Eşiniz şakamı cidden,kusura bakmayında ümmü gülsüm nedir,ileride alay konusu olur yazık değilmi evladınıza.32 haftalık hamileyim bir kızımız olacak bu bizim ilk çocuğumuz ve ben ismini Ebrar katmak istiyorum ama eşim Ümmü Gülsüm olsun istiyor eşimle ilk hamile olduğumda erkek olursa ben kız olursada o katacak diye konuşmuştuk ama biraz Ümmü Gülsüm ismi bana ağır geliyor sanki eşim Ebrar beni kirmak istemiyor Ebrar katmak istersen kat diyor ama istemeyerek söylüyor sizce ne yapmalıyım
Eşiniz şakamı cidden,kusura bakmayında ümmü gülsüm nedir,ileride alay konusu olur yazık değilmi evladınıza.
Siz isim konusunda anlaşmışsınız ama o isim biraz ağır. Biz de anlaşmıştık ben kendi istediğim ismi koydu
Siz isim konusunda anlaşmışsınız ama o isim biraz ağır. Biz de anlaşmıştık ben kendi istediğim ismi koydum
Ben severim Ebrar ismini ve tanıdığım herkes çok iyiPeki sizce Ebrar güzel bir isim mi
Bence yapmayın kırılsada kırılsın,ileri yıllardan örnek verin.Bende öyle düşünüyorum ben Kuran'da geçsin demiştim o da bu isme taktı ama o katmasam beni kırmaz da ben eşimin dediğini mi yapim diye size danışmak istedim
Ebrar ismi güzel mi sizce biraz kararsızım daBence yapmayın kırılsada kırılsın,ileri yıllardan örnek verin.
Cidden evladınıza hitap ederken helede okul dönemlerinde çok üzülür kırılır hemen.
Ebrar ismide güzel aslında.Ebrar ismi güzel mi sizce biraz kararsızım da
Sizin bir öneriniz var mıdır peki benBence ne sizin dediğiniz isim olsun ne de eşinizin dediği olsun. İkiniz ortak bir başka isim bulun bence. Sağlıkla doğsun inşallah :)
Ben ilkin, yüsra gibi isim koyardım hrldeSizin bir öneriniz var mıdır peki ben
Bence de iki ismi de koymayın tabi son karar sizin öğretmenim bazen yeri geliyor aynı sınıfta 3 tane ebrar oluyor ümmü Gülsüm zaten ne yazık ki alay konusu olabilecek bir isim hem anlam olarak hem de dini olarak daha farklı isimler bulabilirsiniz biraz daha araştırın isterseniz32 haftalık hamileyim bir kızımız olacak bu bizim ilk çocuğumuz ve ben ismini Ebrar katmak istiyorum ama eşim Ümmü Gülsüm olsun istiyor eşimle ilk hamile olduğumda erkek olursa ben kız olursada o katacak diye konuşmuştuk ama biraz Ümmü Gülsüm ismi bana ağır geliyor sanki eşim Ebrar beni kirmak istemiyor Ebrar katmak istersen kat diyor ama istemeyerek söylüyor sizce ne yapmalıyım
Neden alay konusu oluyormuş hanım hanımmm!!Peygamber efendimizin kızının ismi yarın mahşerde isimlerimizle çağrılıcaz .O yüzden çocuklarımıza güzel isimler koymamız lazım.Eşiniz şakamı cidden,kusura bakmayında ümmü gülsüm nedir,ileride alay konusu olur yazık değilmi evladınıza.
Siz neden celallendiniz hanımefendi.Neden alay konusu oluyormuş hanım hanımmm!!Peygamber efendimizin kızının ismi yarın mahşerde isimlerimizle çağrılıcaz .O yüzden çocuklarımıza güzel isimler koymamız lazım.
Üçü de kotu32 haftalık hamileyim bir kızımız olacak bu bizim ilk çocuğumuz ve ben ismini Ebrar katmak istiyorum ama eşim Ümmü Gülsüm olsun istiyor eşimle ilk hamile olduğumda erkek olursa ben kız olursada o katacak diye konuşmuştuk ama biraz Ümmü Gülsüm ismi bana ağır geliyor sanki eşim Ebrar beni kirmak istemiyor Ebrar katmak istersen kat diyor ama istemeyerek söylüyor sizce ne yapmalıyım
Tamam sen Ebubekir Sıddık koyNeden alay konusu oluyormuş hanım hanımmm!!Peygamber efendimizin kızının ismi yarın mahşerde isimlerimizle çağrılıcaz .O yüzden çocuklarımıza güzel isimler koymamız lazım.
Cünkü çocuklar zalimdir ve dalga geçmekte bır sıkıntı görmezlerNeden alay konusu oluyormuş hanım hanımmm!!Peygamber efendimizin kızının ismi yarın mahşerde isimlerimizle çağrılıcaz .O yüzden çocuklarımıza güzel isimler koymamız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?