- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Ne güzel işte adam babalık yapıyor.. görmeyen adamdan uzak durmak lazım asıl ki yarın senin çocuğuna da bakmazdı görmezdi.. buna sevinmen gerekir.. kuman mı bu çocuk seninMerhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
O kadarını bilemem hanfendiyi takip etmiyorum nerde ne yazdı diye nebileyim ben burada yazmış olduğu kadarı ile yorum yaptımAile olmaya çalıştığı kişi evliyken birlikte olmuş olabilirler yalnız. O konuya daha konu sahibi açıklık getirmedi. Başka yerde benim de çocuklarım var bıraktım diyor. empati yaparken bunlara da bir bakın lütfen.
Konu sahibi bunu anlayacak düzeyde biri değil.Ne güzel işte adam babalık yapıyor.. görmeyen adamdan uzak durmak lazım asıl ki yarın senin çocuğuna da bakmazdı görmezdi.. buna sevinmen gerekir.. kuman mı bu çocuk senin
17 yaşındaki genç sorunlu olur çünkü ergenlikte, siz yine de ona arkadaş gibi iyi niyetli davranın şu an anlamasa da ilerde sizi takdir edecektir bunun içindr epey sabırlı olmanız öemli ki bu çocuk başkasının çocuğu birde insan kendi çocuğunun ergenliğinden epey çekiyor en az 5-6 yıl asilik, inatçılıkeşimin oğlu 17 yaşında 9 aylık evliyiz..
bende diyordum ki çocuk ile iyi gecinmek gibi bi cabam olmayacak..olmadida.
hic rolde yapmadim..
annesinde kaliyor babasını maaştan maaşa arıyor..
(bunu eşim bizzat yüzüne söylüyor o yüzden düşüncemden öte olanı yazdim)
haftada 1-2 kez bize yemeğe gelir, yemek beğenmez dışarıdan somon siparişi vermek ister, en pahalı restaurant ne ise oradan kebap ister..
evde yemekken var iken dışarıdan yemek getirmek nedir diye ortaya konuşurum eşimde destekler.
Cocuk babasi evlendi diye fuzuli para harcayarak intikam alma derdinde sanki..zira onaylamamisti.
Hatta sözlendigimizin ertesi günü babasının zoru ile tebrik etti beni de orada bile laf soktu.
"istedigin oldu mutlu ol"
Cocuk ile cok dialoga girmemeye, sacmaliklarini gormemeye baba oğul arasina mümkün mertebe girmemeye çalışıyorum.
Konu sahibinin bahsettiği gibi küçük bi cocuk olsaydi, zamanla kaynasilirdi saniyorum..
17 yasinda ukala bi delikanli ile mücadele etmek ondan sevgi beklemek, anlasmaya calismak hiiic takatim yok sanki..
Sinir bozucu hareketleri konusmalari babasini bile deli ediyorken eve yansimamasi ve mutsuz olmamak güç evet.
Allah biliyor ya 30 yaşına da gelse 40 da olsa babasi ona baksin diye bekleyecek tembel bi tip.
bence genel olarak evlenmis bosanmis bi adamla evlilik sürdürmek zor.
Hiç de incitici değil çocuk ne kadar kötü davranabilir.. çocuğu olan adamla evlenirken iki defa düşünecek.. sen kendini düşün bi esin başkasıyla evli çocuğun o evde istenmiyor esin de evine götürmese üzülmezmişin ne biçim baba bu.. on tane eş bir evladın yerini tutmaz.. çocuk kötü davranıyorsa bile gelmesini istememk gibi hakkı yok dayanmıyorsa kendi gider..Ya cocuk çocukluğunu bilse birseye karışmadan babasının evinde yese içse eglense , babasinin eşini de abla die sevse birşeyler paylaşsa bu kiz bu kadar delirir mi ??? Kendinizi yerine koyun ne kadar incitici..
Sınanmadiginiz hayatlara yorum yapmayın bence. . O anki sinirle yazmıştır konunun sahibi. Bu kadar çok üstüne gitmeyin. Yorumlardan bile insanın pskilojisi bozulur ailesine yansıtır. Baktım bikac kişi haricinde kimse destek olmuyor en azindan ben olayim dedim. Oda.bir kadın çünkü. Siz boşanın siz boşanirsiniz vs .. Çok kötü yorumlar bunlar. Evet inşallah çocuğu sevmesede nefretini belli etmiyordur ama sevmeyedebilir zorunda değil.
Amin amin çok teşekkür ederimBoşandıktan sonra çocuğuyla hiç ilgilenmeyen babalar. Ben tebrik ediyorum adamı
Bu arada Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
Nasıl bir zihniyetin var senin her yorumun ayrı bir çile verdi ya .Sevmesin çocuğu anladık sevmesin ama eşinin sevgi ve ilgisine müdahale edemez ! Eşimi nasıl yola getiririm ne demek ya ne yoluna getiriyor çocuğundan mi soğutacak nedir istediğiniz kendinize gelin neyi savunuyosunz!Aynen bende katılıyorum . Biz burada masum bi çocuktan nefret etmesini onaylamıyoruz. Eşinin yalanciligini kınıyoruz ve o ki o bir cocuk üzerinden yalan söyleyip bu bayanla evleniyorsa buda rahatsiz oldugunu sürekli söylemeli. Sevmek zorunda değil.
Sizce burda bunları yazan hanımefendi çocuğu haftada 1 değilde, 2 haftada 1 görünce sorun çıkarmayacak mi? Masraf neden 2ye bölünüyormuş, niye kadın tek mi yaptı çocuğu. Sen hem yuva yık hemde böyle davran. Of böyle insanlar umarım yaptığının cezasını bulurSınanmadiginiz hayatlara yorum yapmayın bence. . O anki sinirle yazmıştır konunun sahibi. Bu kadar çok üstüne gitmeyin. Yorumlardan bile insanın pskilojisi bozulur ailesine yansıtır. Baktım bikac kişi haricinde kimse destek olmuyor en azindan ben olayim dedim. Oda.bir kadın çünkü. Siz boşanın siz boşanirsiniz vs .. Çok kötü yorumlar bunlar. Evet inşallah çocuğu sevmesede nefretini belli etmiyordur ama sevmeyedebilir zorunda değil.
aynen kesin annesi öğretiyordur sizin gibiler asla bişey yapmaz sevilmemeyi hak edecekÇok can sıkıcı bi durum. Kesin annesi ogretiyordur öyle de diye.. yoksa küçük çocuğa sen naptinki seni sevmesin bide nefret etsin. Adamda 2.evliligine sahip çıksın biraz. Evliliği beceremeyecek çocuğuna adayacaktı ise evlenmeseydi alla alla. Ama keşke çocuklu biriyle evlenmeseydinizseverek mi oldu
Diyelim ki annesi öldü ya da istismarcı bi adamla evlendi/konu sahibinin eşinin içi rahat etmedi. O zaman ne olacak?Aynen bende katılıyorum . Biz burada masum bi çocuktan nefret etmesini onaylamıyoruz. Eşinin yalanciligini kınıyoruz ve o ki o bir cocuk üzerinden yalan söyleyip bu bayanla evleniyorsa buda rahatsiz oldugunu sürekli söylemeli. Sevmek zorunda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?