- 12 Kasım 2015
- 989
- 1.886
- 113
Çocuklar o kadar temiz kalplidir ki bizlerin göremediğini görür, hissedemediğini hisseder.Merhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
Bu nasıl bi bakış açısı Allah ıslah etsin ya . Peki baba oğul hiç görüşmesin mi siz bunu mu istiyorsunuz ?veled falan ne çirkin sözler bunlar. Üniversite mezunuyum yazmışsınız biryerde düşünme ve anlama yetiniz var diye düşünüyorum o yüzden soruyorum .babayla oğlu ne sürelerde görüşsün hanımefendi mesela ? Ayda 1 iyi mi sizin icin ? Allah kalbinize hidayet versin çok üzüldüm o cocukcagiza.Ayneb oyle esim bana 2 haftada bir demisti ben ve ailem o sekilde kabul ettik.ama esim yapmiyor.herkese kolay zaten.mantikli olan yoruma cevap yaziyorum.ben cocuga yardim etmesine sorun yapmiyorum kadin haftasonu cocugu bize kitleyip baska adamlarla dusup kalkiyor bunu cocuktan da duyuyoruz bu sebepten kimsenin veledine ben bakmak zorunda degilim esimi bu yola nasil getiririm onu dusunuyorum
8
Daha cok yeni evliyim ama cok pismanim esimi de seviyorum bu kadar duskun olmasina katlanamiyorum
Bir iki kişi dışında ılımlı yorum yapan var mı bakar mısın. Neden bi durup düşünmüyosun acaba yöntemimi gerçekten değiştirmem mi gerekiyo diye. Sensin veletAyneb oyle esim bana 2 haftada bir demisti ben ve ailem o sekilde kabul ettik.ama esim yapmiyor.herkese kolay zaten.mantikli olan yoruma cevap yaziyorum.ben cocuga yardim etmesine sorun yapmiyorum kadin haftasonu cocugu bize kitleyip baska adamlarla dusup kalkiyor bunu cocuktan da duyuyoruz bu sebepten kimsenin veledine ben bakmak zorunda degilim esimi bu yola nasil getiririm onu dusunuyorum
Benim babam başkasıyla evli ama gerçekten mutlular. Çocukken evet bayağı kıskanırdım şimdi Allah bozmasın çok iyiyiz, o kadar ki canımı tehlikeye atacak bir durum oldu ama ablam (ona öyle diyorum) olmasaydı bu kadar kolay atlatabileceğimi sanmıyorum. Mesela bir derdim olur kendisine anlatırım babamdan önce.Epey tepki alacaksınız kk hazır olun
2. Evliliği yapan ve çocuğu olan adamla hiç kadınların mutlu olduğuna şahit olamadım
Ayneb oyle esim bana 2 haftada bir demisti ben ve ailem o sekilde kabul ettik.ama esim yapmiyor.herkese kolay zaten.mantikli olan yoruma cevap yaziyorum.ben cocuga yardim etmesine sorun yapmiyorum kadin haftasonu cocugu bize kitleyip baska adamlarla dusup kalkiyor bunu cocuktan da duyuyoruz bu sebepten kimsenin veledine ben bakmak zorunda degilim esimi bu yola nasil getiririm onu dusunuyorum
Evlenmeseydiniz. Ama olan olmuş, boşanın herkes için.Merhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
Epey tepki alacaksınız kk hazır olun
2. Evliliği yapan ve çocuğu olan adamla hiç kadınların mutlu olduğuna şahit olamadım
Ayneb oyle esim bana 2 haftada bir demisti ben ve ailem o sekilde kabul ettik.ama esim yapmiyor.herkese kolay zaten.mantikli olan yoruma cevap yaziyorum.ben cocuga yardim etmesine sorun yapmiyorum kadin haftasonu cocugu bize kitleyip baska adamlarla dusup kalkiyor bunu cocuktan da duyuyoruz bu sebepten kimsenin veledine ben bakmak zorunda degilim esimi bu yola nasil getiririm onu dusunuyorum
Madem katlanamayacaktın çocuklu adamla evlenmeseydin. Kendini çocuk yerine koy annenle baban ayrılıyor ve baban başka bir kadınla evleniyor. O kadını öyle kolayca sevebilir miydin? Bir çocuk olarak annenle babanı ayıran kadın olduğunu düşünüp sevmeyebilirsin. Eğer yuva yıkıp evlenmediysen çocuk zamanla senin iyi niyetini anlayıp sevecektir. Ama sen sevmedikçe onun da seni sevmemesi çok doğal. Ayrıca sana ne babası sonuçta babalık görevini elbette yapacak elbette masraf edecek bu seni ilgilendirmez. Senle evlendi diye adam çocuğunu atacak değil. Çirkin bir bakış açısı gördüm sizde. Umarım o çocuğu üzmezsiniz.Merhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
Çocuğu onun tabiki de düşkün olacak çocuğuna.. Çocuğu sevmiyor olabilirsin ama babası ile arasına girmeye hakkınız yok..8
Daha cok yeni evliyim ama cok pismanim esimi de seviyorum bu kadar duskun olmasina katlanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?