Eşimin Düşünceleri ve Çocuk Yetiştirme

artık bayık muhabbetiniz gereksiz yerlerde uslubunuz hepten baydı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bölücülük yapan ve pkk yı destekleyenleri ülkemde istemediğimi söylemek suç değil olmıcak olunca gel davanı aç.... avrupada şöyle şurada böyle nedir sizi bu kadar saçmalatan...

sana önyargıların ve elindeki sopanla mutluluklar dilerim galli, benden bu kadar..

............. kanina dokunan benim ilk mesajimdi

her türk irkinin kaninda milliyetcilik olmalidir bu seni delirtti, yazmayayim dedim ama...neyse
ilk mesajin hakaret alay ve bilmislikten baska birsey bulundurmuyordu ....sonra gelmisin cevap veremiyince hakaret ettin, bilmiyorum o irktanmisin misin ama gerci olabilir bukadar kuyruk acisi normal degil , devlet te herseyi yapar yoooh dövlet bahmirr olur, yazin da ayni kafa zaten zaten yap yaz sonra ben birsey yapmadim benim farkim bu yok sen pis kaka ,,,,nankörlük o irkin kanina islemis ....

Son düzenleme:
Üzülme arkadaşım sen ya boşver ne desek boş keşke dediklerin içimizi biraz ferahlatsa ama yok ben yine üzülürüm yine kahrolurum lanetlenen bir millet tarafından katledilen insanlara..

Tabı herkesın vıcdanı farklıdır. Ben bu konularda katıyımdır. Sizin üzülmenız vıcdanınızla alakalı bır durum. Dediğim gibi saygı duyarım.

Üstelik bu konu kapanır. İşi çok farklı boyutlara goturmeye basladılar. Herkes fıkrını saygılı bır bıcımde tartısmaya sebep olmayacak durumda belırtırse daha saglıklı olur. Başkalarının basına gelen durumlar bizi birbirimize düşürmesin. Onların da isteği budur.

Biz bir bütünüz malesef bizdeki bilinç Filistin'de yok. Zaten ne cekıyorlarsa bundan sebep cekıyorlar.

Kimsenın sizi birbirinize düşürmesine izin vermeyin. Lakin size fesatlık düşünen insanlara karanfıl atmayın. Bu sizin önünüzü karartır her daim. Bu normal hayatta da böyledir hep üzülürsünüz. Gündem Filistin oldu kendi dertlerimizi unuttuk zaten amaç da bu.

Selahattin Demirtaş'ın Paris'te pkk lıların öldürüldüğü yere çiçek bırakıp,onlardan "kadın devrimcilerimiz" diye sözetmesine ne diyorsunuz merak ettim.

Dün bir doğum günü vesilesi ile ailecek bir araya geldik.
Komşular da gelmişti.
Komşulardan olan bir adam, tvde Gazze haberleri gösterilirken, hiç acımıyorum bu Arap ırkına iyi oluyor, onlar Osmanlıya ihanet ettiler !! dedi.
Orda çocuklar ölmesi umrunda olmamış sanırım, bu adam benim gözümde ırkçıyı bırak merhametsizdir. İlk defa çocuklara iyi ki ölüyor diyen bir insanı bu kadar yakından gözlemledim, ağzım açık kaldı.

Konuya gelirsen biz kendi Türklüğümüzle gurur duyalım, ama başkalarının da kendi Kürtlüğüyle, Lazlığıyla, Çerkezliğiyle gurur duymasına müsaade edelim, bölücü olmayalım, çocuklarımızı böyle yetiştirmeyelim. İnsana kökeninden, ırkından önce insan olduğu için değer verelim..

Ama bunun yanında bölücülük yapanlara, terör örgütlerine tepkimizi tabiki gösterelim bu ülkenin vatandaşı olan bu ülkede yaşayan, bu ülkenin imkanlarından faydalanan insanlar kalkıp da bu ülkeye ihanet ederse bu teröristlik olur başka bir şey değil. Ona da saygı duyamayız herhalde.

Eşiniz umarım doğru yolu bulur..

Yorumlara da ağzım açık kaldı kimsenin birbirine tahammülü yok, saygısızlık diz boyu.
Biz daha kadınların birbirine yardımcı olmak için bir arada olduğumu forumda bile fikirlere saygı gösteremiyorsak, ülkelerin fikir ayrılığına düşüp savaşmasına şaşmamalı. Sonra da çocuklar ölüyor diye üzülürüz işte böyle.. İşte çocuklar bu yüzden ölüyor!

Son düzenleme:

Milliyetçilik Atatürk'ün ilkelerindendir.Fakat daha önceleri Türk Milliyetçiliği,Orhun Anıtlarına kadar uzanıyor,Osmanlıyı da kapsıyor.
Kaynak olarak şu linke bakabilirsiniz :

http://www.atam.gov.tr/dergi/sayi-42/ataturk-ve-milliyetcilik

Ve tabii ki ırkçılıkla,ayrımcılıkla alakası olmayan,birlk beraberliği hedefleyen bir ilkedir.

Son düzenleme:

Benim canımı sıkan sen "ben milliyetçiyim" dedikten sonra, Gazzede ölenler sadece Arap diye oh iyi olmuş diyen birine "doğru yapıyor" demendi.. ben de sana milliyetçiliğin ne demek olduğunu sormuştum... amacım sana, milliyetçiliğin "sadece Arap diye" ölsünler gözüyle bakılamayacağını öğretmekti...

Evet, bazı konularda bilgi birikimim var ama hakaret etmem yada bilgiçlik taslamam.. Bahsettiğin ırk nedir? Kürt değilim eğer bahsettiğin oysa.. "kuyruk acısı" hakaretinle ikinci kez seviyeni ortaya koyuyorsun.. ben sana bir kere bile hakaret etmedim, sen verecek cevabın olmayınca direk (yapın gereği sanırım) hakaret ediyorsun..

Kötü laf sahibine aittir...

Valla insanlarin bu kadar cahil ve fasist olmasina inanamiyorum. 100 yil once atalari bizimkine kazik atti diye bu cocuklar neden mahvolsun? Hayatimda boyle sapikca bir arguman daha duymadim.

Ote yandan eger Araplar Osmanli'ya kazik attiysa gercekten, Osmanli da Araplarin evvelden ulkesini isgal etmisti. Araplar da bagimsiz olmak istediler, her halkin kendini yonetme ozgurlugu var. 1. Dunya Savasi'ndan faydalanip Osmanli'ya isyan ettiler...eee ne var bunda? Ayni seyi Balkan halklari da yapmadi mi, neden Yunanlilar Osmanli'ya kazik atti demiyoruz? Bagimsizlik icin ayaklanirken Ingilizlere guvenmek gibi bir dangalaklik yaptilarsa da ozgurluklerini istedikleri icin neden Araplari sucluyoruz? Ben soyleyeyim, bizim milletimiz oldum olasi pis, kara bilmem ne diyip Araplari asagilamistir. Kendilerini yonetmesinler, biz yonetelim, onlar da bizim kolemiz/yanasmamiz olsun gibi garip bir dusunce olusmus. Simdi de insanlar, oh olsun 100 yil once attiklari kazigi odesinler diyorlar, bu nasil bir kin, nefret?? 100 yil onceki olayi sonsuza kadar odesinler, bizim ahimiz tutmus olsun..........tovbe yarabbi tovbe tovbe. Haydi gercekten Araplar bize kazik atmis olsa bile, bu olayin ustunden cok gecmedi mi, gariban cocuklarin, bebeklerin, sucsuz sivillerin gunahi ne, eger gercekten Osmanli'nin ahi tuttuysa bile bu masum insanlara mi tuttu, hayatimda bu kadar hastaca bir dusunce daha duymadim.

Bu arada bahsedilen komsu gerizekali da pekala halis muhlis Turk(!) degil; Osmanli'daki koken dagilimlarina bakaraktan, pekala Arap kokenli olabilir, bence dediklerine dikkat etsin.

Son düzenleme:

dinime küfreden müslüman olsa oldu bu:)
evet haklisin senin seviyene inerek kendime bir kötülük yaptim bugun
hadi iyi aksamlar bayan birikimli :)

dinime küfreden müslüman olsa oldu bu:)
evet haklisin senin seviyene inerek kendime bir kötülük yaptim bugun
hadi iyi aksamlar bayan birikimli :)

Yine hiçbir şeye cevap yok :)) klasik ercin tarzı... yine yeniden hakaret... neyse yorumları okuyanlar ikimizi de anladı nasıl olsa :))

sana tavsiyem kitap okuyarak kelime hazineni ve bilgi birikimini genişletebilirsin... hakaret etmeden kendini savunmayı öğren, çok işine yarayacaktır..

O Atatürkün ilkeleri , ben müslümanım .
1. Türk milletinin üstünlüğüne, yüceliğine inanma ve iftihar ilkesi.
Neyimle övünücem söyler misin benim diğer milletlerden ne üstünlüğüm var ?
Herkes eşittir.
Neresinden tutsam elim de kalıyor.

Son düzenleme:
;36244219] pkk yanlısı diye bana mı yazdınız KENDİNİZE GELİN HADDİNİZİ BİLİN ONCA GEREKSİZ YORUMLARINIZA RAĞMEN BEN PKK YANLISI MISINIZ DİYE SORDUM CEHALET SİZİN PAÇALARINIZDAN AKIYOR...
SİZ BANA PKK YANLISI DİYEMEZSİNİZ !!!!!!
YAZILARI OKUYANLAR KİMİN NE OLDUĞUNU ANLAR ZATEN .... EĞİTİMCİYMİŞŞŞŞŞ TE ALLAHIM YAAA.... NE GÜNLERE KALDIK....

Son düzenleme:

O Atatürk un ilkeleri ben Müslümanım? ?? Yani??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

görüsmek üzere bayan , bakalim nekadar birikimlisin

O Atatürk un ilkeleri ben Müslümanım? ?? Yani??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ciddi ciddi dinleyeceğim diyorsan başlayayım anlatmaya yok ben direk muhalefet olucam diyorsan hiç ban yemeyelim ne dersin ?
Ya da gel özelden konuşalım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…