- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
Olabilir.Evladiniz var mi bilmiyorum ama ben o beyana inanmadım. Konu sahibinin buradaki olumsuz yorumlari bertaraf etmek için yazdığını düşünüyorum.
Çocuğunu her hafta sonu görecek kadar düşkün olan bir baba asla çocuğumu görmeyeceğim/az görecegim diye yalan söylemez. Buna yüreği elvermez .
Yorumunuzu tam anlamadım desem kabalık etmiş olmam değil miYok yok kandırıldığına çok da takılmıyorlar. Öyle olsa çocukla dışarıda görüştür diye tavsiye vermezlerdi
Kandırdıysa boşansın. Sonuçta çocuk var. Boş laf her söylediği.Ha sunuda belirteyim adam belki o dönemde konu sahibiyle ilgilendiği evlilik hazirligidir alışveriştir yeni bir hayat kurma dusuncesidir çocuğunu o dönemde az görmüştür. Vakitsizlikten yani.evlenip düzen kurunca da çocuğuna özlem duymuş,babalık hissiyatindan mahrum bırakmak istemeyip daha sık görmeye başlamış olabilir. Adam kurmuş düzenini evlenmiş cocugunuda evine getirmek ister.Ki getirir de kendi evi.Konu sahibi evlenirken çocuğu biliyordu ihtimalleri düşünecekti o zaman .Yalan söylemiş kandırmış bilmem ne bunlar boş geçin bunlari
Okudum hanfendi fakat yalan mevzusunda öyle pes dedirttinzki sadece ona takildim.MalesefKeşke yazdığım ilk paragrafla birlikte son paragrafı da okusanız
Ne cevap versin ki kendi gibi düşünen sadece 2 kişi cıktı .Verecek cevabı yok .Kizlar konu sahibi cevap vermeye bile tenezzül etmiyor. Biz de kendimizi yoruyoruz. O yüzden polemiğe gerek yok.
Yorumunuzu tam anlamadım desem kabalık etmiş olmam değil mi
Bence dışarda görüşsünler sen bunu ısrarla soyle her fırsatta
Biraz da kirli çamaşırlar ortaya döküldü ondan bence.Kizlar konu sahibi cevap vermeye bile tenezzül etmiyor. Biz de kendimizi yoruyoruz. O yüzden polemiğe gerek yok.
Benim hayatımda en önemli şeydir bu. Mesela Eşimden bana yalan söylediğini düşündüğüm için hiç düşünmeden boşanacaktım ve o dönem ona inanılmaz Kızgındım kandırıldığımı düşündüğüm için. Doğrusunu öğrendim tabi. Velhasıl herkesin önceliği farklıdır hayatta. Ben de yalana sıfır töleranslı biriyim. Herkes bakış açısına göre yorum yapıyor ben de öyle. Çocuk konusunda sizle ve duyarlı olan herkesle aynı fikirdeyim o ayrıOkudum hanfendi fakat yalan mevzusunda öyle pes dedirttinzki sadece ona takildim.Malesef
O bir acayipti zatenkusurabakmayin anlatamamisimdir. hanfendi su yorumu yazmis.. cocukla babasi disarida gorussunler demis israrla. Adamin kandirdigina takilsa bosan diye tavsiye verirdi..
Avukatı olarak sizin cevap vermenizi beklemiştik.Emin misiniz aynı kişi olduğuna? Çünkü ilk evliliğim demişti, kendi çocuğu yok galiba . Konu sahibi yorum yapmıyor ki. Gelsin ona sorun
Bu konuda kandirsa nolur kandirmasa nolur cocugu 2 gun fazla gorunce kadinin cebinden para mi gidiyor yapmayin Allah askina bir cocugun ebeveynini gormesinden bahsediyoruz ya ne aci..Ben de olaya evlilik ve adamın yalancılığı temelli baktım. Kandırılmış olma psikolojisi insanın ruh halimi bozup onu saçma sapan bir ruh haline ve davranışa sürükleyebilir. Kadın yahut erkek evlenirken insanları kandıran ve onların seçim hakkını elinden alan insanlara gıcığım ben de
Bana ve aileme 2 haftada 1 goruyorum demisti her hafta 3 gun degil ve bunu bilerek kabul ettim
Merhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?