Eşin evlenmeden once ne kadar sürede görüyordu çocuğu evlenince kendimi artırdı çocuğu görmeyi ,Belki yanlış dusunuyorumdur ama eski karısıyla arası nasıl eşinin belkide kadın eşinin evlenmesini istemiyordu sizin aranızı bozmak mi istiyor,yada çocuğu o veriyorsa sürekli derdi rahat etmek de olabilir.Denedim kac kez ama nafile hic bir şekilde sevmiyor ve bana dunyayi dar ediyor surekli huzursuz oluyoruz.eski karisini adamlarla gezip tozuyor cocuk kendi agziyla soyluyor yok su abinin pipisi yok surasi burasi die kadin haftasonu çocuğu bize kitleyip gezip tozuyor bense 2 aylik evliyim ve esim bana 2 haftada bir demisti tabi ki de cocuktan nefret etme seviyesine gelirim
Eşinle konuş nelerden hoşlanır nasıl sevdiririm kendimi diye en iyi babası bilir huyunu birazda babası konuşsun çocukla ne diyim ufacık çocuk baba ilgisi ister babasını kıskanır zor yani herkes acisindanDenedim kac kez ama nafile hic bir şekilde sevmiyor ve bana dunyayi dar ediyor surekli huzursuz oluyoruz.eski karisini adamlarla gezip tozuyor cocuk kendi agziyla soyluyor yok su abinin pipisi yok surasi burasi die kadin haftasonu çocuğu bize kitleyip gezip tozuyor bense 2 aylik evliyim ve esim bana 2 haftada bir demisti tabi ki de cocuktan nefret etme seviyesine gelirim
Evet degilim ve bana en basta soyledigi seyleri yapmiyor mutsuz oluyorum eski esi cocugu doldurup duruyor ve bana saldiriyor ben yapamayacagimi soylemistim ve eşim bunun farkinda ama illa kabullenelim die cabaliyor ne yapacagimi bilmiyorumBurda gomenlerin basina gelse hic zannetmiyorum buraya sevgi kelebegi gibi yazacaklarını cocuk sevmek ayri sey bu söylediklerini hayatlarina gecirmeleri ayri şey.
Kadin bastan sormus cocukla ilgili ama adam elinde tutmak icin bekar kadini yalan söylemiş.
Konu sahibi zaten başkasının cocugunu hayatina fazlasi ile dahil edebilecek bir yapida degil.hani öyle bir yapida olsa böyle konu açmaz.
Bunu kaldirabilen var kaldiramayan var.adamda bunu bile bile kadinla evlenmek icin her seyi yapmis.burda en suclu olan evlendiği adam.
Kadinin dogru ciciannelik yaptiginni nerden bileceksiniz?? KISKANIYORUM diyen bir cicianne nekadar dogru olabilir? O onun EVLADI. O anne bir gün vefat ederse cocugun babada kalicagini biliyor degilmi?Siz anlayamıyorsunuz heralde. Kadın ciciannelik yapiyorsa kendinden bu yuzden nefret ettirdiyse o onun günahı . Ama burada adamın yalan söylemiş olmasına kızdım ben. Tamam evladı ama 1 gün görüsuyorum deyip evlendikten sonra 5 gün görüşürsen o yalancılık olur. Dereyi geçene kadar elde edene kadarmış demekki. Bende eşine haddini bildirsin diyorum
Cok basit iki seceneginiz var:Evet degilim ve bana en basta soyledigi seyleri yapmiyor mutsuz oluyorum eski esi cocugu doldurup duruyor ve bana saldiriyor ben yapamayacagimi soylemistim ve eşim bunun farkinda ama illa kabullenelim die cabaliyor ne yapacagimi bilmiyorum
Çocuğu!8
Daha cok yeni evliyim ama cok pismanim esimi de seviyorum bu kadar duskun olmasina katlanamiyorum
Sizin bu sekilde evliliginiz surmez kiEvet degilim ve bana en basta soyledigi seyleri yapmiyor mutsuz oluyorum eski esi cocugu doldurup duruyor ve bana saldiriyor ben yapamayacagimi soylemistim ve eşim bunun farkinda ama illa kabullenelim die cabaliyor ne yapacagimi bilmiyorum
Adamın canından bir parça o çocuk senden daha can yani anlatabildim mi. Bu fikre alışmak zorundasın. Yoksa adamın vazgeçeceği çocuğu değil sen olursun.8
Daha cok yeni evliyim ama cok pismanim esimi de seviyorum bu kadar duskun olmasina katlanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?