- 26 Ağustos 2018
- 190
- 255
- 18
- Konu Sahibi turunculimon
-
Ben dinliyordum öyle demeyin , sınavım kötü geçince bile aşk şarkıları dinleyip efkarlanirdim, hiç aşk acısı çekmememe rağmen.Ya derdi olabilir ama hangimiz parasal dertleri aşk şarkıları paylaşarak yansıtıyoruz ki?
Evet kadın erkek farklı ama biz kadınlar daha duygusal olmamıza rağmen, sanmıyorum ki işle ilgili sıkıntılarda "yüreğim ağır yaralı derinden" dinleyelim.
Bahsedilen şarkıyı dinledin mi konu sahibi? Çok acıklı bir şarkıdır ve ben bir erkeğin euro dolar yüzünden o şarkıyı dinleyeceğini düşünmüyorum.
Bende eskiden bişey kalmış olacağına inanmak istemiyorum. Ama şarkıyı paylaşmak, çevreye depresif hallerini yansıtmak niye onu anlayamadım. Üzülme şekli aynı aslında. Bişeyler isteğinin yada planladığının aksinde ilerleyince çok bitik oluyor agresif oluyor. Ama şarkıya ve içme konusuna taktım ben. Bi yanım şüphelen diyo bi yanım saçmalama.. Büyük ikilemdeyim5 senelik ilişki diyorsun 2senelik evlilik. Eskiden bişey kalmış olamaz. Bazı insanlar hayat istediği gibi gitmeyince böyle melankoliye sarar. Depresyona girmiş. Depresyonun kankası da depresif şarkılar. Ee benim işim kötü vs diye şarkı var mı hepsi aşk acısı anlatıyor. Eşini en iyi sen bilirsin. Her zamankinden çok mu farklı üzülme şekli? İçgüdülerin şüphelen mi diyor bunlar önemli.
Bende eskiden bişey kalmış olacağına inanmak istemiyorum. Ama şarkıyı paylaşmak, çevreye depresif hallerini yansıtmak niye onu anlayamadım. Üzülme şekli aynı aslında. Bişeyler isteğinin yada planladığının aksinde ilerleyince çok bitik oluyor agresif oluyor. Ama şarkıya ve içme konusuna taktım ben. Bi yanım şüphelen diyo bi yanım saçmalama.. Büyük ikilemdeyim
pavyon kelimesi neden kötü? bizim gittiğimiz yerde insanlar gayet eğleniyor kimse kimseye edepsizlikle yaklaşmıyor ve ben bir kötülüklerini görmedim..
hayatta her şey karşılıklı ben eşimi mutlu etmezsem o da beni mutlu etmez, hep ben hep ben diyerek bir yere varamaz kimse. ben ne istersem eşim de onu yapar..
sorumluluk sahibi olmak evden işe işten eve olmak da değildir siz olayı çok yanlış anlamışsınız, insanlar gezerek, eğlenerek de sorumluluk sahibi oluyorlar hatta birbirlerini mutlu etmek sorumluluğun bir parçası.
eşim bekarken gidiyormuş eee adam evlendi diye hayatı mı bitsin? ben ayak uydurabildiğim sürece birlikte gidiyoruz ve eşimin millete özenme durumu olmuyor, bazen nasıl gidersiniz diyenler oluyor bizde onları takmıyoruz çünkü mutluyuz hatta bu şekilde karşı çıkanlar bize özenenler diye düşünüyorum
ha son olarak yaptığım her şeyle gurur duyarım ben! size de tavsiye hayatınızda ki kişilerin isteklerine önem verin..
“Eşinizin başkasını sevmesi ve düşünmesi sizi çok yaralar bunu anlıyorum” şu cümleyi okurken içim çekildi sanki.. Konduramıyorum, kabullenemiyorum, öyle olmamasını diliyorum deli gibi..Kusura bakmayın ama erkekler duygusal değiller falan diyenlere hiç hak veremiyorum. Bizden çok daha duygusallar hatta çoğu zaman melankolik denecek bir noktaya geliyorlar. Bizim isteklerimize aykırı davrandıklarında, beklentileri karşılamadıklarında biz onları “öküz, odun” gibi sıfatlarla yargılıyoruz hepsi bu. Söylemedikleri şeyleri hissetmediklerini sanıyoruz, alakası yok.
Malesef ben de aşk acısını düşündüm. Eski ya da yeni fark etmez, bence aklında birileri var. Herkes ağız birliği etmişçesine “takipte kalın” falan demiş ama bence kalmayın. Ortada bir aldatma yok ve bana kalırsa olmayacak. Eşinizin başkasını sevmesi ve düşünmesi sizi çok yaralar bunu anlıyorum. Ama sırf bu yüzden terk edeceğinizi de hiç sanmıyorum. Onunla devam edecekseniz gerçeği öğrenmek size yıllar boyu yük olacaktır. Bence bu işin peşini bırakın. Yine de ben dahil, başka kadın var diyenlerin hepsi umarım yanılır.
Umarım.. takipteyimçoğu kişi gizli bir durum olsa whatsappta sizden gizlerdi filan yazmış ama genelde aldatan erkeklerin pek saklama huyu yoktur. düz mantıkla hareket ederler ama eşinize çaktırmayın bir şey eğer varsaki birşey o zaman saklamaya çalışır sizin anladığınızı öğrenince. biraz akışa bırakın sakin ve sabırla takip edin umarım kötü bir durum yoktur geçici bir buhrandır.
çoğu kişi benzer şeyler yazdı. inşallah öyle bir şey çıkmaz altındanYazdıklarına göre biri var gibi maalesef. İş için sıkıntısı olsa whatsapp a böyle bir durum paylaşımı yapmazdı gibi geldi of inşallah yanılıyorumdur
Gerek yoktu yazmanıza, sabahtan beri kafamın içinde çalıyor zatenEşinizin paylaştığı şarkının sözlerini de paylaşıyorum.
Nasıl bir yangın ki bu
Alevlerin bile canı yanıyor
Nasıl bir yalan ki bu
Kelimeler kaçacak yer arıyor
Gel bunları olmamış sayalım desemde boş
Hiç inanma..
Gel güneşi doğmamış sayalım desemde yok
Artık sen bana kanma...
Yüreğim ağır yaralı derinden
Yanmaz artık istesemde yeniden
Çok yaralar sardı kalbim ama
Bu yara kapanır mı bilemem..
Rehberinde gönderme yapabileceği kayıtlı kimse yok, e kayıtlı olmadan da durum kısmı gözükmüyor whatsappın. Bilmiyorumtamam insanlar efkarlı şarkı herkes dinler bende dinliyorum illa dinledi diye aşık demek gerekmez ama dinleyip geçiyorum şarkıyı paylaşmak filan birine gönderme yapıyor anlamına geliyor.
incittiysem özür dilerim belki bilmiyorsunuzdur diye yazmak istedimGerek yoktu yazmanıza, sabahtan beri kafamın içinde çalıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?