Eşimin çocuğundan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu dusundum disarida gorusmelerini ama esim bende olayim istiyor sonucta velayet annede annesi haftasonu barlarda adamlarla geziyor ama biz cocuga bakiyoruz
İyi de kadının özel hayatından size ne?
Çocuğu annesi tek başına yapmadı, babası da illa ki ilgilenecek, bakacak.

Hatayı en başında yapmışsın canım. Çocuklu adamla neden evleniyorsun. Bu işin sonu aile mahkemesi olur gibi. Umarım en az zararla atlatırsın.

Ya cocuk çocukluğunu bilse birseye karışmadan babasının evinde yese içse eglense , babasinin eşini de abla die sevse birşeyler paylaşsa bu kiz bu kadar delirir mi ??? Kendinizi yerine koyun ne kadar incitici..
Kadın çocuğu sevmezse çocuk onu nasıl sevsin.
Yok anası geziyor biz bakıyoruz, yok masraf yapıyo. Bunlar ve kadar çirkin cümleler. O çocuk tabiki kadını kabul etmekte zorlanacak çünkü COCUK.

Niye evlendin madem? Çocuk sonradan çıkmadı ya. O çocuktan babası ömür boyu maddi olarak olmasa da manevi olarak sorumludur, bu istesen de istemesen de böyle. Kocan sana "Yok hayatımda olmaz" dese dahi evlenmemeliydin, böyle düşünen bir adam sana karşı da sorumsuz olacaktır doğuracağın çocuklara da. Babalık yapamayan adam sana ne kadar kocalık yapacak? Katlanamıyorsan boşan, adam hayatımda olsun çocuğu olmasın gibi bir saçmalık olamaz. Bunların sonucunu bilerek evlenmeliydin. Hap kadar çocuğa düşman olmuşsun bir de şaka gibi.

8

Daha cok yeni evliyim ama cok pismanim esimi de seviyorum bu kadar duskun olmasina katlanamiyorum
Acilen psikolojik destek alin.Ne demek cocugunu duskun olmasina katlanmıyorum .Babalar cocuklarina duskun olur.Sizin anlayacaginiz dilden konusayim.Siz yokken o yavrucak vardi.Eger sizden bir cocugu olursa ona duskun olmaz belki anlarsiniz.Ayrica esiniz eski esinden bosandi cocugundan boşanmadı. Tabiki masraflarini karşılayacak.

Yaaa yazmayayım yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum.
Seni kim kandırdıysa git ondan nefret et. Çocuktan ne istiyorsun?
Bir de kendini böyle savunuyor. Bazıları da hak veriyor yaaa Hasbinallah. Lahavle
Konuyu ilk okuduğumda dedim büyük ihtimal bu işin altından aldatma olayı cikacak. Yorumlara bakınca da evli adamla birlikte olduğunu, hatta onu takip edip karısına gidip herşeyi anlattığını yazmış bu hanımefendi. Bu çirkin tavır anca zaten böyle yuva kurabilir. Hoş kalıcılığı tartışılır ama neyse. Savunanlara da, kendisi bekar olup çocuklu adamla evlenmeyi göze alıp sonra çocuğu düşman görenlere de merhamet diliyorum. Gözününüz yemiyorsa evlenmeyin bacım bekar adam mi yok? Çocuk bu çocuk insan anadan babadan eşten geçiyor çocuktan geçemiyor.

Son düzenleme:
Konuyu akşam eşime okudum. Eşim şok oldu. Bir baba çocuğunun masraflarının tümünü ödemeli yarısını değil dedi. Bir de bu gerçekse bunu yazanın ciddi problemleri var dedi.
Yani kendi eşi bunları okusa bakalım ne cevap verir
Ben öz anneyim de yeri geliyor ikinci planda bile olamıyorum eşim de olamıyor.

Sen şimdi adamı oğlundan nasıl soğutabileceğini düşünüp bir an önce hamile kalmaya bakarsın ama aklında olsun sizin gibi fesatların illa bir yerde karşısına çıkıyor yaptıkları
Ya kendilerinden ya çocuklarından

Sen boşanırsan çocuğunu babasına göndermez bakmasını istemez masraflarını tek kendin karşılasın olur biter

Çocuk tabiki sizden nefret edicek. Sonucta babasını ondan caldıgınızı düşünüyor. Cocuktan beklenen ve dogal davranıslar bunlar. Birden sizi sevecek hali yoktu zaten.
Cocuğa karsı özverili olmalısınız. Onun da sizi sevmesi, size güvenmesi uzun zaman alacaktır. Ama bu sekilde düşünürseniz, harcanan parayı bile görürseniz sizi sevmesini beklemeyin. Zaten bir ömür boyu o cocugun babalık sorumluluğu esinizde maddi, manevi yasamına ortak. Evlenirken gözünüz kör mü oldu bilinmez ama kabullenemiyorsanız zorlamayın.

Yaaa yazmayayım yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum.
Seni kim kandırdıysa git ondan nefret et. Çocuktan ne istiyorsun?
Bir de kendini böyle savunuyor. Bazıları da hak veriyor yaaa Hasbinallah. Lahavle
Paçası yetiyorsa kocasına gitsin söylesin hani iki haftada bir dışarıda görüşüyordunuz niye her haftasonu bizle diye
Madem kandırıldığını düşünüyor böyle çocuğa diş bileyeceğine
Hem böylece kocası gerçek yüzünü görmüş olur hem belki çocuk kısa zamanda kurtulmuş olur bu fesat üvey anneden

İşiniz çok zor. Allah yardımcınız olsun. Eşiniz çocukla beraber terapiye gitsin. Aman her şey terapi vs demeyin. Çocuğun gelişimi için bu çok önemli. Babası ve annesi part time iş bulabilir yazın. Yoksa ileride inanılmaz sıkıntı olacak size.

Valla biz bebek bekliyoruz bazen eşim sırf bebek için diye asla kabul etmeyeceği şeyi kabul ediyor. Demek ki yeri geliyor eşten anneden babadan geçiyorsun. Inşallah kocasına da burda yazdıklarını söyler ne diyeyim

Boşandıktan sonra çocuğuyla hiç ilgilenmeyen babalar. Ben tebrik ediyorum adamı
Bu arada Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…