Eşimin dışarı konusu

Gerçekten göğüs estetiği düşünmemin sizi rahatsız eden tarafı ne ben hayatımda hiç bişey düşünemezmiyim bu olayların içindeyim diye ve üstelik o farklı bir konunun üzerine açık bu konu üzerine değil

Şuan evli olduğunuzu daniyorsunuz ama evli değilsiniz bence. Görmediğiniz ortak hayat yaşamadığı iz bir adam var. Boşanın bari de adı belli olsun. Hem gerçekten bir evlilik yaparsınız belki. Ayrıca benim eşim evde onun eşi evde vs ee sizin kocanız kimle buluşuyor onu da anlamadım. Genelde ipsiz sapsız adamlarla buluşuyorlar. Eşini hatta vocugunu ozlemeyen bir adam var ortada . Dışarda evinden daha iyi ne olabilir ki cidden.

Ya ahahshhd gerçekten hiç güleceğim yoktu ister yaptır ister yaptırma beni ne rahatsız edebilir? Yazık gerçekten kaç yaşındasın da bu kadar cahilsin anlam veremiyorum.Buradaki kimseye bir şey olmuyor herkes seni iyiliğin için uyardı ben şahsen sıcak evimde oturuyorum mis gibi. Kölelik yapanda hizmetçilik yapıp dayak yiyende sensin ama sen bu kafayla devam et olur mu önce m*melerini yaptır sonra da dayak yiyip kocan eve girecek diye bekle kocan seni çoook seviyor emin ol mutlu mesut yaşa öyle duvarlara baka baka.

Birde diyelim ki belli konularda korkularınız var ayrılamıyorsunuz, o zaman yine size şiddet gösteren kocayı evde görmek için bu kadar çaba göstermezsiniz.
Geçen başka bir konu daha vardı, orada da koca kişisi kadına silah çekmişti, şiddet vardı bunların içinde niye hafta sonu evde durmuyor diye dert ediniyordu konu sahibi.
Benim kafam bunu almıyor. Bu tip iğrenç heriflerin evde olmadığı zamanlar sizin hayrınıza aslında. Sanki evde olunca çocuğunuzun, sizin yüzünüze bakıyor. Yine yok sayıyor sizi. En azından evden defolup gitsin varlığıyla rahatsızlık vermesin. Bu koca aşkını anlamıyorum, dövüyorlar, sövüyorlar ama kadınlar kocam da kocam niye eve gelmiyor derdinde.

Ay ben yazacaktım sen yazmışsın adam zaten evde değil gelmek istemiyor ee sende ayrılmıyorsun sus otur o zaman nerde geziyorsa gezsin yalandan biz birbirimizi seviyoruz duye uydurmuş ona da inanmıž

Son cümleniz doğru ama cesaret edemiyorum işte bunu nasıl kaldırırız kızımla bilmiyorum daha önce hiç ayrılık yaşamadım
Bu hayatı kaldıran boşandığı hayatı cok daha güzel kaldırır en azından 3 gün ağlarsınız 5 gün ağlarsınız böyle devam ederseniz ömür boyu ağlarsınız. Ama siz bunu yapamazsınız o belli.

Kölelik , memelerini yaptır dayak ye ne kadar kötü tabir kullanıyorsun içinde ki hazımsızlığını şuan buraya döküyorsun sanırım konuşma tarzın ne kadar çirkin cahil de sensin ki bu kadar vizyonsuz bir konuşma tarzın var

Vizyon denince sen, tabii...

Eşiniz en azından açıkça söylemiş siz kendinize ve kızıniza bir alan yaratsaniz
Mesela sormayın hiç nerdeydin ?niye benimle evle çocukla ilgili değilsin vs diye
Ayrılma şansınız yok ise o zaman bir çok kadın gibi (acı ama gerçek ) kendinize ve kızına ait bir alan açın ve hayat yaşayın
6 yılda düzelmeyen eşiniz bu saatten sonra düzelmez dışarıda başka (başka bir kadınla )bir hayatı olabilir çok üzgünüm ama

Konunun göğüs estetiği ile ne alakası var Allah aşkına burda başka bir konu açmam yasak mı ne diyeceğinizi şaşırdınız
Konu açmak yasak değil sizin konumuza başka konudaki mesajlarınızı eski konularınızi buraya yazmaları yasak şikayet edebilirsiniz mesajlari şikayet et yerinden şikayet edebilirsiniz

Konu açmak yasak değil sizin konumuza başka konudaki mesajlarınızı eski konularınızi buraya yazmaları yasak şikayet edebilirsiniz mesajlari şikayet et yerinden şikayet edebilirsiniz
Yani ben bir derdim vara mağdur olduğum sorunlarımı yazıyorum , sağlık yerine göğüs estetiği sormuşum onunla bunu bağdaştırp memeni yaptır kölelik hizmetçilik yap dayak ye yazıyor bunu yazan hemcinsim aşırı şaşkınım

Elifdiyebiri123 eşiniz şiddet uyguladığı zaman şikayetçi oldunuz mu ?
Ayrilmaktan korkuyor musunuz gidecek bir yeriniz desteğiniz var mı ?
Eşiniz sizi sevmiyor sizin evden gitmeniz için yapıyor herşeyi bence

Ay ben yazacaktım sen yazmışsın adam zaten evde değil gelmek istemiyor ee sende ayrılmıyorsun sus otur o zaman nerde geziyorsa gezsin yalandan biz birbirimizi seviyoruz duye uydurmuş ona da inanmıž
Eşimle normal bir tartışma yaşasak kendisini göresim gelmiyor bir müddet. Beni istemeyecek, yapmadığı şey kalmayacak olsa şeytan görsün yüzünü derdim boşanamıyorsam bile. Bu kadınlardaki bitmek, tükenmek bilmeyen koca aşkı inanılmaz.

Kim diyor bunu napıcaz biraz önce açtığı kocam beni bıçaklamak istiyor ağzımı burnumu yumrukluyor yazıp sonra biz birbirimizi çok seviyoruz diyince yememiz mi gerekiyor mesela şansını çok zorluyorsun bence konularda konu sahibi sen değilsin bunu bence idrak et artık

Malesef dediğim gibi konu dışında eski konularını buraya yazmaları yasak şikayet edin

Bacım sen de eski konuları açtın şimdi, ona şikayet et diyorsun da...

Ben eski konularını bilmiyordum bakmadım göğüs estetiği konusu ve bu konu iki ayrı konu onu dedim
Ayrıca seni alintilamadim ki
Ben konu sahibine rahatsız isen şikayet et yazdım
Kimseye hakaret etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…