biliyorum zaten zoruna gittiğini. şimdi onun söyledikleri ve yaptıkları hiçbir şey benim deiğim çok ağır oldu onun gözünde. kendini nasıl haklı görüyor biliyorum. zaten ne olursa olsun söylemk istemezdim. o yüzden vicdan yaptım. benim annemlerin evliliğinde bu çok sorun olmuştur. ben evlenirken babam nasihat etti. benim param dersen sana hakkımı helal etmem kızım o erkek sakın öyle deme demişti
canım sakın kendini ezdirme sonuçta sen ev hanımı değilsin ki hangi birine yetişesin nasıl olsa çalışıyormuşsun canım ben senin yerinde olsam tutardım bir bayanı hafta da evimi temizlemeye gelsin diye....yoksa da eşin yardım edecek canım bu konu da ne kadar kararlı olduğunu ona göstermen lazım ama birbirinizi kırmadan canım.....
evet ben de ezdirmek istemiyorum daha önceki tartışmada uygun şekilde ifade ettim özür diledi hak verdi ama birkaç gün sonra yine aynısını yaptı. beni hiç anlamadığını anladım o zaman da gözüm döndü.
öyle diyorsun ama benim ailem üstüne düşen her şeyi fazlasıyla yaptı. ben onunkilerin yapmayışını hiç sorun etmedim. kesinlikle birgünden bir güne söylemedim. eşim de çalışıyor bana maddi manevi destek oluyor demiyor. hala ev işlerine yetişemeyişimi başıma kakıyor
evet ben de ezdirmek istemiyorum daha önceki tartışmada uygun şekilde ifade ettim özür diledi hak verdi ama birkaç gün sonra yine aynısını yaptı. beni hiç anlamadığını anladım o zaman da gözüm döndü.
yok konuştum ettim yardım falan imkansız, hak getire. ben dağıtmasın düzenli olsun ona da razıyım ama nerdeee... üstüne bi de konuşuyo süreklicanım sakın kendini ezdirme sonuçta sen ev hanımı değilsin ki hangi birine yetişesin nasıl olsa çalışıyormuşsun canım ben senin yerinde olsam tutardım bir bayanı hafta da evimi temizlemeye gelsin diye....yoksa da eşin yardım edecek canım bu konu da ne kadar kararlı olduğunu ona göstermen lazım ama birbirinizi kırmadan canım.....
Hicte kotu dememissin
Bixim aramizdada boyle bi tartışma olmustu bende madem erkeklik taslayip temizlik yapmiyorsun o zaman parasini ver temizlikci cagirayim demistim. Ki ben zamaninda 4 sene esim calismadigi icin evime baktim tabiki bakacagim ortak hayatimiz ama onunda beni dusunmesi lazim
al karşına konuş böyle böyleken böyle oldu falan diye o da anlar zaten konuşalarak anlaşılmayacak bişey olduğunu düşünmüyorum takma kafana :)
Eşinizin hiç bir yardımda bulunmayıp üstüne bir de ortalığı dağıtmasını ve de hasta olduğunuz halde bu kadar temizlik takıntısına bürünmesini ne kadar hatalı bulduysam bu gerginliğin üzerine sizin de ver kartımı deyişinizi hatalı buldum. Kartınız sizde de olabilir veya baştaki gibi tüm kartlar eşinizde de toplanabilir ya da tam tersi sizde de toplanabilir. Buna dışarıdan bir göz olarak karışmak doğru olmaz sizin ailevi meselenizdir bu. Kimisi eşim hallediyor nasılsa der eşine verir, kimi eş de ben elimde tutamıyorum hanım sende dursun nasılsa ödemelerimiz ortak der, kimi de maaş günlerimize göre gerekli ödemeleri yapalım der. Bu tamamen tercih fakat sizin bu tartışmanın üzerine ver kartımı demeniz bana göre işin rengini değiştirmiş ve hoş olmayan bir boyuta sürüklemiş. Yorumlara göz attığım kadarıyla zorla almamış, sizin de işinize gelmiş bu durum. Nacizane fikrim madem yaptığım temizliği beğenmiyorsun paramı da kendim çekerim bundan sonra demek şık durmamış
Bence yardimci almayi teklif etmen daha makul olurmus. 2 ayda bir alip sonra uzerinden gitsen bile olur... Ben oyle yapiyorum. Bosuna eziyet cekiyorsun, yardimci almak cok buyuk rahatlik.
Haklısın halı olmasına da verdiğin tepki seni haksız duruma düşürmüş
farkındayım bu durumun. ben de kendime yakıştıramadım. üzüldüm zaten o yüzden açtım konuyu buraya. ama anlatamıyorum derdimi. daha önce de söyledim.ş yetişemiyorum yardımcı ol dedim. etmiyorsan da konuşma. zaten temizlik konuusnda katkın yok konuşmaya ne hakkın var
ben de buna sinir oluyorum işte.. kendi zeytinyağı gibi üste çıktıı
Ben anladım sizi. Keşke ona da yardım etmiyorsun bari eleştirme falan deseydiniz ama bir anlık laf işte çıkmış ağzınızdan. Hani sanki para pul muhabbeti yapıyormuşsunuz gibi ayrı gayrınız varmış gibi olmuş. Sonuçta evlisiniz ve o ödemeler de sizin ortak harcamalarınız . Umarım halledersiniz sorunu ve ondan sonra da yardım etmeme sorununu tabii
İkiniz de çalışıyosunuz ev işini de ikiniz yapacaksınız, sana yardım etmeyip bide konuşuyomu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öyle de.. ufak tefek şeylere de laf ediyor. bugün ortada bir şeyler yediğimiz sofra kalmış. o da sabah aceleyle çıktım evden. hazırlanırken çabuk çabuk söylendi durdu. onu bile toplayamadım. akşam eve geldi bu bile ortada duruyor dedi. sadece temizliğe değil her şeye laf yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?