Eşimin efkarı

Unutamadığı bir eski sevgilisi falan mı evlenmiş acaba öyle bir kasvet gibi geldi bana. Kendisine sormayı denesene konu sahibi. Ne yani, adamın derdi ne diye kendini mi yiyeceksin ? Adamı ye.

rehberinde kayıtlı olmasına gerek yokki? karşı tarafın whatsappında eşinizin numarası ekliyse ve durum görülmesi "herkes" se benim bildigim görebiliyor.
kayıtlı olmak zorunda paylaştığı fotoğraf yazı videoları görmek için. Sizin dediğiniz hakkimda kısmı,durum değil.

eşinize sordunuzmu niye bu şarkıyı paylaştın diye?
Paylaştığında işteydi mesaj attım ama eve gelince gördü mesajı, bişey demedi. Ara ara şarkı paylaşır whatsappta ama böyle tuhaf karşılamazdım, bu kez hem tavırları garip hem şarkı üstüne de “içmem lazım”lı bi konuşmaya denk gelince garipsedim

incittiysem özür dilerim belki bilmiyorsunuzdur diye yazmak istedim
Amacım sizi daha fazla üzmek değil kesinlikle ama gözünüzü açık tutmanızda fayda var esinizden hic hoşlanmadım.
Siz kusura bakmayın asıl, sinirlerim fazlasıyla bozuk. Şarkı da sinirlerimi bozuyor, bide dilime dolandı zaten deli oluyorum

Bana anlatman gereken birşey var mı, gözlerinizi kaçırmadan sorun. Yalnızca bir kere. Ne saçmalıyorsun, nereden çıkarıyorsun, ne demek istiyorsun yav’ları sıralamaya başlarsa peki, bu soruyu bir süre sonra cevabını öğrenerek soracağım. Sen bilirsin deyip onu iyice uyuz edin. Tlfn geçmişi vs. Ne var ne yok araştırmaya başlayın. Şu hayırdır abi dediği arkadaşından işbirliği istersiniz belki. Salmayın kendinizi.

Bu akşam düzgünce konuşun o zaman eşinizle. Sesinizi yükseltmeden, sakince derdini sorun. İplemezse o zaman yükselebilirsiniz.
Birşey olsa bile bana böyle böyle demicektir heralde ama dimi.. takip etmeye devam edicem. Ama sorucam bu akşam son kez

Bu sabah karıştırdım herşeyi, hiçbişeye rastlamadım. Hep olduğu gibiydi herşey, standart. Arkadaşı eşimi satacak biri değil, yani bişey bilse bile laf vermez

rehberinde kayıtlı olmasına gerek yokki? karşı tarafın whatsappında eşinizin numarası ekliyse ve durum görülmesi "herkes" se benim bildigim görebiliyor.
Durumda herkes diye bir seçenek olmuyor, kişileriniz görüyor sadece ama onlar arasında görmesini istemediklerinizi secebiliyorsunuz. Rehberinde kayıtlı olmayanlar göremez.

Sizi üzmek istemem ama eşiniz bana eski kocamı hatırlattı. O zamanlar Ölürüm Hasretinle yeni çıkmıştı deli gibi şarkıyı dinler, efkarlanırdı benimki de. Meğer derdi başkaymış. İz sürün derim.

Takipte olun şüpheleninde tabi ama bence işiyle falan derdi var esinizin .siz kalbinizide çok yormayin ve ona destek olduğunuzu hissettirin belki depresyona falan girmiştir.burda tabi bizler sizi şüpheye sevk ederiz en nihayetinde kadınlar kulübü burası :)

Yüreğinde ağır yara açabilecek tek kişi insanın sevdiğidir. Yani böyle bi söz görüp işe yormak biraz fazla iyimserlik gibi geldi bana. Umarım şüphelendiğiniz gibi çık az sonuç...

Ben ona çok fazla şevkatli yaklaşıyorum aslında, hepte desteğim üzerindedir inşallah işle alakalıdır. Ötesini kalbim kabullenemiyor.. şüphem bin kat arttı cidden kk sayesinde

Yüreğinde ağır yara açabilecek tek kişi insanın sevdiğidir. Yani böyle bi söz görüp işe yormak biraz fazla iyimserlik gibi geldi bana. Umarım şüphelendiğiniz gibi çık az sonuç...
Şarkının öylesine paylaşılmış olmasını o kadar istiyorum ki. Ve altından bişey çıkmamasını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…