- 17 Ocak 2020
- 28.142
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.892
- 598
Kendi Adı Ümmü Gülsüm dürSiz neden celallendiniz hanımefendi.
Konuyu dine getirdi hemen,insanlar mecbur sanki mahşere yakışan isim bulmaya.Tamam sen Ebubekir Sıddık koy
Son kararmı.Adı Ümmü Gülsüm dür
Yok hıfsı bekir koyucamTamam sen Ebubekir Sıddık koy
Böyle alayı alaya alan insanları seviyorum yaYok hıfsı bekir koyucam
İsim katmak ne ya? Hiç duymadım daha önce. Çorbaya tuz katmak gibi.32 haftalık hamileyim bir kızımız olacak bu bizim ilk çocuğumuz ve ben ismini Ebrar katmak istiyorum ama eşim Ümmü Gülsüm olsun istiyor eşimle ilk hamile olduğumda erkek olursa ben kız olursada o katacak diye konuşmuştuk ama biraz Ümmü Gülsüm ismi bana ağır geliyor sanki eşim Ebrar beni kirmak istemiyor Ebrar katmak istersen kat diyor ama istemeyerek söylüyor sizce ne yapmalıyım
Allah gönlünüze göre versin bence 3 isimde cok ağir tabi sizin karariniz daha farkli isimler sizcede hoş olmazmi? :) mesela Elida,Eliz ,Esila,Azra ,Sahra,Mercan, Mehriban,Kardelen, .. sormamda sakinca yoksa ümmü aileden birinin ismi mi? Cok eski isim gibi ..32 haftalık hamileyim bir kızımız olacak bu bizim ilk çocuğumuz ve ben ismini Ebrar katmak istiyorum ama eşim Ümmü Gülsüm olsun istiyor eşimle ilk hamile olduğumda erkek olursa ben kız olursada o katacak diye konuşmuştuk ama biraz Ümmü Gülsüm ismi bana ağır geliyor sanki eşim Ebrar beni kirmak istemiyor Ebrar katmak istersen kat diyor ama istemeyerek söylüyor sizce ne yapmalıyım
Neden alay konusu oluyormuş hanım hanımmm!!Peygamber efendimizin kızının ismi yarın mahşerde isimlerimizle çağrılıcaz .O yüzden çocuklarımıza güzel isimler koymamız lazım.
Peki sizce Nisanur nasılMerhaba bebeğiniz sağlıklı ve ömürlü olsun inşallahBulunduğumuz çağda artık bu tarz ağır isimlerin kullanılmadığını aksine bunların alay konusu olduğunu çocuğunda psikolojisini etkilediğini biliyoruz. İsim seçerken ortak paydada buluşsak ne güzel olur ama olmuyorsa bir şekilde ikna yoluna gitmelisiniz. Çok daha hoş, modern bu çağa ait kız isimleri var. Unutmayın ki biz bir yere gitmeden ismimiz bizden önce gider. Hayat boyu taşıyacağı bu isimi o da severek beğenerek taşımalı. Diyelim ki ümmü gülsüm oldu bu ümmü gülsüm okula gittiğinde pera, vera, lara , lidya , liya , kardelen , kumsal , güneş , ilayda , leyla , elif gibi arkadaşları olacak yazık değil mi ona Ebrar da ağır ve bir çocuğun telafuzu için çok zor. Siz güzel bi liste yapın kendinize eşinizlede güzelce konuşun
Çok güzelPeki sizce Nisanur nasıl
Aslında sizin için güzel ve özel olan anlamını da miniğinize yakıştırdığınız isim en güzel isimdirPeki sizce Nisanur nasıl
Ebrar katmak ne demek ya? İsim katmak diye bir şey hiç duymadım daha önce. Ümmü Gülsüm diye bebek mi olur yahu 46 yaşında dünyaya gelecek bebek32 haftalık hamileyim bir kızımız olacak bu bizim ilk çocuğumuz ve ben ismini Ebrar katmak istiyorum ama eşim Ümmü Gülsüm olsun istiyor eşimle ilk hamile olduğumda erkek olursa ben kız olursada o katacak diye konuşmuştuk ama biraz Ümmü Gülsüm ismi bana ağır geliyor sanki eşim Ebrar beni kirmak istemiyor Ebrar katmak istersen kat diyor ama istemeyerek söylüyor sizce ne yapmalıyım
Canım benim katmak yazdım öyle oldu anladın mı sen beni orası önemli olan değil mi lütfen kırıcı olmayalim ayrıca ben Ümmü Gülsüm olsun ya da Ebrar olacak demedim sizden fikir almak istedim iki isimede tam karar veremedim ısınamadım ama aklımda Ebrar vardı siz bana kırmadan naif bir şekilde Ebrar biraz ağır diğeri zaten çok ağır başka bir isim düşünür müsün diyebilirdin mesela tabi eleştiriye açık olmam lazim ama canım bu şekilde de bir mizah olamaz kusura bakma ben yardım istemesem neden sorma gereksiminde bulunimEbrar katmak ne demek ya? İsim katmak diye bir şey hiç duymadım daha önce. Ümmü Gülsüm diye bebek mi olur yahu 46 yaşında dünyaya gelecek bebekEbrar da benim sevdiğim bir isim değildir de Ümmü Gülsüm yerine Ebrar’ı tercih ederdim.
Karar verebildinizmi isim konusunda.Canım benim katmak yazdım öyle oldu anladın mı sen beni orası önemli olan değil mi lütfen kırıcı olmayalim ayrıca ben Ümmü Gülsüm olsun ya da Ebrar olacak demedim sizden fikir almak istedim iki isimede tam karar veremedim ısınamadım ama aklımda Ebrar vardı siz bana kırmadan naif bir şekilde Ebrar biraz ağır diğeri zaten çok ağır başka bir isim düşünür müsün diyebilirdin mesela tabi eleştiriye açık olmam lazim ama canım bu şekilde de bir mizah olamaz kusura bakma ben yardım istemesem neden sorma gereksiminde bulunim
Ne anlatıyorsun sen ya? Git fanusta yaşa ne kırıcılığı? Yorum alamıyorsan kapat konunu açma. Cümlenin başı sonu belli değil yazdığında soruyosun cevap veriyoruz seni ciddiye alıp. Ebubekir Sıddıkgül koy istersen banane hayretbişeyCanım benim katmak yazdım öyle oldu anladın mı sen beni orası önemli olan değil mi lütfen kırıcı olmayalim ayrıca ben Ümmü Gülsüm olsun ya da Ebrar olacak demedim sizden fikir almak istedim iki isimede tam karar veremedim ısınamadım ama aklımda Ebrar vardı siz bana kırmadan naif bir şekilde Ebrar biraz ağır diğeri zaten çok ağır başka bir isim düşünür müsün diyebilirdin mesela tabi eleştiriye açık olmam lazim ama canım bu şekilde de bir mizah olamaz kusura bakma ben yardım istemesem neden sorma gereksiminde bulunim
Nisa Nur ya da Ebrar konusunda kararsızdim Ebrar dan vazgeçtim eşimde Nisanur a daha ılımlı bakıyor sizce ne olsun bana yardımcı olur musunuz aklımda kileri size söylesem.bana bir fikir verir misinizKarar verebildinizmi isim konusunda.
Konudan bağımsız ama katmak mı dediniz. Adanalı mısınız.32 haftalık hamileyim bir kızımız olacak bu bizim ilk çocuğumuz ve ben ismini Ebrar katmak istiyorum ama eşim Ümmü Gülsüm olsun istiyor eşimle ilk hamile olduğumda erkek olursa ben kız olursada o katacak diye konuşmuştuk ama biraz Ümmü Gülsüm ismi bana ağır geliyor sanki eşim Ebrar beni kirmak istemiyor Ebrar katmak istersen kat diyor ama istemeyerek söylüyor sizce ne yapmalıyım
Bir de Muhammet Talhaaa var, unutmayalım.Tamam sen Ebubekir Sıddık koy
Ne anlatıyorsun sen ya? Git fanusta yaşa ne kırıcılığı? Yorum alamıyorsan kapat konunu açma. Cümlenin başı sonu belli değil yazdığında soruyosun cevap veriyoruz seni ciddiye alıp. Ebubekir Sıddıkgül koy istersen banane hayretbişey
Evet adanalıyımKonudan bağımsız ama katmak mı dediniz. Adanalı mısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?