Eşimin çocuğundan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ama konu sahibi böyle söylüyor. belki de evlenmek için çocukla ilgili sorun yaratmayıp evlendikten sonra kendisi dönmüştür hareketlerinden.

O kadar eminim ki konu sahibinin eşi 2 haftada bir bile görüşse kıskançlıktan çıldıracak. Yalan falan umrunda değil, zaten diğer konularında evli adamla birlikte olduğunu vs yazmış. Bu tarz insanlar için yalan tolere edilmeyecek bisey değil diye düşünüyorum.

Keşke bu konuyu okumasaydım.Durduk yere moralim bozuldu. Allah ıslah etsin sizi..Eşimin çocuğuna bu kadar düşkün olmasına katlanamıyorum ne demek yaaa.Düşünün ki eşinizle boşandınız ,bir de çocuğunuz oldu.Ve eşiniz sizin çocuğunuzu hiç arayıp sormasa nasıl hissederdiniz? Biraz empati..Ayrıca küçücük bi çocuktan nefret edebilecek tıynette olmak da oldukça acınası.Allah'a havale ediyorum sizi.Yazıklar olsun.

Sevgili konu sahibi,
Konunuzu okuyunca içim öyle bir cız etti ki.
Allah korusun ilerde çocuğum olduğunda bana bir şey olursa ya da eşimle ola ki ayrılırsak benim yavrum benim kıymetlim benim canım böyle vicdansız insanlar tarafından nefret ile mi anılacak?
7 yaş diyorsun. Sen 7 yaşını hatırlıyor musun? O yaşta nefret nedir bilir miydin?
Bir de destekleyenler çıkmış, tahminen aynı durumdalar.
Sevgili kadınlar eğer bu kadar kıskanç ve bencilseniz çocuğu olan biriyle evlenmeyin. Siz yokken o çocuk vardı.
Görüşmesi ayrı bir de masraflar diyorsunuz. Babası değil mi elbette karşılayacak. Boşanmayan ailelerin çocuklarına (eşi ev hanımı ise) sadece baba bakıyor. Peki bu çocuğun suçu ne? Eski eşin suçu ne. Kadın yine de çalışıyor bakmaya gayret ediyor belli ki. Ortak karşılıyorlarmış. Ne olması gerekirdi bizi biraz aydınlatır mısın?

Ayni beni istemeyen kadin geldi aklima :) kocasina 12 yasindaki kizini istemedigini söyletmesi gibi . Kusura bakmayin ama tiksindim bu konudan ...

Cocuklu bi adamla evelenecginize bekar adam cok etrafta onlardan biri ile evlenseydiniz ! Sevdim vs diyecek olursaniz cocugundan kopmasini istemek nasil sevme türü cok merak ediyorum 25 yildir ben cevap alamadim belki siz cevapliyabilirsiniz

Herkesin dediği gibi bile bile evlendin. 7/8 yaşindaki çocuktan olgunluk ve mantık bekleme. Bu durum muhtemelen çok uzun sürecek, aklı başına gelinceye kadar belki, belki de hiç sevemeyecek seni.

Sen muhatap olma, cevap verme, mimik ve hareketlerine hakim ol. Sabırlı ol yani. Belki o zaman aklı basarsa sana saygı duyar. Aksi halde çocuk daha çok nefret besler. Eşinle de aran bozulabilir.

Yahu eşiyle arası bozulmasın diye bi de akıl mı veriyorsunuz bu insanımsı gözüken ama ne olduğu belli olmayana..
Bi arkadaşın da yazdığı gibi KAPKARA bir kalp.Eşiyle arası hemen bozulsun,boşansın da Allah çocuğu bunun şerrinden korusun inşallah.
Bu konuyu okumaya devam edersem banlanıcam o kesin.Elveda konu.

Çocuğa nafaka ödüyor mu ? Odemiyorsa her masrafı ikiye bölmesi normal aslında.Ben de eşimin 3.esiyim 1 oğlu var 12 yaşında.iki yılı geçti gelmiyor annesi tarafından doldurulduğu için.Nafakasi ya da ona ödeyeceği masraflara müdahale etme hakkını bile bulmadim kendimde fakat benim canımı en çok sıkan şey doğru ya da yanlış her güzel etkinlikte onun da gelmesini istemesi oluyordu.Bal ayimiza bile onu yanımızda götürmek istedi mesela.ustelik masraflar bana aitti,kabul etmedim gelmesini sonraki tatillerde gelir dedim.Sonra aynı yaz tatilinde bal ayından önceki hafta sırf çocuğuyla tatil yapsın diye kardeşimin yanına Fethiyeye gidelim dedim gittik ona kıyafetler aldım vs vs ama ne yapsam da bana lafları sokmadan gidemiyordu babamın hizmetcisisin demişti bana en son ödevlerini de bana yaptırıyordu oysaki ne yapsan da sevmez çünkü annesi izin vermez boşuna ugrasma.Ben uyuyordum genelde çocuk gelince ya da gezmeye çıkıyordum arkadaşımla görüşüyordum.Ha bu arada her hafta sonu gelmesi yanlı bence eşine baş başa hafta sonları geçirmek istediğini söyle,bu evliliğe emek vermeli..

Yorumumu beğenmeyenler nesini beğenmediler acaba merak ettim.Yeni eşine ve evliliğine de emek vermeli dedim bunu beğenmediniz.Baba evlendiyse iki tarafı da mutlu edecek elbette

8

Daha cok yeni evliyim ama cok pismanim esimi de seviyorum bu kadar duskun olmasina katlanamiyorum
Evet hemde cok sevdim bana bu duskunlugunu gostermemisti katlanamiyorum resmen
aslında cok sey soylemek ısterım ama anlayabılecegınızı kavrayabılecegınızı sanmıyorum
yazdıklarımı okudugunuzda buraya kadar anlayabıldıysenız tek dıyebılecegım bence bır doktora gıdın sız ıyı bır uzmandan destek alın tepkılerınız dusuncelerınız hıslerınız asırı ,abartı,anormal,saglıksız.

Yorumumu beğenmeyenler nesini beğenmediler acaba merak ettim.Yeni eşine ve evliliğine de emek vermeli dedim bunu kabul beğenmediniz.Baba evlendiyse iki tarafı da mutlu edecek elbette
Çocuklu adamla evlenenler de çocuk yokmuş gibi rahat edemeyecekler bi zahmet. Siz yine çabalamışsınız da bu konu sahibinin neresinden tutalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…