Eşimin efkarı

Ben dinliyordum öyle demeyin , sınavım kötü geçince bile aşk şarkıları dinleyip efkarlanirdim, hiç aşk acısı çekmememe rağmen.

Bende eskiden bişey kalmış olacağına inanmak istemiyorum. Ama şarkıyı paylaşmak, çevreye depresif hallerini yansıtmak niye onu anlayamadım. Üzülme şekli aynı aslında. Bişeyler isteğinin yada planladığının aksinde ilerleyince çok bitik oluyor agresif oluyor. Ama şarkıya ve içme konusuna taktım ben. Bi yanım şüphelen diyo bi yanım saçmalama.. Büyük ikilemdeyim

Kendine gelmesini bekle ondan sonraki davranışlarına göre bir değerlendirme yap. İnsan üzgün olunca bencilleşiyor senin ne hissettiğini anladığını sanmıyorum. İyi olunca yaptığının yanlış olduğunu belirtirsin

Yanlış kelime kullanmış olabilir misiniz pavyon diyerek?
Kastettiğiniz birinin program yaptığı, kadın erkek karışık eğlenebilen, ek olarak bazılarında dansöz falan çıkan restorant veya meyhane tarzı yerler mi?
Biz eşimle bazen karışık grup halinde gideriz çünkü Kumkapı'ya falan..

Kusura bakmayın ama erkekler duygusal değiller falan diyenlere hiç hak veremiyorum. Bizden çok daha duygusallar hatta çoğu zaman melankolik denecek bir noktaya geliyorlar. Bizim isteklerimize aykırı davrandıklarında, beklentileri karşılamadıklarında biz onları “öküz, odun” gibi sıfatlarla yargılıyoruz hepsi bu. Söylemedikleri şeyleri hissetmediklerini sanıyoruz, alakası yok.
Malesef ben de aşk acısını düşündüm. Eski ya da yeni fark etmez, bence aklında birileri var. Herkes ağız birliği etmişçesine “takipte kalın” falan demiş ama bence kalmayın. Ortada bir aldatma yok ve bana kalırsa olmayacak. Eşinizin başkasını sevmesi ve düşünmesi sizi çok yaralar bunu anlıyorum. Ama sırf bu yüzden terk edeceğinizi de hiç sanmıyorum. Onunla devam edecekseniz gerçeği öğrenmek size yıllar boyu yük olacaktır. Bence bu işin peşini bırakın. Yine de ben dahil, başka kadın var diyenlerin hepsi umarım yanılır.

çoğu kişi gizli bir durum olsa whatsappta sizden gizlerdi filan yazmış ama genelde aldatan erkeklerin pek saklama huyu yoktur. düz mantıkla hareket ederler ama eşinize çaktırmayın bir şey eğer varsaki birşey o zaman saklamaya çalışır sizin anladığınızı öğrenince. biraz akışa bırakın sakin ve sabırla takip edin umarım kötü bir durum yoktur geçici bir buhrandır.

Yazdıklarına göre biri var gibi maalesef. İş için sıkıntısı olsa whatsapp a böyle bir durum paylaşımı yapmazdı gibi geldi of inşallah yanılıyorumdur

“Eşinizin başkasını sevmesi ve düşünmesi sizi çok yaralar bunu anlıyorum” şu cümleyi okurken içim çekildi sanki.. Konduramıyorum, kabullenemiyorum, öyle olmamasını diliyorum deli gibi..

Eşinizin paylaştığı şarkının sözlerini de paylaşıyorum.

Nasıl bir yangın ki bu
Alevlerin bile canı yanıyor
Nasıl bir yalan ki bu
Kelimeler kaçacak yer arıyor
Gel bunları olmamış sayalım desemde boş

Hiç inanma..
Gel güneşi doğmamış sayalım desemde yok
Artık sen bana kanma...

Yüreğim ağır yaralı derinden
Yanmaz artık istesemde yeniden
Çok yaralar sardı kalbim ama
Bu yara kapanır mı bilemem..

Umarım.. takipteyim

tamam insanlar efkarlı şarkı herkes dinler bende dinliyorum illa dinledi diye aşık demek gerekmez ama dinleyip geçiyorum şarkıyı paylaşmak filan birine gönderme yapıyor anlamına geliyor.

Gerek yoktu yazmanıza, sabahtan beri kafamın içinde çalıyor zaten

tamam insanlar efkarlı şarkı herkes dinler bende dinliyorum illa dinledi diye aşık demek gerekmez ama dinleyip geçiyorum şarkıyı paylaşmak filan birine gönderme yapıyor anlamına geliyor.
Rehberinde gönderme yapabileceği kayıtlı kimse yok, e kayıtlı olmadan da durum kısmı gözükmüyor whatsappın. Bilmiyorum

rehberinde kayıtlı olmasına gerek yokki? karşı tarafın whatsappında eşinizin numarası ekliyse ve durum görülmesi "herkes" se benim bildigim görebiliyor.

Gerek yoktu yazmanıza, sabahtan beri kafamın içinde çalıyor zaten
incittiysem özür dilerim belki bilmiyorsunuzdur diye yazmak istedim
Amacım sizi daha fazla üzmek değil kesinlikle ama gözünüzü açık tutmanızda fayda var esinizden hic hoşlanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…