İyi de kadının özel hayatından size ne?Bunu dusundum disarida gorusmelerini ama esim bende olayim istiyor sonucta velayet annede annesi haftasonu barlarda adamlarla geziyor ama biz cocuga bakiyoruz
Merhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
İleride çocuğunuz olursa ona da düşkün olmasın o zaman. Mazallah katlanamazsınız!8
Daha cok yeni evliyim ama cok pismanim esimi de seviyorum bu kadar duskun olmasina katlanamiyorum
Kadın çocuğu sevmezse çocuk onu nasıl sevsin.Ya cocuk çocukluğunu bilse birseye karışmadan babasının evinde yese içse eglense , babasinin eşini de abla die sevse birşeyler paylaşsa bu kiz bu kadar delirir mi ??? Kendinizi yerine koyun ne kadar incitici..
Acilen psikolojik destek alin.Ne demek cocugunu duskun olmasina katlanmıyorum .Babalar cocuklarina duskun olur.Sizin anlayacaginiz dilden konusayim.Siz yokken o yavrucak vardi.Eger sizden bir cocugu olursa ona duskun olmaz belki anlarsiniz.Ayrica esiniz eski esinden bosandi cocugundan boşanmadı. Tabiki masraflarini karşılayacak.8
Daha cok yeni evliyim ama cok pismanim esimi de seviyorum bu kadar duskun olmasina katlanamiyorum
Konuyu ilk okuduğumda dedim büyük ihtimal bu işin altından aldatma olayı cikacak. Yorumlara bakınca da evli adamla birlikte olduğunu, hatta onu takip edip karısına gidip herşeyi anlattığını yazmış bu hanımefendi. Bu çirkin tavır anca zaten böyle yuva kurabilir. Hoş kalıcılığı tartışılır ama neyse. Savunanlara da, kendisi bekar olup çocuklu adamla evlenmeyi göze alıp sonra çocuğu düşman görenlere de merhamet diliyorum. Gözününüz yemiyorsa evlenmeyin bacım bekar adam mi yok? Çocuk bu çocuk insan anadan babadan eşten geçiyor çocuktan geçemiyor.Yaaa yazmayayım yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum.
Seni kim kandırdıysa git ondan nefret et. Çocuktan ne istiyorsun?
Bir de kendini böyle savunuyor. Bazıları da hak veriyor yaaa Hasbinallah. Lahavle
Konuyu akşam eşime okudum. Eşim şok oldu. Bir baba çocuğunun masraflarının tümünü ödemeli yarısını değil dedi. Bir de bu gerçekse bunu yazanın ciddi problemleri var dedi.Konuyu ilk okuduğumda dedim büyük ihtimal bu işin altından aldatma olayı cikacak. Yorumlara bakınca da evli adamla birlikte olduğunu, hatta onu takip edip karısına gidip herşeyi anlattığını yazmış bu hanımefendi. Bu çirkin tavır anca zaten böyle yuva kurabilir. Hoş kalıcılığı tartışılır ama neyse. Savunanlara da, kendisi bekar olup çocuklu adamla evlenmeyi göze alıp sonra çocuğu düşman görenlere de merhamet diliyorum. Gözününüz yemiyorsa evlenmeyi bacım bekar adam mi yok? Çocuk bu çocuk insan anadan babadan eşten geçiyor çocuktan geçemiyor.
Paçası yetiyorsa kocasına gitsin söylesin hani iki haftada bir dışarıda görüşüyordunuz niye her haftasonu bizle diyeYaaa yazmayayım yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum.
Seni kim kandırdıysa git ondan nefret et. Çocuktan ne istiyorsun?
Bir de kendini böyle savunuyor. Bazıları da hak veriyor yaaa Hasbinallah. Lahavle
Valla biz bebek bekliyoruz bazen eşim sırf bebek için diye asla kabul etmeyeceği şeyi kabul ediyor. Demek ki yeri geliyor eşten anneden babadan geçiyorsun. Inşallah kocasına da burda yazdıklarını söyler ne diyeyimKonuyu akşam eşime okudum. Eşim şok oldu. Bir baba çocuğunun masraflarının tümünü ödemeli yarısını değil dedi. Bir de bu gerçekse bunu yazanın ciddi problemleri var dedi.
Yani kendi eşi bunları okusa bakalım ne cevap verir
Ben öz anneyim de yeri geliyor ikinci planda bile olamıyorum eşim de olamıyor.
Boşandıktan sonra çocuğuyla hiç ilgilenmeyen babalar. Ben tebrik ediyorum adamıValla biz bebek bekliyoruz bazen eşim sırf bebek için diye asla kabul etmeyeceği şeyi kabul ediyor. Demek ki yeri geliyor eşten anneden babadan geçiyorsun. Inşallah kocasına da burda yazdıklarını söyler ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?