Eşimin çocuğundan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne güzel işte adam babalık yapıyor.. görmeyen adamdan uzak durmak lazım asıl ki yarın senin çocuğuna da bakmazdı görmezdi.. buna sevinmen gerekir.. kuman mı bu çocuk senin

O kadarını bilemem hanfendiyi takip etmiyorum nerde ne yazdı diye nebileyim ben burada yazmış olduğu kadarı ile yorum yaptım

İnşallah bu kadar sinir uclarina dokunan bı konu baştan sona yalandır fakedir uydurmadır. Çocuğun annesinin geceleri barlara kadar gittgini kadar biliyorsun hadsizce yorumluyorsun ama evlenmeden eşin olacak kişinin her hafta sonu çocuğunu gördüğünü bilmiyorsun öyle mi???
Çocuğa gösterilen ilgiye kadar kiskaniyorsun. Çocuğun varlığı rahatsız ediyor seni. Bı de bununla empati yapılacakmış. Bu konunun empati yapılacak bı durumu yok. Başlık bile nefret dolu. Empati yapmak isteyen kendi cocuklarinin başına böyle birşeyin geldiğini düşünsün sonucta her zaman evlilikler sonsuza kadar surmuyor değil mi???

17 yaşındaki genç sorunlu olur çünkü ergenlikte, siz yine de ona arkadaş gibi iyi niyetli davranın şu an anlamasa da ilerde sizi takdir edecektir bunun içindr epey sabırlı olmanız öemli ki bu çocuk başkasının çocuğu birde insan kendi çocuğunun ergenliğinden epey çekiyor en az 5-6 yıl asilik, inatçılık
Bol para harcama dönemleri, işiniz zor yani

Ya cocuk çocukluğunu bilse birseye karışmadan babasının evinde yese içse eglense , babasinin eşini de abla die sevse birşeyler paylaşsa bu kiz bu kadar delirir mi ??? Kendinizi yerine koyun ne kadar incitici..
Hiç de incitici değil çocuk ne kadar kötü davranabilir.. çocuğu olan adamla evlenirken iki defa düşünecek.. sen kendini düşün bi esin başkasıyla evli çocuğun o evde istenmiyor esin de evine götürmese üzülmezmişin ne biçim baba bu.. on tane eş bir evladın yerini tutmaz.. çocuk kötü davranıyorsa bile gelmesini istememk gibi hakkı yok dayanmıyorsa kendi gider..

Konu galiba fake ama seye cok sasirdim. Yetiskin bir kadin 8 yasindaki bir cocuktan NEFRET EDIYORUM diye konu aciyor (ve bu cocuk aile icinde bir cocuk, siddet riski bariz ortada) ve bir suru ilimli yorum gordum. "Canim esin dengeyi kurmaliydi haklisin seni kandirmis haklisin cocuklu adam zor" gibi, asil konuyu bilerek iskalayan yorumlar.

Yahu burda bazen "sevgilim evliymis bilmiyordum cok uzuldum" diye konu aciliyor hemen NASIL UZULURSUNNNN AHLAKSIZZZ" tarzi yorumlar geliyor, bu mudur bazilarinin ahlak anlayisi "kocama dokunma"dan ibaret midir? Ne kadar kendine donuk, benmerkezci, ikiyuzlu ve manyakca bir ahlak anlayisi bu 8 YASINDAKI COCUKTAN NEFRET EDIYORUM diye konu aciliyor ve bir suru uye olaya cocuk merkezli degil evlilik merkezli yaklasiyor evliliginiz batsin beter olun!

Not: evli erkekle olmak bence de ahlaksizlik ve hayatimda hic yapmadigim bisey burda kiyaslamamin sebebi o konulara gelen asiri tepkilerin bu konuya pek de gelmemesi...

"hiç şiir okumamış gibi kötüsünüz,
bir köpeğin başını hiç okşamamış,
hiç bayram şekeri dağıtmamış,
çocukla çocuk olmamış gibi kötüsünüz!"

Der şair. Başka yorumum yok konu sahibi ve onun gibi kişilere.

Siz kaç yasindasiniz? Sadece merak ettim. Kucuck cocukla ilgi sevgi yaristiriyorsunuz. Ayrica babasi tabikide sevecek cocugunu. Cocugunuz oldugunda ne yapacaksiniz acaba

Kocanıza deyin ki ben çocuğunu istemiyorum. El kadar çocuğun ilgisini sevgisini kıskanıyorum. Koca kadın bir çocuğun babasıyla geçirdiği günleri saatleri çekemiyorum.
Adam da sizi boşasın çünkü evlenecek, aile kuracak hatta anne olacak olgunlukta değilsiniz. Allah o çocuğun annesine uzun ve sağlıklı ömür versin. O kadın ölür de çocuk sizin başınıza kalırsa verdiğiniz 1 lokma ekmeğin hesabını sorarsınız.
Düşman başına.

Nasıl bir zihniyetin var senin her yorumun ayrı bir çile verdi ya .Sevmesin çocuğu anladık sevmesin ama eşinin sevgi ve ilgisine müdahale edemez ! Eşimi nasıl yola getiririm ne demek ya ne yoluna getiriyor çocuğundan mi soğutacak nedir istediğiniz kendinize gelin neyi savunuyosunz!

Sizce burda bunları yazan hanımefendi çocuğu haftada 1 değilde, 2 haftada 1 görünce sorun çıkarmayacak mi? Masraf neden 2ye bölünüyormuş, niye kadın tek mi yaptı çocuğu. Sen hem yuva yık hemde böyle davran. Of böyle insanlar umarım yaptığının cezasını bulur

aynen kesin annesi öğretiyordur sizin gibiler asla bişey yapmaz sevilmemeyi hak edecek

konu sahibi,
çocuk hep vardı, dağdan gelip bağdakinden "nefret eden" bence kin nefret dolu ve sevilmemeyi çoook hak eden biridir.

nasıl iletişim kurarım dersiniz anlarım, evliliğim etkileniyor nasıl orta yol bulurum dersiniz bir kısmını yine anlarım. ama çocuğun masrafının ikiye bölünmesinin size dert olmasını, çocuğuna düşkünlüğünden rahatsız olmanızı anlayamam.

insam yeri geliyor kendi doğurduğuna sinirleniyor tamam ama nefret ayrı bir şey. kaldı ki çok yeni evliymişsiniz ne ara nefret ettiniz?

inşallah çocuk sizden ve nefretinizden bir an evvel kurtulur, Allah gazabınızdan korusun. ayrıca kimin yorum yapacağını belirlemek gibi bir lüksünüz yok. "forum" burası.

Diyelim ki annesi öldü ya da istismarcı bi adamla evlendi/konu sahibinin eşinin içi rahat etmedi. O zaman ne olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…