Eşimin Düşünceleri ve Çocuk Yetiştirme

bütün yazılarınızı okudum da hepsinde acaba yazar burada ne demek istiyor diye düşündüm..

milliyetçiliği bu kadar savunan biri ki savunduğunuz şey bence çok farklı, dilde de milliyetçi olmalı değil mi? ingilizce kelimeler kullanmak yerine türkçesini tercih etmeli.

lütfen dava açar mısınız bekliyorum !!!! boş lafla gelmeyin bana ülkemde sizi istemiyorum diyen sizsiniz ben eğer ki pkk yanlısı iseniz defolun gidin dedim pkk ülkemizde şuç örgütü... ben şehit yakınıyım elbette pkk yanlısı insanları ülkemde istemicem BU ülkemin bölünmesini destekleyenleri istemicem ...DAVANIZI BEKLİYORUM LÜTFEN LAFINIZ YERDE KALMASIN !!!

Son düzenleme:

tekrar tekrar söylüyorum.. siz hiç kimseye defolun gidin diyemezsiniz.. hepimizin çocukları, kardeşleri askerlik yaptı, burada kimse bunu desteklemiyor.. acınız büyük ama çıkartmak için yanlış yerdesiniz..

bu arada dava açmayı o kadar isterdim ki, ama ne yazık ki bu yazdıklarım bu ülkede suç değil.. inşallah bir gün suç olacak ama eminim!

altından kalkamıcağınız laflar söylerseniz böyle geri adım atarsınız ben davanızı bekliyorum

altından kalkamıcağınız laflar söylerseniz böyle geri adım atarsınız ben davanızı bekliyorum

altından kalkamayacağım laf? "hakaret, etnik köken ayrımcılığı, faşizm den cuk dava açılır o yüzden uzatma istersen.. " bunun neresinin altından kalkamayacağım?

Fasistlik cok ciddi bir hastaliktir, dusunce biçimi olamaz. Tedavisi de yok ne yazik ki. Buraya toplanmış bu faşistler, düşüncelerine karşı çıkanlara da saldiriyor, sempatizanlikla falan suçlayarak. Cok komiksiniz ya... Neyse konu sahibi eşinizle duzgunce konuşun. Böyle insanlarda işe yarayacagini sanmam ama olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

altından kalkamayacağım laf? "hakaret, etnik köken ayrımcılığı, faşizm den cuk dava açılır o yüzden uzatma istersen.. " bunun neresinin altından kalkamayacağım?
dava açılır dediniz sonrasında malesef bu ülkede suç değil dediniz .... yaman çekişkiler sizdeki yazdıklarımın tamamını okumadınız sanırım.... okursanız bunları yapmadığımıo görüceksiniz...

yahu arkadaşım sen milletinin mesajını alıntılıayıp "hadi itiraf edin pkk sempatizanı mısın" yazmadın mı? bu faşizm değil mi? şimdi kıvırıyorsun.. sen kimsin ki senin düşüncene uymayanlar sempatizan olsun? ülkenin altın anahtarını sana verdiler de haberimiz mi yok? yaman çelişkiler benim olsun galli, sen git bir yüzünü yıka..

Değişmez.
Çocuğunuza doğrusunu siz öğreteceksiniz , zaten çocuk annenin elinde büyüyor babalar akşamdan akşama görüyor çocukları.
Ayrıca müslüman olduğunu söyleyen birisi ben milliyetçiyim diyemez,ümmetçiyim der.
Bu farkı çoğu kişi bilmiyor oda ayrı bir mevzu.

Haksizsin o yüzden edebinle SUS ve otur.....

nasıl yani,konu dağılacak ama şu cümlenin içeriğini merak ettim akidem,biraz açıklasan olur mu?

Son düzenleme:
kıyamam sana
bende dünyadaki hiçbir dini ve hiçbir milleti diğerlerinden üstün görmeyenlerdenim
hatta ennn sevdiğim karakterlerden Emma Goldman'ın Dans Edemeyeceksem Bu Benim Devrimim Değildir kitabında bu konuyla ilgili şöyle bir tanım var
“Vatanseverlik, dünyamızın her biri demir parmaklıklarla çevrili, küçük parçalara bölünmüş olduğunu ve bazı özel parçalarda doğma şansına sahip olanların, üstünlüklerini başka parçalarda yaşayanlara göstermek için onlara savaş açma ve onları öldürme hakları olduğunu öngörür”
burada vatanseverlik kısmını milliyetçilikle değiştirsek benim görüşüme daha çok uyar gerçi...
Endişenize gelince anne baba nasıl yetiştirirse yetiştirsin çocukta olan bir şey vardır.O şey eğer varsa babasının bu söylemlerine zaten kendisi gıcık olur
Kendimden biliyorum
annem mesela miliiyetçi bile değil-aşırı faşizan bir insan.O neyse,ama akrabaları-yani benim yakın akrabalarım milliyetçiliği de geç-şovenistler.
Onlara kalırsa al türkiyenin üçbeş şehrini geriye kalanları çöpe at.
Bir akrabamızın ağzından şöyle bir cümle duymuştum küçükken
Malum bölgelerden bir çocuk ölmüştü.Haberlerde izlerken akrabam "oh olmuş-Zaten büyüse terörist olurdu" demişti (
öyle yani
ama hep bu değerlerle yetiştirmeme rağmen ben hiç böyle olmadım
hatta ilk sevgilim romanya göçmeniydi-kökü çingeneydi yani
ikincisi Kürttü...
Şimdiki sevgilimse Suriyeli =))
ne demek istediğimi anlıyor musun?
bazen bazı şeyler ters teperler..
ama yine de içine insan sevgisi-hayvan sevgisi-merhamet tohumu ek çocuğunun.Yoksa sonu şuna da benzeyebilir
[video=facebook;676345315782211]https://www.facebook.com/photo.php?v=676345315782211[/video]

office PKK; Avrupa Birliği[23], ABD[24], Birleşmiş Milletler ve NATO[25] ve bölgedeki Türkiye, Suriye, Irak, İran gibi birçok ülke ve uluslararası kuruluş tarafından terör örgütü olarak kabul edilmiştir.... yanlısı olmakta suçtur. wikipedia.org/wiki/PKK yazıyor!!!! ben kimsenin pkk yanlısı olduğunu söylemedim pkk yanlısı mısınız dedim.. sizin benimle sorun ettiğiniz konu nedir net yazabilir misiniz? beni faşitlikle suçlayan ülkemde istemiyorum diyende sizsiziniz.........sizdeki neyin kafası neyi savunuyorsunuz siz yahuu??

nasıl yani,konu dağılacak ama şu cümlenin içeriğini merak ettim akidem,biraz açıklasan olur mu?
Açıklayayım,islamiyette ırk ayrımı yoktur. Müslüman olan kimseler dostturlar.Osmanlı da bir çok etnik grup vardı yüzyıllarca sorun olmadı ne zaman ki bu milliyetçilik fikri empoze edildi,soykırımlar, katliamlar bundan sonra başladı.
Kısaca kimsenin kimseye üstünlüğü yok.
Bu müslüman olmayanlarla güzel geçinmeyeceğiz anlamına da gelmiyor tabi ki .

(Yukarıda ki ilk yorumumu konu sahibinin eşinin müslüman olduğunu varsayarak yazdım , bunu duyduğu zaman düşüncesinden vazgeçeceğini umuyorum.)

Son düzenleme:
Haksizsin o yüzden edebinle SUS ve otur.....
2. üyelik mi koyuya bu kadar dışardan gelip sert yorum yaptığınıza ve sebep bildirmediğinize göre söylencek söz yok !!! sanırım..... sebep nedir söyleyin bilelim yahu............. bana emir veremezsiniz...

Son düzenleme:

Çünkü Arabın Aceme, Acemin de Araba bir üstünlüğü yoktur üstünlük sadece takvadadir diyor Allahü Teâlâ. Ve böylece dinimiz her türlü milliyetçiliği yasaklamistir. Müslümanlar sadece tek bir şey ile birlesirler o da ummetciliktir.
Akideme sordunuz ama ben de cevap vermek istedim. ..

sevgili galli, yurtdışında samimi gördüğün birine etnik kökenini bile imalı şekilde sorsan suçtur, kalkar sana dava açar, aldığı binlerce doları çatır çatır yer.. burada insanları savundukları fikirlere göre bir kurumun, partinin ya da örgütün sempatizanı olarak suçlayamazsın, soramazsın da.. bu şimdilik suç değil ama faşistliktir.. inşallah suç da olacak o ayrı..

sen sadece o arkadaşı değil, senin fikrinin karşıtı olan herkesi "sempatizan" olmakla suçlayıp ülkeden kovdun sen nasıl ki sempatizan olarak düşündüklerini ülkeden kovabiliyorsun, ben de sade vatandaş olarak faşist olanları kovabilirim diye düşünüyorum.. ayrıca çekip gitmek, başkasını doğup büyüdüğü ülkeden kovmaktan daha gururlu bir davranıştır

Son düzenleme:

Üzülme arkadaşım sen ya boşver ne desek boş keşke dediklerin içimizi biraz ferahlatsa ama yok ben yine üzülürüm yine kahrolurum lanetlenen bir millet tarafından katledilen insanlara..

açıklama için çok teşekkürler :)

peki size de çok teşekkür ederim,anladım galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…