kadin istedigiyle dusup kalkar size ne? cocugu bize kitliyor ne demek o annesiyse bakmak zorundaysa o da babasi tabiki bakacak. kimsenin veledine bakmak zorunda degildin ama cocuklu bi adamla evlenmeseydin!!! Kimsenin cocuguna veled demek senin haddine degil. Umarim kocan bu yazdiklarini gorur de seninle evliligini sorgular. Cok merhametsiz sevgisiz ve terbiyesiz bi kadinsinAyneb oyle esim bana 2 haftada bir demisti ben ve ailem o sekilde kabul ettik.ama esim yapmiyor.herkese kolay zaten.mantikli olan yoruma cevap yaziyorum.ben cocuga yardim etmesine sorun yapmiyorum kadin haftasonu cocugu bize kitleyip baska adamlarla dusup kalkiyor bunu cocuktan da duyuyoruz bu sebepten kimsenin veledine ben bakmak zorunda degilim esimi bu yola nasil getiririm onu dusunuyorum
Bence çocuğuna düşkünlüğüne sevinmeniz lazım, öz çocuğunu annesinden ayrılınca silen adam sizi elli kere siler atar. Bugün çocuğu yerine yeni eşini seçen adam, yarın da sizin yerinize bir başkasını seçer.
Bu ne çirkin üslup !! Bekar bir kadın sonuçta, size ne hafta sonu ne yaptığından? Haftasonu babası görüyorsa kadın o arada istediğini yapar. Kusura bakmayın da kendinizi ne zannediyorsunuz ki adam sizin için çocuğunu silsin ya da yabancı gibi dışarda görüşsün sadece. Bir de el kadar çocukla pazardaki limoncular gibi kavgaya tutuşacaksınız neredeyse, çocuk psikolojisi denen şeyden haberiniz var mı? Annesi babası ayrılmış, babası sizinle evlenmiş, dünyanın en harika insanı olsanız da başta size önyargılı olması normal. Resmen kinlenmişsiniz çocuğa pes. Yarın siz de boşanırsanız, burda “allah onun belasını versin yeni eşi istemiyor diye çocuğunu görmüyor doğru düzgün “ diye saydırırsınız. Kendiniz için istemeyeceğiniz şeyi başkasına yapmayın.Ayneb oyle esim bana 2 haftada bir demisti ben ve ailem o sekilde kabul ettik.ama esim yapmiyor.herkese kolay zaten.mantikli olan yoruma cevap yaziyorum.ben cocuga yardim etmesine sorun yapmiyorum kadin haftasonu cocugu bize kitleyip baska adamlarla dusup kalkiyor bunu cocuktan da duyuyoruz bu sebepten kimsenin veledine ben bakmak zorunda degilim esimi bu yola nasil getiririm onu dusunuyorum
Ayneb oyle esim bana 2 haftada bir demisti ben ve ailem o sekilde kabul ettik.ama esim yapmiyor.herkese kolay zaten.mantikli olan yoruma cevap yaziyorum.ben cocuga yardim etmesine sorun yapmiyorum kadin haftasonu cocugu bize kitleyip baska adamlarla dusup kalkiyor bunu cocuktan da duyuyoruz bu sebepten kimsenin veledine ben bakmak zorunda degilim esimi bu yola nasil getiririm onu dusunuyorum
Veled sizin değil ama nikah kiydirdiginiz adamın veledi. Kadın nasıl eski kocası ile birlikte yaptıkları çocuğa haftaiçi bakıyor siz o adamla düşüp kalkıyorsanız, haftasonu da siz bakacaksınız. Kadında ister onla bunla düşüp kalkar, ister totosunu yayar rahat eder. O çocuğun masrafını babası eşşek gibi paylaşmak zorunda, hani birlikte yaptılar ya o eski eşiyle birlikte. Hem bakın, demek ki eşler gelip gidiyor ama çocuk kalıyor. Yarın belki sizde boşanırsınız ama o adam o çocuğun sorumluluğunu bir ömür alacak, almak zorundaAyneb oyle esim bana 2 haftada bir demisti ben ve ailem o sekilde kabul ettik.ama esim yapmiyor.herkese kolay zaten.mantikli olan yoruma cevap yaziyorum.ben cocuga yardim etmesine sorun yapmiyorum kadin haftasonu cocugu bize kitleyip baska adamlarla dusup kalkiyor bunu cocuktan da duyuyoruz bu sebepten kimsenin veledine ben bakmak zorunda degilim esimi bu yola nasil getiririm onu dusunuyorum
kimsenin veledine ben bakmak zorunda degilim
Bu arada uslubunuz o kadar çirkin, o kadar çirkin ki. Inşallah evlendiğin adamla da aynen böyle konuşursun o da gerekeni yapıp fazlalıkları hayatından çıkarır
Kadının şeyine sayaç mi taktın, sayiyorsun? Afedersin ama sana giren çıkan bir şey yok, istediği ile sevişir, bekar kadın nihayetinde.Ayneb oyle esim bana 2 haftada bir demisti ben ve ailem o sekilde kabul ettik.ama esim yapmiyor.herkese kolay zaten.mantikli olan yoruma cevap yaziyorum.ben cocuga yardim etmesine sorun yapmiyorum kadin haftasonu cocugu bize kitleyip baska adamlarla dusup kalkiyor bunu cocuktan da duyuyoruz bu sebepten kimsenin veledine ben bakmak zorunda degilim esimi bu yola nasil getiririm onu dusunuyorum
boyle giderse belkide eski esinin kiymetini bilip bundan bosanip eskisiyle barisir cocuk da rahat ederBu arada uslubunuz o kadar çirkin, o kadar çirkin ki. Inşallah evlendiğin adamla da aynen böyle konuşursun o da gerekeni yapıp fazlalıkları hayatından çıkarır
Merhabalar lutfen beni yargilamayin yargilayacaklar yazmasin sadece ayni seyi dusunenler yazsin benim ilk esimin 2.evliligi ve 1 cocugu var 7-8 yaslarinda biz 2 aylik evliyiz ve esim cocuga cok duskun normalde 2 haftada bir gorus izni varken esim her hafta sonu aliyor ve eski esi surekli butun cocukla ilgili masrafta ikiye boluyor ben bu duruma katlanamiyorum esim cocugu gostermez diye korkuyor ve cocuk cok simarik bende de nefret ediyor bunu surekli soyluyor ne yapacagimi bilmiyorum ve cocugu istemiyorum onerisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?