Eşimin çocuğundan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evlenmeyecektiniz o zaman.
Saçmalığa bak...
Ben olsam ben de sevmem sizi.

Ayneb oyle esim bana 2 haftada bir demisti ben ve ailem o sekilde kabul ettik.ama esim yapmiyor.herkese kolay zaten.mantikli olan yoruma cevap yaziyorum.ben cocuga yardim etmesine sorun yapmiyorum kadin haftasonu cocugu bize kitleyip baska adamlarla dusup kalkiyor bunu cocuktan da duyuyoruz bu sebepten kimsenin veledine ben bakmak zorunda degilim esimi bu yola nasil getiririm onu dusunuyorum

sana msj attım..

Siz bu adamla hiç mi sevgili olmadınız, hiç mi hafta sonlaeı görüşmediniz, hiç mi aramadınız neredeymiş kimleymiş? Öyle bile olsa şu üslubunuzla haklı çıkma ihtimaliniz 0. Hafta içi de babası çocuğu annesine kitleyip karısıyla takılıyor o zaman. Sizin bakış açınıza göre durum bu. Bekar kadın istediğiyle düşer kalkar size ne? Çocuk haftasonu sizin yanınızda değil mi hem sizin yanınızda hem annesinin kiminle ne yaptığını nasıl görüyor? Kimsenin veledi dediğiniz sizin kocanızın çocuğu. Siz bakmak zorunda elbet değilsiniz ama babası bakmak zorunda. Karışamazsınız. Çocuğun masraflarının bile lafını yapmışsınız. Kimseyi çocuğundan ayırma hakkınız yok. Memnun değilseniz toplar eşyalarınızı çeker gider açarsınız boşanma davası. Çocuğu atayım kocamı dize getireyim mutlu mesut yaşayalım yok öyle bir dünya.

Evlenirken Herhalde cocugun varligindan habedardiniz..
bir cocuga nasil böyle nefret duyulur anlamiyorum, siz kendiniz cocugu bence Kabul edemeginiz icin gözüne herseyi batiyor, kendi cocugunuz olsa batarmiydi acaba? Hic sanmiyorum. cocuk dogurun bakalim esiniz cocugunuza düskün olmazsa eminim kiyametide koparirsiniz siz...!!
Biraz empati yapin kendi cocugunuza nasil davranilmasini istiyorsaniz Sizde öyle davranin. Masraflarini tabikide karsilicak!!

Kimsenin veledine bakmak zorunda değilseniz evlenmicektiniz bu kadar basit

Eşinle konulmadın mı çocugun sana davranış şeklini görüyo onu bukadar senin dibine sokmasına gerek yok
Bide çocuğun söyledikleri doğruysa eşin velayeti de alır
Gerçekten yapamayacağını düşünüyorsan ayrıl derim agır bi yük ben anlıyorum seni

neden çocuklu adamla evlendin ki ? Çocuğu seversen zamanla o da seni sever...Çocuklar samimi duyguları daha çabuk hissediyor. O yüzden sevmediğini hemen hissedip aynı hisleri sana aktarıyor. Çocuklu kadın/erkekle evlenilecekse her şeyi baştan kabul etmek gerekir. Boşandılar diye baba olduğu gerçeğini silip atmıyor. Ne güzel adam çocuğuna sahip çıkıyor bu da iyi baba olduğunu gösteriyor. Yargılamıyorum ama kabullenirsen durumu her şey tersine dönebilir en azından daha huzurlu ve mutlu olursun.

Ah kiyamam
Halbuki sizin sorunuz cok mantikliydi da bizim cevaplar mantik disi kaldi
“Esimin cocugundan nefret ediyorum esimi nasil yola getireyim??”

Evlenmeseydin o zaman ? Şu üsluba bak.Sana ne o kadın ne yapıyor,kiminle birlikte.Senden izin mi alacak ?
Bal gibi de biliyordun çocuğu olduğunu.Yarın bir gün o kadın bakamayacak duruma gelse o çocuk hep sizinle yaşayacak,bunları akıl edemedin mi evlenirken ? Hiç acımadım sana.Hak ediyorsun.Babasına da aferin,ne güzel düşkünmüş çocuğuna.Suratına bakmayan babalar var ayrılıktan sonra,alsın büyütsün çocuğunu,sen de otur kendini ye böyle,bu zihniyete hak.

Bence çocuğuna düşkünlüğüne sevinmeniz lazım, öz çocuğunu annesinden ayrılınca silen adam sizi elli kere siler atar. Bugün çocuğu yerine yeni eşini seçen adam, yarın da sizin yerinize bir başkasını seçer.

E sen cocuktan nefret edersen o da eder tabi. Cocuk ilgi ister Evlenirken biliyor muydunuz.oldu evladını mı atsın bunu mu istiyorsunuz bu bencillik. Bir de aynı fikirde olanlar yazsın demis siniz üzgünüm ama biraz merhamet varsa aynı fikirde olmak cok zor. O onun evladı ve siz de bunu bilerek evlenmissiniz.

Adam çocuğunu boşayamayacagina göre siz bosanin??

O da farkinda ama alismamiz lazim diyip duruyor kirilmasindan korkuyorum. Cocugu alsin gotursun disarda gezsin tozsun onemli degil ama evde oluyoruz ve cocuk evi allak bullak ediyor esimde dur demiyor.evlenmeden once konustuk 2 hafta da 1 diye.cocuga elimden gelen herseyi yaptim.ve bende calisiyorum haftasonu pazar boş sadece.onda da cocukla uğraşıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…