canim benim bak real ingilizce bir kelime tamam mi :)) komik olma
ve diger konuya gelirsekte yanlis anlasilmada biraz oldu , herneyse ben aliskin degilim böyle mahalle tarzi kavgalara gerci burda da görmüs oldum sagolun:)
ve gercekten cogu insan maalesef heryerde nereye ait oldugunu gösteriyor ....
hadi allah selamet versin....
lütfen dava açar mısınız bekliyorum !!!! boş lafla gelmeyin bana ülkemde sizi istemiyorum diyen sizsiniz ben eğer ki pkk yanlısı iseniz defolun gidin dedim pkk ülkemizde şuç örgütü... ben şehit yakınıyım elbette pkk yanlısı insanları ülkemde istemicem BU ülkemin bölünmesini destekleyenleri istemicem ...DAVANIZI BEKLİYORUM LÜTFEN LAFINIZ YERDE KALMASIN !!!yahu senin sağlam bir saplantın var galli.. senin fikrine aykırı olan adam neden illa bir yerin sempatizanı olmak zorunda.. belki Türk asıllı Amerikalıyım nereden biliyorsun? şu ettiğin laflar tam davalık biliyorsun değil mi? hakaret, etnik köken ayrımcılığı, faşizm den cuk dava açılır o yüzden uzatma istersen..
senin beni bu ülkede isteyip istememen zerre umurumda değil, çok afedersin de sen kimsin? hangi hakla birilerini kabul edip, birilerini kovarsın.. burası şirinler köyü değil, sen de şirin baba değilsin, haddini bil!
lütfen dava açar mısınız bekliyorum !!!! boş lafla gelmeyin bana ülkemde sizi istemiyorum diyen sizsiniz ben eğer ki pkk yanlısı iseniz defolun gidin dedim pkk ülkemizde şuç örgütü... ben şehit yakınıyım elbette pkk yanlısı insanları ülkemde istemicem BU ülkemin bölünmesini destekleyenleri istemicem ...DAVANIZI BEKLİYORUM LÜTFEN LAFINIZ YERDE KALMASIN !!!
tekrar tekrar söylüyorum.. siz hiç kimseye defolun gidin diyemezsiniz.. hepimizin çocukları, kardeşleri askerlik yaptı, burada kimse bunu desteklemiyor.. acınız büyük ama çıkartmak için yanlış yerdesiniz..
bu arada dava açmayı o kadar isterdim ki, ama ne yazık ki bu yazdıklarım bu ülkede suç değil.. inşallah bir gün suç olacak ama eminim!
altından kalkamıcağınız laflar söylerseniz böyle geri adım atarsınızben davanızı bekliyorum
dava açılır dediniz sonrasında malesef bu ülkede suç değil dediniz ....altından kalkamayacağım laf? "hakaret, etnik köken ayrımcılığı, faşizm den cuk dava açılır o yüzden uzatma istersen.. " bunun neresinin altından kalkamayacağım?
dava açılır dediniz sonrasında malesef bu ülkede suç değil dediniz ....yaman çekişkiler sizdeki yazdıklarımın tamamını okumadınız sanırım.... okursanız bunları yapmadığımıo görüceksiniz...
dava açılır dediniz sonrasında malesef bu ülkede suç değil dediniz ....yaman çekişkiler sizdeki yazdıklarımın tamamını okumadınız sanırım.... okursanız bunları yapmadığımıo görüceksiniz...
Değişmez.
Çocuğunuza doğrusunu siz öğreteceksiniz , zaten çocuk annenin elinde büyüyor babalar akşamdan akşama görüyor çocukları.
Ayrıca müslüman olduğunu söyleyen birisi ben milliyetçiyim diyemez,ümmetçiyim der.
Bu farkı çoğu kişi bilmiyor oda ayrı bir mevzu.
office PKK; Avrupa Birliği[23], ABD[24], Birleşmiş Milletler ve NATO[25] ve bölgedeki Türkiye, Suriye, Irak, İran gibi birçok ülke ve uluslararası kuruluş tarafından terör örgütü olarak kabul edilmiştir.... yanlısı olmakta suçtur. wikipedia.org/wiki/PKK yazıyor!!!! ben kimsenin pkk yanlısı olduğunu söylemedim pkk yanlısı mısınız dedim.. sizin benimle sorun ettiğiniz konu nedir net yazabilir misiniz? beni faşitlikle suçlayan ülkemde istemiyorum diyende sizsiziniz.........sizdeki neyin kafası neyi savunuyorsunuz siz yahuu??yahu arkadaşım sen milletinin mesajını alıntılıayıp "hadi itiraf edin pkk sempatizanı mısın" yazmadın mı? bu faşizm değil mi? şimdi kıvırıyorsun.. sen kimsin ki senin düşüncene uymayanlar sempatizan olsun? ülkenin altın anahtarını sana verdiler de haberimiz mi yok? yaman çelişkiler benim olsun galli, sen git bir yüzünü yıka..
Açıklayayım,islamiyette ırk ayrımı yoktur. Müslüman olan kimseler dostturlar.Osmanlı da bir çok etnik grup vardı yüzyıllarca sorun olmadı ne zaman ki bu milliyetçilik fikri empoze edildi,soykırımlar, katliamlar bundan sonra başladı.nasıl yani,konu dağılacak ama şu cümlenin içeriğini merak ettim akidem,biraz açıklasan olur mu?
2. üyelik mi koyuya bu kadar dışardan gelip sert yorum yaptığınıza ve sebep bildirmediğinize göre söylencek söz yok !!! sanırım..... sebep nedir söyleyin bilelim yahu............. bana emir veremezsiniz...Haksizsin o yüzden edebinle SUS ve otur.....
nasıl yani,konu dağılacak ama şu cümlenin içeriğini merak ettim akidem,biraz açıklasan olur mu?
office PKK; Avrupa Birliği[23], ABD[24], Birleşmiş Milletler ve NATO[25] ve bölgedeki Türkiye, Suriye, Irak, İran gibi birçok ülke ve uluslararası kuruluş tarafından terör örgütü olarak kabul edilmiştir.... yanlısı olmakta suçtur. wikipedia.org/wiki/PKK yazıyor!!!! ben kimsenin pkk yanlısı olduğunu söylemedim pkk yanlısı mısınız dedim.. sizin benimle sorun ettiğiniz konu nedir net yazabilir misiniz? beni faşitlikle suçlayan ülkemde istemiyorum diyende sizsiziniz.........sizdeki neyin kafası neyi savunuyorsunuz siz yahuu??
Çanakkale'ye gittim tabıkı. Fakat orada uzerlerınde Gazze yazanlar orada iskan politikası sebebiyle yerlestırılen türkmenlerdir.
Dediğim gibi hain benim kardesım olamaz fikrim nettir. Vatanıma göz diken kimseyi kardes bellemem kendi kardesım dahi olsa.Oradakı cocuklar harıc kimseye üzülmüyorum. Soma faciasında gavur dediğimiz Venezuella'dan tazıye mesajı geldi ama Filistin'den gelmedi. Ben nıye onlara üzüleyım ki nankör her zaman nankördür. Sizin fikrinize saygı duyarım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Açıklayayım,islamiyette ırk ayrımı yoktur. Müslüman olan kimseler dostturlar.Osmanlı da bir çok etnik grup vardı yüzyıllarca sorun olmadı ne zaman ki bu milliyetçilik fikri empoze edildi,soykırımlar, katliamlar bundan sonra başladı.
Kısaca kimsenin kimseye üstünlüğü yok.
Bu müslüman olmayanlarla güzel geçinmeyeceğiz anlamına da gelmiyor tabi ki .
(Yukarıda ki ilk yorumumu konu sahibinin eşinin müslüman olduğunu varsayarak yazdım , bunu duyduğu zaman düşüncesinden vazgeçeceğini umuyorum.)
Çünkü Arabın Aceme, Acemin de Araba bir üstünlüğü yoktur üstünlük sadece takvadadir diyor Allahü Teâlâ. Ve böylece dinimiz her türlü milliyetçiliği yasaklamistir. Müslümanlar sadece tek bir şey ile birlesirler o da ummetciliktir.
Akideme sordunuz ama ben de cevap vermek istedim. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?