Merhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
Ayneb oyle esim bana 2 haftada bir demisti ben ve ailem o sekilde kabul ettik.ama esim yapmiyor.herkese kolay zaten.mantikli olan yoruma cevap yaziyorum.ben cocuga yardim etmesine sorun yapmiyorum kadin haftasonu cocugu bize kitleyip baska adamlarla dusup kalkiyor bunu cocuktan da duyuyoruz bu sebepten kimsenin veledine ben bakmak zorunda degilim esimi bu yola nasil getiririm onu dusunuyorumArkadaşlar hemen yargılamayın birazda empati yapın ben düşündüm sanmıyorum kimse evlendiği adamın başka bi kadından olan çocugunu sevsin istesin çok nadir dir seven
evet bilerek evlenmiş ama böyle alcağınıda düşenmemiştr
ve eşi kandırmış görüş günü ile ilgli
bazı çocukları anneside tembihliyo benim yakınımın başında da var böyle bi olay
onun 3 tane bide o yüzden anlıyorum ben sizi kndinizi de koyun bu kadınların yerine gerçekten istemezsiniz sizde başınıza gelse
şimdi yargılayanlar
Benim tek diyeceğim allah hiç bi çocuğu annesinden başkasına muhtaç etmesin kimse kimsenin çocuguna katlanmaz
Ayneb oyle esim bana 2 haftada bir demisti ben ve ailem o sekilde kabul ettik.ama esim yapmiyor.herkese kolay zaten.mantikli olan yoruma cevap yaziyorum.ben cocuga yardim etmesine sorun yapmiyorum kadin haftasonu cocugu bize kitleyip baska adamlarla dusup kalkiyor bunu cocuktan da duyuyoruz bu sebepten kimsenin veledine ben bakmak zorunda degilim esimi bu yola nasil getiririm onu dusunuyorum
Ayneb oyle esim bana 2 haftada bir demisti ben ve ailem o sekilde kabul ettik.ama esim yapmiyor.herkese kolay zaten.mantikli olan yoruma cevap yaziyorum.ben cocuga yardim etmesine sorun yapmiyorum kadin haftasonu cocugu bize kitleyip baska adamlarla dusup kalkiyor bunu cocuktan da duyuyoruz bu sebepten kimsenin veledine ben bakmak zorunda degilim esimi bu yola nasil getiririm onu dusunuyorum
Kimsenin veledine bakmak zorunda değilseniz evlenmicektiniz bu kadar basitAyneb oyle esim bana 2 haftada bir demisti ben ve ailem o sekilde kabul ettik.ama esim yapmiyor.herkese kolay zaten.mantikli olan yoruma cevap yaziyorum.ben cocuga yardim etmesine sorun yapmiyorum kadin haftasonu cocugu bize kitleyip baska adamlarla dusup kalkiyor bunu cocuktan da duyuyoruz bu sebepten kimsenin veledine ben bakmak zorunda degilim esimi bu yola nasil getiririm onu dusunuyorum
Eşinle konulmadın mı çocugun sana davranış şeklini görüyo onu bukadar senin dibine sokmasına gerek yokAyneb oyle esim bana 2 haftada bir demisti ben ve ailem o sekilde kabul ettik.ama esim yapmiyor.herkese kolay zaten.mantikli olan yoruma cevap yaziyorum.ben cocuga yardim etmesine sorun yapmiyorum kadin haftasonu cocugu bize kitleyip baska adamlarla dusup kalkiyor bunu cocuktan da duyuyoruz bu sebepten kimsenin veledine ben bakmak zorunda degilim esimi bu yola nasil getiririm onu dusunuyorum
Merhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
Ah kiyamamAyneb oyle esim bana 2 haftada bir demisti ben ve ailem o sekilde kabul ettik.ama esim yapmiyor.herkese kolay zaten.mantikli olan yoruma cevap yaziyorum.ben cocuga yardim etmesine sorun yapmiyorum kadin haftasonu cocugu bize kitleyip baska adamlarla dusup kalkiyor bunu cocuktan da duyuyoruz bu sebepten kimsenin veledine ben bakmak zorunda degilim esimi bu yola nasil getiririm onu dusunuyorum
Adam çocuğunu boşayamayacagina göre siz bosanin??Merhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
O da farkinda ama alismamiz lazim diyip duruyor kirilmasindan korkuyorum. Cocugu alsin gotursun disarda gezsin tozsun onemli degil ama evde oluyoruz ve cocuk evi allak bullak ediyor esimde dur demiyor.evlenmeden once konustuk 2 hafta da 1 diye.cocuga elimden gelen herseyi yaptim.ve bende calisiyorum haftasonu pazar boş sadece.onda da cocukla uğraşıyorum.Eşinle konulmadın mı çocugun sana davranış şeklini görüyo onu bukadar senin dibine sokmasına gerek yok
Bide çocuğun söyledikleri doğruysa eşin velayeti de alır
Gerçekten yapamayacağını düşünüyorsan ayrıl derim agır bi yük ben anlıyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?