- 20 Ocak 2010
- 50.209
- 199.771
- 1.223
- 44
- Konu Sahibi Elifdiyebiri123
-
Kendisinin canı çok sıkılıyorBacım sen de eski konuları açtın şimdi, ona şikayet et diyorsun da...
E ben seni alıntıladım çünkü üstten üstten korkarak yazmam direk yazarım aynen derdimiz meme yaptırması çünkü bu konuda çok haklısın geneBen eski konularını bilmiyordum bakmadım göğüs estetiği konusu ve bu konu iki ayrı konu onu dedim
Ayrıca seni alintilamadim ki
Ben konu sahibine rahatsız isen şikayet et yazdım
Kimseye hakaret etmedim
Yemeyin hanımefendi kimse size yedirtecek bişey yapmıyor geçmiş zamanda ki konumu kimseden saklamıyorum istesem yeni hesap açar konumu oraya yazarım geçmişimi saklamak için sizi ben tanımıyorum amacım size ne yedirtip yedirtmemek olurKim diyor bunu napıcaz biraz önce açtığı kocam beni bıçaklamak istiyor ağzımı burnumu yumrukluyor yazıp sonra biz birbirimizi çok seviyoruz diyince yememiz mi gerekiyor mesela şansını çok zorluyorsun bence konularda konu sahibi sen değilsin bunu bence idrak et artık
Ben eski konularına bakmadım kiBacım sen de eski konuları açtın şimdi, ona şikayet et diyorsun da...
Tamam sizin görüşünüz bu ne diyeyim istiyorsunuz anlamadım kiE ben seni alıntıladım çünkü üstten üstten korkarak yazmam direk yazarım aynen derdimiz meme yaptırması çünkü bu konuda çok haklısın gene
Dayak bıçak vs muhabbeti konu sahibinin eski konusu ama (konuception) sen de yazmış oldun onu diyorum.Ben eski konularına bakmadım ki
Konu eşiyle ilgili başka bir üye estetik yazmış bende konu sahibine şikayet edebilirsiniz rahatsız iseniz yazdım
Kimseye hakaret etmedim
Konu sahibinin yada başkasının eski konusunu vs yazmadım ki
Konu sahibi rahatsız oldun ise şikayet et yazdim
Herşeye atlamaman olabilir!Tamam sizin görüşünüz bu ne diyeyim istiyorsunuz anlamadım ki
Tamam haklısınızDayak bıçak vs muhabbeti konu sahibinin eski konusu ama (konuception) sen de yazmış oldun onu diyorum.
Şikayet edin beni göz ardı edinHerşeye atlamaman olabilir!
Haklı olmaya çalışmıyorum sadece anlatmaya çalışıyorum :)Tamam haklısınız
Hiç sevmem öyle şeyleri direk söylemeyi tercih ediyorumŞikayet edin beni göz ardı edin
Tamam istediğinizi söyleyin o zamanHiç sevmem öyle şeyleri direk söylemeyi tercih ediyorum
Haklı olmaya çalışmıyorum sadece anlatmaya çalışıyorum :)
Dimi vizyonu da senden öğrenmeliydik zatenKölelik , memelerini yaptır dayak ye ne kadar kötü tabir kullanıyorsun içinde ki hazımsızlığını şuan buraya döküyorsun sanırım konuşma tarzın ne kadar çirkin cahil de sensin ki bu kadar vizyonsuz bir konuşma tarzın var
Neden eşimden dolayı mağdurum diye mi bu ağır eleştirme hakkınız memeni yaptır kölelik yap dayak ye siz hayatınzda çıkmazlarınızın içine girince etrafınız size bu şekilde ağır eleştiri mi yapıyor , lütfen biraz empati yapın güzelce söylediğiniz fikirlere tamam ben okuyorum ama siz beni zayıf noktamdan vurup ağır eleştiri yapıyorsunuzDimi vizyonu da senden öğrenmeliydik zatenBen ekstra bir şey söylemedim senin yaşadıklarını açık bir şekilde dile getirdim. İftira atmadım bir şey yapmadım. Buraya her seferinde kocandan yakınmak için konu açan sensin. Doğruları konuşunca kulağa ne acı geliyo dimi
Ama siz hiç bir şey yapmadan sürekli dert yanıyorsunuz.İnsanlar diğer konuşarınızda yazdı zaten ama gelip içiniz döküp gidiyorsunuz.Ne yapalım eşinizle gelip konuşalım mı?Ne istiyorsunuz?Neden eşimden dolayı mağdurum diye mi bu ağır eleştirme hakkınız memeni yaptır kölelik yap dayak ye siz hayatınzda çıkmazlarınızın içine girince etrafınız size bu şekilde ağır eleştiri mi yapıyor , lütfen biraz empati yapın güzelce söylediğiniz fikirlere tamam ben okuyorum ama siz beni zayıf noktamdan vurup ağır eleştiri yapıyorsunuz
Kimse çıkmaza girince memesini yaptırmıyor dalga geçme insanlarlaNeden eşimden dolayı mağdurum diye mi bu ağır eleştirme hakkınız memeni yaptır kölelik yap dayak ye siz hayatınzda çıkmazlarınızın içine girince etrafınız size bu şekilde ağır eleştiri mi yapıyor , lütfen biraz empati yapın güzelce söylediğiniz fikirlere tamam ben okuyorum ama siz beni zayıf noktamdan vurup ağır eleştiri yapıyorsunuz
Sıkılamaz mıyım? Neden benimle uğraşıyorsunuz size ne yaptim kiKendisinin canı çok sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?