O zman tabiki kabul etmek zorunda. Sonuçta evliliğin öncesinde boyle bi söz veremez. Gelecekte ne olur bilinmez. Annesine birşey olmadığı sürece bu yeni eşine ne sözvermişse onu tutmak zorundaydiDiyelim ki annesi öldü ya da istismarcı bi adamla evlendi/konu sahibinin eşinin içi rahat etmedi. O zaman ne olacak?
Böyle bir şeye inanamıyorum. Ya anne olmadığınız için anlaya mıyorsunuz ya da gerçekten kötü üvey annelerdensiniz. İnsanın canı kanı herşey çocuğudur. Ben de eşim de çocuklarımızı 1 gün görmesek içimiz gider. Bunun için evli ya da boşanmış olmamıza gerek yok. Ya da insanın çocuğunu görmesi için mahkeme kararına da. Bence haftada bir bile çok az. İsterse hergün görür. Annesi için Sarfettiğiniz cümle de çok çirkin. Babasının iki haftada bir görmesini istediğiniz o anne, çocuğuna tek başına gü lerce bakıyor. Tabi ki çocuğun masrafını babası da paylaşacak. Hatta çocuğunun bütün masrafını da karşılamak zorunda. 7 yaşındaki bir çocuktan bahsediyorsunuz. Benim de kızım o yaşlarda bana kötü davranabiliyor.2 çocuğum da evi bütün gün ne hale getiriyor. İşten yorgun argın gelip İkimiz de çocuklarımızla ilgileniyoruz. Bizi özlediklerinden gece 12 de zor uyutuyoruz. Sonra dağınıklığını topluyoruz. O anne o çocuğu bu yaşına getirene kadar kimbikir kaç gece gözünü kırpmamıştır. 2 ayda bu yaştaki bir çocuktan nefret ettiğiniz ve bile bile çocuklu bir adamla evlendiğini için suçu kendinizde arayın. Ayrıca evlenmeden önce çocuğunu 2 haftada bir görmesi için söz almak da nedir? Çocuğu ile ilgilenmeyen ya da 2 haftada bir görmeye çalışan bir adamdan nasıl bir kocalı beklenir onu da sorgulamak gerek.Ayneb oyle esim bana 2 haftada bir demisti ben ve ailem o sekilde kabul ettik.ama esim yapmiyor.herkese kolay zaten.mantikli olan yoruma cevap yaziyorum.ben cocuga yardim etmesine sorun yapmiyorum kadin haftasonu cocugu bize kitleyip baska adamlarla dusup kalkiyor bunu cocuktan da duyuyoruz bu sebepten kimsenin veledine ben bakmak zorunda degilim esimi bu yola nasil getiririm onu dusunuyorum
Ben de olaya evlilik ve adamın yalancılığı temelli baktım. Kandırılmış olma psikolojisi insanın ruh halimi bozup onu saçma sapan bir ruh haline ve davranışa sürükleyebilir. Kadın yahut erkek evlenirken insanları kandıran ve onların seçim hakkını elinden alan insanlara gıcığım ben deKonu galiba fake ama seye cok sasirdim. Yetiskin bir kadin 8 yasindaki bir cocuktan NEFRET EDIYORUM diye konu aciyor (ve bu cocuk aile icinde bir cocuk, siddet riski bariz ortada) ve bir suru ilimli yorum gordum. "Canim esin dengeyi kurmaliydi haklisin seni kandirmis haklisin cocuklu adam zor" gibi, asil konuyu bilerek iskalayan yorumlar.
Yahu burda bazen "sevgilim evliymis bilmiyordum cok uzuldum" diye konu aciliyor hemen NASIL UZULURSUNNNN AHLAKSIZZZ" tarzi yorumlar geliyor, bu mudur bazilarinin ahlak anlayisi "kocama dokunma"dan ibaret midir? Ne kadar kendine donuk, benmerkezci, ikiyuzlu ve manyakca bir ahlak anlayisi bu 8 YASINDAKI COCUKTAN NEFRET EDIYORUM diye konu aciliyor ve bir suru uye olaya cocuk merkezli degil evlilik merkezli yaklasiyor evliliginiz batsin beter olun!
Not: evli erkekle olmak bence de ahlaksizlik ve hayatimda hic yapmadigim bisey burda kiyaslamamin sebebi o konulara gelen asiri tepkilerin bu konuya pek de gelmemesi...
Kendinizi konu sahibi v seyran için yormayin kızlar. Anlatmak için çabalamaniz gerçekten boşuna. Onlar dünyanın merkezinde kadın olacak , Adam çocuğunu sevmeyecek az görecek az ilgilenecek lakin kendi çocuğu olursa ona dünyaları verecek kafasindalar. Değiştiremeyiz. Adam çocuğuna olan özlemini nasıl dizginlesin ,nasıl yeni bir hayata başlayıp öz evladını sanki akrabasıymış gibi nadir görecek bu hangi vicdana sığar hangi ama az görecektin kandırdın beni cümlesine sığar ben yabancı biri olarak kaldiramadim. Ama onların düşünceleri sabit boşverin herkes vicdaniyla sınanır nasılsa.Diyelim ki annesi öldü ya da istismarcı bi adamla evlendi/konu sahibinin eşinin içi rahat etmedi. O zaman ne olacak?
Ayneb oyle esim bana 2 haftada bir demisti ben ve ailem o sekilde kabul ettik.ama esim yapmiyor.herkese kolay zaten.mantikli olan yoruma cevap yaziyorum.ben cocuga yardim etmesine sorun yapmiyorum kadin haftasonu cocugu bize kitleyip baska adamlarla dusup kalkiyor bunu cocuktan da duyuyoruz bu sebepten kimsenin veledine ben bakmak zorunda degilim esimi bu yola nasil getiririm onu dusunuyorum
Siz adamın çocuğumu az görücem cümlesine ve sonrasında sıkça görmesine cidden takıldınız mi ya ? Şaka gibisiniz. Madem çocuğu kabullenemeyeckti evlenmeseydi o zaman.Ne seçiminden bahsediyosnz oldu olacak sözleşme imzalatsaydi adama kafalar parlıyor maşallahBen de olaya evlilik ve adamın yalancılığı temelli baktım. Kandırılmış olma psikolojisi insanın ruh halimi bozup onu saçma sapan bir ruh haline ve davranışa sürükleyebilir. Kadın yahut erkek evlenirken insanları kandıran ve onların seçim hakkını elinden alan insanlara gıcığım ben de
Ben de olaya evlilik ve adamın yalancılığı temelli baktım. Kandırılmış olma psikolojisi insanın ruh halimi bozup onu saçma sapan bir ruh haline ve davranışa sürükleyebilir. Kadın yahut erkek evlenirken insanları kandıran ve onların seçim hakkını elinden alan insanlara gıcığım ben de
Allah cumlemizi boylelerinden korusunKendinizi konu sahibi v seyran için yormayin kızlar. Anlatmak için çabalamaniz gerçekten boşuna. Onlar dünyanın merkezinde kadın olacak , Adam çocuğunu sevmeyecek az görecek az ilgilenecek lakin kendi çocuğu olursa ona dünyaları verecek kafasindalar. Değiştiremeyiz. Adam çocuğuna olan özlemini nasıl dizginlesin ,nasıl yeni bir hayata başlayıp öz evladını sanki akrabasıymış gibi nadir görecek bu hangi vicdana sığar hangi ama az görecektin kandırdın beni cümlesine sığar ben yabancı biri olarak kaldiramadim. Ama onların düşünceleri sabit boşverin herkes vicdaniyla sınanır nasılsa.
Belki konu sahibi adamla evlenmek icin çocuğuna iyi davrandı adam ondan evlendi.ama bu konu çok farklı. bence insani duyguları olan hiç kimse evlendiği kişinin çocuğumu senin için bırakıcam, çocuğumla 15 günde bir görüşürüm demesini kabullenmemeli. öz çocuğu için bunu yapan birinden kurulan ailede ne hayır gelir ki ?
bana göre adam tamamen elde etmek maksatlı bunları söylemiş, ikna etmiş, elde etmiş. şimdi de tabi ki çocuğunu eskisi gibi sık sık görmeye devam ediyor.
Belki konu sahibi adamla evlenmek icin çocuğuna iyi davrandı adam ondan evlendi.
Biz tepki gösterince de kandirildim diyor.
Adam niye iki haftada bir göreceğim diye kandırsın? Kendi yoluna bakar çocuğunu kabullenecek biriyle evlenirdi.
Adam kasti olarak söylemiş bunu karşıdaki insanı kandırmış bu yanlış bence. Ben hangi konuda olursa olsun insanların biribirini kandırmasına karşıyım. Bir konuda eşimin beni ikna etmek için evlenmeden bana yalan söylediğini fark etsem güvenim sarsılır. Ben olsam boşanırdım.Siz adamın çocuğumu az görücem cümlesine ve sonrasında sıkça görmesine cidden takıldınız mi ya ? Şaka gibisiniz. Madem çocuğu kabullenemeyeckti evlenmeseydi o zaman.Ne seçiminden bahsediyosnz oldu olacak sözleşme imzalatsaydi adama kafalar parlıyor maşallah
Şu kadar gorucem çocuğumu diye bir kandırma stili yok hanımefendi evlat o evlat . Empati biraz ne kandırması isterse her gün görür. Cidden yalan anlayışınız bu mu sizin .Pes doğrusuAdam kasti olarak söylemiş bunu karşıdaki insanı kandırmış bu yanlış bence. Ben hangi konuda olursa olsun insanların biribirini kandırmasına karşıyım. Bir konuda eşimin beni ikna etmek için evlenmeden bana yalan söylediğini fark etsem güvenim sarsılır. Ben olsam boşanırdım.
Şu konuya da netlik getireyim elbette ki doğru olan sık görmesi ve ihtiyaçlarını karşılaması. Olması gereken bu. Ben yalana karşıyım. Burda kasti yalan var
Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. Bunu söylüyorsa sıkıntı zaten. Yarın senden boşansa senin çocuğuna da aynısını yapacak.böyle adama şüpheyle yaklaşmalı. Doğru olan sık görmesi ve ihtiyacını karşılaması zaten. Ama yalan var. Ben kişisel olarak beni evliliğe razı etmek için söylenenen yalan yüzünden boşanabilirimama bu konu çok farklı. bence insani duyguları olan hiç kimse evlendiği kişinin çocuğumu senin için bırakıcam, çocuğumla 15 günde bir görüşürüm demesini kabullenmemeli. öz çocuğu için bunu yapan birinden kurulan ailede ne hayır gelir ki ?
bana göre adam tamamen elde etmek maksatlı bunları söylemiş, ikna etmiş, elde etmiş. şimdi de tabi ki çocuğunu eskisi gibi sık sık görmeye devam ediyor.
Keşke yazdığım ilk paragrafla birlikte son paragrafı da okusanızŞu kadar gorucem çocuğumu diye bir kandırma stili yok hanımefendi evlat o evlat . Empati biraz ne kandırması isterse her gün görür. Cidden yalan anlayışınız bu mu sizin .Pes doğrusu
Boşanın kurtulsun yavrucak. Kendinizi yok edin vs.Merhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
Yok yok kandırıldığına çok da takılmıyorlar. Öyle olsa çocukla dışarıda görüştür diye tavsiye vermezlerdiBelki konu sahibi adamla evlenmek icin çocuğuna iyi davrandı adam ondan evlendi.
Biz tepki gösterince de kandirildim diyor.
Adam niye iki haftada bir göreceğim diye kandırsın? Kendi yoluna bakar çocuğunu kabullenecek biriyle evlenirdi.
Adam kasti olarak söylemiş bunu karşıdaki insanı kandırmış bu yanlış bence. Ben hangi konuda olursa olsun insanların biribirini kandırmasına karşıyım. Bir konuda eşimin beni ikna etmek için evlenmeden bana yalan söylediğini fark etsem güvenim sarsılır. Ben olsam boşanırdım.
Şu konuya da netlik getireyim elbette ki doğru olan sık görmesi ve ihtiyaçlarını karşılaması. Olması gereken bu. Ben yalana karşıyım. Burda kasti yalan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?