Eşimin çocuk gibi davranması ve bozulan sinirlerim.

Madem kahvaltı hazırlamamanızı değer vermemek olarak görüyor siz de bana bir sahur hazırlamadın, akşam yemeği hazırlamadın, oruç tutuyorum bir de bana hiç değrr vermiyosun sen diye ağlayın biraz bence. Anasının kuzusu. Çiğneyiverin bari de çenesi de ağrımasın.

Aslında önceden diyordum ki erken kalksam da birlikte kahvaltı mı yapsak ya da acaba alınıyor mu diye; ama dünkü hareketinden sonra yok artık, oruçlu olduğumu bile bile tüm gün tavır aldı, noldu diyince de yok bir şey yalnız kalmak istiyorum dedi şaka gibi

Asla prim vermeyin.
Bildigin emri vaki ya bu.
Oglene kadar karim kalksin da kahvalti hazirlasin diye bekleyen gencecik adam, eline ni yapisir dolaptan peynir zeytin alip yiyince..
Bide kendini ac birakmis saka gibi

Madem oruç tutmuyorsun kalk da bı zahmet hazırla.... Adama bak ne sinirlendim.

Aynı şekilde ben olsam, ben de hazirlamazdim.

Vahhhh vahhhh aç aç oturuyormuş, ne acıdım kocana!

Merhaba arkadaşlar eşimle ilgili tartışmamız hakkında fikir istiyorum sizden.İkimiz de çalışıyoruz, yalnız eşim oturduğumuz ilçede çalışıyor , ben her gün toplamda 3 saat yol gidip gelmiş oluyorum.Hafta sonu çalışmıyorum, eşimin tatili ise sadece pazar günü.Şimdi eşim cumartesi günleri genel olarak öğleden sonra işe gidiyor ve geç de yatsa erken kalkıyor her gün bu şekilde pazar da dahil.Ben de tam tersi uyumayı çok seviyorum, öğleni buluyor kalkmam.Eşim de çok uyumamdan şikayetçi, neymiş kalktığı zaman kahvaltı için çok bekliyormuş, çok aç kalıyormuş, öyle işe gidiyormuş, ben evdeymişim de erken kalksam ne olurmuş.Bu konuda atışmamız olmuştu daha önce , ama en son dün tartıştık.Dün sabah 10 gibi kalktı ben de oruçluydum dün, dedim sen beni bekleme ben bir iki saat daha uyurum,kahvaltını yap, neyse ben kalktım 12.30 gibi, baktım kahvaltı yapmamış, işte başladı ben çok açım da bilmem ne e dedim yapsaydın,sen hazırlarsın sandım da vs vs konuştu.Sonra bütün gün tavırlı davrandı, akşama kadar da bir şey yemedi, sonra ben mutfağa gittim yemek yapmaya baktım kendine yemek sipariş etmiş, e dedim ben yemek yaptım ,sen ye diyor.Bu mevzulardan çok sıkıldım artık, erken kalkınca diyorum sen çayı koy kaldır beni ona da yok, geç kalktığımda bir ton laf işitiyorum, tartışıyorum olmuyor, güzelce konuşuyorum olmuyor ay ben ne yapayım artık ya.Adam sadece bu mevzudan dün bütün gün aç kalıp konuşmadı benimle, çocuk gibi, iyice sinirlerim bozuluyor artık.
siz hangi sıfatla evlisiniz bu beyefendi ile ?
evdeki hizmet işleri kontenjanından mı almış sizi
bir bardak su bile vermeyin de bir hizaya gelsin paşam.

Tembellige alismis merhametsiz insan

Oruclu karisina zulüm olsun diye yapiyor

Alt tarafi bir cay peynir zeytin cikaracak!!!

Yuz verme bosver

Sen de calisiyorsun
Hayat musterek
Kusurabakmasin sadrazam bey!!!!!!!!!!

siz hangi sıfatla evlisiniz bu beyefendi ile ?
evdeki hizmet işleri kontenjanından mı almış sizi
bir bardak su bile vermeyin de bir hizaya gelsin paşam.
Aa lütfen elleriyle beslenirken anne evindeyken şimdi kahvaltı hazırlanmaması zor geliyor uyuz adam, sinir oldum yine, hafta sonu geç de kalksam bünyesi zayıf, çok çabuk kilo veriyor diye yine de hazırlardım, ama dünkü olaydan sonra umursamayacağım artık.

Tembellige alismis merhametsiz insan

Oruclu karisina zulüm olsun diye yapiyor

Alt tarafi bir cay peynir zeytin cikaracak!!!

Yuz verme bosver

Sen de calisiyorsun
Hayat musterek
Kusurabakmasin sadrazam bey!!!!!!!!!!
Ya aslında evet dünkü olay patlak verdi bende de yoksa her hafta sonu aynı şey, ya bir kere de ben hazırladım kahvaltıyı sen de kalk beraber yapalım dese 9 da kalkarım ben hiç sorun değil, ama böyle yapması hem üzdü hem sinirlendirdi iyice

Evliligimizin ikinci ayından itibaren hep çalışan bir kadın oldum . Haliyle evdeki işlerimi her zaman dört dörtlük yapamadım ... Çalışmama rağmen bunu bana kaç kez kavgamizda koz olarak kullandı ... O kadar yoruluyorum ki işte eve gelince de haliyle Pertim çıkıyor . Bosaniyoruz şimdi hala bu konuyu papağan gibi tekrarlıyor

Madem kahvaltı hazırlamamanızı değer vermemek olarak görüyor siz de bana bir sahur hazırlamadın, akşam yemeği hazırlamadın, oruç tutuyorum bir de bana hiç değrr vermiyosun sen diye ağlayın biraz bence. Anasının kuzusu. Çiğneyiverin bari de çenesi de ağrımasın.
Hayır anne evindeyken ben de bir şey yapmazdım ama evlenince iş başa düştü, ama ona bana şunu hazırla bilmem ne demedim, kaldı ki çalışıyorum ve güne ondan 3 saat önce başlıyorum, benimki can değil sanki.

Evliligimizin ikinci ayından itibaren hep çalışan bir kadın oldum . Haliyle evdeki işlerimi her zaman dört dörtlük yapamadım ... Çalışmama rağmen bunu bana kaç kez kavgamizda koz olarak kullandı ... O kadar yoruluyorum ki işte eve gelince de haliyle Pertim çıkıyor . Bosaniyoruz şimdi hala bu konuyu papağan gibi tekrarlıyor
Al benden de o kadar eve gelince uykusuzluktan kendimi nereye atacağımı şaşırıyorum, bırak d a hafta sonu uyuyayım dimi ama yok ona kahvaltı hazırlayıp işe gönderecekmişim sonra da uyurmuşum ben zaten uykum hiç bölünmezmiş, ben kalkana kadar açlıktan ölüyormuş, bilmiyorum bakalım bizim sonumuz ne olacak

Ne yani, eli ayağı tutuyor, mutfağa da kilit vurmamışsınızdır, bir zahmet kalkıp kendi yemeğini hazırlasın. Kendi karnını doyuramayan adamdan ne hayır gelir? Biz kadınlar da baba evimizde ekmek elden su gölden, yediğimiz önümüze gelerek yaşıyoruz. Evlenince, iş başa düşünce kendi sorumluluğumuzu, üstüne bir de evimizin, eşimizin, çocuğumuzun sorumluluğunu alıp eşşek gibi hem evde hem dışarıda çalışıyoruz. Elleri popolarına mı kaçıyor da bu adamların, her işi karılarından bekliyorlar bilmem ki!!!

Dolaptan iki yumurta bi dilim peynir alıp yiyemiyo mu?

Valla böyle okudukça ben eşime eziyet ediyorum herhalde diye üzülüyorum.
Eşim 6.30 da kalkıyor yumurta haşlıyor kendi kahvaltısını yapıp benimkini hazırlayıp öyle çıkıyor
Bugün sabah biraz geç kalmış bulaşığı toplayamamış kusura bakma dedi.
Sonra geliyorum şu adamları okuyorum hemcinslerime kızıyorum buna müsaade ettikleri için ama onların da elinde değil, anneleri böyle alıştırmış bu adamları.
Israrla Eğit bence, her gün her gün sen niye yapıyosun görevin aşçılık mı?
Dolaptan bi ekmek arası yapamıyosa nasıl hayatta kalıyor bu adamlar ya? Valla aklım almıyor..
İnan ki benim müsademle bitmiyor, kayınvalidem elleriyle beslemiş hala da öyle, gittiğimizde dört dönüyor yedirmek için, eşimi bırakıp gitsem bir gün akşam aynı yerinde bulurum o derece ha belki yemek söyler o kadar, yok adam işinde arı gibi ama eve gelince yok işte

Sinir oldum yanı eşinize, ne demek değer vermiyorsun bana resmen duygu sömürüsü, vicdanına nerden dokunsam diye düşünüyor adam. Bir zahmet eli kolu yokmuş mu bir ekmek süremiyor mu bir yumurta kıramıyor mu yani çalışan bi izin günü olan oruçlu karısını değersizlikle suçluyor.

Her söylenene katılıyorum, konuşuyorum, izah ediyorum anlamıyor, ona değer vermemekle üşenmekle suçluyor, mesela bir hafta sonu ablam anneme geldi diye erken kalksam, bak benim için kalkamıyorsun ama onlara kalkıyorsun oluyor.Bu defa acaba onu düşünmüyor muyum diye kendimi sorgularken buluyorum.
ablani nadir goruyorsundur ama ayni evde yasadigimiz eşle ayni olmaz ki. Ayni evde yasayan insanlar birbirine hayati kolaylastirmali. Hani çalisiyor olmasan neyse ama hem disarda calis hem evde de yardim alma olmaz. 5 gun erkenden kalkiyorsun, 2 gun uyumak hakkin yani. Ustelik esinin isi yakinmis seninki cok uzakmis. Biraz anlayisli olmamiz lazim...

Anladığım kadarıyla eşinizle mutlusunuz, iyi bir eş olmaya çalışıyor ama annesinin hizmetine alıştığını için bu konuda sorun yaşıyorsunuz. Bence böyle konularda aynen karşılık vermek gerekiyor. Örneğin:

Cumartesi günleri tatildeyim uyanıyorum bakıyorum kahvaltım hazır değil, insan eşini hiç düşünmez mi zaten benden erken kalkıyorsun neden bana kahvaltı hazırlamadın beni hiç düşünmüyorsun demir eksikliğim var bitkinim çok uyuyorum ne olur sanki uyandığımda kahvaltım hazır olsa Allah canımı alsın da kurtulayım aah ah çok mu şey istiyorum.

Bu şekilde konuşup üste çıkın. Ama işiniz çok zor. Annesi hala bir taraftan elleriyle oğluşunu beslerken sizin diğer taraftan adamı eğitmeniz çok zor olacak. Oruç tuttuğunuz halde kahvaltı hizmeti bekliyor.
Dırdır her kapıyı açar. Bazen de kapatır :KK53: Dozunda kullanalım :KK53:

Merhaba arkadaşlar eşimle ilgili tartışmamız hakkında fikir istiyorum sizden.İkimiz de çalışıyoruz, yalnız eşim oturduğumuz ilçede çalışıyor , ben her gün toplamda 3 saat yol gidip gelmiş oluyorum.Hafta sonu çalışmıyorum, eşimin tatili ise sadece pazar günü.Şimdi eşim cumartesi günleri genel olarak öğleden sonra işe gidiyor ve geç de yatsa erken kalkıyor her gün bu şekilde pazar da dahil.Ben de tam tersi uyumayı çok seviyorum, öğleni buluyor kalkmam.Eşim de çok uyumamdan şikayetçi, neymiş kalktığı zaman kahvaltı için çok bekliyormuş, çok aç kalıyormuş, öyle işe gidiyormuş, ben evdeymişim de erken kalksam ne olurmuş.Bu konuda atışmamız olmuştu daha önce , ama en son dün tartıştık.Dün sabah 10 gibi kalktı ben de oruçluydum dün, dedim sen beni bekleme ben bir iki saat daha uyurum,kahvaltını yap, neyse ben kalktım 12.30 gibi, baktım kahvaltı yapmamış, işte başladı ben çok açım da bilmem ne e dedim yapsaydın,sen hazırlarsın sandım da vs vs konuştu.Sonra bütün gün tavırlı davrandı, akşama kadar da bir şey yemedi, sonra ben mutfağa gittim yemek yapmaya baktım kendine yemek sipariş etmiş, e dedim ben yemek yaptım ,sen ye diyor.Bu mevzulardan çok sıkıldım artık, erken kalkınca diyorum sen çayı koy kaldır beni ona da yok, geç kalktığımda bir ton laf işitiyorum, tartışıyorum olmuyor, güzelce konuşuyorum olmuyor ay ben ne yapayım artık ya.Adam sadece bu mevzudan dün bütün gün aç kalıp konuşmadı benimle, çocuk gibi, iyice sinirlerim bozuluyor artık.
Elleme ac kalsın boşver yat uyu, dinlen. Sen oruçluyken üstelik senden kahvaltı beklemesi de ayrıca sinir bozucu mız mız bebekler gibi.
Bir arkadaşımın da eşi böyle. Sofra kurulmazsa açlıktan ölse bile kalkıp dolabı açıp yemeyi bilmez ahmak.
Ne adamlar var ya evlenmedin, evlat edindin mübarek. Hiç çekici değil :KK12:

Al benden de o kadar eve gelince uykusuzluktan kendimi nereye atacağımı şaşırıyorum, bırak d a hafta sonu uyuyayım dimi ama yok ona kahvaltı hazırlayıp işe gönderecekmişim sonra da uyurmuşum ben zaten uykum hiç bölünmezmiş, ben kalkana kadar açlıktan ölüyormuş, bilmiyorum bakalım bizim sonumuz ne olacak
vicdansızlık

Back
X