- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi turunculimon
-
Durum kısmının gizlilik ayarlarında “herkes” seçeneği yokrehberinde kayıtlı olmasına gerek yokki? karşı tarafın whatsappında eşinizin numarası ekliyse ve durum görülmesi "herkes" se benim bildigim görebiliyor.
kayıtlı olmak zorunda paylaştığı fotoğraf yazı videoları görmek için. Sizin dediğiniz hakkimda kısmı,durum değil.rehberinde kayıtlı olmasına gerek yokki? karşı tarafın whatsappında eşinizin numarası ekliyse ve durum görülmesi "herkes" se benim bildigim görebiliyor.
Bu gece yemeyi düşünüyorum. Burda yazılanlarla beraber iyice doldumUnutamadığı bir eski sevgilisi falan mı evlenmiş acaba öyle bir kasvet gibi geldi bana. Kendisine sormayı denesene konu sahibi. Ne yani, adamın derdi ne diye kendini mi yiyeceksin ? Adamı ye.
Paylaştığında işteydi mesaj attım ama eve gelince gördü mesajı, bişey demedi. Ara ara şarkı paylaşır whatsappta ama böyle tuhaf karşılamazdım, bu kez hem tavırları garip hem şarkı üstüne de “içmem lazım”lı bi konuşmaya denk gelince garipsedimeşinize sordunuzmu niye bu şarkıyı paylaştın diye?
Siz kusura bakmayın asıl, sinirlerim fazlasıyla bozuk. Şarkı da sinirlerimi bozuyor, bide dilime dolandı zaten deli oluyorumincittiysem özür dilerim belki bilmiyorsunuzdur diye yazmak istedim
Amacım sizi daha fazla üzmek değil kesinlikle ama gözünüzü açık tutmanızda fayda var esinizden hic hoşlanmadım.
Birşey olsa bile bana böyle böyle demicektir heralde ama dimi.. takip etmeye devam edicem. Ama sorucam bu akşam son kezBu akşam düzgünce konuşun o zaman eşinizle. Sesinizi yükseltmeden, sakince derdini sorun. İplemezse o zaman yükselebilirsiniz.
Yani öyle bir durum olsa bile söylemez ama ağzını arayın işte. Bir süre hareketlerini, tepkilerini takip edin.Birşey olsa bile bana böyle böyle demicektir heralde ama dimi.. takip etmeye devam edicem. Ama sorucam bu akşam son kez
Bu sabah karıştırdım herşeyi, hiçbişeye rastlamadım. Hep olduğu gibiydi herşey, standart. Arkadaşı eşimi satacak biri değil, yani bişey bilse bile laf vermezBana anlatman gereken birşey var mı, gözlerinizi kaçırmadan sorun. Yalnızca bir kere. Ne saçmalıyorsun, nereden çıkarıyorsun, ne demek istiyorsun yav’ları sıralamaya başlarsa peki, bu soruyu bir süre sonra cevabını öğrenerek soracağım. Sen bilirsin deyip onu iyice uyuz edin. Tlfn geçmişi vs. Ne var ne yok araştırmaya başlayın. Şu hayırdır abi dediği arkadaşından işbirliği istersiniz belki. Salmayın kendinizi.
Durumda herkes diye bir seçenek olmuyor, kişileriniz görüyor sadece ama onlar arasında görmesini istemediklerinizi secebiliyorsunuz. Rehberinde kayıtlı olmayanlar göremez.rehberinde kayıtlı olmasına gerek yokki? karşı tarafın whatsappında eşinizin numarası ekliyse ve durum görülmesi "herkes" se benim bildigim görebiliyor.
Neymiş derdi eski kocanızınSizi üzmek istemem ama eşiniz bana eski kocamı hatırlattı. O zamanlar Ölürüm Hasretinle yeni çıkmıştı deli gibi şarkıyı dinler, efkarlanırdı benimki de. Meğer derdi başkaymış. İz sürün derim.
Ben ona çok fazla şevkatli yaklaşıyorum aslında, hepte desteğim üzerindedir inşallah işle alakalıdır. Ötesini kalbim kabullenemiyor.. şüphem bin kat arttı cidden kk sayesindeTakipte olun şüpheleninde tabi ama bence işiyle falan derdi var esinizin .siz kalbinizide çok yormayin ve ona destek olduğunuzu hissettirin belki depresyona falan girmiştir.burda tabi bizler sizi şüpheye sevk ederiz en nihayetinde kadınlar kulübü burası :)
Şarkının öylesine paylaşılmış olmasını o kadar istiyorum ki. Ve altından bişey çıkmamasını..Yüreğinde ağır yara açabilecek tek kişi insanın sevdiğidir. Yani böyle bi söz görüp işe yormak biraz fazla iyimserlik gibi geldi bana. Umarım şüphelendiğiniz gibi çık az sonuç...
Bizide haberdar et konu sahibi.Bu gece yemeyi düşünüyorum. Burda yazılanlarla beraber iyice doldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?