Eşimin çocuğundan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar hemen yargılamayın birazda empati yapın ben düşündüm sanmıyorum kimse evlendiği adamın başka bi kadından olan çocugunu sevsin istesin çok nadir dir seven
evet bilerek evlenmiş ama böyle alcağınıda düşenmemiştr
ve eşi kandırmış görüş günü ile ilgli
bazı çocukları anneside tembihliyo benim yakınımın başında da var böyle bi olay
onun 3 tane bide o yüzden anlıyorum ben sizi kndinizi de koyun bu kadınların yerine gerçekten istemezsiniz sizde başınıza gelse
şimdi yargılayanlar
Benim tek diyeceğim allah hiç bi çocuğu annesinden başkasına muhtaç etmesin kimse kimsenin çocuguna katlanmaz

Böyle konuları okudukça diyorum ki Allahim nolur cocuklarimin büyüdüğünü görmeden alma canımı benim kizim 8 yaşına yeni girdi oğlum da 4 ikiside babaya aşık hele kizim iş gezisine gitsin dönene kadar yollarını gözlüyor aksam yemeğinde sorar babam simdi ne yedi diye keza oğlum da isten geldiği an yapışır düşündüm de içim acıdı
Bana birşey olsa bu konu sahibi gibi sığ ve kıt bir insan olduğunu hayal dahi edemiyorum çocuğa düşkünlüğünü kaldıramamış peh cok sınır oldum bu konuya görmesem iyi olucak.

1. Sizi evlilik olgunluğundan bulmadım.
Sonuçta çocuğu tabi ki ilgilenecek
Bunu biliyordunuz.
2. Adamın babalığını değiştiremezsiniz olmuyorsa ayrılın.
3. Çocuklu kişilerle evlenip mutlu olanlarda var ama Sevgi saygı ve tahammül isteyen şeyler bunlar.

Çok ılımlı yaklaşmışsınız ama konu sahibi kendini anlatırken çok ağır kelimeler tercih etmiş tam içinden geldiği gibi. O yüzden hak etmiyo.

Çocuk sendeki fesatlığı hissettiği için seni sevmiyordur. Evlenirken bunların olacağını bilmen gerekiyordu. Babası tabiki de masraflarını karsılayacak.. öyle adamı aldım çocugu dış kapıda kalsın olmazzz senden daha önemli o cocuk eşin için

Masrafı ikiye mi bölmüş çok saftirikmiş kadın. Ben olsam , çocuğu çölde kayak kursuna bile gönderirdim çocuğumu 3 haftada bir göreceğim diyen adamın vicdan yoksunu olduğunu düşünüp evlenmezdim zaten. ki değilmiş eve de getirecek yakında temelli çünkü babasının evi o çocuk 15 yaşına da gelecek 25 yaşına da oyy oyyy

Bunu dusundum disarida gorusmelerini ama esim bende olayim istiyor sonucta velayet annede annesi haftasonu barlarda adamlarla geziyor ama biz cocuga bakiyoruz
İsterse barda adamla, pavyonda kadınla, parkta köpekle, mağazada kediyle gezer size ne? Ayrıca o masraflar elbette bölüşülecek. Çocuğu tek başına yapmadı kadın. Siz de bir çocuk yapın, adamın üçüncü eşi olmaz artık

Çocuk bu şekilde konuşmaya devam ederse velayet davaniz yakındır

Esinizin cocuguyla ilgilenmesi , masraflarin bölünmesi gibi olaylar normal, öylede olmali. Ancak esiniz sizi kandirmis, iki hafta bir kez görmekle her hafta görmek arasinda fark var. Burada sorun sizin ne yapacaginiz. Önünüzde bir kac secenek var.
-- Bosanabilirsiniz
---Evli kalip esinize, kendinize ve cocuga Hayati zehir edebilirsiniz
----Esninizin bir cocugu oldugu ve bu cocugun sizin de hayatinizin bir parcasi oldugunu Kabul ederek, cocuga annesi gibi degil ama babasinin Hayat arkadasi olarak yaklasarak, cocugu babasindan uzaklastirmaya ya da terbiye etmeye calismadan sadece ve sadece sevdiginiz adama ait bir parca ve kendi dogacak cocuklarinizin ablasi/abisi olarak görüp
evliliginize daha huzurla devam etmek.

Benim babam annemden ayrılınca evlilik yaptı yeniden velayetim annemdeydi, annem evlilik yapmadı. Babam yeni eşi için benimle hiç görüşmedi telefon numaralarına kadar değiştirdi üstelik benim varlığımı bilerek evlenmişti yeni eşi, ben peşinde koştum bu böyle 13 yıl sürdü. 13 yıldan sonra toplasan 3 5 gün anca gördüm yine yok şimdi. Baba sevgisini başka şeylerde arayarak hatalar yaptım bunun bedelini ben ödedim. Çocuk bırakın babasını görsün sizin istemediğinizi anladığı için çocuk sizden nefret ediyor olabilir nihayetinde çocuk o, sonra vicdan azabı çekersiniz ileride.

Konuya zerre inanmadım ama önerim şu; boşanın.

Valla büyük konuşmayayım da ben kendimi tanıyorum bunu kaldıramayacaksam evlenmem sonucta tek erkek değil cok zengin cok yakısıklı cok adam vs vs mükemmel mi ne gerek var böyle şeylere kendim gibi cocuksuzla evlenirim mesela

cocugunumu kiskaniyorsunuz banami oyle geliyor?
cocuguna tabiki duskun olacak
gordugunuz gibi esler ayrilabiliyor yani kadinlar erkekler bir birine baki kalmayabiliyor ama cocuk oyle degil.
sizin icin cocugunumu atsin adam?
cocuklu oldugunu bile bile evlenmissiniz simdi cocugu varda duskunde bilmem neyde agliyorsunuz.
helal olsun esinize evlendim diye cocuguna sirt donmemis adam gibi adam.

7 yaşındaki çocuğun yerine kendinizi koyun. Normaldir tabi ki nefret etmesi. Babasıdır yapacak tabi ki. Ama siz olmamışsınız. Olgun değilsiniz, anlıyorum herkesin harcı değil ama süpriz yumurta değil ki bu. Bir alana ili bedava diye bilerek almışsınız. Eşiniz de ilginç geldi. İnsan evlenmeden çocuğu ile anlaşıyor mu iyice görmeden nasıl sizinle evlendi.

İşinize gelmiyorsa boşanın. Adamın çocuğunu bırakacak hali yok. Çocuklu adamla evleniyorsunuz sonra şikayetçi oluyorsunuz.

Haftada bir görüyorum demesinin de hiçbir anlamı yok. Bu adam çocuğun babası çünkü. Anneye bir şey olsa belki tamamen çocuğu yanına alacak. Bu olasılıkları düşünmeniz gerekirdi.

Annenin haftasonu gezmelerine laf atmışsınız. Öyleyse babası haftaiçi alsın, okuluyla, dersleriyle ilgilensin. Hafta sonu annesine verin, siz gezin.

Ne desem bilemiyorum. Konunun gerçekleriyle ilgili şüphelerim var ama gerçekse aşırı sinir bozucu.

Çocuk seni bağrına mı basar sandın? Daha 2 ay olmuş sevecekse bile bu kadar kısa sürede tanıyıp sevmez üstelik evine de alır sende bakmak zorunda da kalırsın. Evlenirken bunu biliyordun. Yarın özel okula da gitmek ister üni de eve çıkmaktw ister bir dünya masrafı da olur. Adamın çocuğu canı ciğeri elinde avucunda ne varsa verir evladı için fakat senin bunlardan haberin yoktu herhalde. Ayda yılda bir görür iki kuruş para verir hayatımızda olmaz sanıyordun. İstemiyorsan boşanırsın. Kocan çocuğunu atacak değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…