Eşimin çocuğundan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

belli ki adam arkadaşı elde etmek için çocuğumu çıkarıcam hayatımdan demiş, e şimdi evliler, bi merak kalmadı, hoooop tabi ki çocuğuna döndü.
ne yapacaktı zaten başka ?

Yani şimdi tüm eşler dış kapının dış mandalı mı oluyor sizin deyiminizle. O halde o canı kanı olan çocuğu kimle beraber yapıyor. Bence sizinde bir psikolojik tedaviye ihtiyacınız var. Adam boşayacak diye korka çekine yaşamaktansa kendisi boşasın konu sahibi bu kadar rahatsızsa zaten. Sizede inşallah günün birinde dış kapının dış mandalısın derler amin.

belli ki adam arkadaşı elde etmek için çocuğumu çıkarıcam hayatımdan demiş, e şimdi evliler, bi merak kalmadı, hoooop tabi ki çocuğuna döndü.
ne yapacaktı zaten başka ?
Aynen öyle. Sebep ne olursa olsun çocuğu hayatından tabiki çıkarmayacak. İyi babalık yapar yapmaz o onun sorunu. Konu sahibi her zaman 2. Planda kalacak.

Mesajı birini alintilamadan yazmış. Konu sahibine ithafen yani. Yanılıyor olmayı tercih ederim tabii.
ben yazdim ama olabilir dedim yani gunahini almak istemem diyerek belki de degildir sadece benimde sevgilim evliydi karisiyla konustum yazmis acaba mi? dedim

Aynen öyle. Sebep ne olursa olsun çocuğu hayatından tabiki çıkarmayacak. İyi babalık yapar yapmaz o onun sorunu. Konu sahibi her zaman 2. Planda kalacak.

ama böyle nefretle dolu olduğu için 2. planda kalacak hep. ne kadınlar var, öyle böyle adamın ilk eşinden çocuklarıyla iletişim kuruyor. anne olmaz ama abla oluyor. ama bunun için kalpte sevgi lazım, dakika bir gol bir nefret değil.
zaten içinde insan sevgisi olsa adamın 15 günde bir çocuğumu görüyorum demesini garipserdi.

Bu saatten sonra konu sahibi birşeyler yazsın;tabi yazabilirse. Ben sevmiyorum böyle kadınları ya! Sırf konu açmak için konu açıyorlar yada kendi yaptığı bir durum için onay alma ihtiyacından buraya "mağdurum" edebiyatı yapıyor.

Çocuğunu gizledi mi sizden eşiniz ???
Cevap hayır da beden evlendiniz

Esınızın cocugu ıyı ki sızınle degıl, Cekılmezmıs cıdden.

Ya cocuk çocukluğunu bilse birseye karışmadan babasının evinde yese içse eglense , babasinin eşini de abla die sevse birşeyler paylaşsa bu kiz bu kadar delirir mi ??? Kendinizi yerine koyun ne kadar incitici..
"Çocuk çocukluğunu bilse" gördüğüm en kısa fıkra gerçekten. Adı üstünde çocuk diyoruz? Çocuk....

Benim gibi düşünmeyenler yazmasın diye konu açılır mi ya, yorum sipariş ediyorsunuz resmen.. eski eşin masrafları ikiye bölmesi rahatsız ediyormuş, evet kadın tek başına yaptı değil mi çocuğu? Çocuktan hoşlanmamanızı anlıyorum, rahatsız olabilirsiniz ama adamı çocuğundan kıskanmanız inanılmaz, çocuk o ya bu adam da babası. Siz bu duygularınıza hakim olmanızın bir yolunu bulun, o adam o çocuk için çok değerli! Onun sizden daha çok ilgiye ihtiyacı var babasından emin olun..

Cocu kadin tek basina yapmadı tabiki bolucek masrafları kocanizfa odemek zorunda siz bu a kelime edemezsiniz azıcık vicdanınız olsa ztn cocuktan nefret etmek yerine onu sevmeyi kabullenmeyo denerdiniz ayrica cocugun sizfen nefret etmesi sizin onu sevmediginizin farkinda oldugu icin akıllı çocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…