Eşimin çocuğundan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diyelim ki annesi öldü ya da istismarcı bi adamla evlendi/konu sahibinin eşinin içi rahat etmedi. O zaman ne olacak?
O zman tabiki kabul etmek zorunda. Sonuçta evliliğin öncesinde boyle bi söz veremez. Gelecekte ne olur bilinmez. Annesine birşey olmadığı sürece bu yeni eşine ne sözvermişse onu tutmak zorundaydi

Böyle bir şeye inanamıyorum. Ya anne olmadığınız için anlaya mıyorsunuz ya da gerçekten kötü üvey annelerdensiniz. İnsanın canı kanı herşey çocuğudur. Ben de eşim de çocuklarımızı 1 gün görmesek içimiz gider. Bunun için evli ya da boşanmış olmamıza gerek yok. Ya da insanın çocuğunu görmesi için mahkeme kararına da. Bence haftada bir bile çok az. İsterse hergün görür. Annesi için Sarfettiğiniz cümle de çok çirkin. Babasının iki haftada bir görmesini istediğiniz o anne, çocuğuna tek başına gü lerce bakıyor. Tabi ki çocuğun masrafını babası da paylaşacak. Hatta çocuğunun bütün masrafını da karşılamak zorunda. 7 yaşındaki bir çocuktan bahsediyorsunuz. Benim de kızım o yaşlarda bana kötü davranabiliyor.2 çocuğum da evi bütün gün ne hale getiriyor. İşten yorgun argın gelip İkimiz de çocuklarımızla ilgileniyoruz. Bizi özlediklerinden gece 12 de zor uyutuyoruz. Sonra dağınıklığını topluyoruz. O anne o çocuğu bu yaşına getirene kadar kimbikir kaç gece gözünü kırpmamıştır. 2 ayda bu yaştaki bir çocuktan nefret ettiğiniz ve bile bile çocuklu bir adamla evlendiğini için suçu kendinizde arayın. Ayrıca evlenmeden önce çocuğunu 2 haftada bir görmesi için söz almak da nedir? Çocuğu ile ilgilenmeyen ya da 2 haftada bir görmeye çalışan bir adamdan nasıl bir kocalı beklenir onu da sorgulamak gerek.

Ben de olaya evlilik ve adamın yalancılığı temelli baktım. Kandırılmış olma psikolojisi insanın ruh halimi bozup onu saçma sapan bir ruh haline ve davranışa sürükleyebilir. Kadın yahut erkek evlenirken insanları kandıran ve onların seçim hakkını elinden alan insanlara gıcığım ben de

Diyelim ki annesi öldü ya da istismarcı bi adamla evlendi/konu sahibinin eşinin içi rahat etmedi. O zaman ne olacak?
Kendinizi konu sahibi v seyran için yormayin kızlar. Anlatmak için çabalamaniz gerçekten boşuna. Onlar dünyanın merkezinde kadın olacak , Adam çocuğunu sevmeyecek az görecek az ilgilenecek lakin kendi çocuğu olursa ona dünyaları verecek kafasindalar. Değiştiremeyiz. Adam çocuğuna olan özlemini nasıl dizginlesin ,nasıl yeni bir hayata başlayıp öz evladını sanki akrabasıymış gibi nadir görecek bu hangi vicdana sığar hangi ama az görecektin kandırdın beni cümlesine sığar ben yabancı biri olarak kaldiramadim. Ama onların düşünceleri sabit boşverin herkes vicdaniyla sınanır nasılsa.

ne demek başkasının veledine bakmak zorunda değilim ? kocanızın çocuğu o farkında mısınız ?kocanız başkasıysa neden onunla evliliğiniz devam ediyor ?

Siz adamın çocuğumu az görücem cümlesine ve sonrasında sıkça görmesine cidden takıldınız mi ya ? Şaka gibisiniz. Madem çocuğu kabullenemeyeckti evlenmeseydi o zaman.Ne seçiminden bahsediyosnz oldu olacak sözleşme imzalatsaydi adama kafalar parlıyor maşallah

ama bu konu çok farklı. bence insani duyguları olan hiç kimse evlendiği kişinin çocuğumu senin için bırakıcam, çocuğumla 15 günde bir görüşürüm demesini kabullenmemeli. öz çocuğu için bunu yapan birinden kurulan ailede ne hayır gelir ki ?
bana göre adam tamamen elde etmek maksatlı bunları söylemiş, ikna etmiş, elde etmiş. şimdi de tabi ki çocuğunu eskisi gibi sık sık görmeye devam ediyor.

Allah cumlemizi boylelerinden korusun

Daha yolun başındasınız Allah kolaylık versin hiç etrafınızda bu tür evlilik yapanları görmediniz sanırım ben 19 yıldır evliyim ileride sizinde çocuklarınız olacak asıl festival o zaman eşiniz de üzerine düşen sorumluluğu yerine getirecek hem size karşı hem çocuğuna karşı arayı bulmak zor tavrınızı koyun ama yanlış yoldasınız çocUğur istememek olmaz kedi köpek değil bu git geri götür evlat bu vazgeçilmez bir eğer evliliğe devam etmek istiyorsanız bazı şeyleri kabullenmek lazım bu işler dışarıdan göründüğü gibi değildir hayat herkese aynı değil ilk evliliğini yapan bir adam ile evlenip buradan ikinci eş olan kadınları taşa tutmak olmaz keşke her evlilik yolunda gitse boşanmalar olmasa ama hayat oluyor işte burda en büyük sorumluluk eşinize düşüyor hem size karşı hem çocuğuna karşı Allah kolaylık versin

Belki konu sahibi adamla evlenmek icin çocuğuna iyi davrandı adam ondan evlendi.
Biz tepki gösterince de kandirildim diyor.
Adam niye iki haftada bir göreceğim diye kandırsın? Kendi yoluna bakar çocuğunu kabullenecek biriyle evlenirdi.

Yargılamak üzere yazıyorum,ne düşündüğünüz beni ilgilendirmiyor.

Cocugu istemiyormuşsun sana kocaman bir "hadi ordan" diyorum.
Aynı şeyi sen ve çocuğun da yaşayabilirdi. Öylesi bir durumda karşı tarafa derdin ki üvey ana iste nolacak.
Sen de bu durumda tam Türk filmlerindeki o kötü üvey analardan farksızsın.

Adamın evladı o evladı,canı yani anladın mı? Diyecegim ama ancak anne olunca anlarsın...

doğru o da mantıklı. saf yanım hala yazılanlara inanabiliyor işte.

Adam kasti olarak söylemiş bunu karşıdaki insanı kandırmış bu yanlış bence. Ben hangi konuda olursa olsun insanların biribirini kandırmasına karşıyım. Bir konuda eşimin beni ikna etmek için evlenmeden bana yalan söylediğini fark etsem güvenim sarsılır. Ben olsam boşanırdım.
Şu konuya da netlik getireyim elbette ki doğru olan sık görmesi ve ihtiyaçlarını karşılaması. Olması gereken bu. Ben yalana karşıyım. Burda kasti yalan var

Şu kadar gorucem çocuğumu diye bir kandırma stili yok hanımefendi evlat o evlat . Empati biraz ne kandırması isterse her gün görür. Cidden yalan anlayışınız bu mu sizin .Pes doğrusu

Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. Bunu söylüyorsa sıkıntı zaten. Yarın senden boşansa senin çocuğuna da aynısını yapacak.böyle adama şüpheyle yaklaşmalı. Doğru olan sık görmesi ve ihtiyacını karşılaması zaten. Ama yalan var. Ben kişisel olarak beni evliliğe razı etmek için söylenenen yalan yüzünden boşanabilirim

Şu kadar gorucem çocuğumu diye bir kandırma stili yok hanımefendi evlat o evlat . Empati biraz ne kandırması isterse her gün görür. Cidden yalan anlayışınız bu mu sizin .Pes doğrusu
Keşke yazdığım ilk paragrafla birlikte son paragrafı da okusanız

Boşanın kurtulsun yavrucak. Kendinizi yok edin vs.

Yok yok kandırıldığına çok da takılmıyorlar. Öyle olsa çocukla dışarıda görüştür diye tavsiye vermezlerdi

Evladiniz var mi bilmiyorum ama ben o beyana inanmadım. Konu sahibinin buradaki olumsuz yorumlari bertaraf etmek için yazdığını düşünüyorum.
Çocuğunu her hafta sonu görecek kadar düşkün olan bir baba asla çocuğumu görmeyeceğim/az görecegim diye yalan söylemez. Buna yüreği elvermez .

Ha sunuda belirteyim adam belki o dönemde konu sahibiyle ilgilendiği evlilik hazirligidir alışveriştir yeni bir hayat kurma dusuncesidir çocuğunu o dönemde az görmüştür. Vakitsizlikten yani.evlenip düzen kurunca da çocuğuna özlem duymuş,babalık hissiyatindan mahrum bırakmak istemeyip daha sık görmeye başlamış olabilir. Adam kurmuş düzenini evlenmiş cocugunuda evine getirmek ister.Ki getirir de kendi evi.Konu sahibi evlenirken çocuğu biliyordu ihtimalleri düşünecekti o zaman .Yalan söylemiş kandırmış bilmem ne bunlar boş geçin bunlari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…