eşimin dediğine karşılık... sizce kötü mü yapmışım:(

Hicte kotu dememissin

Bixim aramizdada boyle bi tartışma olmustu bende madem erkeklik taslayip temizlik yapmiyorsun o zaman parasini ver temizlikci cagirayim demistim. Ki ben zamaninda 4 sene esim calismadigi icin evime baktim tabiki bakacagim ortak hayatimiz ama onunda beni dusunmesi lazim

al karşına konuş böyle böyleken böyle oldu falan diye o da anlar zaten konuşalarak anlaşılmayacak bişey olduğunu düşünmüyorum takma kafana :)

evet ben de ezdirmek istemiyorum daha önceki tartışmada uygun şekilde ifade ettim özür diledi hak verdi ama birkaç gün sonra yine aynısını yaptı. beni hiç anlamadığını anladım o zaman da gözüm döndü.

Sen niye uzuluyorsun alamadim madem beyfendi erkekliginden senden temizlik bekliyor o zaman borclarinida kendi odesin

Ev işi bütün erkeklerin hazır bulduğu bir şey, çoğu yapmayı bilmediği gibi, nasıl bir emekle ortaya çıktığını da bilmiyor
Ama senin yaptığın çok ağır bir hareket, ben kendi kişiliğimle düşünerek yorum yapıyorum, inan bana böyle bir hareketin üzerine bir daha o eve adımımı atmam isterse on çocuğum, yüz yıllık evliliğim olsun. Gerçekten çok ağır bir hakaret yaptığın, bence eşinden özür dilemelisin. Hayat müşterek, senin ailen yapmışsa gönüllerinin bolluğundan yapmışlar, yoksa koskoca insanlar evleniyor kimse bunun masraflarını üstlenmek zorunda değil, bu konulara boşuna takılıyorsun, acısını da başka yerlerden çıkarmaya çalışıyorsun. Ama dikkat et birikir birikir patlar bir yerde, eşinin sabrını fazla sınama bence. Evliliğinin selameti için senin ailen benim ailem, senin param benim param mevzularından uzak dur, naçizane tavsiyem, ilişkilerde para hesabı arttıkça samimiyet kayboluyor

erkekler böyledir işte canım biz kadınlar gibi ince düşünmez ve sen kadınsın her şeyi yap derleröyle yağma yok vallahi ben ev hanımıyım aşılama yaptırdım ve bir iş yapmamam lazım madem hayat müşterek o zaman yardım edecek...hele ki sen çalışan bir bayansın eşinin daha çok düşünmesi lazım

yok konuştum ettim yardım falan imkansız, hak getire. ben dağıtmasın düzenli olsun ona da razıyım ama nerdeee... üstüne bi de konuşuyo sürekli

bence de öyle ben kesinlikle ayrı gayrı görmüyorum bizim ortak hayatımız sonuçta. zaten maaş kartı konusunu da o yüzden sorun etmedim hiç ama olay bu raddeye gelince söylemek zorunda kaldımm

al karşına konuş böyle böyleken böyle oldu falan diye o da anlar zaten konuşalarak anlaşılmayacak bişey olduğunu düşünmüyorum takma kafana :)

valla daha önce konuşmuştuk ama yine yaptı aynısını. beni sinir eden gıcık gıcık kahkalarla dalga geçerek laf sokarak söylüyor. insanı çıldırtıyor sinirden.. bakalım gelsin konuşacam. anlarsaaa

Eşinizin hiç bir yardımda bulunmayıp üstüne bir de ortalığı dağıtmasını ve de hasta olduğunuz halde bu kadar temizlik takıntısına bürünmesini ne kadar hatalı bulduysam bu gerginliğin üzerine sizin de ver kartımı deyişinizi hatalı buldum. Kartınız sizde de olabilir veya baştaki gibi tüm kartlar eşinizde de toplanabilir ya da tam tersi sizde de toplanabilir. Buna dışarıdan bir göz olarak karışmak doğru olmaz sizin ailevi meselenizdir bu. Kimisi eşim hallediyor nasılsa der eşine verir, kimi eş de ben elimde tutamıyorum hanım sende dursun nasılsa ödemelerimiz ortak der, kimi de maaş günlerimize göre gerekli ödemeleri yapalım der. Bu tamamen tercih fakat sizin bu tartışmanın üzerine ver kartımı demeniz bana göre işin rengini değiştirmiş ve hoş olmayan bir boyuta sürüklemiş. Yorumlara göz attığım kadarıyla zorla almamış, sizin de işinize gelmiş bu durum. Nacizane fikrim madem yaptığım temizliği beğenmiyorsun paramı da kendim çekerim bundan sonra demek şık durmamış

Canim al maasini haftada bi gun iki gun kadin cagir temizlet bes kurus verme adamin eline gorsun temiz evi.

Zaten maas kartinin olmasi bastan hataymis. Hic de kirici davranmamissin. Olmasi gereken bu..

farkındayım bu durumun. ben de kendime yakıştıramadım. üzüldüm zaten o yüzden açtım konuyu buraya. ama anlatamıyorum derdimi. daha önce de söyledim.ş yetişemiyorum yardımcı ol dedim. etmiyorsan da konuşma. zaten temizlik konuusnda katkın yok konuşmaya ne hakkın var

Bence yardimci almayi teklif etmen daha makul olurmus. 2 ayda bir alip sonra uzerinden gitsen bile olur... Ben oyle yapiyorum. Bosuna eziyet cekiyorsun, yardimci almak cok buyuk rahatlik.

Bence yardimci almayi teklif etmen daha makul olurmus. 2 ayda bir alip sonra uzerinden gitsen bile olur... Ben oyle yapiyorum. Bosuna eziyet cekiyorsun, yardimci almak cok buyuk rahatlik.

öyle de.. ufak tefek şeylere de laf ediyor. bugün ortada bir şeyler yediğimiz sofra kalmış. o da sabah aceleyle çıktım evden. hazırlanırken çabuk çabuk söylendi durdu. onu bile toplayamadım. akşam eve geldi bu bile ortada duruyor dedi. sadece temizliğe değil her şeye laf yapıyor

Haklısın haklı olmasına da verdiğin tepki seni haksız duruma düşürmüş

Son düzenleme:

Ben anladım sizi. Keşke ona da yardım etmiyorsun bari eleştirme falan deseydiniz ama bir anlık laf işte çıkmış ağzınızdan. Hani sanki para pul muhabbeti yapıyormuşsunuz gibi ayrı gayrınız varmış gibi olmuş. Sonuçta evlisiniz ve o ödemeler de sizin ortak harcamalarınız . Umarım halledersiniz sorunu ve ondan sonra da yardım etmeme sorununu tabii

onu çok söyledim sen yardım etmiyorsun üstüne bir de dağıtıyorsun bari konuşma dedim anlamıyorr anlamıyorrr..... beni bu duruma o sürükledi sölemek zorunda bıraktı.. zaten ayrı gayrımz olmadığını o çok iyi bilir. biz öğrenciyken kendi harçlıımı ona gönderirdim. çok fedakarlıklar yaptım maddi anlamda. ve o bu özelliği takdir ettiğini sevdiklerim için her şeyi feda edebileceğimi söyler ve bilir. meselenin maaş kartı olmadığını da çok iyi biliyor zaten ama kabul etmek işine gelmiyor. bu şekilde üste çıkıyor. beni sinir eden o zatenn

İkiniz de çalışıyosunuz ev işini de ikiniz yapacaksınız, sana yardım etmeyip bide konuşuyomu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay aynı benim eşim bilmişlik taslar her şeye karışır birgün yemek yapıyorum onun orası öyle olmaz bilemem ne demişti bende buyur geç mutfaga dedim madem biliyorsun sen yap dedim ben yapmayı bilmem demişti o zaman karışma demiştimben senin işine müdahale ediyor muyum sende etme be adambu konularda sakın yumuşak olma canım incitmeden lafını sokk daha yeni evlisiniz erkeklik yapmaya çalışıyor sanırım eşin benim dediğim olur gibisinden....bende zamanında hep alttan aldım ama bir yerde tavrını koymak lazım ama sakın küsme konuyu uzatma sadece lafını söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…