artık bayık muhabbetiniz gereksiz yerlerde uslubunuz hepten baydı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bölücülük yapan ve pkk yı destekleyenleri ülkemde istemediğimi söylemek suç değil olmıcak olunca gel davanı aç.... avrupada şöyle şurada böyle nedir sizi bu kadar saçmalatan...sevgili galli, yurtdışında samimi gördüğün birine etnik kökenini bile imalı şekilde sorsan suçtur, kalkar sana dava açar, aldığı binlerce doları çatır çatır yer.. burada insanları savundukları fikirlere göre bir kurumun, partinin ya da örgütün sempatizanı olarak suçlayamazsın, soramazsın da.. bu şimdilik suç değil ama faşistliktir.. inşallah suç da olacak o ayrı..
sen sadece o arkadaşı değil, senin fikrinin karşıtı olan herkesi "sempatizan" olmakla suçlayıp ülkeden kovdunsen nasıl ki sempatizan olarak düşündüklerini ülkeden kovabiliyorsun, ben de sade vatandaş olarak faşist olanları kovabilirim diye düşünüyorum.. ayrıca çekip gitmek, başkasını doğup büyüdüğü ülkeden kovmaktan daha gururlu bir davranıştır
artık bayık muhabbetiniz gereksiz yerlerde uslubunuz hepten baydı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bölücülük yapan ve pkk yı destekleyenleri ülkemde istemediğimi söylemek suç değil olmıcak olunca gel davanı aç.... avrupada şöyle şurada böyle nedir sizi bu kadar saçmalatan...
peki size de çok teşekkür ederim,anladım galiba.
Senin milliyetçi ruhuna aykırı olarak, türkçe yazım hataları dolu mesajlarında ingilizce kelime görünce, dedim buradan bir asist yapayım :))
Ben mahalle tarzı kavga hiç etmem canım, senin ettiğin hakaretten ötürü kendi iç dünyanı yansıttığını düşünüyorum.. hiçbir mesajımda hakaretti yoktu sana, ama sen cevap veremeyince hakarete başvurdun... aramızdaki fark buradan başlıyor işte...
Üzülme arkadaşım sen ya boşver ne desek boş keşke dediklerin içimizi biraz ferahlatsa ama yok ben yine üzülürüm yine kahrolurum lanetlenen bir millet tarafından katledilen insanlara..
Komşumuzda Türkçe öğretmeni ve evinde pkk bayrağı var. Bu ne yaman çelişkidir? Yaşadığı ülkenin imkanlarından faydalanırlar ancak iş hainliğe gelince en önde koşa koşa gidilir. Bu aynen doğuda kaçak elektrik kullanıp devlet tarafından engellenince isyan etmeye benziyor. Dövlet bize bahmiiir. Ay gidin bakmasında zaten. Sözüm Kürt vatandaşlara değil ancak, pkk sempatizanlarına. Bu ülkenin herşeyinden haince faydalanıp gammazlayanlara.
Masum insanlara zarar veren, bölgenin kalkınmasını engelleyen terörü desteklemenin bir savunması olamaz.
İnsanlar demokratik yollarla da görüşlerini ifade edebilirler.
Devlet bana bakmak zorunda, benim vergilerimle emeğimle bunu hak ediyorum.
Bu arada en çok kaçak elektrik kullanan bölge Marmara bölgesidir bilginize...doğudaki kaçak elektrik kullanımını savunmuyorum ama o küçük bir miktar kalıyor maalesef..
Ayrımı yapanlar çok iyi yapıyor da siz bir milletten bahsedince verilen cevapta böyle oluyor.
Bir kez daha okuyun bakalım cumhurbaşkanlığı seçimlerine PKK knin mı yoksa Kürt milletinin mi aday çıkarmasına ayaklanma çıkarmak istiyorsunuz...
Açıklayayım,islamiyette ırk ayrımı yoktur. Müslüman olan kimseler dostturlar.Osmanlı da bir çok etnik grup vardı yüzyıllarca sorun olmadı ne zaman ki bu milliyetçilik fikri empoze edildi,soykırımlar, katliamlar bundan sonra başladı.
Kısaca kimsenin kimseye üstünlüğü yok.
Bu müslüman olmayanlarla güzel geçinmeyeceğiz anlamına da gelmiyor tabi ki .
HADİ DÜRÜST OLUN SİZ PKK YANLISI MISINIZ ?
Ben de bu soruyu ne zaman soracaksınız diye bekliyordum.
Yorumları okuyan kimin ne olduğunu kolayca anlayabilir.
Duruma bakılırsa bence siz PKK yanlısı olmalısınız, ya da başka bir terör örgütünün, çünkü bölücülük ve ötekileştirme yapan sizsiniz. Sizi bölücülük yapmak için provakatör olarak görevlendirmiş olmalılar.
.............kanina dokunan benim ilk mesajimdi
her türk irkinin kaninda milliyetcilik olmalidir bu seni delirtti, yazmayayim dedim ama...neyse
ilk mesajin hakaret alay ve bilmislikten baska birsey bulundurmuyordu ....sonra gelmisin cevap veremiyince hakaret ettin, bilmiyorum o irktanmisin misin ama gerci olabilir bukadar kuyruk acisi normal degil , devlet te herseyi yapar yoooh dövlet bahmirr olur, yazin da ayni kafa zaten zaten yap yaz sonra ben birsey yapmadim benim farkim bu yok sen pis kaka ,,,,nankörlük o irkin kanina islemis ....
Dün bir doğum günü vesilesi ile ailecek bir araya geldik.
Komşular da gelmişti.
Komşulardan olan bir adam, tvde Gazze haberleri gösterilirken, hiç acımıyorum bu Arap ırkına iyi oluyor, onlar Osmanlıya ihanet ettiler !! dedi.
Orda çocuklar ölmesi umrunda olmamış sanırım, bu adam benim gözümde ırkçıyı bırak merhametsizdir. İlk defa çocuklara iyi ki ölüyor diyen bir insanı bu kadar yakından gözlemledim, ağzım açık kaldı.
!
Benim canımı sıkan sen "ben milliyetçiyim" dedikten sonra, Gazzede ölenler sadece Arap diye oh iyi olmuş diyen birine "doğru yapıyor" demendi.. ben de sana milliyetçiliğin ne demek olduğunu sormuştum... amacım sana, milliyetçiliğin "sadece Arap diye" ölsünler gözüyle bakılamayacağını öğretmekti...
Evet, bazı konularda bilgi birikimim var ama hakaret etmem yada bilgiçlik taslamam.. Bahsettiğin ırk nedir? Kürt değilim eğer bahsettiğin oysa.. "kuyruk acısı" hakaretinle ikinci kez seviyeni ortaya koyuyorsun.. ben sana bir kere bile hakaret etmedim, sen verecek cevabın olmayınca direk (yapın gereği sanırım) hakaret ediyorsun..
Kötü laf sahibine aittir...
dinime küfreden müslüman olsa oldu bu:)
evet haklisin senin seviyene inerek kendime bir kötülük yaptim bugun
hadi iyi aksamlar bayan birikimli :)
Rica ederim canım senin zaten bu bilgilere sahip olduğunun bilincindeyiz , amacın farkındalık oluşturmak :)açıklama için çok teşekkürler :)
O Atatürkün ilkeleri , ben müslümanım .Milliyetçilik Atatürk'ün ilkelerindendir.Fakat daha önceleri Türk Milliyetçiliği,Orhun Anıtlarına kadar uzanıyor,Osmanlıyı da kapsıyor.
Kaynak olarak şu linke bakabilirsiniz :
http://www.atam.gov.tr/dergi/sayi-42/ataturk-ve-milliyetcilik
Ve tabii ki ırkçılıkla,ayrımcılıkla alakası olmayan,birlk beraberliği hedefleyen bir ilkedir.
pkk yanlısı diye bana mı yazdınızBen de bu soruyu ne zaman soracaksınız diye bekliyordum.
Yorumları okuyan kimin ne olduğunu kolayca anlayabilir.
Duruma bakılırsa bence siz PKK yanlısı olmalısınız, ya da başka bir terör örgütünün, çünkü bölücülük ve ötekileştirme yapan sizsiniz. Sizi bölücülük yapmak için provakatör olarak görevlendirmiş olmalılar.
O Atatürkün ilkeleri , ben müslümanım .
1. Türk milletinin üstünlüğüne, yüceliğine inanma ve iftihar ilkesi.
Neyimle övünücem söyler misin benim diğer milletlerden ne üstünlüğüm var ?
Herkes eşittir.
Neresinden tutsam elim de kalıyor.
Yine hiçbir şeye cevap yok :)) klasik ercin tarzı... yine yeniden hakaret... neyse yorumları okuyanlar ikimizi de anladı nasıl olsa :))
sana tavsiyem kitap okuyarak kelime hazineni ve bilgi birikimini genişletebilirsin... hakaret etmeden kendini savunmayı öğren, çok işine yarayacaktır..
Ciddi ciddi dinleyeceğim diyorsan başlayayım anlatmaya yok ben direk muhalefet olucam diyorsan hiç ban yemeyelim ne dersin ?O Atatürk un ilkeleri ben Müslümanım? ?? Yani??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?