- 3 Ağustos 2018
- 92
- -1
- 6
- 31
Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. Bunu söylüyorsa sıkıntı zaten. Yarın senden boşansa senin çocuğuna da aynısını yapacak.böyle adama şüpheyle yaklaşmalı. Doğru olan sık görmesi ve ihtiyacını karşılaması zaten. Ama yalan var. Ben kişisel olarak beni evliliğe razı etmek için söylenenen yalan yüzünden boşanabilirim
O kadar eminim ki konu sahibinin eşi 2 haftada bir bile görüşse kıskançlıktan çıldıracak. Yalan falan umrunda değil, zaten diğer konularında evli adamla birlikte olduğunu vs yazmış. Bu tarz insanlar için yalan tolere edilmeyecek bisey değil diye düşünüyorum.Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. Bunu söylüyorsa sıkıntı zaten. Yarın senden boşansa senin çocuğuna da aynısını yapacak.böyle adama şüpheyle yaklaşmalı. Doğru olan sık görmesi ve ihtiyacını karşılaması zaten. Ama yalan var. Ben kişisel olarak beni evliliğe razı etmek için söylenenen yalan yüzünden boşanabilirim
Çocuk 2 ay önce doğup birden 7 8 yaşlarına mı geldi?esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda
Ya daha önce çocuktan haberiniz yoktu yada çocuk 2 ay önce doğdu başka açıklaması olamaz.biz 2 aylik evliyiz
Ya iki kere üç kere diye garantisi yok ki. Adamın çocuğu sonuçta. Tatillerde de kalabilir. Annesinin işi olur kalır vs vs. Annesi de babası da razı olduktan sonraBana ve aileme 2 haftada 1 goruyorum demisti her hafta 3 gun degil ve bunu bilerek kabul ettim
Çocuk 2 ay önce doğup birden 7 8 yaşlarına mı geldi?
Ya daha önce çocuktan haberiniz yoktu yada çocuk 2 ay önce doğdu başka açıklaması olamaz.
Yorumumu beğenmeyenler nesini beğenmediler acaba merak ettim.Yeni eşine ve evliliğine de emek vermeli dedim bunu beğenmediniz.Baba evlendiyse iki tarafı da mutlu edecek elbetteÇocuğa nafaka ödüyor mu ? Odemiyorsa her masrafı ikiye bölmesi normal aslında.Ben de eşimin 3.esiyim 1 oğlu var 12 yaşında.iki yılı geçti gelmiyor annesi tarafından doldurulduğu için.Nafakasi ya da ona ödeyeceği masraflara müdahale etme hakkını bile bulmadim kendimde fakat benim canımı en çok sıkan şey doğru ya da yanlış her güzel etkinlikte onun da gelmesini istemesi oluyordu.Bal ayimiza bile onu yanımızda götürmek istedi mesela.ustelik masraflar bana aitti,kabul etmedim gelmesini sonraki tatillerde gelir dedim.Sonra aynı yaz tatilinde bal ayından önceki hafta sırf çocuğuyla tatil yapsın diye kardeşimin yanına Fethiyeye gidelim dedim gittik ona kıyafetler aldım vs vs ama ne yapsam da bana lafları sokmadan gidemiyordubabamın hizmetcisisin demişti bana en son ödevlerini de bana yaptırıyordu oysaki ne yapsan da sevmez çünkü annesi izin vermez boşuna ugrasma.Ben uyuyordum genelde çocuk gelince ya da gezmeye çıkıyordum arkadaşımla görüşüyordum.Ha bu arada her hafta sonu gelmesi yanlı bence eşine baş başa hafta sonları geçirmek istediğini söyle,bu evliliğe emek vermeli..
Merhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
8
Daha cok yeni evliyim ama cok pismanim esimi de seviyorum bu kadar duskun olmasina katlanamiyorum
aslında cok sey soylemek ısterım ama anlayabılecegınızı kavrayabılecegınızı sanmıyorumEvet hemde cok sevdim bana bu duskunlugunu gostermemisti katlanamiyorum resmen
Çocuklu adamla evlenenler de çocuk yokmuş gibi rahat edemeyecekler bi zahmet. Siz yine çabalamışsınız da bu konu sahibinin neresinden tutalımYorumumu beğenmeyenler nesini beğenmediler acaba merak ettim.Yeni eşine ve evliliğine de emek vermeli dedim bunu kabul beğenmediniz.Baba evlendiyse iki tarafı da mutlu edecek elbette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?