Katılıyorum, her ne kadar her zaman kadın birliği desekte bazen yargısız infaz yaptığımız da oluyor bence.
Ben de üzülüyorum. Hakketen, adama geçici bir üyelik verseler de bir de onu dinlesek burada.
.
Zaten burada sürekli eşini anlatan bayanların bir de eşlerini dinlemek gerek diye çok düşündüğüm olmuştur.
eşimin artık dengesizliklerinden bıktım.sürekli bi sinirlilik gerginlik..maddi olarak sürekli eksilerde ona para yetiştirmekten yoruldum. birkaç gün önce eve alışveriş yap dediğimde benden para isteyen bir tip utanmadan. ozaman ben koca diye neden seni aldımki hep para ver ver nereye kadar bıktım.ama akrabaları misafir geldiğinde gidip alışveriş yap dediğimde kredi kartına yüklenmeyi biliyor.
adama üye olurmuş bunları okuyup
Bu kadar derdiniz varsa eski konularınıza da istinaden söylüyorum eşinizin herşeyi size batıyorsa yaranamıyorsa size sizde ona neden devam ediyorsunuz :26:
Benim için mahsuru yok, dinlerim abiyi, arada bir iki karşı cins üye alalım zaten, farklı bakış açisı kazandıracaktır bizlere.
Ben de merak ediyorum.
Konularınızda sürekli eşinizin birşeyinden şikayet ettiniz.
Gaz çıkarıyor,benden para istiyor,hakaret ediyor,sevgililer gününde çiçekle geldi niye hediye almadı vs.
Bu kadar memnun değilsiniz niye ayrılmıyorsunuz?
Her gün eve geldiğinde boynuna sarılıp "hoşgeldin hayatım" diyor musunuz?
Ya da dert yandığınız konularda hiç eşinizin tarafından düşünmüyor musunuz?(bence düşünmüyorsunuz)
"Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır" diye bir atasözümüz vardır.
Tatlı dile,iki güzel söze tav olmayacak erkek tanımıyorum ben.
Sizde bir boşvermişlik var. Eşinizin her yaptığı gözünüze batıyor. Battığı için de kavga ediyorsunuz.
Önce eşinizi sevip sevmediğinizi,onunla hayatınıza devam edebilir misiniz düşünün.
Eğer cevabınız "hayır" ise yapılacak şey belli.
Şayet "evet" ise yani seviyorsanız; ilk adımı siz adın. "alışveriş yap" demek yerine "beraber markete gidip gelelim mi,yürürüz biraz" demeyi deneyin.
İşten eve geldiğinde bir güleryüz gösterin.
En ufak birşeyde bağırarak kızarak konuşmak yerine güzel dille sorununuzu anlatmayı deneyin.
Hatta evlilik terapistine bile gidebilirsiniz.
Ama tabii bu evliliği kurtarmak gibi bir niyetin varsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?