- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
- Konu Sahibi jane eyre_
Ay Yok bu mevzular çözülmeden çocuk falan Yok ona,çocuklarla çok ilgili görünüyor vs ama deneme yanılmayla anlamak istemem aslaİlk düşündüğüm şey bu adam nasıl baba olacak oldu.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay Yok bu mevzular çözülmeden çocuk falan Yok ona,çocuklarla çok ilgili görünüyor vs ama deneme yanılmayla anlamak istemem aslaİlk düşündüğüm şey bu adam nasıl baba olacak oldu.![]()
Aynen işte ,anlatmaya çalıştığım da o ,her hafta olmuyor o mevzu ,evet her gün çekse 3 saat benim gibi görür gününü o vakitablani nadir goruyorsundur ama ayni evde yasadigimiz eşle ayni olmaz ki. Ayni evde yasayan insanlar birbirine hayati kolaylastirmali. Hani çalisiyor olmasan neyse ama hem disarda calis hem evde de yardim alma olmaz. 5 gun erkenden kalkiyorsun, 2 gun uyumak hakkin yani. Ustelik esinin isi yakinmis seninki cok uzakmis. Biraz anlayisli olmamiz lazim...
Ya evet bir kere ağzından kaçırdı zaten annesi mutfağa şakın girme mi ne demiş sanki girince ben olacaksaAnladığım kadarıyla eşinizle mutlusunuz, iyi bir eş olmaya çalışıyor ama annesinin hizmetine alıştığını için bu konuda sorun yaşıyorsunuz. Bence böyle konularda aynen karşılık vermek gerekiyor. Örneğin:
Cumartesi günleri tatildeyim uyanıyorum bakıyorum kahvaltım hazır değil, insan eşini hiç düşünmez mi zaten benden erken kalkıyorsun neden bana kahvaltı hazırlamadın beni hiç düşünmüyorsun demir eksikliğim var bitkinim çok uyuyorum ne olur sanki uyandığımda kahvaltım hazır olsa Allah canımı alsın da kurtulayım aah ah çok mu şey istiyorum.
Bu şekilde konuşup üste çıkın. Ama işiniz çok zor. Annesi hala bir taraftan elleriyle oğluşunu beslerken sizin diğer taraftan adamı eğitmeniz çok zor olacak. Oruç tuttuğunuz halde kahvaltı hizmeti bekliyor.
Dırdır her kapıyı açar. Bazen de kapatırDozunda kullanalım
![]()
ne komik.... İnadından aç duran bir insan, Allah için aç duramıyor. Böyle karakterdeki erkekleri sevmem.Akşam 6 ya kadar inadından bir şey de yemedi ya, şaka gibi
Ya evet bir kere ağzından kaçırdı zaten annesi mutfağa şakın girme mi ne demiş sanki girince ben olacaksa
diyelim sen hasta oldun yatıyorsunİnan ki benim müsademle bitmiyor, kayınvalidem elleriyle beslemiş hala da öyle, gittiğimizde dört dönüyor yedirmek için, eşimi bırakıp gitsem bir gün akşam aynı yerinde bulurum o derece ha belki yemek söyler o kadar, yok adam işinde arı gibi ama eve gelince yok işte
Hic sallama birak ac kalsin. Benim esimde oyleydi bakti bana cozum yok simdi kalkar cayi koyar kahvaltiyi hazirlarken de bir iki bisey atistirir cocuk uyandiysa onunla ilgilenir cay demini alinca da beni kaldirir. Ben de kalkar hemen kahvaltiya sicak olarak ne yapilacaksa onu yaparim oturur yeriz.Merhaba arkadaşlar eşimle ilgili tartışmamız hakkında fikir istiyorum sizden.İkimiz de çalışıyoruz, yalnız eşim oturduğumuz ilçede çalışıyor , ben her gün toplamda 3 saat yol gidip gelmiş oluyorum.Hafta sonu çalışmıyorum, eşimin tatili ise sadece pazar günü.Şimdi eşim cumartesi günleri genel olarak öğleden sonra işe gidiyor ve geç de yatsa erken kalkıyor her gün bu şekilde pazar da dahil.Ben de tam tersi uyumayı çok seviyorum, öğleni buluyor kalkmam.Eşim de çok uyumamdan şikayetçi, neymiş kalktığı zaman kahvaltı için çok bekliyormuş, çok aç kalıyormuş, öyle işe gidiyormuş, ben evdeymişim de erken kalksam ne olurmuş.Bu konuda atışmamız olmuştu daha önce , ama en son dün tartıştık.Dün sabah 10 gibi kalktı ben de oruçluydum dün, dedim sen beni bekleme ben bir iki saat daha uyurum,kahvaltını yap, neyse ben kalktım 12.30 gibi, baktım kahvaltı yapmamış, işte başladı ben çok açım da bilmem ne e dedim yapsaydın,sen hazırlarsın sandım da vs vs konuştu.Sonra bütün gün tavırlı davrandı, akşama kadar da bir şey yemedi, sonra ben mutfağa gittim yemek yapmaya baktım kendine yemek sipariş etmiş, e dedim ben yemek yaptım ,sen ye diyor.Bu mevzulardan çok sıkıldım artık, erken kalkınca diyorum sen çayı koy kaldır beni ona da yok, geç kalktığımda bir ton laf işitiyorum, tartışıyorum olmuyor, güzelce konuşuyorum olmuyor ay ben ne yapayım artık ya.Adam sadece bu mevzudan dün bütün gün aç kalıp konuşmadı benimle, çocuk gibi, iyice sinirlerim bozuluyor artık.
Hayırlısı olsun ... Yapsaniz da söylenecek şey bulurAl benden de o kadar eve gelince uykusuzluktan kendimi nereye atacağımı şaşırıyorum, bırak d a hafta sonu uyuyayım dimi ama yok ona kahvaltı hazırlayıp işe gönderecekmişim sonra da uyurmuşum ben zaten uykum hiç bölünmezmiş, ben kalkana kadar açlıktan ölüyormuş, bilmiyorum bakalım bizim sonumuz ne olacak
Ben tekrar esime sukrettm. Kahvlti en sevmedgm ogun. Hazirlamam da. Ustelik bide ev hanimiyim. Ilk baslarda bkliyodu ama boylesine tavir sacma. Bide orucsunuz kalksn kendisi hazirlasn yani. Kadin mi hazirlicak illa. Evlilikte ortk anlays onmliMerhaba arkadaşlar eşimle ilgili tartışmamız hakkında fikir istiyorum sizden.İkimiz de çalışıyoruz, yalnız eşim oturduğumuz ilçede çalışıyor , ben her gün toplamda 3 saat yol gidip gelmiş oluyorum.Hafta sonu çalışmıyorum, eşimin tatili ise sadece pazar günü.Şimdi eşim cumartesi günleri genel olarak öğleden sonra işe gidiyor ve geç de yatsa erken kalkıyor her gün bu şekilde pazar da dahil.Ben de tam tersi uyumayı çok seviyorum, öğleni buluyor kalkmam.Eşim de çok uyumamdan şikayetçi, neymiş kalktığı zaman kahvaltı için çok bekliyormuş, çok aç kalıyormuş, öyle işe gidiyormuş, ben evdeymişim de erken kalksam ne olurmuş.Bu konuda atışmamız olmuştu daha önce , ama en son dün tartıştık.Dün sabah 10 gibi kalktı ben de oruçluydum dün, dedim sen beni bekleme ben bir iki saat daha uyurum,kahvaltını yap, neyse ben kalktım 12.30 gibi, baktım kahvaltı yapmamış, işte başladı ben çok açım da bilmem ne e dedim yapsaydın,sen hazırlarsın sandım da vs vs konuştu.Sonra bütün gün tavırlı davrandı, akşama kadar da bir şey yemedi, sonra ben mutfağa gittim yemek yapmaya baktım kendine yemek sipariş etmiş, e dedim ben yemek yaptım ,sen ye diyor.Bu mevzulardan çok sıkıldım artık, erken kalkınca diyorum sen çayı koy kaldır beni ona da yok, geç kalktığımda bir ton laf işitiyorum, tartışıyorum olmuyor, güzelce konuşuyorum olmuyor ay ben ne yapayım artık ya.Adam sadece bu mevzudan dün bütün gün aç kalıp konuşmadı benimle, çocuk gibi, iyice sinirlerim bozuluyor artık.
Siz oruçluyken sizden kahvaltı hazırlamanızı beklemesi ne kadar bencilce. Allah size sabırlar versin.Merhaba arkadaşlar eşimle ilgili tartışmamız hakkında fikir istiyorum sizden.İkimiz de çalışıyoruz, yalnız eşim oturduğumuz ilçede çalışıyor , ben her gün toplamda 3 saat yol gidip gelmiş oluyorum.Hafta sonu çalışmıyorum, eşimin tatili ise sadece pazar günü.Şimdi eşim cumartesi günleri genel olarak öğleden sonra işe gidiyor ve geç de yatsa erken kalkıyor her gün bu şekilde pazar da dahil.Ben de tam tersi uyumayı çok seviyorum, öğleni buluyor kalkmam.Eşim de çok uyumamdan şikayetçi, neymiş kalktığı zaman kahvaltı için çok bekliyormuş, çok aç kalıyormuş, öyle işe gidiyormuş, ben evdeymişim de erken kalksam ne olurmuş.Bu konuda atışmamız olmuştu daha önce , ama en son dün tartıştık.Dün sabah 10 gibi kalktı ben de oruçluydum dün, dedim sen beni bekleme ben bir iki saat daha uyurum,kahvaltını yap, neyse ben kalktım 12.30 gibi, baktım kahvaltı yapmamış, işte başladı ben çok açım da bilmem ne e dedim yapsaydın,sen hazırlarsın sandım da vs vs konuştu.Sonra bütün gün tavırlı davrandı, akşama kadar da bir şey yemedi, sonra ben mutfağa gittim yemek yapmaya baktım kendine yemek sipariş etmiş, e dedim ben yemek yaptım ,sen ye diyor.Bu mevzulardan çok sıkıldım artık, erken kalkınca diyorum sen çayı koy kaldır beni ona da yok, geç kalktığımda bir ton laf işitiyorum, tartışıyorum olmuyor, güzelce konuşuyorum olmuyor ay ben ne yapayım artık ya.Adam sadece bu mevzudan dün bütün gün aç kalıp konuşmadı benimle, çocuk gibi, iyice sinirlerim bozuluyor artık.
Merhaba arkadaşlar eşimle ilgili tartışmamız hakkında fikir istiyorum sizden.İkimiz de çalışıyoruz, yalnız eşim oturduğumuz ilçede çalışıyor , ben her gün toplamda 3 saat yol gidip gelmiş oluyorum.Hafta sonu çalışmıyorum, eşimin tatili ise sadece pazar günü.Şimdi eşim cumartesi günleri genel olarak öğleden sonra işe gidiyor ve geç de yatsa erken kalkıyor her gün bu şekilde pazar da dahil.Ben de tam tersi uyumayı çok seviyorum, öğleni buluyor kalkmam.Eşim de çok uyumamdan şikayetçi, neymiş kalktığı zaman kahvaltı için çok bekliyormuş, çok aç kalıyormuş, öyle işe gidiyormuş, ben evdeymişim de erken kalksam ne olurmuş.Bu konuda atışmamız olmuştu daha önce , ama en son dün tartıştık.Dün sabah 10 gibi kalktı ben de oruçluydum dün, dedim sen beni bekleme ben bir iki saat daha uyurum,kahvaltını yap, neyse ben kalktım 12.30 gibi, baktım kahvaltı yapmamış, işte başladı ben çok açım da bilmem ne e dedim yapsaydın,sen hazırlarsın sandım da vs vs konuştu.Sonra bütün gün tavırlı davrandı, akşama kadar da bir şey yemedi, sonra ben mutfağa gittim yemek yapmaya baktım kendine yemek sipariş etmiş, e dedim ben yemek yaptım ,sen ye diyor.Bu mevzulardan çok sıkıldım artık, erken kalkınca diyorum sen çayı koy kaldır beni ona da yok, geç kalktığımda bir ton laf işitiyorum, tartışıyorum olmuyor, güzelce konuşuyorum olmuyor ay ben ne yapayım artık ya.Adam sadece bu mevzudan dün bütün gün aç kalıp konuşmadı benimle, çocuk gibi, iyice sinirlerim bozuluyor artık.
O da iyimiş:) kesinlikle haklısın , hayır yani anne için de eziyet işte ama kıyamıyorlar oğluşlarına.Ben üniversitedeyken yurtta kaldığım bir dönemde sevgilim tek başına eve çıkmıştı. Ailesi geldi evin eksiğini tamamlamak için. Akşam otururken sevgilimin annesi uzat bakayım ellerini dedi. Meğer elime göre bulaşık eldiveni alacakmışDaha evlenmemişiz üstelik daha aynı evde bile yaşamıyoruz ama kadın benim yurttan kalkıp sevgilimin evine gideceğimi temizliğini, yemeğini bulaşığını halledeceğimi varsayıyor
Keşke anneler böyle yetiştirmese oğullarını. Hem kendilerine eziyet ediyorlar hem de çocuğun ileride evleneceği insana.
Yok zaten özellikle pazar günkü hareketinden sonra asla yumuşamayı düşünmüyorum.Hafta sonları bilerek daha geç kalkacağım artık.Çocuk gibi denmez ona.Bencil ve egoist denir.Tatil günü geç kalkmak senin en doğal hakkın.Bide bunun için sana bir sürü laf söylüyor.Üstelik oruçluyken bile senden yemek hizmet bekliyor.Bir insana bu kadar yüklenilmez.Dolabı açıp bir sandviç hazırlayıp yemek çok zor ve maharet isteyen birşey değil.Akşama kadar aç oturduğuna değmez yani.Bırak kapris yapıyosa da yapsın alttan alma.Burda hatalı olan o.
İşin trajikomik kısmı da o, geçen sene amilyat oldum, işten izin de aldı 5 gün boyunca o baktı, tabi annem dayanamadı yemekleri yaptı ama en azından kahvaltı, getir götür işlerini o halletti; ama normal günlerde yok,hayır demek ki yapabiliyormuş kendisine de söyledim o başka diyor.diyelim sen hasta oldun yatıyorsun
ne yapıyor?
ya da hamilesin iğreniyorsun (ki başıma geldi bulantıdan 6 hafta tek bir yemek yapamadım)
o zaman ne yapar eşin?
her öğünü dışarıdan mı söyler annesini mi size çağırır?
İşin trajikomik kısmı da o, geçen sene amilyat oldum, işten izin de aldı 5 gün boyunca o baktı, tabi annem dayanamadı yemekleri yaptı ama en azından kahvaltı, getir götür işlerini o halletti; ama normal günlerde yok,hayır demek ki yapabiliyormuş kendisine de söyledim o başka diyor.