Eşimin değişimi...

Bakin Eğer boşanmayı düşünmüyorsanız biraz politik olun.Asla kendi abisine ailesine bir şey demeyin.Hatta onları sevdiğinizi söyleyin.

Ama o yengeye tepkinizi bilsin.Arayı bozanın o olduğunu bilsin. Sevmediğinizi, görüşmek zorunda olmadığınızı bilsin.
Fakat Abiyi hiç işin içine katmayın.

Pek boşanma taraftarı olan birisi değilim ama başka bir kadından çocuk yapıp bide onu boşaması çok acımasız. Ve insan eşine nasıl sen kimsin ki diyebilir? Böyle bir şey dediğine göre en ufak şeyde sizi direkt hayatından silebilir. Bence çocuk olmadan ayrılmanız herkes için en iyisi.

Böyle saçma sapan konuşup duran adamı bir de baba yapmak için kendinizi yormayın. Salın gitsin. Kimden kaç tane istiyorsa yapsın çocuğu.Kalp denizdir.Dilde kıyı. Denizde ne varsa, kıyıya o vururmuş.
Size kötü şeyler yaşatmayı kalbinden geçirebilmiş.

Canım senin tüp bebek günlüğüm konunda ne kadar kırıldığını, incindiğini, negatifi alınca neler yaşadığını hatırlıyorum.
Bu kadar eziyet çekiyorsun ve eşin olacak adam imam nikahından falan bahsediyor.
Ben olsam yüzüne bakmazdım; böyle bir laf söylemeye kimse cesaret edememeli!
Belki de çocuğunuzun olmaması çok daha hayırlı..

Lütfen size geldiği teklifin iğrençliğini düşünerek hareket edin.
Her şakanın altında bir gerçek yatar demişler.
Nötr kalsaydınız emin olun, kafasında o yönde tilkilikler gezerdi, çünkü aksi olsaydı size bunun lafını bile açmazdı.
Bu kişi sizin zor zamanlarınızda sırtını dayayabileceğiniz bir insan değil.

Ayrıca afedersiniz ama eşiniz o şekilde iğrenç bir şey düşüneceğine, niye evlatlık almayı düşünmüyor?
Baba olmaya layıkta değil de neyse...

Çocuğun olmaması en büyük nimetin bu adamdan farkınds değilsin. Ama sen bu kafayla boşanmazsın o yüzden çok da kendimi yormak istemiyorum.

Kimsenin kimseyi evladından ayırmaya hakkı yok ki.. Ne mantık damızlık inek gibi doğursun sana versin. Eee konu sahibi zaten kabul etmez de karşıdaki niye kabul etsin?
Çok ama çok vicdansızca.
Para karşılığında anlaşma ile yapacağını söyledi.. zina olmasın diye imam nikahla olacağını dedi... bende hiç bir normal kadın bunu kabul etmez.. o akrabası salakmis kabul etmis bide o çocuğa analık yapıyor..
Zaten bizde öyle bir durum yok .. sperm var yumurta var rahim var dedi sonra sen beni yanlış anladın dedi..

Günah olmasın diye imam nikâhı kıyıyor (!) Bir bebeği annesinden ayırmak günah değil mi?
Kimse böyle bir şey kabul etmez de benim demek istediğim bunu düşünen herifin vicdanı ölmüştür.

Allah niyeti bilmiyor mu? Günah olmasın diyeymiş
Yaratanı mı kaldıracakmış? Niyet ne ise amel de odur
Bence gayet de onun,tabiri ile diyorum zina

Fazla ve kaliteli evet... ona güvenerek konuşuyor işte.. kendi tuzu kuru olunca...

Gitsin bol bol çocuk yapsın o zaman. Herşey çocuk demek mi? Benim eşimde çocuk delisi ama ben 5 yıl istemedim ve sırf ben istemiyorum diye adam 5 yıl kendisi korundu bir kerede konusunu açmadı, açanında lafı ağzına tıkadı. Hatta ben çocuğumuz olmassa ne yaparsın dediğimde çocuk için evlenmedim ben seninle ikimiz yaşar gideriz diyordu. Ekstra bi durum yok benim kocamda ama olması gereken bu. Sizinkine ne azıcık yüz verseniz birilerini hamile bırakma peşinde

Senin rahmin, yumurtan var demis, lütfetmiş(!) cidden.. Olmasa reva idi yani kuma getirmesi, cocuk yapmasi, sonra o kadini çat diye boşaması, onun da hayatinin mahvolmasi vs vs.. Herifteki ozguvene bak; caninin istedigi gibi davranma hakki var, tum kadinlar bunun emrine hizmetine amâde sanki.. Aliyo, bosuyo ve bunu cok normal görüyo.. Allah korusun boyle zihniyetlerden..
Bu havada sallanan, samimiyet ve guvenin olmadığı evlilikte ocuk fikrini ozellikle gozden geçir lutfen..
Allah yardımcın olsun..

Böyle haince düşünceye bürünenler iflah olmuyor biliyor musunuz?
Bizim bir tanıdığımızın çocuğu olmuyordu bayandan dolayı oturup kalkıp başına kakıyorlardı, sonra aynı eşinizin teklifi gibi kuma getirmeyi ondan çocuğunun olmasını istediğini söylemiş, kadın asla kabul etmedi ve iki göz iki çeşme boşandı kadın paçavra gibi attılar ve hemen arkasına evlendi bu adam o kadından 4 çocuğu oldu 4.cü çocuğunun da doğuduğu gün adam kalp krizinden vefat etti şimdi evlendiği kadında çocuklarda perperişanmış imam nikahlı oldukları için
Kimin ne olacağı belli olmaz herkesin ki 1 iken eşinizin 5 diye güvenmesin ileride onun başja bir sıkıntıya düşmeyeceği ne malum üzmeyin kendinizi size de yazık değil mi?

Kusura bakmayın eşiniz çok cahil.Tedavi gören birisine bunun espirisi bile yapılmaz.Bunun başka çözümleri var yurt dışında yani illa ortada bir kadınla birlikte olması gerekmez.Çok sinirlendim şu anda benim de çocuğum olmuyor büyük konuşmuş olmıyım ama eğer eşim ciddi ciddi böle birşey dese kaldıramazdım

Vay salak.(kusura bakmayin ama gercek bu)
Kit akliyla Allahi da kandiracakmis.

BU laflardan sonra çocuk için uğraşma sen olmadıgı daha iyi bu adama çocuk vermezdim ben olsam

Amma boş konuşmuş. Çok fazla arabesk film izliyor bence.
Hangi kadın acaba doğurup da verir çocuğunu babası başka kadınla büyütsün diye. Farazi boş saçma sapan bir laf yani.
Canınızı yakmayı amaçlamış sanki. Canınızı böyle boş laflar için sıkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…