Eşimin davranış bozukluğu

kariyerkadin kariyerkadin Lutfen yargılamayın uyarısı da yapmis 😂ve hamıle kalmayı becermıste o sekil.
Millet duvara ayak dıker saatlerce durur olmaz, konu sahıbı basarmıs.

Konu sahıbı bisey diyecegım, kondom delip hamile kalmak aklına gelirken sana hakaret edip iki dk sonra hizmet ettiren adamın seni sevmedıgını de anlıyorsundur bence var sende onu farkedecek potansiyel.

Ee gururun falan kırılmıyor mu? Gururla ısım yok ısım cocuk yapmak mı dıyosun?

kariyerkadin kariyerkadin Lutfen yargılamayın uyarısı da yapmis 😂ve hamıle kalmayı becermıste o sekil.
Millet duvara ayak dıker saatlerce durur olmaz, konu sahıbı basarmıs.

Konu sahıbı bisey diyecegım, kondom delip hamile kalmak aklına gelirken sana hakaret edip iki dk sonra hizmet ettiren adamın seni sevmedıgını de anlıyorsundur bence var sende onu farkedecek potansiyel.

Ee gururun falan kırılmıyor mu? Gururla ısım yok ısım cocuk yapmak mı dıyosun?
Niye bu kadar saldırgansınız

Neden eski konumu gündeme getirip duruyorsunuz yeteri kadar linçlediniz kimseye bir şey söylemedim ben burda bir şey anlatmaya çalışıyorum siz hala eski konularımı açıp duruyorsunuz yapmayın artık
Linclemek değil de, 19 yaşında misiniz ? Prezervatif delerek hamile kalmayı düşünmek ne demek?
Eşinizden şiddet de görmüşsünüz anladığım kadarıyla.
Çocuk istemeyen, size şiddet uygulayan, kötü davranan adamdan hamile kalınca başınız göğe erip mutlu olacağınızı mı sanıyorsunuz?
Size düşündüklerinizin, yaptıklarınızin yanlış olduğunu birilerinin söylemesi lazım.
Yapacağınız en güzel şeyde eşinizden ayrılmak. Çocuk yapmak değil.

Linclemek değil de, 19 yaşında misiniz ? Prezervatif delerek hamile kalmayı düşünmek ne demek?
Eşinizden şiddet de görmüşsünüz anladığım kadarıyla.
Çocuk istemeyen, size şiddet uygulayan, kötü davranan adamdan hamile kalınca başınız göğe erip mutlu olacağınızı mı sanıyorsunuz?
Size düşündüklerinizin, yaptıklarınızin yanlış olduğunu birilerinin söylemesi lazım.
Yapacağınız en güzel şeyde eşinizden ayrılmak. Çocuk yapmak değil.
Keşke şartlarım el versede ayrılsam ama ayrılacak gücüm yol

Annemle aram iyi babamla resmî üç kardeşim var küçükler onlarda
Yani ailen sahip cikar terketsen bu adamı.
Neden terk etmiyorsun, terk etsen okula devam etsen veya girip bir ise calıssan. İki dirhem bir cekırdek giyinip suslensen tam yaşının kizi olsan...
Bıgun gelse ask seni bulsa cok sevsen sevilsen ve hayatın harıka gecse.
Olmaz mi?

Neden terk etmiyorsun, terk etsen okula devam etsen veya girip bir ise calıssan. İki dirhem bir cekırdek giyinip suslensen tam yaşının kizi olsan...
Olmaz mi?
Yemin ediyorum bende çok isterdim ama beni asla kabul etmezler babam yaşadığı sürece çok zor annem hiç bir şey demez babam kabul etmez kaç kere küsüp gittim ama hep beni suçladılar eve dönmem için gözümün içine baktılar eşimi aradılar gel götür diye

Olmaz mi?
17 yaşında ki kızlarını evlendiren aileden de çok birşey beklememek lazım. ☹️

Back
X