Eşimin dışarı konusu

Evet onlar çok çok eski konular şuan bunun haricinde sorun yok . Sizden fikirlerinizi hem cinsim olarak beklerken siz yargılıyorsunuz . Sanki sizin hayatınız kusursuz ve hep en doğru kararlar veriyorsunuz .
Çok çok eski derken 2-3 ay önceki konu değil mi?

Neye katlanıyor yahu adam kendi istediğini yapıyor. Sizde evde paşa paşa onu bekliyorsunuz, katlandığı ne tam olarak?
Ayrıca size yapmadığını da bırakmamış yorumlara bakılırsa, siz boşanmamak için direnin kendi kendinize, eşinize olan hiçbir şey yok.

Kaç ay yani? Üstte yazilanlara cevap verecek misin?

Fikirlerimizi yaziyoruz işte begenmiyorsun evlenir evlenmez çocuk yapmışsiniz dogrulari yazmak nasıl yargilamak oluyor?
Yazdım ya siz sanırım gözden kaçırmışsınız buraya aynı soruyu sormadan önce verdiğim cevabı okuyun çünkü cevabını çoktan verdim , evlendikten sonra bir sorun çıkamaz mı kesinlikle ? Sizin tavrınız bunu gösteriyor.

Bu dışarı mevzusuyla ilgili 500 tane konunuz var.Düzelmiyor ve de düzelmeyecek.Bunu kabul edin.Siz hastanede acı içinde kıvranırken okey oynayan bir adamın sizi sevdiğine de ben inanmıyorum.İstediği kadar seviyorum desin,önemli olan eylemler.Ayrılmaktan korkmayın.Zaten siz ve kızınız onsuz yaşıyorsunuz.Herkesin mutsuz olduğu bu kısır döngüden artık çıkmalısınız.Evliliğinizi sonlandırmanızı tavsiye ediyorum.

Uzun uzun yazıp anlatmaya çalışırdım ama anlamamazliktan geliyorsun belli ki bir işe yaramayacak. İlk yıllardan beri çıkıyor dedin sonra lafı çevirdin. Adamı böyle kabul edeceksin yapacak bir şey yok madem çok iyisiniz her şey geride kaldı ortalığı karıştırmadan yaşayıp gidin ana kız

Çocuk ameliyat olduğunda yanında bile durmamıştı iskele babası , yan odada maç mı izlemiş oyun mu oynamıştı ne halttı hatırlayamadım , yazık günah ya güzelim çocuklara reva görülen babalara bak.

Diğer üyeleri sorgulamak yerine dönüp bir ben napıyorum diye baksanız mı acaba? Burda kimse kötülüğünüz için yorum yapmıyor. Önceki konunuzu tam hatırlamıyorum ama olay şiddete kadar dayanıyorsa hadi kendinizi düşünmüyorsunuz çocuğu da mı hiç düşünmüyorsunuz? Kimse belki mükemmel kararlar vermiyordur ama objektif yaklaşmak lazım. Size bunca kötülüğü yapan bir de üzerine dışarıdan gelmeyen bir adam sizi seviyor olamaz. Sevgiyi bu kadar basite indirgemeyin. Eşiniz boşanmıyorsa evindeki işini yapan ne diyorsam kabul eden biri var dışarıdada rahat rahat takılıyorum zaten diye düşündüğü içindir. Böyle bir hayatı kendinize layık görüyorsanız siz bilirsiniz

Yoooo siz yazmışsınız konunuzda ilk yıllar her gün dışarı çıkıyordu die

Yoooo siz yazmışsınız konunuzda ilk yıllar her gün dışarı çıkıyordu diye
Biz evlenir evlenmez ben hamile kaldım eşim de çok istiyordu bir kızım olsun diye o zamanlar herşey çok güzeldi herşey toz pembe gözüktü oldu yani bir kere napabilirim zamanı nasıl geçmişe alabilirim sizce ben çocuğum bunlara şahit oluyor diye mutlu mu oluyorum omuzlarıma yük binmiş

Çocuğunuz bunlara şahit olmasın diye ne yapıyorsunuz peki?

o çocuk babasını ve sizi örnek alıyor.
Kızınızın kafasındaki eş-baba figürü bu olacak bunu unutmayın ve ileride kendisi evlendiğinde de muhtemelen babasına benzeyen bir eş seçecek.
Siz ister misiniz, kızınızın, ona seni bıçaklarım diyen bir adamla evli kalmasını?

İlk yıllardan beri çıkıyor evet kızıma evlendiğim zaman hemen hamile kaldım ve 10 hafta erken doğdu neden lafı çevireyim neden sizi tanıyorum da korktum sizden gibi davranıyorsunuz ?

Bu adam mı seni ve kızını çok seviyor?

Valla ben 20 yıllık evliyim, çalışıyorum bir de memurum gec evlendim iki cocuk var şükür büyüdüler artik ama benim deli hala büyümedi kapıdan kovuyorum bacadan giriyor, psikolojimi bozdu iyice, allaha havale ediyorum artik yaptığı her dengesizliği....allah çene vermiş başka birşey vermemiş

Biz evliyken ilk aylar çıkmıyordu 6 ay sonra çocuğumuz oldu , çocuktan sonra böyle çıkmaya başladı neyi bırakın Allah aşkına felanlar karşınızda lafı çevirecek bir insan yok neyse o .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…