Eşimin milliyetçi biri olduğunu nişanlılık döneminden beri biliyorum. Evlendikten bir süre sonra söylemleri ırkçılığa dayanmaya başladı hatta şuanda tamda o şekilde. Ben bu durumdan çok rahatsızım. Bu tip konularda birkaç kez kavga etmişliğimiz küsmüşlüğüz var. En son dünkü lafından sonra inanın iyice dert etmeye başladım. Haberlerde malum olayları gösteriyordu. Ben bunlara hiç acımıyorum pis ..... dedi. Kalktım mutfağa gittim. Bir şey demedim desem zaten şiddetli şekilde kavga ederiz inanınki. Daha önce kaç kere bayağı bayağı kavga ettik. İnanılmaz derecede takık bu konulara.
Daha önce ben çocuğumuda benim gibi yetiştireceğim falan demişti. Ben çocuğumun bu şekilde yetişmesini kesinlikle istemiyorum. Ve ileride çocuğun yanında bu tarz konuşmasını küçücük çocuğun aklına böyle şeyler sokulmasını istemiyorum. Eşimle bu konuda ciddi ciddi oturup konuşmak istiyorum ama kavga etmeden nasıl konuşabilirim. Çok aşırı sinirleniyor ve bende kendimi tutamıyorum maalesef.
milliyetçilik kötü birsey mi Allah aşkına!!!! türk milliyetçiliği bastırılmak için yapılan bir oyundan başka bir şey değil 1789 dan beri dünyada milliyetçilik akımı var ... ve bakın diyarbakıra pkk yanlıları ayaklanmalara başladı özerklik istiyor ..... bugün bilmem ne özerklik isteyen partisinin arkasında tek bir soydan insanların olması tesadüf mü ve onların mecliste cbaşkanlığı seçimlerinde söz sahibi olması... uyanın türk milleti güç bizdeyken göz açtırmayın toprağımıza göz dikene... çocuğunuz inşallah babasına benzer ve vatanı milleti için yaşar zira sizde umut yok....
milliyetçi derken?bund ane kötülük var anlamadım biraz daha açarmısın parti mevzusumu?o günkü yorumunu sölemesinde ne varki benim eşimde bende söleriz bazen
Siz nasıl yetiştirmek istiyorsunuz çocuğunuzu?
Burdayım arkadaşlar. Milliyetçilik olmadığını bende biliyorum. Bir iki kere ırkçısın sen dedim hayır milliyetçiyim diyor. Babasıyla aynı kafadalar. Evet Filistin için söyledi. Özellikle Araplara takmış vaziyette. Ben çok rahatsızım bu durumdan. Milliyetçi olmak kötü birşey değil nişanlıyken milliyetçiydi ama şimdi ırkçılara döndü.
Burdayım arkadaşlar. Milliyetçilik olmadığını bende biliyorum. Bir iki kere ırkçısın sen dedim hayır milliyetçiyim diyor. Babasıyla aynı kafadalar. Evet Filistin için söyledi. Özellikle Araplara takmış vaziyette. Ben çok rahatsızım bu durumdan. Milliyetçi olmak kötü birşey değil nişanlıyken milliyetçiydi ama şimdi ırkçılara döndü.
Hayır partilik bir durum değil. Irkçılık yapıyor ölsünler gebersinler pisler falan diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?