Eşimin çocuğundan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu dusundum disarida gorusmelerini ama esim bende olayim istiyor sonucta velayet annede annesi haftasonu barlarda adamlarla geziyor ama biz cocuga bakiyoruz
Ayyy yuh ya daha neler..
Dışarda gorusseymis, yok ya başka emriniz var mı??
Vallahi anne de dolduruyosa demek ki var bir bildiği..

Size ne bekar bir kadının kimle görüştüğünden?
Büyük yazayım daha iyi basar

SİZE NEEE

Ağaç kovuğundan çıkmadı ya bu çocuk (diğer kadın da anasının evinden getirmedi)

Kadın çocuğu sevmezse çocuk onu nasıl sevsin.
Yok anası geziyor biz bakıyoruz, yok masraf yapıyo. Bunlar ve kadar çirkin cümleler. O çocuk tabiki kadını kabul etmekte zorlanacak çünkü COCUK.
Mevzu çocuksa degil kadında. Mevzu sorumsuz , yalanci olan eşi. Çocuğuyla yeni eşi arasındaki bağ-ı o yapmalıydı bence. Ama oda sorumsuz demekki. Getirip bakıyor seviyor yeni eşiyle ilgilenmiyor. Kadında kendi çocuğu olmadığı icin sevgisinin paylaşıldığını düşünüyor. Çünkü o duyguyu anlayamıyor bu yuzden ağır yazmış belkide bi anlık sinirle. Bu kadar çok üstüne gitmeyin yinede.

Bence boşan.çocuğuna sahip çıkan bir babanın senin gibi bi eşi olmamalı..o kadar sinirlendim ki okuduklarıma o kadının haftasonu 2 gün yaptıklarına takmışsında haftaiçi 5 gün siz napıyosunuz bacım o da sana sövsün böyle.çocuğu olduğunu bilerek evlenmişsin şimdi de el kadar çocuğa yapılan masraftan,babasıyla geçirdiği zamandan kıskanıyorsun.o çocuğun yerinde olmak istemezdim çok yazık..

Siz niye konu sahibiyle bu kadar empati kurdunuz ki aynı zihniyette birisiniz herhalde

Bence konu sahibinden ziyade eşi suçlu çünkü kadını kandırmış. 2 haftada birgün görüyorum demiş her hafta 3 gün görüyor. Bu yalancılıktır. Tabi ki doğru olan Her hafta görmesi ancak belli ki bunu doğru şekilde söyleseymiş konu sahibi kabul etmeyecek belki evlenmeyecekti ve böyle bir hakkı da vardı. Ben eşine kızdım kadın sevmek zorunda da değil istemek zorunda da değil ki 2 haftada bir gelmesini kabul etmiş. Kendisinin şartı bu yöndeymiş. Bu da onun tercihi bir şey diyemem. Tilkilik ve ahlaksızlık yapan koca

Size acil şifalar diliyorum. Çünkü siz yeni gelin tripleri olan bir kezotelliden başka birşey değilsiniz.
Yahu evlenmeden önce adamın bir evlilik yaşadığını ve küçük çocuğunun olduğunu biliyordunuz. Çocuğuna düşkün diyorsunuz. Babası tabi ki ilgilenecek,masrafını karşılayacak. Ben eşinizle gurur duyuyorum. Ebeveynler boşansa bile çocuğuna sahip çıkıyor. Siz de madem beğenmiyosunuz,kalkın gidin

"Çocuk çocukluğunu bilse" gördüğüm en kısa fıkra gerçekten. Adı üstünde çocuk diyoruz? Çocuk....
Sınanmadiginiz hayatlara yorum yapmayın bence. . O anki sinirle yazmıştır konunun sahibi. Bu kadar çok üstüne gitmeyin. Yorumlardan bile insanın pskilojisi bozulur ailesine yansıtır. Baktım bikac kişi haricinde kimse destek olmuyor en azindan ben olayim dedim. Oda.bir kadın çünkü. Siz boşanın siz boşanirsiniz vs .. Çok kötü yorumlar bunlar. Evet inşallah çocuğu sevmesede nefretini belli etmiyordur ama sevmeyedebilir zorunda değil.

kendi cocuklari da varmis hanfendi! Adamin ilgilenip ilgilenmedigiyle ilgili bi bilgi de vermemis ayrica. Anlik bi sinirle yazmis olsa sonradan evet ya haklisiniz bi anda sinirlendim der israrla cocugu sevmedigini istemedigini soyluyor hukuk bolumune de konu acmis esim cocugu gormek zorunda mi gormese ne olur diye

Sorun kadinda ise kadin diyelim ki oldugunde cocuk babaya kalacak. Cocugu her gun gormesi gerekecek boyle durumda sizce ne yapacak bu konu sahibi?

Aynen bende katılıyorum . Biz burada masum bi çocuktan nefret etmesini onaylamıyoruz. Eşinin yalanciligini kınıyoruz ve o ki o bir cocuk üzerinden yalan söyleyip bu bayanla evleniyorsa buda rahatsiz oldugunu sürekli söylemeli. Sevmek zorunda değil.

Siz niye konu sahibiyle bu kadar empati kurdunuz ki aynı zihniyette birisiniz herhalde
keşke birazda siz kursaydiniz herşeyden once bi kadın var aile olmaya çalışan. Ve birde yalancı bi eş. Ve ikisinden olmayan bir cocuk. Davulun sesi size uzaktan hoş geliyor demi eleştirmek hemen. Yazık.

Emin misiniz aynı kişi olduğuna? Çünkü ilk evliliğim demişti, kendi çocuğu yok galiba . Konu sahibi yorum yapmıyor ki. Gelsin ona sorun

keşke birazda siz kursaydiniz herşeyden once bi kadın var aile olmaya çalışan. Ve birde yalancı bi eş. Ve ikisinden olmayan bir cocuk. Davulun sesi size uzaktan hoş geliyor demi eleştirmek hemen. Yazık.
Aile olmaya çalıştığı kişi evliyken birlikte olmuş olabilirler yalnız. O konuya daha konu sahibi açıklık getirmedi. Başka yerde benim de çocuklarım var bıraktım diyor. empati yaparken bunlara da bir bakın lütfen.

Ben de eşine kızdım. Her şeyi doğru söyleseydi ve kadın kabullenseydi ve evlenseydi böyle sıkıntılar olmayacaktı. Benim en yakın arkadaşım 3 yaşında çocuğu olan biriyle evlendi. Ama adam en baştan nafaka verdiğini ekstra çıkan şeyleri karşıladığını her hafta çocuğunu gördüğünü hatta çocuk ilerde isterse onlarla yaşayabileceğini söyledi. Arkadaşım da kabul etti ve şu an bu anlamda en ufak bir problemleri yok. Arkadaşımın kabul etmeyip ayrılma hakkı da vardı ve adam onu kandırsa bu hakkı elinden almış olacaktı. Bence popüler ve genel geçer yaklaşımlardan ziyade kişiye ve duruma göre yorumlamalıyız. Bence konu sahibi çocuğu babadan koparmak yerine boşanmalı kandırıldığı için

Emin misiniz aynı kişi olduğuna? Çünkü ilk evliliğim demişti, kendi çocuğu yok galiba . Konu sahibi yorum yapmıyor ki. Gelsin ona sorun
daha once bi konuda yorum yapmis bende cocuklarimi o sekilde yetistiriyorum diye (konunun icerigini bilmiyorum) profiline girip bakabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…