- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
.............kanina dokunan benim ilk mesajimdi
her türk irkinin kaninda milliyetcilik olmalidir bu seni delirtti, yazmayayim dedim ama...neyse
ilk mesajin hakaret alay ve bilmislikten baska birsey bulundurmuyordu ....sonra gelmisin cevap veremiyince hakaret ettin, bilmiyorum o irktanmisin misin ama gerci olabilir bukadar kuyruk acisi normal degil , devlet te herseyi yapar yoooh dövlet bahmirr olur, yazin da ayni kafa zaten zaten yap yaz sonra ben birsey yapmadim benim farkim bu yok sen pis kaka ,,,,nankörlük o irkin kanina islemis ....
Ciddi ciddi dinleyeceğim diyorsan başlayayım anlatmaya yok ben direk muhalefet olucam diyorsan hiç ban yemeyelim ne dersin ?
Ya da gel özelden konuşalım .
;36244219]
pkk yanlısı diye bana mı yazdınızKENDİNİZE GELİN HADDİNİZİ BİLİN ONCA GEREKSİZ YORUMLARINIZA RAĞMEN BEN PKK YANLISI MISINIZ DİYE SORDUM CEHALET SİZİN PAÇALARINIZDAN AKIYOR...
SİZ BANA PKK YANLISI DİYEMEZSİNİZ !!!!!!
YAZILARI OKUYANLAR KİMİN NE OLDUĞUNU ANLAR ZATEN .... EĞİTİMCİYMİŞŞŞŞŞ TE ALLAHIM YAAA.... NE GÜNLERE KALDIK....
Terbiyesiz, ben bir Kürt'üm ve seni böyle konuşmaktan men ederim. Zaten kibledim inşallah bir daha gelmemek üzere banlanırsın.. Bir insan ancak bu kadar nefretini kusabilir.. Sana ve senden türeyeceklere sadece üzülüyorum...
Mune inşallah gereken yapılır, inşallah....
Çok büyük bir fark var aslın da ama tartışmalara sebep olacağını düşündüğüm için yazmıyorum.Bence hic tartismayalim polemige girmek icin yazmadim sadece muslumanlik ve ataturk arasinda ne gibi ayrim var onu anlamadim. Herkesin bir hassas noktasi vardir. Bende muslumanim ve Atatürk sevgisiyle buyutulmus birisiyim muhalefet olacagimi dusunuyorum ama olmamaya calisicam zitlasmak gibi bir niyetim yok.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana bu soruyu sorma terbiyesizliği ve cüretinde bulunabiliyorsanız her şeyi hak ediyorsunuz valla kusura bakma.
Siz kim oluyorsunuz da bana bu soruyu sorabiliyorsunuz...komiksiniz yani...
En başta sataşan da sizsiniz zaten yok katkımı da alıp gidecekmişim de sana ne be !!
Daha ağırlarını yazardım hak da ediyorsunuz.
Şehit yakınıymış da bilmenneymiş te tabii öyledir kesin.
Evet eğitimciyim zoruna mı gitti...
Siz bölücülük ve ötekileştirme yapıyorsunuz.
Çatlasanız da patlasanız da Türkiye demokratik bir ülke ve sizin istediğiniz gibi yönetilmiyor.
Kaldı ki terörist dediğiniz insanların bile mecliste partisi var ve temsil ediliyorlar, çatlasanız da patlasanız da.
Onları meclise sokanlara gidip çemkirin.
Sizin gibi düşünenlere dinazor fosili diyorlar artık
BURADA PROVAKATÖRLÜK YAPMAYIN, GİDİN BAŞKA YERE TEZGAH AÇIN YEMEZLER.
Seni baştan adam yerine koyup cevap verende kabahat.
Çok büyük bir fark var aslın da ama tartışmalara sebep olacağını düşündüğüm için yazmıyorum.
Atatürk ün zekasına , askeri başarılarına ben de hayranım,sadece bir kaç onaylamadığım şey var o kadar.
siz eğer pkk yanlısı değilim diyebiliyorsanız benim sizinle hiç bir sorunum yok !!!!! DİYEBİLİYOR MUSUNUZ?ASKERE KURŞUN SIKANLARI DESTEKLEMİYORSANIZ BENİM SİZE BİR SÖZÜM YOK .... SAVUNDUĞUM DÜŞÜNCE BU ÜLKEYİ ÖZERKLİK İSTEYENE ÜLKEMİN TOPRAĞINIA GÖZ DİKENE... ASKERE KURŞUN SIKANLA BENİM DAVAM...... BENİMLE POLEMİĞE GİREN SİZSİNİZ... KENDİNİZ NE SAFINIZ BELLİ NEDE ZİHNİYETİNİZ!!!Bana bu soruyu sorma terbiyesizliği ve cüretinde bulunabiliyorsanız her şeyi hak ediyorsunuz valla kusura bakma.
Siz kim oluyorsunuz da bana bu soruyu sorabiliyorsunuz...komiksiniz yani...
En başta sataşan da sizsiniz zaten yok katkımı da alıp gidecekmişim de sana ne be !!
Daha ağırlarını yazardım hak da ediyorsunuz.
Şehit yakınıymış da bilmenneymiş te tabii öyledir kesin.
Evet eğitimciyim zoruna mı gitti...
Siz bölücülük ve ötekileştirme yapıyorsunuz.
Çatlasanız da patlasanız da Türkiye demokratik bir ülke ve sizin istediğiniz gibi yönetilmiyor.
Kaldı ki terörist dediğiniz insanların bile mecliste partisi var ve temsil ediliyorlar, çatlasanız da patlasanız da.
Onları meclise sokanlara gidip çemkirin.
Sizin gibi düşünenlere dinazor fosili diyorlar artık
BURADA PROVAKATÖRLÜK YAPMAYIN, GİDİN BAŞKA YERE TEZGAH AÇIN YEMEZLER.
Yahu siz açık açık çatlasanızda patlasanızda teröristler mecliste diyorsunuz. Yani mecliste Kürt kimliğiyle değilde terörist olarak bulunuyor olsalar bile bu sizin için gurur kaynağımı? Şayet öyleyse buradaki en büyük bölücü ve terörist siz oluyorsunuz. Siz burada kürt kimliğinizle değil terörist yandaşlığınızla bulunuyorsunuz.
siz eğer pkk yanlısı değilim diyebiliyorsanız benim sizinle hiç bir sorunum yok !!!!! DİYEBİLİYOR MUSUNUZ?ASKERE KURŞUN SIKANLARI DESTEKLEMİYORSANIZ BENİM SİZE BİR SÖZÜM YOK .... SAVUNDUĞUM DÜŞÜNCE BU ÜLKEYİ ÖZERKLİK İSTEYENE ÜLKEMİN TOPRAĞINIA GÖZ DİKENE... ASKERE KURŞUN SIKANLA BENİM DAVAM...... BENİMLE POLEMİĞE GİREN SİZSİNİZ... KENDİNİZ NE SAFINIZ BELLİ NEDE ZİHNİYETİNİZ!!!
-yok kürdüm saklıyodum üniversitede
-devletten 1 yıl fazladan burs almayım diye okulu uzatmadım... hahahaha
-türklere avrupa vatandaşlığı versen hepsi gider
-benim bu ülkeye katkım daha fazla
-eğitimciyim ama ben
-pkk ya yardım eden paşalar var
-elektiği marmara daha çok kaçak kullanıyor bilmem ne BUNLAR SİZİN SÖYLEDİKLERİNİZ VE BEN SİZE SORDUM PKK YANLISI MISINIZ VE HALA CEVAP ALAMADIM HAYIR DİYORSANIZ UZATMAYIN BENİM SİZİNLE POLEMİĞİM YOK!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?