- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Umarim. O zaman bu bencilliğin nerden geldiği belli oluyor. Adam eski eş ve cocugu tamamen çıkarttım senin için diyor. Şimdi sözünü tutmadığı için hıncını çocuktan çıkartıyor. İlginç. Konu sahibi, bu dünya etme bulma dünyasıdır. Unutmayın
Siz gidin psikolojik bir tedavi görün size o düşkünlüğü göstermemiş mis neden söyleyeyim mi çünkü o canı kanı ama sen dış kapının dış mandalı bu kafa ile giderseniz o adam sizi boşar benden söylemesi
Aynen öyle. Sebep ne olursa olsun çocuğu hayatından tabiki çıkarmayacak. İyi babalık yapar yapmaz o onun sorunu. Konu sahibi her zaman 2. Planda kalacak.belli ki adam arkadaşı elde etmek için çocuğumu çıkarıcam hayatımdan demiş, e şimdi evliler, bi merak kalmadı, hoooop tabi ki çocuğuna döndü.
ne yapacaktı zaten başka ?
ben yazdim ama olabilir dedim yani gunahini almak istemem diyerek belki de degildir sadece benimde sevgilim evliydi karisiyla konustum yazmis acaba mi? dedimMesajı birini alintilamadan yazmış. Konu sahibine ithafen yani. Yanılıyor olmayı tercih ederim tabii.
Aynen öyle. Sebep ne olursa olsun çocuğu hayatından tabiki çıkarmayacak. İyi babalık yapar yapmaz o onun sorunu. Konu sahibi her zaman 2. Planda kalacak.
Yakalamadin mi yazmis bilemiyorum. Başka yerde de çocuklarım var yazmis. Çözemedim.ben yazdim ama olabilir dedim yani gunahini almak istemem diyerek belki de degildir sadece benimde sevgilim evliydi karisiyla konustum yazmis acaba mi? dedim
Gittim yakaladım itiraf da değil diyor. Adamı karısıyla yakalamış.ben yazdim ama olabilir dedim yani gunahini almak istemem diyerek belki de degildir sadece benimde sevgilim evliydi karisiyla konustum yazmis acaba mi? dedim
Ben birkaç böyle uyumsuz mesajını yakaladım. Bizimle dalga geçiyor olmali.Senin mesajına senin cevabınla yanıt vereyimkadin bekâr istediğiyle görüşür sana ne?
Adam çocuğu tamamen alma hakkına sahip olunca ne yapacaksın ?
Yok valla hayatindaki kadin icin cocugunu atanlarda var..Aynen öyle. Sebep ne olursa olsun çocuğu hayatından tabiki çıkarmayacak. İyi babalık yapar yapmaz o onun sorunu. Konu sahibi her zaman 2. Planda kalacak.
Konu sahibi başka konularda çocuğum var yazmış. Eğer kendi çocuklarıni attıysa şimdiki eşi için çok fena.Yok valla hayatindaki kadin icin cocugunu atanlarda var..
Çocuğunu gizledi mi sizden eşiniz ???Merhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
Esınızın cocugu ıyı ki sızınle degıl, Cekılmezmıs cıdden.eşimin oğlu 17 yaşında 9 aylık evliyiz..
bende diyordum ki çocuk ile iyi gecinmek gibi bi cabam olmayacak..olmadida.
hic rolde yapmadim..
annesinde kaliyor babasını maaştan maaşa arıyor..
(bunu eşim bizzat yüzüne söylüyor o yüzden düşüncemden öte olanı yazdim)
haftada 1-2 kez bize yemeğe gelir, yemek beğenmez dışarıdan somon siparişi vermek ister, en pahalı restaurant ne ise oradan kebap ister..
evde yemekken var iken dışarıdan yemek getirmek nedir diye ortaya konuşurum eşimde destekler.
Cocuk babasi evlendi diye fuzuli para harcayarak intikam alma derdinde sanki..zira onaylamamisti.
Hatta sözlendigimizin ertesi günü babasının zoru ile tebrik etti beni de orada bile laf soktu.
"istedigin oldu mutlu ol"
Cocuk ile cok dialoga girmemeye, sacmaliklarini gormemeye baba oğul arasina mümkün mertebe girmemeye çalışıyorum.
Konu sahibinin bahsettiği gibi küçük bi cocuk olsaydi, zamanla kaynasilirdi saniyorum..
17 yasinda ukala bi delikanli ile mücadele etmek ondan sevgi beklemek, anlasmaya calismak hiiic takatim yok sanki..
Sinir bozucu hareketleri konusmalari babasini bile deli ediyorken eve yansimamasi ve mutsuz olmamak güç evet.
Allah biliyor ya 30 yaşına da gelse 40 da olsa babasi ona baksin diye bekleyecek tembel bi tip.
bence genel olarak evlenmis bosanmis bi adamla evlilik sürdürmek zor.
"Çocuk çocukluğunu bilse" gördüğüm en kısa fıkra gerçekten. Adı üstünde çocuk diyoruz? Çocuk....Ya cocuk çocukluğunu bilse birseye karışmadan babasının evinde yese içse eglense , babasinin eşini de abla die sevse birşeyler paylaşsa bu kiz bu kadar delirir mi ??? Kendinizi yerine koyun ne kadar incitici..
O da sanirim karisini bosamis karsilikli atismis olabilirlerKonu sahibi başka konularda çocuğum var yazmış. Eğer kendi çocuklarıni attıysa şimdiki eşi için çok fena.
Merhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?