Eşimin çocuğundan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kadin istedigiyle dusup kalkar size ne? cocugu bize kitliyor ne demek o annesiyse bakmak zorundaysa o da babasi tabiki bakacak. kimsenin veledine bakmak zorunda degildin ama cocuklu bi adamla evlenmeseydin!!! Kimsenin cocuguna veled demek senin haddine degil. Umarim kocan bu yazdiklarini gorur de seninle evliligini sorgular. Cok merhametsiz sevgisiz ve terbiyesiz bi kadinsin

esiniz sizinle yatip kalkarken eski esinden izin aliyorsa tabi ki eski es de esinize bir danismali yatip kalkacagi kisileri,
sizin bundan faydaniz ne olacak onu anlamadim ama neyse.

kimsenin veledine bakacak degilim dediginiz kimse de esiniz oluyor,
elbet bakmayin siz zaten bence de adam cocuguna bakacak yani, 18 yasina kadar en azindan.

siz cocuklu adamla evlenirken ne bekliyordunuz ki.

burada bir konu sahibi vardi,
sevgilim benim icin cocugunu birakip benim yasadigim sehre tasinacak diye ovunuyordu,
ona herkes yazdi kendi cocuguna kiyan adam seni her sekilde yari yolda birakir diye, dinledi mi yazilanlari bilmiyorum.

Ama ben de sizin gibi dusunuyorum,
konu sahibi aslinda sevinmeli, esi ne guzel cocugu ile ilgileniyor.

Bu ne çirkin üslup !! Bekar bir kadın sonuçta, size ne hafta sonu ne yaptığından? Haftasonu babası görüyorsa kadın o arada istediğini yapar. Kusura bakmayın da kendinizi ne zannediyorsunuz ki adam sizin için çocuğunu silsin ya da yabancı gibi dışarda görüşsün sadece. Bir de el kadar çocukla pazardaki limoncular gibi kavgaya tutuşacaksınız neredeyse, çocuk psikolojisi denen şeyden haberiniz var mı? Annesi babası ayrılmış, babası sizinle evlenmiş, dünyanın en harika insanı olsanız da başta size önyargılı olması normal. Resmen kinlenmişsiniz çocuğa pes. Yarın siz de boşanırsanız, burda “allah onun belasını versin yeni eşi istemiyor diye çocuğunu görmüyor doğru düzgün “ diye saydırırsınız. Kendiniz için istemeyeceğiniz şeyi başkasına yapmayın.

Sanane kadinin kimle düşüp kalktığından?
Bekar değil mi?
Sanane...
Ayrıca babası değil mi eşiniz isterse 7 24 görür.
Kimsenin vzledinz bakmak zorunda değilsiniz evet ama kimsenin çocuğu ile arasına da giremezsiniz. Çünkü o baba ile çocuğu arasındaki ilişkide siz diş kapının dış mandalisiniz. Yerinizi rütbenizi bilin.

Yorumları okudum. Üslubunuz o kadar bozuk ki. Cocuktanonce kendinizi yola koyun. Eşinizin çocuğu olduğunu bile bile isteyerek evlenmişsiniz. Anne babası terbiye veremiyor olabilir, siz ne deseniz batacak. Kocanız sizi kandırdı diyemem ama belli böyle olacağı. O çocuk hayatınızdan hiçbir zaman çıkmayacak. Masrafı, özel günleri, ergenliği herseyinde annesi babası ve siz olacaksınız. Baya baya bilerek evlenmişsiniz. Neyinden sikayetcisiniz?

Bu durumu en kısa zamanda kabullenmek sizin hayrınıza olur konu sahibi. Yoksa evliliğiniz sizin ve eşiniz için cehennem olur. Çocuğun ihtiyaçları hiç bitmez hatta büyüdükçe artar. Bir baba olarak eşiniz de bunları yapmak zorunda. Hatta sürekli sizde kalma durumu bile olabilir çocuğun. Bütün bunları evlenirken düşünmemişsiniz. Ama şimdi iyice düşünüp kabullenin. Yoksa işiniz zor.

Diyelimki cocugun annesi yarin birgun vefat etti o zamanda kimsenin veledine bakmak zorunda degilim mi diyeceksiniz? Gotur bunu ne yaparsa yapsin yurda birak falan mi diyeceksiniz merak ettim

Çocuklar ve hayvanlar sevgiyi de nefreti de en derinden hisseden varlıklardır.
Çünkü onlar saf ve masumdur.
Sizi sevmemesi çok normal çünkü sizdeki nefreti hissediyor.
Umarım boşanırsınız. Bu hepiniz için en hayırlısı olacaktır. Çok kötü bir kalbiniz var. Hiç mi sevilmediniz?
Kendi babanızla olan ilişkiniz çok mu kötüydü de böylesine kıskanıyorsunuz?

Senin veledin değil ama eşinin evladı onu da düzeltmek istedim. Olaki annesine bir sey oldu bu cocuk ortada mı kalsın nasıl bir bakış açısı. Bir evlat bir insan bir can varsa ortada bir annesi vardır bir de babası. O küçük bedenin ruh halinin ne oldugunu bilemezsin. Sevgiye ihtiyacı oldugunu bilemezsin. Çünkü öyle ki bir nefret beslemissiniz.

Veled sizin değil ama nikah kiydirdiginiz adamın veledi. Kadın nasıl eski kocası ile birlikte yaptıkları çocuğa haftaiçi bakıyor siz o adamla düşüp kalkıyorsanız, haftasonu da siz bakacaksınız. Kadında ister onla bunla düşüp kalkar, ister totosunu yayar rahat eder. O çocuğun masrafını babası eşşek gibi paylaşmak zorunda, hani birlikte yaptılar ya o eski eşiyle birlikte. Hem bakın, demek ki eşler gelip gidiyor ama çocuk kalıyor. Yarın belki sizde boşanırsınız ama o adam o çocuğun sorumluluğunu bir ömür alacak, almak zorunda

Bu arada uslubunuz o kadar çirkin, o kadar çirkin ki. Inşallah evlendiğin adamla da aynen böyle konuşursun o da gerekeni yapıp fazlalıkları hayatından çıkarır

Aynısını düşündüm.
İlk defa bir adamin bir kadından kurtulması gerektiğine kanaat getirdim.
Çocuğu için.

Tabiki masraflar ikiye bölünecek siz iyi mısınız ya ? Ayrıca küçücük çocuktan nefret etmek ne demek evlenirken bilmiyor muydunuz böyle olacağını?sizin dogurdugunuza babalık yapacakta bu çocuğuna yapmayacak mi pes ya .

Kadının şeyine sayaç mi taktın, sayiyorsun? Afedersin ama sana giren çıkan bir şey yok, istediği ile sevişir, bekar kadın nihayetinde.

Bu arada uslubunuz o kadar çirkin, o kadar çirkin ki. Inşallah evlendiğin adamla da aynen böyle konuşursun o da gerekeni yapıp fazlalıkları hayatından çıkarır
boyle giderse belkide eski esinin kiymetini bilip bundan bosanip eskisiyle barisir cocuk da rahat eder senaryo yazdim

Ne terbiyesiz insansiniz ya..
7-8 yasindaki cocuktan nefret edecek kadar ne travma yasadiniz boyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…