Canım bak, burada yenisin işte, göreceksin, belki binlerce üye var. Çok az üyenin adı aklında kalacak, Birsen de bunlardan biri. Onlarca konusu var, sürekli eşinden şikayet ediyor, mutsuz olduğunu, sevgisi kalmadığını söylüyor. İyi de bu kadar bezdiysen kendi yoluna bakacaksın değil mi? Adam kazara okusa yazdıklarını 2 dak durmaz zaten.
Konu başlıklarını okusa bile yeter. Onlarca bıktım ondan tarzı paylaşım, bir tanede yanımdayken bile özlüyorum diye konusu var.
.
benim sinirlendiğim başka misafir için ailesi harcama yapıyorken aynı durumda be n eve su eksik al dediğimde neden beninle ağır konuşuyor
doğru dediniz bilemedim önceki yazdıklarını bende eşimden biraz müzdarip olduğum için evet ilk buraya yazdım
Canım seni de dinleriz, ne zaman dertleşmek, tavsiye almak istersen kendi konunu aç. Allah dermansız dert vermesin inşallah.
.
Off birsen,geçen konunda da yazdım..
Adamcağız,kirayı ödüyor,faturaları ödüyor,benzini ödüyor..
Bu adam ne yapsın daha?ne yapsın da sana yaransın artık?
Sırf adamı kötülemek için açıyorsun bu konuları.
Eşine cidden üzülüyorum.
Ben de üzülüyorum. Hakketen, adama geçici bir üyelik verseler de bir de onu dinlesek burada.
.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.neden hemen bu şekilde yargılıyorsunuz ki kadını,kadın dengesiz diyor kendi ailesi gelince kredi kartını dolduruyor diyor bilmiyorum ama ben evliyim hemen sizn kadar yargılamıyorum bu durumu çünkü erkekler maalesef sırf kendilerini düşünüyorlar biraz değil fazlaca benci yapıları olduğu için bu yazdığı yoruma şaşırmadım hiç
herşeyi yaptığını nerden biliyorsunuz ki başka şeylere para buluyorken bu kadar ağır konuşması ben yaralıyor.para isteyen sürekli bi eşim var ben zaten veriyorum bende olmadığını bildiği halde hala istiyor benden para.
herşeyi yaptığını nerden biliyorsunuz ki başka şeylere para buluyorken bu kadar ağır konuşması ben yaralıyor.para isteyen sürekli bi eşim var ben zaten veriyorum bende olmadığını bildiği halde hala istiyor benden para.
eşinle tatlı dilli konuşursan eğer bazıları düzelir. birde kendi özel ihtiyaçlarınız için para aldıktan sonra ortak hesapta olarak tutun olmazmı?
eşler arasında iş ortağı gibi çok para mevzusunun geçmesi ilişkiyi yıpratıyor...
anlatıyor nereye ne harcadığını sonra birz detaya girip sorunca kızıyor aşağılıyor bağırıyor hesabını düzgün yapamıyor sonrada kredi kartına yükleniyor ondan sonrada sıkıntıdan bana patlıyor kavga ediyoruz durduk yerde.bende para kalmıyor zaten ödemelerden dolayı.
Ben de üzülüyorum. Hakketen, adama geçici bir üyelik verseler de bir de onu dinlesek burada.
.
Zaten burada sürekli eşini anlatan bayanların bir de eşlerini dinlemek gerek diye çok düşündüğüm olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?