Eşimin davranışlarına artık katlanamıyorum

Dogru yanlis demiyorum ama adamin yaptigi her hareket size batiyor.

Hala bunlar disinda seviyorum diyosunuz. Ama sevmiyosunuz bence.

Sizi evlenmeye iten baska bir neden mi oldu?Sanki zorla evlenmis gibisiniz
Böyle bir durum olsa bunu itiraf edecek kadar açık biri olduğumu düşünüyorum.
Tüm bu anlattıklarım aşılmayacak ya da boşanmaya itecek bir durum olarak görmüyorum ama ŞİMDİLİK.
Bunların haricinde saygısı sevgisi sadakati tam bir adam.
Sevmesem bir dakika bu yaptıkalrına katlanamazdım

Bence terapiste gitmenizde fayda var. Eşiniz biraz daha dikkat ederek kendini düzeltebilir ancak yardımla. İnsanın alışkanlıklarından vazgeçmesi kolay değildir zaman gerek. Sizin için üzüldüm güçlü olmaya çalışmak sorumlulukları taşımak bazen çok ağır gelir.Allah yardımcınız olsun

Anlatım çok komik ve sevimli geldi bana ya :KK23:

Haksız değilsin çünkü ufak gibi görünsede sınır bozucu şeyler
Benimde en uyuz olduğum yemek yerken ağzını şaplatanlar o ses beynimde öyle yankılanıyor ki suratına şaplatasım geliyor :tokat:

ben size kızmıcam o kadar sinir bozucu durum ki.. sanırım ben bu kadar da katlanamaz somut çözümler aramaya bakardım. ben de aşırı gıcık olurum düzenli çirkin seslere. ama onun dışında algı bozukluğu daha büyük sorun bence. bu gerçekten çok kötü yani eşiniz bir lafı bir defada asla algılayamıyor ve ben sürekli tekrar edicem? bunun için destek almalı ya da kitap falan okusa bunun yontulabileceğini düşünüyorum. en çok bu iki sebepten ötürü diğer hareketler gözünüze çok batmış sizi anlıyorum. bir an önce çözüm gerek ‘yine de seviyorum’ lu cümleleri yitirmemek adına

Herkese bol güneşli enerjik sabahlar kızlar.
Kiminiz konuma amaaan ne var ki bunda, diyeceksiniz belkide.
Fakat ben dayanamıyorum artık kızlar, katlanamıyorum. Konu eşim.
Bir yıla yaklaşan bir evliliğimiz var. Ben 26 o 31 yaşında.
Eşimin değişik takıntıları var. Sanki boğazınızda balgam olur ya ıhıımm yaparsınız geçer, eşim 45 saniyede bir öhööhöhmmm diye bir ses çıkarıyor. Hatta öyle ki uykuda bile.
Ne televizyon izleyebiliyorum, ne yemek yiyebiliyorum ne de uyuyabiliyorum artık..
Bir yere tak tak vuruyor diyelim, nizami sesler bir zaman sonra sinir bozabiliyor. Yapma diyorum illa bir kaç defa yapacak sonra duracak.
Dün davulcu geldi, televizyonun önünde marketten kalan 10 tl ve bozuk 6-7 tl var. Bozukları ver dedim, yok ya kağıt parayı vereyim dedi, hayatım bozuk paraları ne yapacağım ver gitsin dedim, tamam dedi
Gitmiş kağıt paraları da bozuk parayı da vermiş.
Sorun tabii ki 20 tl değil. Sorun her şeyi sorup hiçbir şeyi yapmayışı.
Bazen algılama problemi olduğunu düşünüyorum.
Şundan bir parça daha ye diyor, yok yeterli bu fazlası midemi bozuyor diyorum. Yok yee hadi biraz daha diyor.
Gözlerinin içine bakıp 6 7 defa üstüne hayır yemeyeceğim ısrar etme, hayır yemeyeceğim diye üst üste söylersem anca algılayabiliyor.
Hep aynı hataları yapıyor. Evlendiğimizden beri sayısız borcunu ödedim, hepsi de aynı nedenden.
Çalıştığı bütün parayı avucuma sayar, fakat her ay düzenli olarak gereksiz ödemelere yol açar.
Annesinde ve kendisin de şu cümle hep. 'aman nolcak bişey olmaz' ya nasıl bişey olmaz ya deyip çıldırıyorum ama yok.
Sürekli uyuyor hayattaki tek gayesi yemek yemek, uyumak.
Ödü patlıyor yorulacağım diye, bende tam tersi çalışmama rağmen eve geldiğimde hep enerjik hep dinamiğim.
Onun o uyuşukluğunu görünce benim de modum düşüyor artık.
Pazar günleri 4 -5 te kalkıyor zaten gün bitmiş oluyor.
Terastan hortumu al, sahurdan kalan bulaşıkları yıka dedim dün gece ee malum çalışıyoruz kalan bulaşık ertesi günün akşamına hatta bazen dışarıdaysak gecesine kalıyor.
Mutfağı tertemiz yaptım her şeyi hazırladım.
Sabah kalktım hortum terasta, mutfak savaş alanı.
Aradım enden bunu yaptın dedim.
Aaaaa unutmuşum diyor. Çarp ağzına iki tane dayanamıyorum ya
Görümcemle tartıştık yan oda da, kapılar açık.
Moralim sıfırlandı, yanıma geldi ne oldu neden suratın asık dedi, sence dedim yeminler ediyor tartıştığınızı duymadım ben diyor.
Bunlar küçük küçük şeyler ama çok yoruldum kızlar, bu evin yükünü sadece ben taşıyor gibiyim, diğer yandan babama ben bakıyorum ona git gel tükendim.
Bazen düşünüyorum ben mi takıntılıyım.
Psikoloğa gidelim dedim ne var bende abartmıyor musun öhöhöhömm yapıyorum ne olacak uçak geçiyor ona neden bir şey söylemiyorsun dedi bana:KK57:
Onun haricinde bu adamı seviyorum, fakat uzaklaştığımı hisseder gibiyim.
Sizce ne yapmalıyımo_O
bende sese karşı takıntı var deli oluyorum öyle insanlara
katlanamam benim için boşanma sebebi
Allah sabır versin
uyuşuk insanıda hiç sevmem o ne öyle bişey olmaz yok 5 de uyanmalar falan kafayı yerim ben
nizami olarak hergün 7 de kalkarım alarm 7.25 e kurulu olmasına ragmen.
evde bende herişi yaparım. eşim yapmaz. tembeldir hep erteler bende o huyunu hiç sevmem .

Hem boğazında bir tıkanıklık hissi var, hem de sürekli yorgun ve unutkan ise adamın tiroid sorunu olabilir.

Acil bir endokrinoloji uzmanına götürün bence.
Bir hastalığının olduğunu düşünüyordum açıkcası, isteyince hızlı kilo alıp hızlı kilo verme özelliği var onunla alakalı olabilir mi bu da

Bir hastalığının olduğunu düşünüyordum açıkcası, isteyince hızlı kilo alıp hızlı kilo verme özelliği var onunla alakalı olabilir mi bu da
Kesinlikle kilo da bir belirtisi.

Tiroid sorunun var ve ilaç alımıyorsan, insan uykudan başını kaldıramıyor. Hafiza zaten iptal. İhmal etmeyin. Hazır gitmişken tüm kan değerlerine de baktırırsınız zaten.

Seni ne kadar iyi anlıyorum. Bi şeyi en az 3 kere soýleme gereğini ben çok iyi bilirim. Göz teması kurarak tane tane anlatmak ne kadar sinir bozucu. Evet küçük şeyler. Ama çok sinir bozucu şeyler. Karşına al ciddi bi konuşma yapmayı dene. Belki bi işe yarar

1 gunde mi tanisip evlendiniz?
Adamin uyusuk oldugunu , algilamasinda sorun oldugu , cikardigi sesler vs bunlarin hepsi flort doneminde anlasilabilecek seyler

Ben de böyle düşünüyorum.. uyusuk adam tanıştıkları süre boyunca enerjik rolü yapamaz ki :) çıkardığı sesler de yine vardır.
Algı sorunu da asıl o zamanlar daha çok dikkat çekmeliydi, tanıma aşaması, hareketlerini ölçüp tartma konusunda hassas davranılan zaman...

Doktora götürün, sağlık problemi varsa çözülür. Ama siz sonrasında başka bir şeye takılırsınız gibi geliyor bana.
Sanki değişen adam degil de, sizsiniz. Belki ilginiz, sevginiz azaldı, belki evlilikte aradığınızı bulamadınız?
Eleştirmek için söylemiyorum, böyle de olabilir durum. Bir düşünün.

Kesinlikle kilo da bir belirtisi.

Tiroid sorunun var ve ilaç alımıyorsan, insan uykudan başını kaldıramıyor. Hafiza zaten iptal. İhmal etmeyin. Hazır gitmişken tüm kan değerlerine de baktırırsınız zaten.
Yazdıktan sonra aklıma geldi canım dayısı da böyle bu tiklere sahip hastalık tezimizi çürüttü gibi aslında

Ben de böyle düşünüyorum.. uyusuk adam tanıştıkları süre boyunca enerjik rolü yapamaz ki :) çıkardığı sesler de yine vardır.
Algı sorunu da asıl o zamanlar daha çok dikkat çekmeliydi, tanıma aşaması, hareketlerini ölçüp tartma konusunda hassas davranılan zaman...

Doktora götürün, sağlık problemi varsa çözülür. Ama siz sonrasında başka bir şeye takılırsınız gibi geliyor bana.
Sanki değişen adam degil de, sizsiniz. Belki ilginiz, sevginiz azaldı, belki evlilikte aradığınızı bulamadınız?
Eleştirmek için söylemiyorum, böyle de olabilir durum. Bir düşünün.
Tabiki bu da bir seçenek.
Ama böyle bir durum olsa kendime bunu ifade eder, kendime yönelik çözüm yolları arardım.
Onun için çabaladım çabalıyorum da.
Evlenmeden önce benim okulumdu onun askerliğiydi derken çok bir şey hatırlayamıyorum ya da bu kadar fazla değildi de gözüme batmıyordu.
Düşünsene gece tam uykuya dalıyorsun öhöhöhömm diye bir ses, sessiz bir ortam da üstüne yankı.
Korkudan kalbim yerinden çıkacak sanıyorum

Back
X