Eşimin çocuğundan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olabilir.

Kandırdıysa boşansın. Sonuçta çocuk var. Boş laf her söylediği.

Çok az konuda bu kadar kızdığımı hatırlıyorum, o nedenle frene basmayacağım,
üstelik konu sahibi 'sadece benimle aynı fikirde olanlar yazsın' (Oldu emriniz olur hanımefendi ne yazacağımızı size soracak değiliz.)
dediği için tersine gaza yükleneceğim.

Banlanırsam da dert değil.
Konu sahibi sizi hiç tanımıyorum ama o küçük çocuk sizi sevmemekte çok haklı,
kalbiniz kararmış sizin.
Bi de şakşakçılarınız var bu konuda
onlar da aynı durumda sizinle.
Allah hepinize vicdan ve merhamet versin.
Çocuk psikolojisinden zerre kadar anlamıyorsunuz.
Hele de annesi babası ayrılmış bir çocuk;
ne hisseder? Ne düşünür?
En ufak bir fikriniz yok.
Umarım çocuk psikolojisi, çocuk kalbi üzerine aydınlanmadan çocuk sahibi olmazsınız.

Ne koca merakıymış arkadaş?
Küçücük çocuktan nefret edecek kadar.
İnsan o başlığı atmaya utanır.

Son düzenleme:
Bazen duygularınızı ortaya attığınız kadar mantığınıza da söz hakkı vermenizi rica ediyorum. Sizi yargılamıyorum, aşk bir heyecandır ve heyecanlanınca insanlar ne yapacağını bilemeyebilir. Eşinizin çocuğu evlenmeden önce de vardı ve siz bunu kabul etmiş oluyorsunuz ama o çocuğun hayatında siz yenisiniz. Ayrıca babasının yanında annesinin yerini doldurmuş biri olarak görüyor sizi. Nefret etmesi normal ama yanlış. Eşiniz ya da çocuğun annesi çocukla konuşmalı. Eşinize durumu anlatıp olmadı destek almasını sağlayabilirsiniz. Bu sadece sizin için değil ilerde yaşayacağı ilişkilerde de sorun yaşar. Umarım düzelir her şey.

Okudum hanfendi fakat yalan mevzusunda öyle pes dedirttinzki sadece ona takildim.Malesef
Benim hayatımda en önemli şeydir bu. Mesela Eşimden bana yalan söylediğini düşündüğüm için hiç düşünmeden boşanacaktım ve o dönem ona inanılmaz Kızgındım kandırıldığımı düşündüğüm için. Doğrusunu öğrendim tabi. Velhasıl herkesin önceliği farklıdır hayatta. Ben de yalana sıfır töleranslı biriyim. Herkes bakış açısına göre yorum yapıyor ben de öyle. Çocuk konusunda sizle ve duyarlı olan herkesle aynı fikirdeyim o ayrı

kusurabakmayin anlatamamisimdir. hanfendi su yorumu yazmis.. cocukla babasi disarida gorussunler demis israrla. Adamin kandirdigina takilsa bosan diye tavsiye verirdi..
O bir acayipti zaten
Ne dediğini kendi de bilmiyordu bence.

Şimdi sana bir şey söyleyeceğim umarım dikkatini çeker.

Benim babam boşandı daha sonra başka biriyle evlendi bak ben lisedeydim ergendim.
Şu an 32 yaşındayım.
Birgünden bir güne kadın bana bir kötü bakış bile atmadı. Babama hakkım razı değil ama o kadına sonuna kadar helal olsun.

Sen nasıl olsun istersin? Hangisi olsun istersin? Senin elinde bu ilişki. Ya güzelleştirirsin ya da egona hırsına yenik düşersin.

Üstelersen üvey anne muamelesi göreceksin
Senin yerin ayrı evladın yeri ayrı.
Ona olan sevgiyi kıskanma.

Senden zarar gelmeyeceğini anladıkları anda ilişki başka bir boyuta geçecek. Eşin çocuğu sevdiğni gördükçe sana yakın olur. Diğer türlü kendinden soğutursun.
Düşünsene ana bir yanda baba bir yanda zaten çocuk travmalı. Sabret. Şimdi kötüyse ilerde iyi olur. Daha o çocuk. Bunun sevabı da büyük.
Kalbini karartma.

Ömür boyu nefret etsin o çocuk senden umarım eşinde fark eder de oda nefret eder senden.zorla mı evlendin?evlenene kadar bilmiyor muydun kendini kaldırıp kaldıramayacağını?? Biliyordun ama kocanı değiştirecektin demi?değişmeyicede böyle oldu

Bu konuda kandirsa nolur kandirmasa nolur cocugu 2 gun fazla gorunce kadinin cebinden para mi gidiyor yapmayin Allah askina bir cocugun ebeveynini gormesinden bahsediyoruz ya ne aci..

Olaki sizinde çocuğunuz oldu ve boşandınız çocuğun velayetide sende. Senden boşandı diye çocuğuyla ilgilenmemesini masraflarının karşılanmaması kabul edip normal bulacaksan buyur devam et çocuktan nefret etmeye.

Ben oğlumu 1 saat görmesem aklım onda kalıyor 2 hafta bir görsün ne demek? Eee sende 2 haftada bir gör o zaman kocanı?

Bile isteye evlenmizsin bu cocuk sonradan ortaya cikmadi heralde. Bide yargilayacaklar yazmasin halimden anlayan yazsin demissin. Resmen uzerime füze atın demediğin kalmış. Ay yazdıkça yazasım geliyor sinir oldum.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…