek verileck bir yan göremiyorum

bir konuyada bende sevgilimin evli oldugunu ogrenmistim gittim karisiyla konustum gibi biseyler yazmis. Gunahini almak istemem ama esi eski esinden konu sahibi yuzunden ayrilmis da olabilir

Ben olsam ben de istemezdim. Ama bu tavrımı sonradan değil, başta koyardım. Çocuklu biriyle evlenemem der çekilirdim. Maalesef senin durumda yapacak bişi yok, çocuğa şirin gözükmeye çalış, zamanla alışırsınız

bir konuyada bende sevgilimin evli oldugunu ogrenmistim gittim karisiyla konustum gibi biseyler yazmis. Gunahini almak istemem ama esi eski esinden konu sahibi yuzunden ayrilmis da olabilir
Bu üslubu kullanan bir kadin için bence gayet normal bir hareket.

iki hafta da biri bile istememişsin..
türk filmlerinde ki üvey anneler halt etmiş senin yanında.
Çünkü çocuk sadece anneye ait, babaya 15 günde bir birkaç saat yeter. Neden? Çünkü konu sahibi başka türlüsüne katlanamıyor. Nasıl buluyorlar bu hakkı kendilerinde, çocuklu adamla evlenirken ne bekliyorlardı tam olarak, anlaşılır gibi değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…