- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Ayyy yuh ya daha neler..Bunu dusundum disarida gorusmelerini ama esim bende olayim istiyor sonucta velayet annede annesi haftasonu barlarda adamlarla geziyor ama biz cocuga bakiyoruz
Ayneb oyle esim bana 2 haftada bir demisti ben ve ailem o sekilde kabul ettik.ama esim yapmiyor.herkese kolay zaten.mantikli olan yoruma cevap yaziyorum.ben cocuga yardim etmesine sorun yapmiyorum kadin haftasonu cocugu bize kitleyip baska adamlarla dusup kalkiyor bunu cocuktan da duyuyoruz bu sebepten kimsenin veledine ben bakmak zorunda degilim esimi bu yola nasil getiririm onu dusunuyorum
Ağaç kovuğundan çıkmadı ya bu çocuk (diğer kadın da anasının evinden getirmedi)Merhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
Mevzu çocuksa degil kadında. Mevzu sorumsuz , yalanci olan eşi. Çocuğuyla yeni eşi arasındaki bağ-ı o yapmalıydı bence. Ama oda sorumsuz demekki. Getirip bakıyor seviyor yeni eşiyle ilgilenmiyor. Kadında kendi çocuğu olmadığı icin sevgisinin paylaşıldığını düşünüyor. Çünkü o duyguyu anlayamıyor bu yuzden ağır yazmış belkide bi anlık sinirle. Bu kadar çok üstüne gitmeyin yinede.Kadın çocuğu sevmezse çocuk onu nasıl sevsin.
Yok anası geziyor biz bakıyoruz, yok masraf yapıyo. Bunlar ve kadar çirkin cümleler. O çocuk tabiki kadını kabul etmekte zorlanacak çünkü COCUK.
Siz niye konu sahibiyle bu kadar empati kurdunuz ki aynı zihniyette birisiniz herhaldeMevzu çocuksa degil kadında. Mevzu sorumsuz , yalanci olan eşi. Çocuğuyla yeni eşi arasındaki bağ-ı o yapmalıydı bence. Ama oda sorumsuz demekki. Getirip bakıyor seviyor yeni eşiyle ilgilenmiyor. Kadında kendi çocuğu olmadığı icin sevgisinin paylaşıldığını düşünüyor. Çünkü o duyguyu anlayamıyor bu yuzden ağır yazmış belkide bi anlık sinirle. Bu kadar çok üstüne gitmeyin yinede.
Sınanmadiginiz hayatlara yorum yapmayın bence. . O anki sinirle yazmıştır konunun sahibi. Bu kadar çok üstüne gitmeyin. Yorumlardan bile insanın pskilojisi bozulur ailesine yansıtır. Baktım bikac kişi haricinde kimse destek olmuyor en azindan ben olayim dedim. Oda.bir kadın çünkü. Siz boşanın siz boşanirsiniz vs .. Çok kötü yorumlar bunlar. Evet inşallah çocuğu sevmesede nefretini belli etmiyordur ama sevmeyedebilir zorunda değil."Çocuk çocukluğunu bilse" gördüğüm en kısa fıkra gerçekten. Adı üstünde çocuk diyoruz? Çocuk....
kendi cocuklari da varmis hanfendi! Adamin ilgilenip ilgilenmedigiyle ilgili bi bilgi de vermemis ayrica. Anlik bi sinirle yazmis olsa sonradan evet ya haklisiniz bi anda sinirlendim der israrla cocugu sevmedigini istemedigini soyluyor hukuk bolumune de konu acmis esim cocugu gormek zorunda mi gormese ne olur diyeMevzu çocuksa degil kadında. Mevzu sorumsuz , yalanci olan eşi. Çocuğuyla yeni eşi arasındaki bağ-ı o yapmalıydı bence. Ama oda sorumsuz demekki. Getirip bakıyor seviyor yeni eşiyle ilgilenmiyor. Kadında kendi çocuğu olmadığı icin sevgisinin paylaşıldığını düşünüyor. Çünkü o duyguyu anlayamıyor bu yuzden ağır yazmış belkide bi anlık sinirle. Bu kadar çok üstüne gitmeyin yinede.
Mevzu çocuksa degil kadında. Mevzu sorumsuz , yalanci olan eşi. Çocuğuyla yeni eşi arasındaki bağ-ı o yapmalıydı bence. Ama oda sorumsuz demekki. Getirip bakıyor seviyor yeni eşiyle ilgilenmiyor. Kadında kendi çocuğu olmadığı icin sevgisinin paylaşıldığını düşünüyor. Çünkü o duyguyu anlayamıyor bu yuzden ağır yazmış belkide bi anlık sinirle. Bu kadar çok üstüne gitmeyin yinede.
Aynen bende katılıyorum . Biz burada masum bi çocuktan nefret etmesini onaylamıyoruz. Eşinin yalanciligini kınıyoruz ve o ki o bir cocuk üzerinden yalan söyleyip bu bayanla evleniyorsa buda rahatsiz oldugunu sürekli söylemeli. Sevmek zorunda değil.Bence konu sahibinden ziyade eşi suçlu çünkü kadını kandırmış. 2 haftada birgün görüyorum demiş her hafta 3 gün görüyor. Bu yalancılıktır. Tabi ki doğru olan Her hafta görmesi ancak belli ki bunu doğru şekilde söyleseymiş konu sahibi kabul etmeyecek belki evlenmeyecekti ve böyle bir hakkı da vardı. Ben eşine kızdım kadın sevmek zorunda da değil istemek zorunda da değil ki 2 haftada bir gelmesini kabul etmiş. Kendisinin şartı bu yöndeymiş. Bu da onun tercihi bir şey diyemem. Tilkilik ve ahlaksızlık yapan koca
Siz niye konu sahibiyle bu kadar empati kurdunuz ki aynı zihniyette birisiniz herhalde
Emin misiniz aynı kişi olduğuna? Çünkü ilk evliliğim demişti, kendi çocuğu yok galiba . Konu sahibi yorum yapmıyor ki. Gelsin ona sorunkendi cocuklari da varmis hanfendi! Adamin ilgilenip ilgilenmedigiyle ilgili bi bilgi de vermemis ayrica. Anlik bi sinirle yazmis olsa sonradan evet ya haklisiniz bi anda sinirlendim der israrla cocugu sevmedigini istemedigini soyluyor hukuk bolumune de konu acmis esim cocugu gormek zorunda mi gormese ne olur diye
Aile olmaya çalıştığı kişi evliyken birlikte olmuş olabilirler yalnız. O konuya daha konu sahibi açıklık getirmedi. Başka yerde benim de çocuklarım var bıraktım diyor. empati yaparken bunlara da bir bakın lütfen.keşke birazda siz kursaydiniz herşeyden once bi kadın var aile olmaya çalışan. Ve birde yalancı bi eş. Ve ikisinden olmayan bir cocuk. Davulun sesi size uzaktan hoş geliyor demi eleştirmek hemen. Yazık.
Ben de eşine kızdım. Her şeyi doğru söyleseydi ve kadın kabullenseydi ve evlenseydi böyle sıkıntılar olmayacaktı. Benim en yakın arkadaşım 3 yaşında çocuğu olan biriyle evlendi. Ama adam en baştan nafaka verdiğini ekstra çıkan şeyleri karşıladığını her hafta çocuğunu gördüğünü hatta çocuk ilerde isterse onlarla yaşayabileceğini söyledi. Arkadaşım da kabul etti ve şu an bu anlamda en ufak bir problemleri yok. Arkadaşımın kabul etmeyip ayrılma hakkı da vardı ve adam onu kandırsa bu hakkı elinden almış olacaktı. Bence popüler ve genel geçer yaklaşımlardan ziyade kişiye ve duruma göre yorumlamalıyız. Bence konu sahibi çocuğu babadan koparmak yerine boşanmalı kandırıldığı içinAynen bende katılıyorum . Biz burada masum bi çocuktan nefret etmesini onaylamıyoruz. Eşinin yalanciligini kınıyoruz ve o ki o bir cocuk üzerinden yalan söyleyip bu bayanla evleniyorsa buda rahatsiz oldugunu sürekli söylemeli. Sevmek zorunda değil.
daha once bi konuda yorum yapmis bende cocuklarimi o sekilde yetistiriyorum diye (konunun icerigini bilmiyorum) profiline girip bakabilirsiniz.Emin misiniz aynı kişi olduğuna? Çünkü ilk evliliğim demişti, kendi çocuğu yok galiba . Konu sahibi yorum yapmıyor ki. Gelsin ona sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?