- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Böyle konuları okudukça diyorum ki Allahim nolur cocuklarimin büyüdüğünü görmeden alma canımı benim kizim 8 yaşına yeni girdi oğlum da 4 ikiside babaya aşık hele kizim iş gezisine gitsin dönene kadar yollarını gözlüyor aksam yemeğinde sorar babam simdi ne yedi diye keza oğlum da isten geldiği an yapışır düşündüm de içim acıdıÇocuğu!
Hayatta bir tek ona düşkün olacak, kendinize falan mı sandınız?
Yoksa rakip mi görüyorsunuz çocuğu
Ayrıca masrafı ikiye bölmüş, dua edin.
Hepsini de karşılatabilirdi, anne olarak bir şeyler yapıyor, şanstır bu.
Çocuğun sizi sevmemesi de normal, onlar iyi kötü insanı, seveni sevmeyeni hemen anlarlar
Çok ılımlı yaklaşmışsınız ama konu sahibi kendini anlatırken çok ağır kelimeler tercih etmiş tam içinden geldiği gibi. O yüzden hak etmiyo.Arkadaşlar hemen yargılamayın birazda empati yapın ben düşündüm sanmıyorum kimse evlendiği adamın başka bi kadından olan çocugunu sevsin istesin çok nadir dir seven
evet bilerek evlenmiş ama böyle alcağınıda düşenmemiştr
ve eşi kandırmış görüş günü ile ilgli
bazı çocukları anneside tembihliyo benim yakınımın başında da var böyle bi olay
onun 3 tane bide o yüzden anlıyorum ben sizi kndinizi de koyun bu kadınların yerine gerçekten istemezsiniz sizde başınıza gelse
şimdi yargılayanlar
Benim tek diyeceğim allah hiç bi çocuğu annesinden başkasına muhtaç etmesin kimse kimsenin çocuguna katlanmaz
Çocuk sendeki fesatlığı hissettiği için seni sevmiyordur. Evlenirken bunların olacağını bilmen gerekiyordu. Babası tabiki de masraflarını karsılayacak.. öyle adamı aldım çocugu dış kapıda kalsın olmazzz senden daha önemli o cocuk eşin içinMerhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
İsterse barda adamla, pavyonda kadınla, parkta köpekle, mağazada kediyle gezer size ne? Ayrıca o masraflar elbette bölüşülecek. Çocuğu tek başına yapmadı kadın. Siz de bir çocuk yapın, adamın üçüncü eşi olmaz artıkBunu dusundum disarida gorusmelerini ama esim bende olayim istiyor sonucta velayet annede annesi haftasonu barlarda adamlarla geziyor ama biz cocuga bakiyoruz
Çocuk bu şekilde konuşmaya devam ederse velayet davaniz yakındırDenedim kac kez ama nafile hic bir şekilde sevmiyor ve bana dunyayi dar ediyor surekli huzursuz oluyoruz.eski karisini adamlarla gezip tozuyor cocuk kendi agziyla soyluyor yok su abinin pipisi yok surasi burasi die kadin haftasonu çocuğu bize kitleyip gezip tozuyor bense 2 aylik evliyim ve esim bana 2 haftada bir demisti tabi ki de cocuktan nefret etme seviyesine gelirim
Merhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
Valla büyük konuşmayayım da ben kendimi tanıyorum bunu kaldıramayacaksam evlenmem sonucta tek erkek değil cok zengin cok yakısıklı cok adam vs vs mükemmel mi ne gerek var böyle şeylere kendim gibi cocuksuzla evlenirim meselaBurda gomenlerin basina gelse hic zannetmiyorum buraya sevgi kelebegi gibi yazacaklarını cocuk sevmek ayri sey bu söylediklerini hayatlarina gecirmeleri ayri şey.
Kadin bastan sormus cocukla ilgili ama adam elinde tutmak icin bekar kadini yalan söylemiş.
Konu sahibi zaten başkasının cocugunu hayatina fazlasi ile dahil edebilecek bir yapida degil.hani öyle bir yapida olsa böyle konu açmaz.
Bunu kaldirabilen var kaldiramayan var.adamda bunu bile bile kadinla evlenmek icin her seyi yapmis.burda en suclu olan evlendiği adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?