- 9 Kasım 2025
- 22
- 85
- 3
- Konu Sahibi Elifdiyebiri123
-
Lütfen yaptığım ilk yorumu açıp okur musunuz? Sizi eleştirecek bir tek kelime dahi yazmadım. Anlamaya çalıştım empati kurmaya çalıştım buradaki herkes aynı şeyi yaptı. Ben hayatımda çıkmaza girsemde kendime böyle bir şey yaptırmadım yaptırmam da. Bende evliyim benimde çocuğum var eşim bunların 10/1 ini yapsa rezil eder anında boşardım. Ayrıca size tuhaf gelebilir belki ama memelerimi de yaptırmazdım. Çünkü normal olan davranış biçimi bu. İnsanların aklıyla dalga mı geçiyorsunuz anlamadım. Ne duymayı bekliyorsunuz her seferinde eşinizden yakınıp burda affet şöyle böyle yap denmesini mi? Benim yazdığım şeye ağır diyorsunuz oysa ki ben sadece kendinize yaptığınız şeyi açık açık yazıyorum. Size zarar veren tek şey eşiniz bunu kabul edin. Hatta bu kadar eşinizi savunabiliyorsanız gidin tedavi olun normal değil çünkü. Mağdur rolüne de girmeyin ne mağdursunuz ne de mecbur herşeyin bir çözümü var sizin kendinizden önce düşünmeniz gereken bir çocuk var. Beni çevremdeki insanlar böyle bir şey yapsam ve eleştirseler ciddiye alır durup düşünürdüm. Sizin hiç mi arkadaşlarınız aileniz uyarmıyor? Ben sizi tanımam etmem buraya bu kadar dilde dökmekle uğraşmazdım sadece bende bir anneyim hem o çocuğa çok üzüldüm hemde bir kadının daha öldürülmesini istemem.Neden eşimden dolayı mağdurum diye mi bu ağır eleştirme hakkınız memeni yaptır kölelik yap dayak ye siz hayatınzda çıkmazlarınızın içine girince etrafınız size bu şekilde ağır eleştiri mi yapıyor , lütfen biraz empati yapın güzelce söylediğiniz fikirlere tamam ben okuyorum ama siz beni zayıf noktamdan vurup ağır eleştiri yapıyorsunuz
Belki eşinin kendisini böyle sevebilecegini düşünüyor olabilir (evet sağlıklı bir düşünce değil)Kimse çıkmaza girince memesini yaptırmıyor dalga geçme insanlarla
yani ağlayarak günlüğüne de yazabilirdi ama buraya yazıyor çünkü yorum istiyor diye yorumladım benBelki kocasına saplantılı şekilde bağımli olabilir psikolojisini vs bilmiyoruz ki
Sürekli ve benzer konular açıyor ise yorum yapmamak da bir tepki yorum yapılmayabilinir
Belki sağlıklı düşünemiyor bilemiyorum ki diğer konularini okuyamadım ama normal ve düzgün sağlıklı düşünemiyor gibi
Doğru diyorsunuz ama sağlıklı düşünebilse zaten bu evliliğe devam etmezdiyani ağlayarak günlüğüne de yazabilirdi ama buraya yazıyor çünkü yorum istiyor diye yorumladım ben
Konuya yorum yapıyorum diğer üyeler ile de diyalog içine giriyorum alinti yaptığım kişiler rahatsız iseniz lütfen yazın alıntı yapmayayım bir dahaArkadaşım sen konu sahibimisin neden herkesi alıntılayıp yazıyorsun? Belki şundandır belki bundandır diyeSisko ama gururlu
Sen neden benimle uğraşıyorsun Sana ne yaptım bugüne kadar hakaret vs gibi birşey mi yaptim neden üzerime geliyorsunArkadaşım sen konu sahibimisin neden herkesi alıntılayıp yazıyorsun? Belki şundandır belki bundandır diyeSisko ama gururlu
Ben dalga geçtiğini düşünüyorum ya da dayaktan nöron kaybı yaşıyor sağlıklı olmadığı kısmı doğru kesinlikleBelki eşinin kendisini böyle sevebilecegini düşünüyor olabilir (evet sağlıklı bir düşünce değil)
Ama çoğu estetik bağımlısı sevilmek beğenilmek için bunu yaptırıyor
Senle uğraşıyor muyum :) uğraşsam anlarsın benceSen neden benimle uğraşıyorsun Sana ne yaptım bugüne kadar hakaret vs gibi birşey mi yaptim neden üzerime geliyorsun
Belkide sadece dalga geçiyor olabilir yada başka bir sorunu vardir bilemiyorum ki normal değilBen dalga geçtiğini düşünüyorum ya da dayaktan nöron kaybı yaşıyor sağlıklı olmadığı kısmı doğru kesinlikle
Tamam uğraşmıyorsunSenle uğraşıyor muyum :) uğraşsam anlarsın bence
Şişko bak çoğu konuda aynı şeyi yapıyorsun, yeri geliyor hepimizi alıntılayıp yazıyorsun,ama vay ki birimiz seni alıntı yapıp bir şey yazalım veryansın ediyorsun, sonra da tamam haklısınız ben ne dedim ki şimdi tamam siz haklısınız deyip duruyorsun.Belki eşinin kendisini böyle sevebilecegini düşünüyor olabilir (evet sağlıklı bir düşünce değil)
Ama çoğu estetik bağımlısı sevilmek beğenilmek için bunu yaptırıyor
Bu konuda kimi durup dururken alakasız şekilde alıntılatip ekran resmi olarak atarmisinizŞişko bak çoğu konuda aynı şeyi yapıyorsun, yeri geliyor hepimizi alıntılayıp yazıyorsun,ama vay ki birimiz seni alıntı yapıp bir şey yazalım veryansın ediyorsun, sonra da tamam haklısınız ben ne dedim ki şimdi tamam siz haklısınız deyip duruyorsun.
Yetişkin kadınlarız şurda yapma bence çocuk gibi alınganlık etmeye gerek yok, gerçekten samimiyetle söylüyorum hoş değil.
Kız nickin öyle diye yazdım mesela sen bana six desen ben altı mı olacağım,kötü bir şey yazdın diyen yok sakin ol , çeşitlilik güzeldir niye yok sayayım gerek yok ki buna.Bu konuda kimi durup dururken alakasız şekilde alıntılatip ekran resmi olarak atarmisiniz
Şişko
Bu konuda ne yazmışım kötü yada konu dışında varsa gösterin
Beni neden yoksayip yorumlarımi görmezden gelmiyorsunuz
Arkadaşlar merhaba 6 yıldır eşimle hergün dışarı çıkma konusunu tartışıyoruz . İşten çıkıp hergün dışarda takılıyor ama her gün 1 saate olsa cumartesi öğlen çıkıyor iş saatine kadar pazar kahvaltıdan sonra 6 ya kadar hep çay bahçesinde parkta yada iş yerlerinde öyle belli bir ortamı yok . Bende hep bu durumdan şikayetçiyim çünkü kızımda var 5 yaşında bişey yapalım desek çıkıyoruz ama sorun bizi ihmal etmesi o dışarda keyif yapsın diye ben hep kızımla oyalanıyorum ve bugün bana seni çok seviyorum ama seni yıpratıyorum kendimi de aynı şekilde seninle sorun yok ama evlilik bana göre değil ben dışarı hayatını seviyorum keşke hiç evlenmeseydik seni bu denli üzmeseydim dedi evlendikten sonra saçları beyazladı onu da suçlamıyorum istediği hayat bu değil ben yüzünden bile anlıyorum ama bende yıllardır elimden geleni yaptım sonu ayrılık olmamalı ikimizde birbirimizi çok seviyoruz fakat bu konuda fikir ayrılığı yaşıyoruz bunun haricinde şuan bir sorun yok kendimi düzeltirim ailem için felan da demiyor seni seviyorum ama içinde bulunduğum hayatı sevmiyorum diyor bunu dedikten sonra bile dışarı çıktı ve kızım bakkala bile gitse peşinden ağlıyor onu nasıl ayrırırm yani eve gelmemesi bile bizim için çok kötü …
Arkadaşlar merhaba 6 yıldır eşimle hergün dışarı çıkma konusunu tartışıyoruz . İşten çıkıp hergün dışarda takılıyor ama her gün 1 saate olsa cumartesi öğlen çıkıyor iş saatine kadar pazar kahvaltıdan sonra 6 ya kadar hep çay bahçesinde parkta yada iş yerlerinde öyle belli bir ortamı yok . Bende hep bu durumdan şikayetçiyim çünkü kızımda var 5 yaşında bişey yapalım desek çıkıyoruz ama sorun bizi ihmal etmesi o dışarda keyif yapsın diye ben hep kızımla oyalanıyorum ve bugün bana seni çok seviyorum ama seni yıpratıyorum kendimi de aynı şekilde seninle sorun yok ama evlilik bana göre değil ben dışarı hayatını seviyorum keşke hiç evlenmeseydik seni bu denli üzmeseydim dedi evlendikten sonra saçları beyazladı onu da suçlamıyorum istediği hayat bu değil ben yüzünden bile anlıyorum ama bende yıllardır elimden geleni yaptım sonu ayrılık olmamalı ikimizde birbirimizi çok seviyoruz fakat bu konuda fikir ayrılığı yaşıyoruz bunun haricinde şuan bir sorun yok kendimi düzeltirim ailem için felan da demiyor seni seviyorum ama içinde bulunduğum hayatı sevmiyorum diyor bunu dedikten sonra bile dışarı çıktı ve kızım bakkala bile gitse peşinden ağlıyor onu nasıl ayrırırm yani eve gelmemesi bile bizim için çok kötü …
Sonu neden ayrılık olmamalı ? Adam kendisi söylemiş evlilik bana göre değil diye siz şiddet mi görüyorsunuzArkadaşlar merhaba 6 yıldır eşimle hergün dışarı çıkma konusunu tartışıyoruz . İşten çıkıp hergün dışarda takılıyor ama her gün 1 saate olsa cumartesi öğlen çıkıyor iş saatine kadar pazar kahvaltıdan sonra 6 ya kadar hep çay bahçesinde parkta yada iş yerlerinde öyle belli bir ortamı yok . Bende hep bu durumdan şikayetçiyim çünkü kızımda var 5 yaşında bişey yapalım desek çıkıyoruz ama sorun bizi ihmal etmesi o dışarda keyif yapsın diye ben hep kızımla oyalanıyorum ve bugün bana seni çok seviyorum ama seni yıpratıyorum kendimi de aynı şekilde seninle sorun yok ama evlilik bana göre değil ben dışarı hayatını seviyorum keşke hiç evlenmeseydik seni bu denli üzmeseydim dedi evlendikten sonra saçları beyazladı onu da suçlamıyorum istediği hayat bu değil ben yüzünden bile anlıyorum ama bende yıllardır elimden geleni yaptım sonu ayrılık olmamalı ikimizde birbirimizi çok seviyoruz fakat bu konuda fikir ayrılığı yaşıyoruz bunun haricinde şuan bir sorun yok kendimi düzeltirim ailem için felan da demiyor seni seviyorum ama içinde bulunduğum hayatı sevmiyorum diyor bunu dedikten sonra bile dışarı çıktı ve kızım bakkala bile gitse peşinden ağlıyor onu nasıl ayrırırm yani eve gelmemesi bile bizim için çok kötü …
Samimiyetine güvenerek soruyorumKız nickin öyle diye yazdım mesela sen bana six desen ben altı mı olacağım,kötü bir şey yazdın diyen yok sakin ol , çeşitlilik güzeldir niye yok sayayım gerek yok ki buna.
Neyse sen bilirsin ama bu kadar alınganlık fazla ne istiyorsun onu yap madem.
Konuya yazdığım ve alintiladigim mesajlar burada kime ne hakaret etmişim yada alakasız şekilde kimi alintilamisimMune birde sen kontrol et Bibibella diğer konuma da yorum yazdı orada da hakaret vs yapmadım neden bilmiyorum bana taktılar bazı üyeler beni göz ardı edin yada madem kötü biriyim rahatsız ediyorum sizi yorumlarımı alıntı yapmayın okumayın olsun bitsin
Yani birşey söylüyor iseniz altını doldurun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?