Eşimin Düşünceleri ve Çocuk Yetiştirme

Terbiyesiz, ben bir Kürt'üm ve seni böyle konuşmaktan men ederim. Zaten kibledim inşallah bir daha gelmemek üzere banlanırsın.. Bir insan ancak bu kadar nefretini kusabilir.. Sana ve senden türeyeceklere sadece üzülüyorum...

Mune inşallah gereken yapılır, inşallah....

Ciddi ciddi dinleyeceğim diyorsan başlayayım anlatmaya yok ben direk muhalefet olucam diyorsan hiç ban yemeyelim ne dersin ?
Ya da gel özelden konuşalım .

Bence hic tartismayalim polemige girmek icin yazmadim sadece muslumanlik ve ataturk arasinda ne gibi ayrim var onu anlamadim. Herkesin bir hassas noktasi vardir. Bende muslumanim ve Atatürk sevgisiyle buyutulmus birisiyim muhalefet olacagimi dusunuyorum ama olmamaya calisicam zitlasmak gibi bir niyetim yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana bu soruyu sorma terbiyesizliği ve cüretinde bulunabiliyorsanız her şeyi hak ediyorsunuz valla kusura bakma.
Siz kim oluyorsunuz da bana bu soruyu sorabiliyorsunuz...komiksiniz yani...
En başta sataşan da sizsiniz zaten yok katkımı da alıp gidecekmişim de sana ne be !!
Daha ağırlarını yazardım hak da ediyorsunuz.
Şehit yakınıymış da bilmenneymiş te tabii öyledir kesin.
Evet eğitimciyim zoruna mı gitti...
Siz bölücülük ve ötekileştirme yapıyorsunuz.
Çatlasanız da patlasanız da Türkiye demokratik bir ülke ve sizin istediğiniz gibi yönetilmiyor.
Kaldı ki terörist dediğiniz insanların bile mecliste partisi var ve temsil ediliyorlar, çatlasanız da patlasanız da.
Onları meclise sokanlara gidip çemkirin.
Sizin gibi düşünenlere dinazor fosili diyorlar artık
BURADA PROVAKATÖRLÜK YAPMAYIN, GİDİN BAŞKA YERE TEZGAH AÇIN YEMEZLER.
Seni baştan adam yerine koyup cevap verende kabahat.

Son düzenleme:

yahu pkk yandas lari icin gecerli , sorun ne ? iyi kib le napiyim ,

Çok büyük bir fark var aslın da ama tartışmalara sebep olacağını düşündüğüm için yazmıyorum.
Atatürk ün zekasına , askeri başarılarına ben de hayranım,sadece bir kaç onaylamadığım şey var o kadar.

Yahu siz açık açık çatlasanızda patlasanızda teröristler mecliste diyorsunuz. Yani mecliste Kürt kimliğiyle değilde terörist olarak bulunuyor olsalar bile bu sizin için gurur kaynağımı? Şayet öyleyse burada kürt kimliğinizle değil terörist yandaşlığınızla bulunmuş oluyorsunuz. Bence yazdıklarınıza dikkat edin.

Son düzenleme:

Zaten soyle birsey var ki ataturk vatani bir tutmak dunyaya ayak uydurmasi acisindan ilerletmek ve klasik kitaplarda yazan sekliyle vatanj dusmandan kurtardi :) din konusuysa mevzu din allah ile kul arasindadir. Bunu Atatürk e mal edilmemesi lazim yok alfabeeyi degistirdi yok bas ortusunu kaldirdi bunlar hikaye geliyo bana.. o donemin sartlarinda ne gerekiyosa o yapildi simdi yapilan reformlarda tamamen din üzerine kurulmus vaziyette.. benim dusuncelrim bunlar kimseyi yargilamak degil niyetim.zaten dini konularda tartismayi hic svmem o Allahla kul arasinda ama mevzu Atatürk olursa bircok insanin damarina basilmis olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

siz eğer pkk yanlısı değilim diyebiliyorsanız benim sizinle hiç bir sorunum yok !!!!! DİYEBİLİYOR MUSUNUZ?ASKERE KURŞUN SIKANLARI DESTEKLEMİYORSANIZ BENİM SİZE BİR SÖZÜM YOK .... SAVUNDUĞUM DÜŞÜNCE BU ÜLKEYİ ÖZERKLİK İSTEYENE ÜLKEMİN TOPRAĞINIA GÖZ DİKENE... ASKERE KURŞUN SIKANLA BENİM DAVAM...... BENİMLE POLEMİĞE GİREN SİZSİNİZ... KENDİNİZ NE SAFINIZ BELLİ NEDE ZİHNİYETİNİZ!!!
-yok kürdüm saklıyodum üniversitede
-devletten 1 yıl fazladan burs almayım diye okulu uzatmadım... hahahaha
-türklere avrupa vatandaşlığı versen hepsi gider
-benim bu ülkeye katkım daha fazla
-eğitimciyim ama ben
-pkk ya yardım eden paşalar var
-elektiği marmara daha çok kaçak kullanıyor bilmem ne BUNLAR SİZİN SÖYLEDİKLERİNİZ VE BEN SİZE SORDUM PKK YANLISI MISINIZ VE HALA CEVAP ALAMADIM HAYIR DİYORSANIZ UZATMAYIN BENİM SİZİNLE POLEMİĞİM YOK!!!

Konunun bi ilk sayfasını okudum sonra son sayfaya geçtim sonra da usulca Mune yetiş dedim

eğer ısrail hakkında söylediyse haklı resmen katliam yapıyorlar. ben açıkçası çocuğumun mazlumun yanında olacak tarzda ve haksızlığa boyun eymeyecek bu konularda bir görüşü ve tarafı olmasını isterim.

Ben hiçbir zaman terörü destekliyorum teröristler mecliste ohh ne iyi demedim...
Terörü ve Kürt kimliği ile bulunmuyorsa meclistekileri de desteklemem mümkün değil...
Ama öyle olsa da onlar bile temsil ediliyorlar, demokrasi bu kadar gelişti ülkemizde.
Mesajını alıntıladığım şahsiyetin yazdıklarını okursanız anlarsınız.

Son düzenleme:

SANA NE ACABA BUNDAN???? SENDEN İCAZET Mİ ALACAĞIM, ÇEKİL GİT!!!
SANA CEVAP VERMEK ZORUNDA DEĞİLİM.
EN BAŞTA BANA SATAŞAN SENSİN. MESAJLARINI BİR OKU İSTERSEN.
BENİM YAZDIKLARIMI ANLAMAKTAN ACİZ BİR KAFAN VAR
OKULU UZATMA MESELESİNE NİYE BU KADAR TAKTIN?? EVET ÇATIR ÇATIR BAŞBAKANLIK BURSU İLE OKUDUM VE KREDİ YURDUNDA KALDIM TEK KURUŞ VERMEDEN. ZORUNA MI GİTTİ.
EVET SAKLADIM KÜRT OLDUĞUMU SEN GİBİ FAŞİST PROVAKATÖRLER YÜZÜNDEN MALUM NE YAPACAĞINIZ BELLİ OLMAZ SİZİN.
BU YÜZDEN SANA TEKRAR CEVAP VERMEYECEĞİM.
KENDİNİ TATMİN ETMEYE DEVAM EDEBİLİRİRSİN SANA CEVAP YAZMAYACAĞIM ARTIK.
ZİHNİYET FUKARASI SENİ.

konu bıraz tartışmaya kaymış ...
ama farklı fıkırlerde olan bır eşle cocuk buyutmeyı bırak aynı evde yaşamak bıle zor bence .Sorun su kı eğer çocuğunuzun yetiştirme tarzı sızın ıcın onemlıyse bunun onlemını başta almanız gerekırdı bu saatten sonra bıraz zor her zaman arkadaşlarıma sorarım beraber çocuk yetıştırebılırmısınız ? bazı ınsanlar ıcın onemsız olabılır ama sizin için önemliyse bu soru cevabı kucumsemeyın .
yıllar once çok ıyı eğitim almıs ! bırıyle görüşmeye başlamıstık yalan olmasın 3. yada 4. gorusmede yanımızdakı arapların taklıdını yapmıştı ben uyarınca da'' nefret edıyorum araplardan'' demısti. Nefret mi Hemen görüşmeyi kesmiştim .Çünkü böyle bi insandan ne eş olur ne baba ne de ınsan. Siz bunu için geç kalmıssınız . Hamılesiniz sanırım ve bu daha da kötü bir bebek bile eşinizin kalbini yumusatamamıs

Filistin meselesine gelince hiç kimse karşıma çıkıpta toparaklarını satmasalardı gebersınler de diyemez , keşke Hitler köklerini kazısaydı şu yahudılerın de diyemez .Altı ay once anne oldum ve kzımın gozlerıne her baktıgımda guzel bı hayatı olması için dua edıyorum. bir çocuk oyle zor ve emekle buyuyor ki ve dünyaya gelmesı oyle buyuk bı mucize ki .Kimsenın bunu yok etmeye hakkı yok .Ozellikle evlat sahıbı olanların bu düşüncelerine anlam veremıyorum çünkü hayatın ne getırecegı bılınmez bı gun evlatlarımızda bu acıyı ve çaresizliği yaşayabılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…