eşimin dengesizliği

benim sinirlendiğim başka misafir için ailesi harcama yapıyorken aynı durumda be n eve su eksik al dediğimde neden beninle ağır konuşuyor

doğru dediniz bilemedim önceki yazdıklarını bende eşimden biraz müzdarip olduğum için evet ilk buraya yazdım

benim sinirlendiğim başka misafir için ailesi harcama yapıyorken aynı durumda be n eve su eksik al dediğimde neden beninle ağır konuşuyor

Demek ki adam dolmuş artık. Bir sekilde evi çevirmeye çalışıyor kendi misafiri icin senden para dilenmektense kartlara yükleniyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

doğru dediniz bilemedim önceki yazdıklarını bende eşimden biraz müzdarip olduğum için evet ilk buraya yazdım

Canım seni de dinleriz, ne zaman dertleşmek, tavsiye almak istersen kendi konunu aç. Allah dermansız dert vermesin inşallah.

.

adama çok diyosan benim param benim param diye
oda yükleniyordur kredi kartlarına
birsen ne bekliyorsun merak ediyorum
yoksa sen 8 8 lik bir hatun musunda herşeyi kusursuz bekliyorsun...

geçen de vardı haklısın. Adamın kötü alışkanlıgı yoktu hatta. ev kırası faturalar ondaydı..
kıra en kötü 650 desek faturalar da 350 desek benzin en kötü ayda 1 defa fullese o da 200 tl.. Etti sana 1.200 tl...

canım yeni katılmıssın bak ne güzel dedin. Bu konuyu açan arkadaş devamlı bir şikayet halinde adam zaten herşeyi yapan biri ama hatun tatmin olmuyor. Evlilik bu kadından para ister tabi adam ne olmuş,bundan doğal ne var...
Adamın çiçek aldıgından bile şikayet ediyor. Burda bırak çiçeği 'kocam bu akşam bana ve cocuguna zarar vermez'diye korkan kadınlar var...
Tepkimiz ona

herşeyi yaptığını nerden biliyorsunuz ki başka şeylere para buluyorken bu kadar ağır konuşması ben yaralıyor.para isteyen sürekli bi eşim var ben zaten veriyorum bende olmadığını bildiği halde hala istiyor benden para.

Butceniz ayri mi canim.sen hangi masraflari karsiliyosun.eski konularini bilmiyorum gerci biraz tepki almissin.agir konusup hakaret ediyor diyosun para icin.buna kizmakta haklisin ama baska sorunlar da var galiba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok üzüyor beni şimdi herkes bana yükleniyor ama onun tavırlarını bağırmalarını kimse duymuyor ben bunalıyorum yazıyorum ama beni anlayan kimse de yok bi kere çok kaba yüz göz olma dedikçe benimle yüzgöz oluyor.

Niye esinizi para istemek zorunda birakiyorsunuzku. Aylik bir planiniz olsun. Ve hesaplariniz ortak olsun bence benim param senin paran derseniz daha cok kavga cikar. Esiniz savurgansa siz kontrol edin ama cocuk gibi harclik verir gibi degil hesaplari kontrol edin nereye ne harcamis gorun.
Ama en guzeli birakin hesabi kitabi kendisiyapsin borca batarsada odesin para islerine cok kafa yormamak lazim bence. Bi sure sonra erkekler tembellesip herseyi senin ustune yikiyor.

anlatıyor nereye ne harcadığını sonra birz detaya girip sorunca kızıyor aşağılıyor bağırıyor hesabını düzgün yapamıyor sonrada kredi kartına yükleniyor ondan sonrada sıkıntıdan bana patlıyor kavga ediyoruz durduk yerde.bende para kalmıyor zaten ödemelerden dolayı.

eşinle tatlı dilli konuşursan eğer bazıları düzelir. birde kendi özel ihtiyaçlarınız için para aldıktan sonra ortak hesapta olarak tutun olmazmı?

eşler arasında iş ortağı gibi çok para mevzusunun geçmesi ilişkiyi yıpratıyor...

tatlı dille de konuşsam aynı alışmış laylaylom yaşamaya kendi parasını istediği gibi harcamaya şimdi yetiştiremediği için herşeyde bana parlıyor

sen ne aldıysan eşine, eşin ne aldıysa sana söylemeli..

bizim evliliğimizin başında eşim bana ben eşime söylemeyi alışkanlık yaptık... ufak birşey için bile birşey alsam eşime söylüyorum... eşim bir kere benden habersiz birşey yaptı, kızdım... arkadaşına borç para vermiş... vermesine değil aslında habersiz iş yapmasına kızmıştım.

birde bunları anlatırken eşime bağırarak kızarak anlatmadım.. tuttum kendimi güzelce anlatmaya çalıştım...

Ben de üzülüyorum. Hakketen, adama geçici bir üyelik verseler de bir de onu dinlesek burada.
.

Zaten burada sürekli eşini anlatan bayanların bir de eşlerini dinlemek gerek diye çok düşündüğüm olmuştur.

Bu kadar derdiniz varsa eski konularınıza da istinaden söylüyorum eşinizin herşeyi size batıyorsa yaranamıyorsa size sizde ona neden devam ediyorsunuz :26:

Zaten burada sürekli eşini anlatan bayanların bir de eşlerini dinlemek gerek diye çok düşündüğüm olmuştur.

Katılıyorum, her ne kadar her zaman kadın birliği desekte bazen yargısız infaz yaptığımız da oluyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…