Eşimin çocuğundan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuklar o kadar temiz kalplidir ki bizlerin göremediğini görür, hissedemediğini hisseder.

Nefret etmesi cok doğal

Şimdi yargilamayin demissinde o kadar sinirlemdimki birincisi kimsenin veledi değil evlendiğini adamın evladı tabi sen evlat nedir anlayamassin şu an ikincisi küçücük bir çocuk sana bu kadar batiyor ise boşanıp çocuksuz biriyle evlen o adam bir BABA ve çocuğuna karşı sorumlulukları var senin birşeyini eksik etmiyorsa evine barkina bakiyorsa sana ilgisi de iyiyse sen niye bu sabiye nefret doldun bu kadar ins kocanada böyle açık ve netsindir

Bu nasıl bi bakış açısı Allah ıslah etsin ya . Peki baba oğul hiç görüşmesin mi siz bunu mu istiyorsunuz ?veled falan ne çirkin sözler bunlar. Üniversite mezunuyum yazmışsınız biryerde düşünme ve anlama yetiniz var diye düşünüyorum o yüzden soruyorum .babayla oğlu ne sürelerde görüşsün hanımefendi mesela ? Ayda 1 iyi mi sizin icin ? Allah kalbinize hidayet versin çok üzüldüm o cocukcagiza.

Bir iki kişi dışında ılımlı yorum yapan var mı bakar mısın. Neden bi durup düşünmüyosun acaba yöntemimi gerçekten değiştirmem mi gerekiyo diye. Sensin velet
Ban da alırsam alayım tüm güzel duygulardan yoksunsun.

Bide hukuk bölümüne yazmış cumartesiden pazar akşama kadar izin verilmiş eşine. Eşim bir iki saat görse gelse hukuki olarak çocuğun annesi yok illa götür bak gibi bi hak iddia eder mi gibi şeyler. Üye olamasa keşke senin gibiler

Çocuğun babasına ihtiyacı var. Allah korusun evladınız olsa, bir şekilde ayrılsanız eşiniz evlendi diye çocuğunu daha az görmesi sizi mutlu eder miydi. Evlendiğiniz bey size sık görmeyeceğim şeklinde bir söz verdiyse bu onun ayıbı. Çocuğu sevmek zorunda da değilsiniz. Ama akıl aranacak bir durum yok. Çocuk her zaman hayatınızda olacak

Epey tepki alacaksınız kk hazır olun
2. Evliliği yapan ve çocuğu olan adamla hiç kadınların mutlu olduğuna şahit olamadım
Benim babam başkasıyla evli ama gerçekten mutlular. Çocukken evet bayağı kıskanırdım şimdi Allah bozmasın çok iyiyiz, o kadar ki canımı tehlikeye atacak bir durum oldu ama ablam (ona öyle diyorum) olmasaydı bu kadar kolay atlatabileceğimi sanmıyorum. Mesela bir derdim olur kendisine anlatırım babamdan önce.
Konu sahibesi haksızsınız. Sonuç olarak bu çocuk yumurtadan çıkmadı. Biliyordunuz çocuğu olduğunu. Bence sevinin en azından çocuğuna sahip çıkıyor. İleride bir gün sizin çocuğunuz olsa Allah korusun boşansanız babası çocuğu arayıp sormasa ne hissedersiniz? İyice düşünün derim.

sana ne? kadinin seyine sayac mi taktirdin da biliyorsun kimle düsüp kalktigini?

karşıdaki empati yoksunu olunca söylenecek tarz ve şeyler belli aslında ama onlar da ban sebebi
konu sahibi; nasıl ki bu çocuk yapılırken iki kişi ortaksa bundan sonraki hayatta da ortak bu çocuk. kadın bölünerek çoğalmadığına göre adam da elini taşın altına koyacak. yoksa siz ister miydiniz sizi de boşasın çocuğunuzla bir başınıza kalın?
kimsenin veledine bakmak zorunda değilim diyerek ne bakmışsınız pardon? çalışıp cebine harçlık falan mı koyuyorsunuz orasını anlayamadım ama haftanın 5 günü anne bakıyorsa 2 günü de baba bir zahmet bakıversin.

ayrıca nasıl bu kadar sığ düşünebilirsiniz ki? her hafta görmeyip iki haftada bir görse de mutlu olacağınızı zannetmiyorum. ayrıca bunun yaz tatili, ara tatili, bulunulması gereken çeşitli organizasyonları da olacak. siz şu anda ikinci plandaki bir insansınız. anne de baba da bütün hayatı boyunca hayatlarını artık çocuğa göre şekillendirip kendi ayakları üzerinde duruncaya kadar onun en az zararla atlatmasını sağlamalılar. sizin gezmeniz veya kocanızla bir şeyler yapmanız gibi sıradan şeylerden falan daha önemli bir çocuğun psikolojisi.

Evlenmeseydiniz. Ama olan olmuş, boşanın herkes için.

Epey tepki alacaksınız kk hazır olun
2. Evliliği yapan ve çocuğu olan adamla hiç kadınların mutlu olduğuna şahit olamadım

eşimin oğlu 17 yaşında 9 aylık evliyiz..
bende diyordum ki çocuk ile iyi gecinmek gibi bi cabam olmayacak..olmadida.
hic rolde yapmadim..
annesinde kaliyor babasını maaştan maaşa arıyor..
(bunu eşim bizzat yüzüne söylüyor o yüzden düşüncemden öte olanı yazdim)
haftada 1-2 kez bize yemeğe gelir, yemek beğenmez dışarıdan somon siparişi vermek ister, en pahalı restaurant ne ise oradan kebap ister..
evde yemekken var iken dışarıdan yemek getirmek nedir diye ortaya konuşurum eşimde destekler.
Cocuk babasi evlendi diye fuzuli para harcayarak intikam alma derdinde sanki..zira onaylamamisti.
Hatta sözlendigimizin ertesi günü babasının zoru ile tebrik etti beni de orada bile laf soktu.
"istedigin oldu mutlu ol"
Cocuk ile cok dialoga girmemeye, sacmaliklarini gormemeye baba oğul arasina mümkün mertebe girmemeye çalışıyorum.
Konu sahibinin bahsettiği gibi küçük bi cocuk olsaydi, zamanla kaynasilirdi saniyorum..
17 yasinda ukala bi delikanli ile mücadele etmek ondan sevgi beklemek, anlasmaya calismak hiiic takatim yok sanki..
Sinir bozucu hareketleri konusmalari babasini bile deli ediyorken eve yansimamasi ve mutsuz olmamak güç evet.
Allah biliyor ya 30 yaşına da gelse 40 da olsa babasi ona baksin diye bekleyecek tembel bi tip.

bence genel olarak evlenmis bosanmis bi adamla evlilik sürdürmek zor.

Nasıl yargılamamayım şimdi nerden tutsam elimdee kalıyor.
1 ) Neden evlendiniz çocuklu adam ile.
2 ) 7 yaşındaki çocuktan nasıl nefret ediyorsun. Sevmemek ya da hoşlanmamak değil kullandığın kelime nefret.
3 ) Değil 2 haftada bir , her hafta görmesi normal olan. O çocuğun sadece anneye değil babaya da ihtiyacı var. Babası hayatta ve varken neden ondan mahrum kalsın.
4 ) Gerekirse yarısını değil eğitim ve tüm diğer masraflarının tamamını eşinizde ödeyebilir bu normal bir durum.
5 ) Çocuk sizi sevmiyor ise bence yansıttığınız kötü enerjiler vardır. Çünkü yaşı küçük ilgi ve oyun ile kandırılabilir bir yaşta.
6 ) Umarım çocuk yapmazsınız , o zaman kocanızı hepten mahrum edersiniz yavrusundan.
7 ) O çocuk eşinizin evladı evladı. Evlattan daha mühim hiç bir şey olamaz. Sizi oğlundan daha fazla düşünmesini ve sevmesini bekleyemezsiniz.

Tek vasfın bir adama karı olmak sanırım. O yüzden o çocuktan nefret ediyorsun aslında. Kocanı elinden alınca sen bir hiçsin çünkü.

Zihniyetin zaten çöplük. Yazık, senin eline düşen, düşecek evlada yazık...

Madem katlanamayacaktın çocuklu adamla evlenmeseydin. Kendini çocuk yerine koy annenle baban ayrılıyor ve baban başka bir kadınla evleniyor. O kadını öyle kolayca sevebilir miydin? Bir çocuk olarak annenle babanı ayıran kadın olduğunu düşünüp sevmeyebilirsin. Eğer yuva yıkıp evlenmediysen çocuk zamanla senin iyi niyetini anlayıp sevecektir. Ama sen sevmedikçe onun da seni sevmemesi çok doğal. Ayrıca sana ne babası sonuçta babalık görevini elbette yapacak elbette masraf edecek bu seni ilgilendirmez. Senle evlendi diye adam çocuğunu atacak değil. Çirkin bir bakış açısı gördüm sizde. Umarım o çocuğu üzmezsiniz.

Sizi yargılamıyorum ama bir insan bir çocuktan nasıl nefret edilebilir aklım mantığım almıyor.. Almayacakta... Size iyi günler....

8

Daha cok yeni evliyim ama cok pismanim esimi de seviyorum bu kadar duskun olmasina katlanamiyorum
Çocuğu onun tabiki de düşkün olacak çocuğuna.. Çocuğu sevmiyor olabilirsin ama babası ile arasına girmeye hakkınız yok..

Çocuğu kıskanıyorsun ister istemez cocuga negatif enerji saçıyorsun, onun sizi sevmemesi bundan kaynaklanıyor olabilir..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…