Eşimin dışarı konusu

Ben eski konularını bilmiyordum bakmadım göğüs estetiği konusu ve bu konu iki ayrı konu onu dedim
Ayrıca seni alintilamadim ki
Ben konu sahibine rahatsız isen şikayet et yazdım
Kimseye hakaret etmedim
E ben seni alıntıladım çünkü üstten üstten korkarak yazmam direk yazarım aynen derdimiz meme yaptırması çünkü bu konuda çok haklısın gene

Yemeyin hanımefendi kimse size yedirtecek bişey yapmıyor geçmiş zamanda ki konumu kimseden saklamıyorum istesem yeni hesap açar konumu oraya yazarım geçmişimi saklamak için sizi ben tanımıyorum amacım size ne yedirtip yedirtmemek olur

Bacım sen de eski konuları açtın şimdi, ona şikayet et diyorsun da...
Ben eski konularına bakmadım ki
Konu eşiyle ilgili başka bir üye estetik yazmış bende konu sahibine şikayet edebilirsiniz rahatsız iseniz yazdım
Kimseye hakaret etmedim
Konu sahibinin yada başkasının eski konusunu vs yazmadım ki
Konu sahibi rahatsız oldun ise şikayet et yazdim

Dayak bıçak vs muhabbeti konu sahibinin eski konusu ama (konuception) sen de yazmış oldun onu diyorum.

Dimi vizyonu da senden öğrenmeliydik zaten Ben ekstra bir şey söylemedim senin yaşadıklarını açık bir şekilde dile getirdim. İftira atmadım bir şey yapmadım. Buraya her seferinde kocandan yakınmak için konu açan sensin. Doğruları konuşunca kulağa ne acı geliyo dimi

Neden eşimden dolayı mağdurum diye mi bu ağır eleştirme hakkınız memeni yaptır kölelik yap dayak ye siz hayatınzda çıkmazlarınızın içine girince etrafınız size bu şekilde ağır eleştiri mi yapıyor , lütfen biraz empati yapın güzelce söylediğiniz fikirlere tamam ben okuyorum ama siz beni zayıf noktamdan vurup ağır eleştiri yapıyorsunuz

Ama siz hiç bir şey yapmadan sürekli dert yanıyorsunuz.İnsanlar diğer konuşarınızda yazdı zaten ama gelip içiniz döküp gidiyorsunuz.Ne yapalım eşinizle gelip konuşalım mı?Ne istiyorsunuz?
Tamam söylüyorum eşiniz sizi sevmiyor boşanın

Kimse çıkmaza girince memesini yaptırmıyor dalga geçme insanlarla

Siz bu kocanınızın dışarı sevdasıyla ilgili kaç tane konu açtınız zaten. Adam bu. Bu kadar yani. Bu adamın bu sorununu da çözemezsiniz.
Ya ayrılacaksınız yada kabul edip kızınızla onsuz bir hayat yaşayacaksınız o da kıraathanesine gidecek. Bu kadar yani. Üçüncü bir yol yok.
Bin tane daha da konu aşsanız bu adam evine bağlı bir baba ilgili bir koca olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…